- 23 Haziran 2022
- 3.845
- 6.658
- 108
- 38
Ben de kullanmıyorum canım doktorum vermedi hatta d vitamin tahlili bile istemedi zaten d vitamini hiç kimsede normal çıkmaz demişti tanıdık dahiliye doktorum. Belki de o yüzden teste gerek duymadı. Multi vitamin kullanıyorum sadece ekstradan Dvit. Damla falan vermedi doktor canım .Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca

bugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim
 bugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim  

hastane koşturmasından beri ilk kez gideceğim .
 hastane koşturmasından beri ilk kez gideceğim . 

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu eğil kalk olayı çok zorluyor beli kasıkları, ileriki aylarda allah yardımcımız olsun gerçekten
 Bu eğil kalk olayı çok zorluyor beli kasıkları, ileriki aylarda allah yardımcımız olsun gerçekten 

kas gevşetici de alınmıyor gebelikte, tutulursak mahvoluruz...
 kas gevşetici de alınmıyor gebelikte, tutulursak mahvoluruz... 

Kiz coktu
 Kiz coktu 

zaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor.
zaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor. 

ben hala 1 kız 1 erkek diyorum ama hadi bakalım
 ben hala 1 kız 1 erkek diyorum ama hadi bakalım 
 egilip tencere alirken aglayacak gibi oluyordum ama kızımı kucağıma da aldım beşiğe de yatırıp kaldırdım yani Allah onun için ayrı bir güç veriyor bence
 egilip tencere alirken aglayacak gibi oluyordum ama kızımı kucağıma da aldım beşiğe de yatırıp kaldırdım yani Allah onun için ayrı bir güç veriyor bence  çünkü üçüz gebelikte cinsiyet yoktu ankette ben cinsiyetsiz olanı işaretledim
 çünkü üçüz gebelikte cinsiyet yoktu ankette ben cinsiyetsiz olanı işaretledim