- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.641
Benim 6-7 olması lazım ferritin hemoglobin düşük değildi 7. Haftada falan başladı demir takviyesine.Merhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Kemik yapısında yanılma payı fazla ve çoğu doktor kemik yapısına göre tahmin yapmıyor. Hatta benim Doktorum bakarken kemiğe göre kıza benziyor dedi bir kaç dakika sonra bacak arasını açınca baktık, gösterdi erkek olduğunu söyledi. Birde bende 30 dk önce falan çikolata yiyorum hareketli olsun diyeCanim benim kiz 12. Haftada ogrendim ben senin cok gec kalmis geldi bana doktoruncunku kendi doktorum bana 12-13 haftalarda kiz ve erkek ayrimi genital bolgeden bakilmaz omurga yapisinin acisindan anlasilir demisti oyle soyledi bana ki oldugunu da %99 dedi hatta cidden de oyle
Şuanda 16+1’im martta gelince 27+4 olacağım. Detaylı için geç olmuş olacak. Dr.Deniz hocayı bende duydum instagramdan da takip ediyorum. Sizinki yakın tarihte siz bir görüşün bakalım. Olumlu olumsuz bilgi paylaşırsanız sevinirim.Evet civilden de çok alırdım kızıma bakalım bir ara gitmeli
Şehir hastanesi belki daha iyi olabilir orası yeni yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem isterseniz önce gidin devlete hala gününüz varsa özelde hemen yer olur memnun kalmazsanız gidersiniz sizin kaç haftalık Mart randevusu diyince ben devlette 3 Ocak’a aldım da 18 haftalığım
Doçent doktor Deniz esinler yeri Çankaya daymiş 21 nde gideceğiz
Evet epey geçiyor o tarihe neden vermişler ki bize mesela gebelik haftanıza uymazsa başka hastaneye yönlendiriyoruz demişti Zübeyde de ki bilir kişi neyse hayırlısı olsun bende Google araştırdım yorumlar çok güzel 10 gün kaldı inşallah gidince detaylı bilgi veririmŞuanda 16+1’im martta gelince 27+4 olacağım. Detaylı için geç olmuş olacak. Dr.Deniz hocayı bende duydum instagramdan da takip ediyorum. Sizinki yakın tarihte siz bir görüşün bakalım. Olumlu olumsuz bilgi paylaşırsanız sevinirim.
yoğunluktan dolayı en erken o tarihe verdiler. Görevliye bişeyde diyemiyorsun ki. Ne zamana verirse kabul ediyorsun. Teşekkürler. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.Evet epey geçiyor o tarihe neden vermişler ki bize mesela gebelik haftanıza uymazsa başka hastaneye yönlendiriyoruz demişti Zübeyde de ki bilir kişi neyse hayırlısı olsun bende Google araştırdım yorumlar çok güzel 10 gün kaldı inşallah gidince detaylı bilgi veririm
Ay dün eşimle sohbet ederken diyorduk ki, aykız diye sesleniriz severizRüyamda isim görsem ben de etkilenirdim açıkçası. Ama Aysima çok güzel ve anlamlı naif hoş bir isim ben de Simay düşünüyorum sonradan değiştirmezsem bakalım. Diğer iki çocuğumda doğumdan 2 gün sonra ancak netleştirdik isimleriSizinki hazır geliyor ne güzel sağlıkla gelsin Aykız
Aa benim doktorum 12. Haftada genital kizda olsa erkekte olsa ayni gozukucegini acinin onemli oldugunu soylemisti bilemiyorumBenim 6-7 olması lazım ferritin hemoglobin düşük değildi 7. Haftada falan başladı demir takviyesine.
