- 1 Eylül 2022
- 102
- 106
- 18
- 45
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.501
bendede oldu doktoru aradık kanama yoksa sıkıntı yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir normal dedi fakat geçmezse artarsa gel bi muayene edelimdedi çok şükür geçtiBugun kasıklarımda hafif bir agrı oluyo sanki batma gibi acaba bebek hareket.ettikcemi oluyo yoksa yarın adet günümun zamanimi ondanmi oluyo bilemedim buhafta hic kasiklarimda batma olmamisti
İnternette okuma baş ağrısına bile tümöre kadar bir sürü şey çıkar. Tek belirti önemli değil bir çok anlamlı belirti, testler vs ancak öyle teşhis konulur. Stres yapmayın doktor kontrolünde olun güvenin geçeceğine inanın şuanlık.İnşallah geçicidir canım moral olarak bittim okuldan zor attım kendimi hastaneye internette nörolojik bile olabileceği ömür boyu devam edebileceği de yazıyor çok korkuyorum dualarını bekliyorum
Benimde öyle doğalgazı yakmaya başladık galiba içerideki hava kuru kalıyor. Nemlendirilmesi ihtiyacı var su vs koyacağım peteklere birde tam mevsim geçişi burun akıntısı, göLerde yanma halsizlik bende de var bir süredirKizlar sabah uyaninca burun tikanik surekli hapşırıyorum gozum yasariyor sanki bahar ayinda polen alerjsi gibi. Kış gunu neden boyle anlamadim sizde de oluyormu burnum cok tikaniuor agzim kuruyor
Hic bilmiyorum multivitamin birkac vitamini kapsayan bir takviye mi? Ben baslamadim cunku ve 15.haftadayiz12. Haftadan sonra multivitamine geciliyor ve onlarin icindede folik asit var :) o nedenle ayri almaya gerek yok
Allah allah her dr ayri bir sey soyluyor. Yani magnezyum da mi kullanmayalim o zaman. Ben de biraz daha arastirayim gercekten kafam karisti kimi kullan diyor folik asit kimi kullanma diyor. 15.haftadayiz d vitaminini de daha yeni kullanmaya baslicam mecbur cunku mide bulantilarindan hicbir sey kullanamiyordumcok tesekkur ederim hep hayirli haberler duyalim insallah❤❤Bunu toplam 3 doktorla konustum .ben biraz pimpirikli biriyim Cunku. Eskiden 17-20 haftaya kadar kullandirirlarmis ama guncellenen bilgilerle birlikte 12nci haftaya cekmisler.kesin illa olcak diye bir sey yok ama vucuda fazla yukleme yapıldığında otizm gibi etkiler de cikarabiliyormus aslinda bunuda hemen google dim gercekten boyle calismalar var ama işte o kadar karisik ki mesela istanbulda bir profa gitti arkadasim ona hic folik asit kullandırmadi acve hurmasi onermis kiz hamileligini onunla tamamlamiş masallah cin gibi oglu var turkce yaninda ingilizceyide cok guzel anliyor konusuyor ama benim konustugum doktorlar ilk 12 hafta yuzde yuz kullanmak zorundasin zekasindan vucud gelisimine sart besinlerle tamamlayamayabilirsin dediler. Ben dedigim gibi yapi icabi biraz pimpirikli birazda boyle konu olsun onu alayim araştırayım sevdigim icin 12nci haftaya kadar 400mg haftada 5gun falan aldim tam 12de de biraktim.ama ben bi sekilde yiyebildim 20nci haftaya kadar hala besin alamayan tiksinen hamileler var onlarin belkide almask sarttir.bu arada bi doktorda 12nci haftadan sonraa beslenmn iyise d vit disinda takviyeye gerek yok ben gecen yil dogum yaptim 12 den sonra demir ve d vit disinda kullanmadim mesela dedi.
