- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.521
Bas ağrısıi suan en buyuk sikintim o;( bide burnumun ici tikaniyor ama evin kurulugundan sanirim o benim basim com agriyor bu aralar hatta endiselenmelimiyim diye korkmustumCanim sag ol tavsiyen icinben en son 20 ekim civari gitmistim dr a. Ayda bir gidiyorum o yuzden bir hafta kadar sonra diger kontrolum. Su ana kadar bir tahminde bulunmadi ama artik soyler diye dusunuyorum cunku bu gidisimde 16.hafta icinde olmus olacagiz insallahh bu arada benim de sikayetlerim genel olarak azaldi bel agrisi mide bulantisi var ama arada bir geliyor eskisi gibi her an degil cok sukur. Sadece bu siralar surekli basim agriyor. Yine ayni miyiz acaba merak ettim?
Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallahEnfeksiyon çıkmamış kızlar diğer 2 hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım doğuma kadar sondalı kalablirmişim çok çok üzgünüm ya doğumdan sonra düzelmezse nolur dualarınızı bekliyorum hepimiz hamileyiz duamız kabul olur inşallah
Ne zman konuşmuştunuz ben 2 hafta önce konuştum yarın randevum kan alıncak belki benden sonra gelişen bişedirAllah Allah bana sağlık bakanlığı yasakladı dışarı göndermeyi labaratuar kurduk Türkiye'de dediler bilemedim ki
Sağlıkla gelsin prensesKizlar benim de bugün randevum vardı 15+2 haftalık. Benimde bir kızım oluyormuş
31inde vermiştim ondan 2 hafta önce de görüşmüştümNe zman konuşmuştunuz ben 2 hafta önce konuştum yarın randevum kan alıncak belki benden sonra gelişen bişedir
Ayy kutlarım canımKizlar benim de bugün randevum vardı 15+2 haftalık. Benimde bir kızım oluyormuş
Olmaz olur mu canım yaa1 saatsonra muayenem var bebisi gorecegim insallah okadar heyecan badtıki anlamafim nefen oldugunu sizlerdede böyle oluyormu arkadaslar insallah iyi gecer muayene
olmaz mı nasıl çarpıyor kalbim zaman geçmiyor gibi :) sabırsızlanıyorum pazartesi sabahtan benim de :)1 saatsonra muayenem var bebisi gorecegim insallah okadar heyecan badtıki anlamafim nefen oldugunu sizlerdede böyle oluyormu arkadaslar insallah iyi gecer muayene
Canım benim yaa inan okurken çok duygulandımAllah razi olsun cok sukur yaaa vallahi ne kadar şükretsem az 3 saatlik uyku ile gittim 12+2 cikmasi gerekirken 12+5 cikti ense olcumu yapti burun kemigini gordum dedi ben çok bilgisiz bir anne olarak neden burun dedi acaba diye dusundumhersey yolunda gozuyor .muhtemelen erkek bebek ama yuzde 70 dedi:) kordon bagida olabilir gordugum sey dedi.ikilide risk cikar dersen yaptir fetal dna yuzde 99 dogruluk payi var dediler.cok sukrettigim bir gündü:) 1 bucuk yil once kontrolumde aylarca goz yasi dökcegim bir tablo ile karsilastiktan sonra bugun tum kotu hatiralari unutturcak çok hareketli kuvvetle muhtemel erkek bir can bizi bekliyordu valla kizlar o kadar mutluydum ki bugun gittim alisveris yaptim kedi kopek besledim insanlara yemek ismarladim cunku gunlerdir korku ile yasiyordum 1 aydirda kontrole gitmiyordum cok sukur iyiydi Allah hepinizjn yuzunu guldursub ❤❤❤
Kalorifer peteğine havlu ıslatıp nemli bir şekilde koyabilirsiniz.Ya da kağıt havlu üzerine viks sürüp onu da koyabilirsinizBas ağrısıi suan en buyuk sikintim o;( bide burnumun ici tikaniyor ama evin kurulugundan sanirim o benim basim com agriyor bu aralar hatta endiselenmelimiyim diye korkmustum
