2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar Günaydın nasılsınız? Size bi sorum olucak? Ben daha kızım olacagini bilmeden iki kez rüyamda “Aysima gel kızım yanıma” diye sesleniyodum. Diğerinde de bana Akrabalarim gelmiş doğurmuşum ismini soruyolar Aysima diyorum Hiç aklımda olmayan isimdi kızım olacağı kesinleşince de şimdi arkadaşlarım falan diyolar ki cocuk ismini kendi koyarmiş, o ismi ver diye. Eşim zaten rüyanda gördün ismi Aysima diye dolaniyor etrafta severken bile karnimi Aysima diye seviyor Ama ben istemiyorum. Sizce rüyamda gordugum ismi vermelimiyim? Siz ne yapardiniz

Canim benim kiz 12. Haftada ogrendim ben senin cok gec kalmis geldi bana doktorun cunku kendi doktorum bana 12-13 haftalarda kiz ve erkek ayrimi genital bolgeden bakilmaz omurga yapisinin acisindan anlasilir demisti oyle soyledi bana ki oldugunu da %99 dedi hatta cidden de oyle

Gunaydin ismin anlamına muhakkak bakın derim bebisiniz gercekten ismiyle gelmis gibi benim esimde kizimin kulagina ezanla melike okurken gormüs ruyasinda anlamıda güzel biz koyduk ismiyle geldi dedik

Merhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Bende 16 da başladım. Ferritnim de düşük değil aslında doktor gerçi bakmadan verdi demekki gerekli.

Gunaydin ismin anlamına muhakkak bakın derim bebisiniz gercekten ismiyle gelmis gibi benim esimde kizimin kulagina ezanla melike okurken gormüs ruyasinda anlamıda güzel biz koyduk ismiyle geldi dedik
Anlamı uğurlu olan,çevresini aydınlatan, ay yüzlü, nurlu gibi anlamlari var. Yani rüyamda gordugumu koymaliyim o zmaan

Ya bilmiyorum ki. Dr um da cok iyi normalde. İlk o goremedi sonra baska bir dr a gittik belki o gorur diye bu sefer de yine pozisyonu musait degildi ayaga kalktim hareket ettim ama yine de bacak bacak ustune atmisti gostermedi. Bilmiyorum kemik yapisi vs hicbir sey demedi zaten

Bence Aysima güzel bir isim ve rüyanızda görmeniz de çok anlamlı

Bizim de cinsiyeti öğrenince aklımıza ilk Ensar ismi gelmişti o günden sonra da hep o isimi düşündük hatta bebeğimi hayal ederken bile aklıma o isimle seslendiğim geliyor acaba bizde mi hiç isim aramadan koysak bilemedim Bu isim nasıl sizce kızlarr?

Merhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Benim kanim yaklasik iki ay onceki kan testinde yuksek cikmisti. Daha sonra da mide bulantilarim var diye dr um vermedi diger aya baslarsin demisti. Yani 20.haftada falan baslamis olucam ben

Ne zaman içiyorsun kayısı suyunu ?Sabah aç karnina daha etki gösterir.Bir de aktardan gün kurusu alıp yemeyi dene o da etkili diye biliyorum.Pakettekiler ne kadar doğal olsa da katkılı oluyor sanki.Gün kurusunu kendin kaynatıp iç bir de öyle dene bakalım inşallah çözüm olur.Süt içiyorsan onu da bir süre içme

Ben de bi Dönem ne yapsam geçmedi. Zaten çok su içen biri olmama rağmen su içmeyi arttırdım. 2 litre içiyorsan 3e çıkar. Kendi mi geçti yoksa suyu arttırdım diye mi bilmiyorum ama su arttırdıktan sonra rahatladım.

Canım kızçen ismini kendi koymuş zaten anlamı güzel bir isim, bence koymanda fayda var derim Gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap canım

Herkese keyfli pazarlar diliyorum
Perinatoloji bölümü için herkes kendi hastene bünyesinde olan perinatoloji doktoruna mı gitmeyi düşünüyor, yada farklı yerde sadece bunun üzerine olan özel klinikler oluyor oralara falan yaptırmayı düşünenler, tavsiyesi olanlar var mı?( İstanbul için)

Son düzenleme:
Çok güzel bence

Benim gibi sindirim sorunu ve kabizlikla ugrasan arkadaslar erik pestili yemenizi tavsiyeediyorum aninda fayda ediyo

O bölüme neden gideceksiniz ayrıntılı ulturason icinmi acaba

Merhaba kızlar yazıları okuyorum bende de kabızlık sorunu var yaa zaten evvelden beri öyleydim şimdi daha da fazla . Herşeyi denedim fayda yok en son doktorun verdiği şurubu içeceğim. Bol su içme sorunum da var nasıl içiyorsunuz yaa ben 3 litre asla icemem . Birde ben sadece balık yağı içerikli bir vitamin ve magnezyum kullanıyorum demir d vermedi . Şuan 16+2 bu hafta kontrol var sorayım geç mi kaldım ben acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…