2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Şimdi araştırdım canım yorumları felan çok iyi doktoruma danışıp başlamayı düşünüyorum bende çok teşekkür ederim

Gunaydın arkadaslar biz bugun 11 haftaya girdik ama ben hala bebisi sagdami soldami hissedemiyorum benim haftamda olupta hisseden varmi yoksa bir terslikmi var bilemedim

Gunaydın arkadaslar biz bugun 11 haftaya girdik ama ben hala bebisi sagdami soldami hissedemiyorum benim haftamda olupta hisseden varmi yoksa bir terslikmi var bilemedim
Günaydın canım biz de bugün 11. Haftaya girdik. Benim ağrılarım vs hep sol tarafımda oluyor. Özellikle haftayi tamamlarken sanırım büyüme sürecinde ağrım oluyor hep sol taraf. başka türlü hissettiğim bir şey yok

Benimde sag tarafımda oluyo

Kızlar günaydın.. ben 9+5 günlüğüm , ama hiç bi belirti yaşamiyorum ya. Ne göguslerim ne mide bulantisi. Cook nadir gelen sağ tarafima arada kasık ağrisi onun o da cook nadir. Acıkma sayiliyirsa bir de cok acikiyorum. O zaman da korkuyorum niye belirtim yok bise mi oldu diye. Her hafta kontrole gidiyorum nerdeyse. Artik doktorum napcaz senle diye kiziyor bana. Daha önce kayıplarım olduğu icin korkuyorum. İlk defa bu haftalari gordum. Benim gibi olaniniz var mi?

Canım daha hissedemeyiz bence elime dolgunluk geliyor solda ama benim ikiz bide bilemiyorum

Belirti yaşamıyorsun ve gittiğinde bebişini sağlıkla görüyorsan tamam artık rahatlat kendini bence. Benimde kaybım olduğu için gittim meraktan 2 kere randevum dışında başka doktora ama sürekli gitmek de iyi olmaz rahat ol gitsen de gitmesen de sağlıklı olacaksa zaten o bebek seninle olacak

Çok şükür sağlıkla görüyorum. Kendimi bir türlü rahatlatamiyorum. Onume bir suru hafta var nasil gecicek bu haftalar. Allahim hepimize saglikli evlatlar versin insallah. Bebegi hissedecegimiz haftalara gelsek biraz daha rahatlariz belki

Aynen şu ilk aylar geçsin rahatlarız biraz daha ama bebek de stresi hisseder rahat olmaya çalışın

Benimde hiç belirtim yok belki 2 kez bulanmıştır midem. Sol tarafımda ağrı hissediyorum bazen biraz da karın ağrısı. Onun dışında inan ki görsen hamile demezsin. Bence şanslı olduğumuzu düşünmeliyiz kötüyü değil

Ben kizima hamileyken ayni budurumdaydim nebi bulanti ne bi bas donmesi gögüs agrim ve ufak asermem vardi her hafta sonu acildeydim kendi doktorumuda ariyordum ama geciyo sizin gibi cok kayiplarim oldu ama grciyo hepsi

Yok canım limon direk c vitamini zararlı olduğunu düşünmüyorum. Evet bitki çayları zararlı olabilir diye tüketmedim. Ihlamur falan içebilirsin dediler ama ben araştırma yaptığımda kan sulandırma etkisi var yazıyordu. Herkese aynı tepkiyi yapmaz ama insan yinede korkuyor.

Kızlar benim şu gibi akıntım oluyor tüp bebekle hamile kaldım fıtil kullanıyorum günde 2 defa acaba onun kalıntıları çıkarken mi böyle oluyor diye düşünüyorum böyle olan varmı aranızda
Canım ben varım bende,tüp bebekle,hamile kaldım fitil kullanırken su gibi geliyor doktora sordum fitilini kendi suyu akıntıyla karıstıgı ıcın öyle geliyor dedi hatta muayenede de öyle gördü endişelenecek birsey yok yani

Ihlamuru icmeden once doktoruma sordum günde 1bardaktan fazla icme dedi sadece sabah kahvaltilarinda kücük bir bardak iciyordum ama suanda icemiyorum mogdemi bulandiriyor

Kızlar ben çok sık acıkıyorum siz ne durumdasınız, iştahım yoktu bu haftaya kadar bu hafta artmış durumda 1 kg almışım 2 buçuk ayda, sizde nedir kilo durumları :)

bende aynı şekilde çok sık acıkıyorum ve 2 kg almışım :) Tatlı ve türevi hiçbir şey yiyemiyorum, midemi bulandırıyor. Balık da yiyemiyorum. Makarna, patates,nar ve salatalık biricik dostum oldular, sürekli bunları yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…