- 1 Ağustos 2022
- 371
- En iyi cevaplar
- 1
- 393
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.621
Canım ben özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum sanırım hastane dışında bir perinatologa yönlendirilecek daha söylemedi 4 hafta sonra yönlendireceğim dedi. Ben de hiç sormadım kim neresi diye. nasıl olsa onun dediğine gideceğim için:)Herkese keyfli pazarlar diliyorum
Perinatoloji bölümü için herkes kendi hastene bünyesinde olan perinatoloji doktoruna mı gitmeyi düşünüyor, yada farklı yerde sadece bunun üzerine olan özel klinikler oluyor oralara falan yaptırmayı düşünenler, tavsiyesi olanlar var mı?( İstanbul için)
Evet canım ayrıntılı ultrason için. 18 haftadan sonra.O bölüme neden gideceksiniz ayrıntılı ulturason icinmi acaba
Bende canım özel bir hasteneye gidiyorum, hastanede perinatoloji bölümü/doktoru var aslında.Ayrıca dışarıdaki başka perinatoloji doktorlarını da araştırıyorum. Ayrıntılı ultrason/perinatoloji doktoru önemli. Bebeğe detaylıca bakıyorlar çünkü. Birçok hastenede sanırım radyoloji doktorları yapıyormuş bunu. Ama özellikle perinatoloji doktoru olması gerekiyor.Canım ben özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum sanırım hastane dışında bir perinatologa yönlendirilecek daha söylemedi 4 hafta sonra yönlendireceğim dedi. Ben de hiç sormadım kim neresi diye. nasıl olsa onun dediğine gideceğim için:)
Oyy maşallah sağlıkla gelsin ,giysin hepsini annesi
Teşekkür ederiz canım tüm kuzularımız inşallahOyy maşallah sağlıkla gelsin ,giysin hepsini annesi
Aynen radyoloji doktoru önermiyorlar genelde.Bende canım özel bir hasteneye gidiyorum, hastanede perinatoloji bölümü/doktoru var aslında.Ayrıca dışarıdaki başka perinatoloji doktorlarını da araştırıyorum. Ayrıntılı ultrason/perinatoloji doktoru önemli. Bebeğe detaylıca bakıyorlar çünkü. Birçok hastenede sanırım radyoloji doktorları yapıyormuş bunu. Ama özellikle perinatoloji doktoru olması gerekiyor.
Bende perinatolojiye gideceğim canım kendi doktorum tavsiye edecek ona göre birine gideceğimBende canım özel bir hasteneye gidiyorum, hastanede perinatoloji bölümü/doktoru var aslında.Ayrıca dışarıdaki başka perinatoloji doktorlarını da araştırıyorum. Ayrıntılı ultrason/perinatoloji doktoru önemli. Bebeğe detaylıca bakıyorlar çünkü. Birçok hastenede sanırım radyoloji doktorları yapıyormuş bunu. Ama özellikle perinatoloji doktoru olması gerekiyor.
Yaa maşallah sağlıcakla giysin
Teşekkür ederim canımYaa maşallah sağlıcakla giysinBende bugün h&m'e gittim 3 al 2 öde vardı yine gitmek isteyen olursa aklında bulunsun
Yani 6 parça ürün 3 al 2 ödeyle aşağı yukarı 400-600tl arasına geliyor. İlk aylar hızlı büyüyorlar o yüzden pahalı markalar yerine alternatif markalara bakılabilir ama sonrasında h&m, zara vs zıbınları indirim takip edilip alınabilir malları güzel çünküTeşekkür ederim canımbana hediye gelenlerden hm var ama gitmedim henüz nasıl mesela fiyatlar
E bebek güzel geldi bana fiyat konusunda orayı düşünüyorum aslında imkan olsa geze geze almalı uygun denk geldikçe artık fiyatlar gerçekten çok ucuk bi haldeYani 6 parça ürün 3 al 2 ödeyle aşağı yukarı 400-600tl arasına geliyor. İlk aylar hızlı büyüyorlar o yüzden pahalı markalar yerine alternatif markalara bakılabilir ama sonrasında h&m, zara vs zıbınları indirim takip edilip alınabilir malları güzel çünkü
