2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bas ağrısıi suan en buyuk sikintim o;( bide burnumun ici tikaniyor ama evin kurulugundan sanirim o benim basim com agriyor bu aralar hatta endiselenmelimiyim diye korkmustum

Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah

Canım benim yaa inan okurken çok duygulandım +2 +5 ler canım ölçüm yapan kişi, makineden oynama olabiliyormuş. Banada 2 ayrı dr baktı ikisi arasında 3 gün oynuyordu. Sordum olabiliyor dedi, değişebilir birkaç gün.
Bende öyleyim canım ikiliyi yaptırdım, sonuç bekliyorum, bir yandan fetal dna yaptırsam mı diye araştırma içerisine girdim.

Ah yaa ne güzel oldu bak O zaman üzüldün belki ama, şimdi sevinçten döküldü gözyaşların İnan çok sevindim senin adına Korkularının seni ele geçirmesine izin verme canım, herşey çok daha güzel olucaktır ALLAH’ın izniyle
RABBİM herkesin ama herkesin kalbine göre versin

İstanbul’da Fetal Dna düşünen araştıran arkadaşlar,

-Babyseq
-Nipt plus
-Genstari
-Panaroma
-Genoks
-Eurofins

Bunların dışında yaptıran yada bilenler fikir olarak paylaşırsa çok sevinirim.
Araştırma sürecinde olanlar için listeye ekler, birbirimize destek olmuş oluruz❤

İkili tarama için nekadar ücret istediler acaba burada 120 tl ödedim ben bana uygun geldi sanki
180 TL verdik biz de
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamak zorunda kalmazsınız

Kalorifer peteğine havlu ıslatıp nemli bir şekilde koyabilirsiniz.Ya da kağıt havlu üzerine viks sürüp onu da koyabilirsiniz
Baş ağrısı bende de olmuştu tabi internette felaket senaryolari okuyup en sonunda nöroloji doktoruna gittim, ben normalde migren hastayim o yüzden hamilelikte hormonlarin da yukselmesi sebebiyle ataklarim artmış ama bebeğe zararı dokunan bisey degilmis. Klasik parol veriyorlar zaten ki onu da işe yaramadığı için boşa kullanmadım. Bol su icip sık sık beslenmeye dikkat ediyorum agrilarimin tetiklenmemesi icin

Çok tesekkur ederim valla zor bir donem geçirdim o yuzden uzerimde kaygi bozuklugu kaldi ama dunden beri cok mutluyum doktora 2 3 kere yasiyor degilmi kalbi atiyor kesin degil mi dedim kalp atisini dinletti aman zarar gelmesin kalbine kapatin dinlemesem de olur ekranda görün yeter dedim bende hala fetal icin arastirmadayim bir kac gune netlestiricez onu da

1 saatsonra muayenem var bebisi gorecegim insallah okadar heyecan badtıki anlamafim nefen oldugunu sizlerdede böyle oluyormu arkadaslar insallah iyi gecer muayene
Nasilsiniz hersey yolunda mi sizden haber bekliyorum bu arada ben dun kontrole 3 saatlik uyku ile gittim uykusuzluk ve kotu kaygilarla zaman hiç geçmedi.insallah sizden de guzel haberler bekliyoruz

Nasilsiniz hersey yolunda mi sizden haber bekliyorum bu arada ben dun kontrole 3 saatlik uyku ile gittim uykusuzluk ve kotu kaygilarla zaman hiç geçmedi.insallah sizden de guzel haberler bekliyoruz
Cok sükur iyiyim minnagimida girdum doktor masallah cok hareketli dedi 2 hafta sonra ayrintili ulturason icin cagirdi

Ay benimde var migrenim bu ara çok ağrıyor başım ışıkları kapatıp karanlıkta yatıyorum hap da içmemeye çalışıyorum ama zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…