2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Çok geçmiş olsun sanada çok zor şeyler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu bugün gidicem artık doktora daha fazla uzatamam insallah hayırlısı neyse o olur canım

Bende 7 haftalığım adet olcakmışım gbi belim ve böbreklerim ağrıyor canım insallah hersey yolundadır

Kızlar merhaba. Bugün tam 6 haftalık olduk nasipse. Fakat benim ilk zamanlardan beri bel, bacak ve kasık ağrılarım azalmadi. Bel ve bacak ağrısı neyse de kasık ağrısından korkuyorm. Sizce bu haftalar İçin ağrı olmasi normal mi ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim çok korkuyorum bu arada poliklinik randevum geç biraz o yüzden doktor muayenesine henüz gidemedim 7.haftamda gidicem

Canım kızlar bilgileri listede olmayan varsa yazıp beni etiketleyebilir yavaş yavaş düzenleriz listemizi
-kaçıncı çocuk
Selamlar bende varım benm tüp bebek aslında ama o konu baslıgı bulamadıgm icin buraya yazdım 20 agustos sat istanbul-74-1.cocuk eklerseniz sevinirim

Benimde öyle endişelenme, herkeste olacak diye bir şey yok. Benim ablamda da hiç belirti olmadı tek belirti 4 .aydan sonra bebeğin hareketiydi. İnşallah böyle geçer hep :)

Ay ben hiçbir şey yiyemiyorum kızlar ya demistim fazla kiloluyum aslında güzel bir şey ama acaba sıkıntı olur mu ilk uc ayda da bu durum

Selam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için

Ay ben hiçbir şey yiyemiyorum kızlar ya demistim fazla kiloluyum aslında güzel bir şey ama acaba sıkıntı olur mu ilk uc ayda da bu durum
Doktorum ilk üç ay bebek depodan beslenir yediklerinizin etkisi yok demişti ama yine de bağışıklığınız düşmeyecek şekilde sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsiniz

günaydın canım :) bende 6+3 üm. Çarşamba kalp atışı ve bebek görmeye gideceğiz, inşallah duyarız. Sen ne zman gideceksin dr a
ben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…