Kemik yapısında yanılma payı fazla ve çoğu doktor kemik yapısına göre tahmin yapmıyor. Hatta benim Doktorum bakarken kemiğe göre kıza benziyor dedi bir kaç dakika sonra bacak arasını açınca baktık, gösterdi erkek olduğunu söyledi. Birde bende 30 dk önce falan çikolata yiyorum hareketli olsun diye
Beni 17+ dayken bile anlayamadi dr. Gittigimizde 20.haftasi olmus olacak artik heralde gosterir degil 20 . Haftada detaylı bakilacagi için gösteri
20. Hafta da detaylı bakıldığı için gösterir diye düşünüyorumBeni 17+ dayken bile anlayamadi dr. Gittigimizde 20.haftasi olmus olacak artik heralde gosterir degil mi
Yaaa bende rüyamda oğlum olursa adı Efe olacak diyorum ve oğlum oluyor gördümCanım kızçen ismini kendi koymuş zatenanlamı güzel bir isim, bence koymanda fayda var derim Gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap canım
Benim 2. Hamileliğimde kızımda hiç göstermedi ayrıntılı ultrasonda öğrendik kesin kız dedi doktor o zamana kadar hep sakladı bacakları hep çapraz duruyodu bu seferki hamileliğimde yine saklıyo 17. Haftada geçen kontrolde doktor yakaladı gibi oldu emin değilim kordon da olabilir ama erkek gibi dedi ayrıntılıya 26 aralıkta gidicem o zaman belli olcak inşallah bekliyorum şimdilik erkek dediler bacak arası doluydu çünküArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Alt karın ağrısı yaşamıştım şimdi biraz hafifledi gibi ama bildiğiniz ağrıyordu alt karnım. Doktora gitmiştim. Çok şükür birşey çıkmamıştı. Ama ultrasonda bakarken bile ağrıyorduGünaydın kızlar bugün 18+4 olduk şükür ama çok ağrım var bugün bebek hareketli çok sürekli tekmeler balık gibi dönmeler falan maşallah ama o hareket ettikçe ağrı oluyo gibi oluyo anlamadım alışık değilim böyle ağrılara kızları okula göndermicem hiç yürüyebilecek halde değilim ağrı bacaklarıma doğru yayılıyo sanırım kaslar yüzünden kasıklarımın olduğu yerlerden bacaklarıma doğru damarlarım ağrıyo sanki alt karnım aynı geçen ki olan ağrıdan böyle bu tarz ağrılar yaşayan var mı bu haftalarda
Aynen 18. Haftaya girerken bi gün olmuştu aynı ağrı bugünde oluyo ama ara ara azalıyo geçiyo baya baya ağrı yani dediğiniz gibiAlt karın ağrısı yaşamıştım şimdi biraz hafifledi gibi ama bildiğiniz ağrıyordu alt karnım. Doktora gitmiştim. Çok şükür birşey çıkmamıştı. Ama ultrasonda bakarken bile ağrıyordu
Aynen gayet şiddetle hissediyordum tam olarak alt karnıma denk geliyordu ama rahim genişlemeye başlıyor diye normal deniyor. Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimizAynen 18. Haftaya girerken bi gün olmuştu aynı ağrı bugünde oluyo ama ara ara azalıyo geçiyo baya baya ağrı yani dediğiniz gibi
Amin canım inşallah diğerlerinde olmadı diye hatırlıyorum böyle ağrılarım o yüzden bu kadar bariz belirgin ağrılarda tedirgin oluyorum çok sağolun bugün dinleneyim bol bol en iyisiAynen gayet şiddetle hissediyordum tam olarak alt karnıma denk geliyordu ama rahim genişlemeye başlıyor diye normal deniyor. Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz
Herkesin güzel haberler aldığı, keyfle geçen bir hafta olması dileğiyleCanım arkadaşlar nasılsınız:) umarım güzel bir hafta geçirirsiniz sağlıklı sıhhatli.
Kızımıza Nil ismini koymak istiyoruz nasıl sizce:)
Annesi sende rüyanda ismini koymuşsunYaaa bende rüyamda oğlum olursa adı Efe olacak diyorum ve oğlum oluyor gördüm
teşekkür ederiz kuzum aslında uzun yıllardır Lena istiyorduk ama kızım olduğunu duyunca nedense hiç lena gibi hissedemedim:)Herkesin güzel haberler aldığı, keyfle geçen bir hafta olması dileğiyle
Canım bence Nil güzel bir isim, zarif ve tatlı bir seçim olmuş
ben gebe iken kullandım yaklaşık 1.5 ay önceKızlar 19+1 haftalık hamileyim. Bugün doktordan geldim. İdrar tahlillerim de enfeksiyon çıktı. Monurol diye bir ilaç verdi doktor. Suya karıştırılıp içiliyor. Tek kullanımlık. Daha önce kullanan var mı.
Banada 12. haftada başka doktor kız dedi.Canim benim kiz 12. Haftada ogrendim ben senin cok gec kalmis geldi bana doktoruncunku kendi doktorum bana 12-13 haftalarda kiz ve erkek ayrimi genital bolgeden bakilmaz omurga yapisinin acisindan anlasilir demisti oyle soyledi bana ki oldugunu da %99 dedi hatta cidden de oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?