2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Benim 6-7 olması lazım ferritin hemoglobin düşük değildi 7. Haftada falan başladı demir takviyesine.
Kemik yapısında yanılma payı fazla ve çoğu doktor kemik yapısına göre tahmin yapmıyor. Hatta benim Doktorum bakarken kemiğe göre kıza benziyor dedi bir kaç dakika sonra bacak arasını açınca baktık, gösterdi erkek olduğunu söyledi. Birde bende 30 dk önce falan çikolata yiyorum hareketli olsun diye

Şuanda 16+1’im martta gelince 27+4 olacağım. Detaylı için geç olmuş olacak. Dr.Deniz hocayı bende duydum instagramdan da takip ediyorum. Sizinki yakın tarihte siz bir görüşün bakalım. Olumlu olumsuz bilgi paylaşırsanız sevinirim.

Evet epey geçiyor o tarihe neden vermişler ki bize mesela gebelik haftanıza uymazsa başka hastaneye yönlendiriyoruz demişti Zübeyde de ki bilir kişi neyse hayırlısı olsun bende Google araştırdım yorumlar çok güzel 10 gün kaldı inşallah gidince detaylı bilgi veririm

yoğunluktan dolayı en erken o tarihe verdiler. Görevliye bişeyde diyemiyorsun ki. Ne zamana verirse kabul ediyorsun. Teşekkürler. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.

Ay dün eşimle sohbet ederken diyorduk ki, aykız diye sesleniriz severiz sizde şimdi Aykız yazınca galiba Aysima kalacak. Simay da cok guzel isim. Eger ikinci kizim olursa simay koyarim isimleride uyar birbirine

Aa benim doktorum 12. Haftada genital kizda olsa erkekte olsa ayni gozukucegini acinin onemli oldugunu soylemisti bilemiyorum 12. Haftada soyluyor herkese o arkadasimsa gidiyo ona ona da soyledi

Beni 17+ dayken bile anlayamadi dr. Gittigimizde 20.haftasi olmus olacak artik heralde gosterir degil 20 . Haftada detaylı bakilacagi için gösteri

Beni 17+ dayken bile anlayamadi dr. Gittigimizde 20.haftasi olmus olacak artik heralde gosterir degil mi
20. Hafta da detaylı bakıldığı için gösterir diye düşünüyorum kendim içinde öyle düşünüyorum küçük bir umut var bende de acaba kız mı diye

Benim 2. Hamileliğimde kızımda hiç göstermedi ayrıntılı ultrasonda öğrendik kesin kız dedi doktor o zamana kadar hep sakladı bacakları hep çapraz duruyodu bu seferki hamileliğimde yine saklıyo 17. Haftada geçen kontrolde doktor yakaladı gibi oldu emin değilim kordon da olabilir ama erkek gibi dedi ayrıntılıya 26 aralıkta gidicem o zaman belli olcak inşallah bekliyorum şimdilik erkek dediler bacak arası doluydu çünkü

Günaydın kızlar bugün 18+4 olduk şükür ama çok ağrım var bugün bebek hareketli çok sürekli tekmeler balık gibi dönmeler falan maşallah ama o hareket ettikçe ağrı oluyo gibi oluyo anlamadım alışık değilim böyle ağrılara kızları okula göndermicem hiç yürüyebilecek halde değilim ağrı bacaklarıma doğru yayılıyo sanırım kaslar yüzünden kasıklarımın olduğu yerlerden bacaklarıma doğru damarlarım ağrıyo sanki alt karnım aynı geçen ki olan ağrıdan böyle bu tarz ağrılar yaşayan var mı bu haftalarda

Alt karın ağrısı yaşamıştım şimdi biraz hafifledi gibi ama bildiğiniz ağrıyordu alt karnım. Doktora gitmiştim. Çok şükür birşey çıkmamıştı. Ama ultrasonda bakarken bile ağrıyordu

Aynen 18. Haftaya girerken bi gün olmuştu aynı ağrı bugünde oluyo ama ara ara azalıyo geçiyo baya baya ağrı yani dediğiniz gibi

Aynen 18. Haftaya girerken bi gün olmuştu aynı ağrı bugünde oluyo ama ara ara azalıyo geçiyo baya baya ağrı yani dediğiniz gibi
Aynen gayet şiddetle hissediyordum tam olarak alt karnıma denk geliyordu ama rahim genişlemeye başlıyor diye normal deniyor. Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz

Aynen gayet şiddetle hissediyordum tam olarak alt karnıma denk geliyordu ama rahim genişlemeye başlıyor diye normal deniyor. Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz
Amin canım inşallah diğerlerinde olmadı diye hatırlıyorum böyle ağrılarım o yüzden bu kadar bariz belirgin ağrılarda tedirgin oluyorum çok sağolun bugün dinleneyim bol bol en iyisi

Herkesin güzel haberler aldığı, keyfle geçen bir hafta olması dileğiyle

Canım bence Nil güzel bir isim, zarif ve tatlı bir seçim olmuş
teşekkür ederiz kuzum aslında uzun yıllardır Lena istiyorduk ama kızım olduğunu duyunca nedense hiç lena gibi hissedemedim:)

Banada 12. haftada başka doktor kız dedi.
13. haftada şuanki doktorum erkek dedi (tahmini, kesin değil) 14. haftada kıza döndü kesin dedi. Hatta ama ben erken diye, emin olmak için bekledim
17. haftada kız olduğu kesinleşti.
Ama 12. haftadaki doktor bildi yani (yarım saat incelemişti sağolsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…