Hangi marka acaba? Arkadaslar kullandiginiz takviyeleri isimleriyle birlikte yazabilir misiniz acaba iyi oldugundan emin oldugunuz guvenle hepimizin kullanabilecegi markalarsa eger cok isterim ben de bilmekBenim ictigim multi vitaminin icinde folik asit de var ve hamileligim basindan, emzirme bitene kadar devam ediliyor burda.
Hadi hayırlı olsunKizlar benim de bugün randevum vardı 15+2 haftalık. Benimde bir kızım oluyormuş
Magnezyum genelde verilyormus ama bana simdi vermedi belkide verdigi multivitamin içinde vardir inceleyemedim henüz. Bugun gitcem eczaneye sorcam o da yeni dogum yapmıştı en iyisi neyse ver dicem zaten yemek yemeyede basladim her besini yiyebiliyorum Allaha sukur artik herkes bişey diyor vallaAllah allah her dr ayri bir sey soyluyor. Yani magnezyum da mi kullanmayalim o zaman. Ben de biraz daha arastirayim gercekten kafam karisti kimi kullan diyor folik asit kimi kullanma diyor. 15.haftadayiz d vitaminini de daha yeni kullanmaya baslicam mecbur cunku mide bulantilarindan hicbir sey kullanamiyordum
Evet ya hepimiz icin bir fikir olur imom iyi diye duydum cevremde .bu arada sizin cinsiyet belli mi doktor tahminde bulundu mu sizinle sikayetlerimiz basindann beri hep bir gitmistiHangi marka acaba? Arkadaslar kullandiginiz takviyeleri isimleriyle birlikte yazabilir misiniz acaba iyi oldugundan emin oldugunuz guvenle hepimizin kullanabilecegi markalarsa eger cok isterim ben de bilmek
Canım beni gebe kalmadan önce omepa vm diye bir takviyeye başlattı doktorum hala da sadece onu kullanıyorum. içinde folik asitten omegaya d vitaminine demirine her şey var. Haftaya kontrolüm var belki ekstradan demir başlatabilir haber veririm yine.Hangi marka acaba? Arkadaslar kullandiginiz takviyeleri isimleriyle birlikte yazabilir misiniz acaba iyi oldugundan emin oldugunuz guvenle hepimizin kullanabilecegi markalarsa eger cok isterim ben de bilmek
Evet :) bence multivit baslayinHic bilmiyorum multivitamin birkac vitamini kapsayan bir takviye mi? Ben baslamadim cunku ve 15.haftadayiz
Allah yardimciniz olsun insallah duzelicek vucud kendini yenilemeye programli bende de kasik fitigi cikti doktor tek caresi ameliyat kasik fitiginin dedi sezeryan dogumda genel cerrahda girer hemen fitigini alir o arada dedi ama ben diyorum vucudumu Kendini yenilemeye programli insallah o duruma gelmeyecek .sizde düzelirsiniz insallahEnfeksiyon çıkmamış kızlar diğer 2 hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım doğuma kadar sondalı kalablirmişim çok çok üzgünüm ya doğumdan sonra düzelmezse nolur dualarınızı bekliyorum hepimiz hamileyiz duamız kabul olur inşallah
Canim sag ol tavsiyen icinEvet ya hepimiz icin bir fikir olur imom iyi diye duydum cevremde .bu arada sizin cinsiyet belli mi doktor tahminde bulundu mu sizinle sikayetlerimiz basindann beri hep bir gitmisti
Tamam cok tesekkur ederimEvet :) bence multivit baslayin
Tamam canim not edeyim sag olasinCanım beni gebe kalmadan önce omepa vm diye bir takviyeye başlattı doktorum hala da sadece onu kullanıyorum. içinde folik asitten omegaya d vitaminine demirine her şey var. Haftaya kontrolüm var belki ekstradan demir başlatabilir haber veririm yine.
Natalben Plus diye bir marka. Türkiyede var mi bilmiyorumHangi marka acaba? Arkadaslar kullandiginiz takviyeleri isimleriyle birlikte yazabilir misiniz acaba iyi oldugundan emin oldugunuz guvenle hepimizin kullanabilecegi markalarsa eger cok isterim ben de bilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?