- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.461
Aynen normalde coktan yazardiBende endişelendim şimdi çok sık giren birisiydi güzel haberlerini alalım inaişalh
Sonda takılacak seviyeye gelmedi ama birkaç gün ben de zorlanma yaşadım 12.hafta gibiydi. Korkutucu birşey inşallah hemen atlatırsın. Ben de tam olarak yapamıyordum, o yüzden de 15 dakikada bir tuvalete gidiyordum. Sende enfeksiyon ihtimaline bakıldı mı? Enfeksiyon başka belirti göstermeden böyle bir etki yapabiliyormuş. Doktor test yaptır öyle konuşalım dedi. Ama doktordan haber alıp teste gidene kadar okuduğum önerileri denedim. Çok sıkışmadan sık sık tuvalete gitmek bol su içmeye devam etmek ve yabanmersini yemek öneriliyordu. Meyve sonuçta ama yinede çok abartmadım, günde 1 avuç kadar yedim. Tavsiyeleri uygulayınca geçti ve test yaptırmadım. Bir de uzandıktan sonra hemen tuvalete gitmek yerine 3 5 dakika yürüyüp ayakta hareket edip gitmek de işe yarıyordu bence. Test sonucu enfeksiyon çıkarsa doktorun çok daha doğru hızlı bir çözümü olur mutlaka ama bende bunlar çözdü.Arkadaşlar çok kötü birşey oldu idrarımı hiç yapamıyorum mesanem patlayacaktı sonda taktılar aranızda bunu yaşayan var mı doğuma kadar idrarımı yapamasam sonda hep takılı kalacakmış psikolojim bozuldu
Onu ben de gördüm ama sürekli ve sebepsiz şekilde bu durumu yaşayanlar için düşünülen bir ihtimal sanırım. Hamilelik olmadığı durumda yani. Hamilelikte ilk olarak enfeksiyondan şüphelenilirmiş. Geçmiş olsunÇok teşekkür biraz internete baktım beyinle alakalı olabilirmiş moral olarak çökmüş durumdayım
Canım ikili testinin sonucu e nabızdan mı gördün . Benimde çıkmış hastanenin sayfasından baktım ama sadece papp-a ve hcg gözüküyor. Risk değerleri yazmıyor.Kuzucumm ben gitmedim bugun , ikili testimin sonucu cok cabuk cikti. Cok sukur dusuk risk cikmis. Pazartesi randevu aldik sonucla birlikte gidecegizSen naptin nasilsin
Benim karnimin altinda rahim.olan yer sanirim batma oluyor hatta sanki boyle acitir gibi 3 4 gundur cok korkmustum ama sukur bugun bebek gayet iyidiBugun kasıklarımda hafif bir agrı oluyo sanki batma gibi acaba bebek hareket.ettikcemi oluyo yoksa yarın adet günümun zamanimi ondanmi oluyo bilemedim buhafta hic kasiklarimda batma olmamisti
Allah razi olsun cok sukur yaaa vallahi ne kadar şükretsem az 3 saatlik uyku ile gittim 12+2 cikmasi gerekirken 12+5 cikti ense olcumu yapti burun kemigini gordum dedi ben çok bilgisiz bir anne olarak neden burun dedi acaba diye dusundumCanım nasıl geçti kontrolünHerşey yolundamı, tahmin falan yaptımı dr
Ohh çok şükür canım benim, çok sevindimKuzucumm ben gitmedim bugun , ikili testimin sonucu cok cabuk cikti. Cok sukur dusuk risk cikmis. Pazartesi randevu aldik sonucla birlikte gidecegizSen naptin nasilsin
Aa öylemiymiş, iyiymiş canımYok burda bakıyorlarmış özellikle sormuştum canım. Rica ederim ne demek düşünürsen özelden temsilcisinin numarasını da paylaşırım senle söylemen yeterli.
Bende genel bir kuruluk var. Tum cildim kuru. Karin kismimda da bilmiyorum catlak onleyici kremler lierac falan kullanmaya basladim ondan midir asiri bir kasinti olmaya basladi.Benim gibi karnı kuruyan var mı? Normalde cildim inanılmaz yağlıdır, vücudum da sürekli nemlidir krem kullanma ihtiyacım hiç olmaz. Sabah akşam yağlanıyorum, kremleniyorum yine kuru ve kaşınıyor. Henüz çatlayacak bir kilo da almadım anlamıyorum, normal mi bu kadar kuruluk acaba. Sizde var mı?
