- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.481
İnşallah geçicidir canım moral olarak bittim okuldan zor attım kendimi hastaneye internette nörolojik bile olabileceği ömür boyu devam edebileceği de yazıyor çok korkuyorum dualarını bekliyorum
Bende nipt plusta yaptırcm cumrtesi kan alcaklar bana da amerikaya gönderiyoruz dedilerYok burda bakıyorlarmış özellikle sormuştum canım. Rica ederim ne demek düşünürsen özelden temsilcisinin numarasını da paylaşırım senle söylemen yeterli.
Allah Allah bana sağlık bakanlığı yasakladı dışarı göndermeyi labaratuar kurduk Türkiye'de dediler bilemedim kiBende nipt plusta yaptırcm cumrtesi kan alcaklar bana da amerikaya gönderiyoruz dediler
Bakayım canım bunlara da. Bio oil verdim sipariş.Lierac ve burts bees mama bee nin catlak kremini kullaniyorum. İkisi de dogal icerikli ancak ben burts bees mama bee’nin kremini cok cok sevdim
10 haftalıkken benimde akintınin icinde kıl gibi hafif pembemsi vardi bir kere oldu zaten doktor kontorlumde vardi bebis gayalet iyiydi hatta hareket bile ediyordu mesede kanama yoktu doktor kesenin ve bebegin yeri gayet iyi dusuk tehlikesi yok dedi bazen bu tür akintilar rahim agsindaki enfeksiyindan yada yaradan olabiliyor dedi birdahada olmadi suanda 12. Haftanin icindeyim sizinkide öyledir ama iciniz rahat etmezse bi muayeneye gidevilirsinizKızlaar Günaydın, 11 haftalığım. Gece tuvalete gittigimde idrarimi yaptiktan sonra tuvaletin icinde akıntı gibi içinde de sanki kan mı vardi diyim tuhaf biseydi ya. Ama ne kanamama var ne lekelenmem var. Akintinin icinde kıl gibi mi desem bilemedim. Cok korktum. Doktora gitmeye de korkuyorum 4 kaybım var öncesinde. Ve baldırlarım çok ağriyor, bana bir şey deyin arkadaslar napim ya gitsem mi doktora
cok tesekkur ederim hep hayirli haberler duyalim insallahCanim gozunaydinfolik asiti neden biraktiriyorlar anlamiyorum. Aslinda 20.haftaya kadar kullanilmasini oneren dr lar da var. Yani kullanmaya devam etmenin sakincasi yoksa en azindan yine de kullanilabilir. Bence kullanmaya devam edebilirsin
Kuru egzamaya la roche nin cica plusti iyi geliyor denediniz mi icerigi temiz hamile ve cocuklardada guvenli kullanılabiliyormus.gecmis olsun ❤ kuru kasinti nasil delirtir bilirim;(Kızlar sizde sadece kuruluk olduysa şükredin benim normalde ktonik egzamalarim vardır alerjik tarzda vücudumda ve kaşınır ama ben onu kortizonlu merhemlerle ve ilaçlarla kontrol altında tutardım ömür boyu onları kullanmam gerekiyor. Ama gel görelim ki hamileyken yasak ve benim şu an tüm vücudum kaşıntı ve yara bere içinde hele karnımı gören çok üzülüyor nokta nokta kızamık gibi yara her yeri. Bacaklarım da aynı kalçam her yerim. Her gece kaçınmak için uyanıyorum işten eve girince soyunup kaşınıyorum resmen uyuz gibiyim çok kötü bir halde cildim.
İkili tarama için nekadar ücret istediler acaba burada 120 tl ödedim ben bana uygun geldi sankiAynen canım bende son güne kadar bekledim randevu açılmadı. Pazartesi gününe randevu aldım. İkili tarama testi için Sezin Ertürk Aksakal’a bi kere daha denemeye karar verdim. Google da “Yıldız Akdaş Reis”e de iyi yorum yapmışlar. Ama şuan da jinekoloji bölümünde randevu açmış.
canım benim eşim öyle oluyor devamlı oda burnunu nemli tutuyor burnuna avcuyla arada bir su çeker iyi geliyor ona sprey kullanmak istemiyor sende dene kurudukça su çek rahatlatıyorKizlar sabah uyaninca burun tikanik surekli hapşırıyorum gozum yasariyor sanki bahar ayinda polen alerjsi gibi. Kış gunu neden boyle anlamadim sizde de oluyormu burnum cok tikaniuor agzim kuruyor
Canım rahat etmedi gittim valla doktora dayanamadım her sey yolundaydi çok şükür iyi her şey.. Bana da aynisini dedi kesenin yeri iyi degil suyun guzel dedi kanama alani yok dedi.10 haftalıkken benimde akintınin icinde kıl gibi hafif pembemsi vardi bir kere oldu zaten doktor kontorlumde vardi bebis gayalet iyiydi hatta hareket bile ediyordu mesede kanama yoktu doktor kesenin ve bebegin yeri gayet iyi dusuk tehlikesi yok dedi bazen bu tür akintilar rahim agsindaki enfeksiyindan yada yaradan olabiliyor dedi birdahada olmadi suanda 12. Haftanin icindeyim sizinkide öyledir ama iciniz rahat etmezse bi muayeneye gidevilirsiniz
Benim ictigim multi vitaminin icinde folik asit de var ve hamileligim basindan, emzirme bitene kadar devam ediliyor burda.Canim gozunaydinfolik asiti neden biraktiriyorlar anlamiyorum. Aslinda 20.haftaya kadar kullanilmasini oneren dr lar da var. Yani kullanmaya devam etmenin sakincasi yoksa en azindan yine de kullanilabilir. Bence kullanmaya devam edebilirsin
yapabilirsen tuzlu su gargarası tabıki burnunada çekeceksin genzinden tuzlu suyun geldiğini hisset ama yada az sirkeli su gargarası kesin çözüm deneGripte 4. Günüm halsizlik bitti gibi ama geceleri geniz akıntısı oluyor ve boğulacak gibi uyaniorum gündüz normal burun akıntısı oluyor. Boğaz ağrım felan yok çok şükür ama genizde birikmekten oda başlar die korkuyorum . Genize akintı yerleşmeden tavsiyesi olan varmı ? Çorba nane limon sıcak pekmez tuketiyorum
Fiyatla ilgili herhangi birşey demedi. Pazartesi günü randevum o gün belli olur.İkili tarama için nekadar ücret istediler acaba burada 120 tl ödedim ben bana uygun geldi sanki
çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah doktor galiba bendende isteyecek ne kadara yaptırdınız acaba bide neredeKizlar fetal dna sonucum çok şükür temiz geldi ve oğlum oluyormuşAllah hepimize evlatlarımızın hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim. 390 dolarmış normalde, nipt plusta yaptırdım ama bir miktar indirim yaptılar 6 bine yaptırdım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınızçok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah doktor galiba bendende isteyecek ne kadara yaptırdınız acaba bide nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?