- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.801
Öğünlerine avakado ekleyebilirsin ayrıca canım bende oldukça işe yarıyor ama çeyreği geçmemelisin fazlası da bozuyor çünküTsk ederim hepsini aldim yapicam hosafida insallah ise yarar
Şimdi araştırdım canım yorumları felan çok iyi doktoruma danışıp başlamayı düşünüyorum bende çok teşekkür ederimGyno ferro sanol ilacın adı. Yine araştır sor istersen. Ayıp olcak ama yani etkisini şoyle özetleyim kakana kadar etkisini görüyorsun cidden çalıştirıyor yani vücudu,rahimleri. Bunu bana veren doktor Sakaryanın en iyisi Sinan Zorsu'ydu. Yani kadınların gozünden hamile kalıp kalmayacağını anlar derlerdi bana hastanede. Cok agir bir ilac degil bazen ben zinde olmak icin bile alıyordum. Folik asit bildigin yine sorarsın ama bence en etkilisi o. Bana kurtaj oldugum gun yazdı.
Günaydın canım biz de bugün 11. Haftaya girdik. Benim ağrılarım vs hep sol tarafımda oluyor. Özellikle haftayi tamamlarken sanırım büyüme sürecinde ağrım oluyor hep sol taraf. başka türlü hissettiğim bir şey yokGunaydın arkadaslar biz bugun 11 haftaya girdik ama ben hala bebisi sagdami soldami hissedemiyorum benim haftamda olupta hisseden varmi yoksa bir terslikmi var bilemedim
Bu dediğiniz fetan dna testi değil mi? Ben vermeyi düşünüyorum. Doktorum %99 dogru sonuç veriyor dedi.Iyi aksamlar arkadaslar.Aranizda 10 haftada nipt test veren oldumu?Ne kadar guvenli o test merak ediyorum acikcasi.Vermeye degermi?Baya da masrafi varmis.
Benimde sag tarafımda oluyoGünaydın canım biz de bugün 11. Haftaya girdik. Benim ağrılarım vs hep sol tarafımda oluyor. Özellikle haftayi tamamlarken sanırım büyüme sürecinde ağrım oluyor hep sol taraf. başka türlü hissettiğim bir şey yok
Canım daha hissedemeyiz bence elime dolgunluk geliyor solda ama benim ikiz bide bilemiyorumGunaydın arkadaslar biz bugun 11 haftaya girdik ama ben hala bebisi sagdami soldami hissedemiyorum benim haftamda olupta hisseden varmi yoksa bir terslikmi var bilemedim
Belirti yaşamıyorsun ve gittiğinde bebişini sağlıkla görüyorsan tamam artık rahatlat kendini bence. Benimde kaybım olduğu için gittim meraktan 2 kere randevum dışında başka doktora ama sürekli gitmek de iyi olmaz rahat ol gitsen de gitmesen de sağlıklı olacaksa zaten o bebek seninle olacakKızlar günaydın.. ben 9+5 günlüğüm , ama hiç bi belirti yaşamiyorum ya. Ne göguslerim ne mide bulantisi. Cook nadir gelen sağ tarafima arada kasık ağrisi onun o da cook nadir. Acıkma sayiliyirsa bir de cok acikiyorum. O zaman da korkuyorum niye belirtim yok bise mi oldu diye. Her hafta kontrole gidiyorum nerdeyse. Artik doktorum napcaz senle diye kiziyor bana. Daha önce kayıplarım olduğu icin korkuyorum. İlk defa bu haftalari gordum. Benim gibi olaniniz var mi?