Lierac ve burts bees mama bee nin catlak kremini kullaniyorum. İkisi de dogal icerikli ancak ben burts bees mama bee’nin kremini cok cok sevdimBende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke
Canim gozunaydinKizlar 12+5 cikti bugun bebek Allaha bin kere sukur hersey yolunda doktor folik asiti birak dedi zaten ben birakmistim bir kac gun once fenix plus diye bir takviye verdi omega 3 ve devit verdi ama benim icime fenix sinmedi;( hic duymadim yarin eczaneye gidicem ayni iceriklerle olan bilindik marka alicam. Bu arada fetal dna icin intergen ile birlikte birlikte calisan genstari onerdi 325 dolar bir tık daha ayrintilisi 350 dolar fiyatlar fena . Yurt disina gidenler daha pahali bizm turkiyedeki lab. Da yapiliyor ama cok yeni ve modern cihazlar dedi ovdu baya kafam karisik ben amerikaya gider saniyordum
12. Haftadan sonra multivitamine geciliyor ve onlarin icindede folik asit var :) o nedenle ayri almaya gerek yokCanim gozunaydinfolik asiti neden biraktiriyorlar anlamiyorum. Aslinda 20.haftaya kadar kullanilmasini oneren dr lar da var. Yani kullanmaya devam etmenin sakincasi yoksa en azindan yine de kullanilabilir. Bence kullanmaya devam edebilirsin
Aslında bu sorun geçen hafta kendini yavaş yavaş gösterdi sık idrara çıkma yapamama damla damla geldi dr a söyledim ürolojiye gitmiştim enfeksiyon çıkmadı ultrasonda da birşey görünmedi ama bu son 2 gündür damla damla bile idrar yapamadım araştırma hastanesine kendimi zor attığımda patlayacak haldeydim tekrar test yapıldı hastane yatışı dendi o an çok panik oldum evde 2 yavrum beni bekler diye yatış istemedim sonda taktılar zaten o anda 2lt idrar boşaldı pazar günü sondayı jimnastik ile çıkaracaklarını eve geldiğimde yine idrar yapamaSam tekrar takacaklarını söyledi drSonda takılacak seviyeye gelmedi ama birkaç gün ben de zorlanma yaşadım 12.hafta gibiydi. Korkutucu birşey inşallah hemen atlatırsın. Ben de tam olarak yapamıyordum, o yüzden de 15 dakikada bir tuvalete gidiyordum. Sende enfeksiyon ihtimaline bakıldı mı? Enfeksiyon başka belirti göstermeden böyle bir etki yapabiliyormuş. Doktor test yaptır öyle konuşalım dedi. Ama doktordan haber alıp teste gidene kadar okuduğum önerileri denedim. Çok sıkışmadan sık sık tuvalete gitmek bol su içmeye devam etmek ve yabanmersini yemek öneriliyordu. Meyve sonuçta ama yinede çok abartmadım, günde 1 avuç kadar yedim. Tavsiyeleri uygulayınca geçti ve test yaptırmadım. Bir de uzandıktan sonra hemen tuvalete gitmek yerine 3 5 dakika yürüyüp ayakta hareket edip gitmek de işe yarıyordu bence. Test sonucu enfeksiyon çıkarsa doktorun çok daha doğru hızlı bir çözümü olur mutlaka ama bende bunlar çözdü.
İnşallah geçicidir canım moral olarak bittim okuldan zor attım kendimi hastaneye internette nörolojik bile olabileceği ömür boyu devam edebileceği de yazıyor çok korkuyorum dualarını bekliyorumH Herseyguzelolacak38 Kuzum cok geçmiş olsun geçici bir şeydir enfeksiyon vs vardir doktor da en kötü ihtimali söylemiştir eminim hiç kafana takma. Internet doktorlugu yapmayın diye çok kızıyor doktorlar bilmediğiniz bilgiye inanırsınız diye. Bakma bile hic. Geçer gider inşallah hemen.
Yağlar falan kullansan yumuşatıcı olarak en azından kaşınma hissini bitirir mi canım hamilelikte daha mı çok arttı dr ne diyoKızlar sizde sadece kuruluk olduysa şükredin benim normalde ktonik egzamalarim vardır alerjik tarzda vücudumda ve kaşınır ama ben onu kortizonlu merhemlerle ve ilaçlarla kontrol altında tutardım ömür boyu onları kullanmam gerekiyor. Ama gel görelim ki hamileyken yasak ve benim şu an tüm vücudum kaşıntı ve yara bere içinde hele karnımı gören çok üzülüyor nokta nokta kızamık gibi yara her yeri. Bacaklarım da aynı kalçam her yerim. Her gece kaçınmak için uyanıyorum işten eve girince soyunup kaşınıyorum resmen uyuz gibiyim çok kötü bir halde cildim.
Evet cnm ilk hamileligimxe de vardı ama doğuma yakın oluşmuştu bunda başından itibaren kaşındı hatta hamile olduğumu o zaman anladım diyebilirim artınca.Yağlar falan kullansan yumuşatıcı olarak en azından kaşınma hissini bitirir mi canım hamilelikte daha mı çok arttı dr ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?