Rüyamda isim görsem ben de etkilenirdim açıkçası. Ama Aysima çok güzel ve anlamlı naif hoş bir isim ben de Simay düşünüyorum sonradan değiştirmezsem bakalım. Diğer iki çocuğumda doğumdan 2 gün sonra ancak netleştirdik isimleriKızlar Günaydın nasılsınız? Size bi sorum olucak? Ben daha kızım olacagini bilmeden iki kez rüyamda “Aysima gel kızım yanıma” diye sesleniyodum. Diğerinde de bana Akrabalarim gelmiş doğurmuşum ismini soruyolar Aysima diyorumHiç aklımda olmayan isimdi kızım olacağı kesinleşince de şimdi arkadaşlarım falan diyolar ki cocuk ismini kendi koyarmiş, o ismi ver diye. Eşim zaten rüyanda gördün ismi Aysima diye dolaniyor etrafta severken bile karnimi Aysima diye seviyor Ama ben istemiyorum. Sizce rüyamda gordugum ismi vermelimiyim? Siz ne yapardiniz
Bende Ayrıntılı ultrason için Etlik şehir hastanesinden 2 Marta randevu aldım ama siz öyle diyince tereddüt ettim şimdi.Doktorumuz kendi tavsiye ettiği perintoloji uzmanına yönlendirdi bizi gittiğim hastanede de var ama siz bilirsiniz diye ekledi hastane gideceğimiz doktor alanında uzmanmış internetten araştırdım herkes çok memnun ücreti 1000 tl ben zübeyde hanım kadın Doğuma gittim randevu aldım ama radyoloji doktoru bakıyormuş ve içeri girmeleriyle çıkmaları bir oluyormuş 5 dakika bile sürmüyormuş o yüzden devletten vazgeçtik yorumları maalesef çok kötü
Kizlar multivitamin içindeki probiyotiklerde ise yaramaz oldu bende yine sindirim sorunu var ;( bu haftalarda kabizlik normalmis gebelik uygulamasında da oyle yaziyor ama kabizlik sancisi heryerine vuruyor insan korkuyor noluyor diye. Kabizliga cozumu olan varmi bugun kayisi suyu aldim e bebek de yuzde 100 dogal kayisi suyu vardi ondan stokladim biraz sabahda annem kuru üzüm hoşafı yapmisti ama banamisin demiyor
Kızlar ben kayısı çayı tüketiyorum aksamlari yemekten sonra kuru meyve yada normal meyve ile birlikte bazen. Ertesi gun 2 kere cikariyor wc ye . 3 gun hic çıkamadığım olmuştu. Yemek yerken felanda cok rahatsiz oluyordum artik rahatım sıkışmıyorum boşaltım oldugu icin .Merhaba kızlar yazıları okuyorum bende de kabızlık sorunu var yaa zaten evvelden beri öyleydim şimdi daha da fazla . Herşeyi denedim fayda yok en son doktorun verdiği şurubu içeceğim. Bol su içme sorunum da var nasıl içiyorsunuz yaa ben 3 litre asla icemem . Birde ben sadece balık yağı içerikli bir vitamin ve magnezyum kullanıyorum demir d vermedi . Şuan 16+2 bu hafta kontrol var sorayım geç mi kaldım ben acaba .
Evet e bebekte güzel bence bi de civili ben kötü sanıyordum dün outletine denk geldim 10 parça kıyafeti 300e falan aldım onların da malları güzeldi bakılabilir denk gelinirseE bebek güzel geldi bana fiyat konusunda orayı düşünüyorum aslında imkan olsa geze geze almalı uygun denk geldikçe artık fiyatlar gerçekten çok ucuk bi halde
Kayisi çayını marketten mi alıyorsunuz onuda deneyim ben burada yazilan cogu seyi denedim yuzde yuz kayisi suları aldim ac karnina sabah ictim sanirim bu haftaların genel sorunu kabizlik;( ben birde raporluydum 15 gun cok yattim ye iç yat sanirim iyice sindirimimi yavaşlatti.Kızlar ben kayısı çayı tüketiyorum aksamlari yemekten sonra kuru meyve yada normal meyve ile birlikte bazen. Ertesi gun 2 kere cikariyor wc ye . 3 gun hic çıkamadığım olmuştu. Yemek yerken felanda cok rahatsiz oluyordum artik rahatım sıkışmıyorum boşaltım oldugu icin .
Evet civilden de çok alırdım kızıma bakalım bir ara gitmeliEvet e bebekte güzel bence bi de civili ben kötü sanıyordum dün outletine denk geldim 10 parça kıyafeti 300e falan aldım onların da malları güzeldi bakılabilir denk gelinirse
Şehir hastanesi belki daha iyi olabilir orası yeni yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem isterseniz önce gidin devlete hala gününüz varsa özelde hemen yer olur memnun kalmazsanız gidersiniz sizin kaç haftalık Mart randevusu diyince ben devlette 3 Ocak’a aldım da 18 haftalığımBende Ayrıntılı ultrason için Etlik şehir hastanesinden 2 Marta randevu aldım ama siz öyle diyince tereddüt ettim şimdi.Gideceğiniz perinatoloji doktorunun adı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?