180 TL verdik biz deİkili tarama için nekadar ücret istediler acaba burada 120 tl ödedim ben bana uygun geldi sanki
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamak zorunda kalmazsınızArkadaşlar çok kötü birşey oldu idrarımı hiç yapamıyorum mesanem patlayacaktı sonda taktılar aranızda bunu yaşayan var mı doğuma kadar idrarımı yapamasam sonda hep takılı kalacakmış psikolojim bozuldu
Netten çok fazla hastalığa bakmayın en ufak baş ağrısını bile nerelere götürüyor Allah korusunÇok teşekkür biraz internete baktım beyinle alakalı olabilirmiş moral olarak çökmüş durumdayım
Baş ağrısı bende de olmuştu tabi internette felaket senaryolari okuyup en sonunda nöroloji doktoruna gittim, ben normalde migren hastayim o yüzden hamilelikte hormonlarin da yukselmesi sebebiyle ataklarim artmış ama bebeğe zararı dokunan bisey degilmis. Klasik parol veriyorlar zaten ki onu da işe yaramadığı için boşa kullanmadım. Bol su icip sık sık beslenmeye dikkat ediyorum agrilarimin tetiklenmemesi icinKalorifer peteğine havlu ıslatıp nemli bir şekilde koyabilirsiniz.Ya da kağıt havlu üzerine viks sürüp onu da koyabilirsiniz
Çok tesekkur ederim valla zor bir donem geçirdim o yuzden uzerimde kaygi bozuklugu kaldi ama dunden beri cok mutluyumCanım benim yaa inan okurken çok duygulandım+2 +5 ler canım ölçüm yapan kişi, makineden oynama olabiliyormuş. Banada 2 ayrı dr baktı ikisi arasında 3 gün oynuyordu. Sordum olabiliyor dedi, değişebilir birkaç gün.
Bende öyleyim canım ikiliyi yaptırdım, sonuç bekliyorum, bir yandan fetal dna yaptırsam mı diye araştırma içerisine girdim.
Ah yaa ne güzel oldu bakO zaman üzüldün belki ama, şimdi sevinçten döküldü gözyaşların İnan çok sevindim senin adına Korkularının seni ele geçirmesine izin verme canım, herşey çok daha güzel olucaktır ALLAH’ın izniyle
RABBİM herkesin ama herkesin kalbine göre versin
Havlu koyayim bugun iyiki yazdiniz o kadar cozum dusundum bu aklima gelmedi;( tesekkurlerKalorifer peteğine havlu ıslatıp nemli bir şekilde koyabilirsiniz.Ya da kağıt havlu üzerine viks sürüp onu da koyabilirsiniz
Nasilsiniz hersey yolunda mi sizden haber bekliyorum1 saatsonra muayenem var bebisi gorecegim insallah okadar heyecan badtıki anlamafim nefen oldugunu sizlerdede böyle oluyormu arkadaslar insallah iyi gecer muayene
Cok sükur iyiyim minnagimida girdum doktor masallah cok hareketli dedi 2 hafta sonra ayrintili ulturason icin cagirdiNasilsiniz hersey yolunda mi sizden haber bekliyorumbu arada ben dun kontrole 3 saatlik uyku ile gittim uykusuzluk ve kotu kaygilarla zaman hiç geçmedi.insallah sizden de guzel haberler bekliyoruz
Ay benimde var migrenim bu ara çok ağrıyor başım ışıkları kapatıp karanlıkta yatıyorum hap da içmemeye çalışıyorum ama zor yaBaş ağrısı bende de olmuştu tabi internette felaket senaryolari okuyup en sonunda nöroloji doktoruna gittim, ben normalde migren hastayim o yüzden hamilelikte hormonlarin da yukselmesi sebebiyle ataklarim artmış ama bebeğe zararı dokunan bisey degilmis. Klasik parol veriyorlar zaten ki onu da işe yaramadığı için boşa kullanmadım. Bol su icip sık sık beslenmeye dikkat ediyorum agrilarimin tetiklenmemesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?