2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım ben özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum sanırım hastane dışında bir perinatologa yönlendirilecek daha söylemedi 4 hafta sonra yönlendireceğim dedi. Ben de hiç sormadım kim neresi diye. nasıl olsa onun dediğine gideceğim için:)

Bende canım özel bir hasteneye gidiyorum, hastanede perinatoloji bölümü/doktoru var aslında.Ayrıca dışarıdaki başka perinatoloji doktorlarını da araştırıyorum. Ayrıntılı ultrason/perinatoloji doktoru önemli. Bebeğe detaylıca bakıyorlar çünkü. Birçok hastenede sanırım radyoloji doktorları yapıyormuş bunu. Ama özellikle perinatoloji doktoru olması gerekiyor.

Aynen radyoloji doktoru önermiyorlar genelde.

Bende perinatolojiye gideceğim canım kendi doktorum tavsiye edecek ona göre birine gideceğim

Doktorumuz kendi tavsiye ettiği perintoloji uzmanına yönlendirdi bizi gittiğim hastanede de var ama siz bilirsiniz diye ekledi hastane gideceğimiz doktor alanında uzmanmış internetten araştırdım herkes çok memnun ücreti 1000 tl ben zübeyde hanım kadın Doğuma gittim randevu aldım ama radyoloji doktoru bakıyormuş ve içeri girmeleriyle çıkmaları bir oluyormuş 5 dakika bile sürmüyormuş o yüzden devletten vazgeçtik yorumları maalesef çok kötü

Teşekkür ederim canım bana hediye gelenlerden hm var ama gitmedim henüz nasıl mesela fiyatlar
Yani 6 parça ürün 3 al 2 ödeyle aşağı yukarı 400-600tl arasına geliyor. İlk aylar hızlı büyüyorlar o yüzden pahalı markalar yerine alternatif markalara bakılabilir ama sonrasında h&m, zara vs zıbınları indirim takip edilip alınabilir malları güzel çünkü

E bebek güzel geldi bana fiyat konusunda orayı düşünüyorum aslında imkan olsa geze geze almalı uygun denk geldikçe artık fiyatlar gerçekten çok ucuk bi halde

Rüyamda isim görsem ben de etkilenirdim açıkçası. Ama Aysima çok güzel ve anlamlı naif hoş bir isim ben de Simay düşünüyorum sonradan değiştirmezsem bakalım. Diğer iki çocuğumda doğumdan 2 gün sonra ancak netleştirdik isimleriSizinki hazır geliyor ne güzel sağlıkla gelsin Aykız

Bende Ayrıntılı ultrason için Etlik şehir hastanesinden 2 Marta randevu aldım ama siz öyle diyince tereddüt ettim şimdi. Gideceğiniz perinatoloji doktorunun adı nedir?

Kızlar ben kayısı çayı tüketiyorum aksamlari yemekten sonra kuru meyve yada normal meyve ile birlikte bazen. Ertesi gun 2 kere cikariyor wc ye . 3 gun hic çıkamadığım olmuştu. Yemek yerken felanda cok rahatsiz oluyordum artik rahatım sıkışmıyorum boşaltım oldugu icin .

E bebek güzel geldi bana fiyat konusunda orayı düşünüyorum aslında imkan olsa geze geze almalı uygun denk geldikçe artık fiyatlar gerçekten çok ucuk bi halde
Evet e bebekte güzel bence bi de civili ben kötü sanıyordum dün outletine denk geldim 10 parça kıyafeti 300e falan aldım onların da malları güzeldi bakılabilir denk gelinirse

Kayisi çayını marketten mi alıyorsunuz onuda deneyim ben burada yazilan cogu seyi denedim yuzde yuz kayisi suları aldim ac karnina sabah ictim sanirim bu haftaların genel sorunu kabizlik;( ben birde raporluydum 15 gun cok yattim ye iç yat sanirim iyice sindirimimi yavaşlatti.

Evet e bebekte güzel bence bi de civili ben kötü sanıyordum dün outletine denk geldim 10 parça kıyafeti 300e falan aldım onların da malları güzeldi bakılabilir denk gelinirse
Evet civilden de çok alırdım kızıma bakalım bir ara gitmeli
Bende Ayrıntılı ultrason için Etlik şehir hastanesinden 2 Marta randevu aldım ama siz öyle diyince tereddüt ettim şimdi. Gideceğiniz perinatoloji doktorunun adı nedir?
Şehir hastanesi belki daha iyi olabilir orası yeni yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem isterseniz önce gidin devlete hala gününüz varsa özelde hemen yer olur memnun kalmazsanız gidersiniz sizin kaç haftalık Mart randevusu diyince ben devlette 3 Ocak’a aldım da 18 haftalığım

Doçent doktor Deniz esinler yeri Çankaya daymiş 21 nde gideceğiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…