Çok şükür sağlıkla görüyorum. Kendimi bir türlü rahatlatamiyorum. Onume bir suru hafta var nasil gecicek bu haftalar. Allahim hepimize saglikli evlatlar versin insallah. Bebegi hissedecegimiz haftalara gelsek biraz daha rahatlariz belkiBelirti yaşamıyorsun ve gittiğinde bebişini sağlıkla görüyorsan tamam artık rahatlat kendini bence. Benimde kaybım olduğu için gittim meraktan 2 kere randevum dışında başka doktora ama sürekli gitmek de iyi olmaz rahat ol gitsen de gitmesen de sağlıklı olacaksa zaten o bebek seninle olacak
Aynen şu ilk aylar geçsin rahatlarız biraz daha ama bebek de stresi hisseder rahat olmaya çalışınÇok şükür sağlıkla görüyorum. Kendimi bir türlü rahatlatamiyorum. Onume bir suru hafta var nasil gecicek bu haftalar. Allahim hepimize saglikli evlatlar versin insallah. Bebegi hissedecegimiz haftalara gelsek biraz daha rahatlariz belki
Benimde hiç belirtim yok belki 2 kez bulanmıştır midem. Sol tarafımda ağrı hissediyorum bazen biraz da karın ağrısı. Onun dışında inan ki görsen hamile demezsin. Bence şanslı olduğumuzu düşünmeliyiz kötüyü değilÇok şükür sağlıkla görüyorum. Kendimi bir türlü rahatlatamiyorum. Onume bir suru hafta var nasil gecicek bu haftalar. Allahim hepimize saglikli evlatlar versin insallah. Bebegi hissedecegimiz haftalara gelsek biraz daha rahatlariz belki
Ben kizima hamileyken ayni budurumdaydim nebi bulanti ne bi bas donmesi gögüs agrim ve ufak asermem vardi her hafta sonu acildeydim kendi doktorumuda ariyordum ama geciyo sizin gibi cok kayiplarim oldu ama grciyo hepsiKızlar günaydın.. ben 9+5 günlüğüm , ama hiç bi belirti yaşamiyorum ya. Ne göguslerim ne mide bulantisi. Cook nadir gelen sağ tarafima arada kasık ağrisi onun o da cook nadir. Acıkma sayiliyirsa bir de cok acikiyorum. O zaman da korkuyorum niye belirtim yok bise mi oldu diye. Her hafta kontrole gidiyorum nerdeyse. Artik doktorum napcaz senle diye kiziyor bana. Daha önce kayıplarım olduğu icin korkuyorum. İlk defa bu haftalari gordum. Benim gibi olaniniz var mi?
Yok canım limon direk c vitamini zararlı olduğunu düşünmüyorum. Evet bitki çayları zararlı olabilir diye tüketmedim. Ihlamur falan içebilirsin dediler ama ben araştırma yaptığımda kan sulandırma etkisi var yazıyordu. Herkese aynı tepkiyi yapmaz ama insan yinede korkuyor.Tamam canim cok tesekkur ederim
insallah o kadar ilerlemez kuzum hayatimda hic serum almadim korkuyorum biraz da acikcasiannem de aksine gebelikte daha zor hasta olunuyor demisti bagisiklik belli bir sure sonra daha gucleniyormus
tamam simdi ihlamur iciyorum o zaman tavsiyen uzerine tesekkur ediyorum canimm
Limonlu suyun sakincasi olmaz dimi canim? Sabah ben de balli sut ictim. Bitki cayi bebege zararli diye mi icmedin? İnsallah canim rabbim grubumuzdaki tum annelerimize saglik sihhat versin insalalh
Canım ben varım bende,tüp bebekle,hamile kaldım fitil kullanırken su gibi geliyor doktora sordum fitilini kendi suyu akıntıyla karıstıgı ıcın öyle geliyor dedi hatta muayenede de öyle gördü endişelenecek birsey yok yaniKızlar benim şu gibi akıntım oluyor tüp bebekle hamile kaldım fıtil kullanıyorum günde 2 defa acaba onun kalıntıları çıkarken mi böyle oluyor diye düşünüyorum böyle olan varmı aranızda
Bizde 11 iz ama bende pek hissedemiyorum çok normalmiş ama 13 te falan hisseder mişizGunaydın arkadaslar biz bugun 11 haftaya girdik ama ben hala bebisi sagdami soldami hissedemiyorum benim haftamda olupta hisseden varmi yoksa bir terslikmi var bilemedim
Ihlamuru icmeden once doktoruma sordum günde 1bardaktan fazla icme dedi sadece sabah kahvaltilarinda kücük bir bardak iciyordum ama suanda icemiyorum mogdemi bulandiriyorYok canım limon direk c vitamini zararlı olduğunu düşünmüyorum. Evet bitki çayları zararlı olabilir diye tüketmedim. Ihlamur falan içebilirsin dediler ama ben araştırma yaptığımda kan sulandırma etkisi var yazıyordu. Herkese aynı tepkiyi yapmaz ama insan yinede korkuyor.
Kızlar ben çok sık acıkıyorum siz ne durumdasınız, iştahım yoktu bu haftaya kadar bu hafta artmış durumda 1 kg almışım 2 buçuk ayda, sizde nedir kilo durumları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?