- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.601
Canim benim kiz 12. Haftada ogrendim ben senin cok gec kalmis geldi bana doktorunArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Gunaydin ismin anlamına muhakkak bakın derim bebisiniz gercekten ismiyle gelmis gibi benim esimde kizimin kulagina ezanla melike okurken gormüs ruyasinda anlamıda güzel biz koyduk ismiyle geldi dedikKızlar Günaydın nasılsınız? Size bi sorum olucak? Ben daha kızım olacagini bilmeden iki kez rüyamda “Aysima gel kızım yanıma” diye sesleniyodum. Diğerinde de bana Akrabalarim gelmiş doğurmuşum ismini soruyolar Aysima diyorumHiç aklımda olmayan isimdi kızım olacağı kesinleşince de şimdi arkadaşlarım falan diyolar ki cocuk ismini kendi koyarmiş, o ismi ver diye. Eşim zaten rüyanda gördün ismi Aysima diye dolaniyor etrafta severken bile karnimi Aysima diye seviyor Ama ben istemiyorum. Sizce rüyamda gordugum ismi vermelimiyim? Siz ne yapardiniz
Bende 16 da başladım. Ferritnim de düşük değil aslında doktor gerçi bakmadan verdi demekki gerekli.Merhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Canım forum seçeneklerine gir. Orada başkalarının isimlerinin altında imzalarına izin ver tarzı birşey var ona tıklaAaa hamilelik göstergelerini göremiyorum benn, kaldırdılar mı benim telefonda mı sorun var
Anlamı uğurlu olan,çevresini aydınlatan, ay yüzlü, nurlu gibi anlamlari var. Yani rüyamda gordugumu koymaliyim o zmaanGunaydin ismin anlamına muhakkak bakın derim bebisiniz gercekten ismiyle gelmis gibi benim esimde kizimin kulagina ezanla melike okurken gormüs ruyasinda anlamıda güzel biz koyduk ismiyle geldi dedik
Anlamida cok guzelmis isimde cok guzel ama yinede siz bilirsinizAnlamı uğurlu olan,çevresini aydınlatan, ay yüzlü, nurlu gibi anlamlari var. Yani rüyamda gordugumu koymaliyim o zmaan
Ya bilmiyorum ki. Dr um da cok iyi normalde. İlk o goremedi sonra baska bir dr a gittik belki o gorur diye bu sefer de yine pozisyonu musait degildi ayaga kalktim hareket ettim ama yine de bacak bacak ustune atmisti gostermedi. Bilmiyorum kemik yapisi vs hicbir sey demedi zatenCanim benim kiz 12. Haftada ogrendim ben senin cok gec kalmis geldi bana doktoruncunku kendi doktorum bana 12-13 haftalarda kiz ve erkek ayrimi genital bolgeden bakilmaz omurga yapisinin acisindan anlasilir demisti oyle soyledi bana ki oldugunu da %99 dedi hatta cidden de oyle
Bence Aysima güzel bir isim ve rüyanızda görmeniz de çok anlamlıKızlar Günaydın nasılsınız? Size bi sorum olucak? Ben daha kızım olacagini bilmeden iki kez rüyamda “Aysima gel kızım yanıma” diye sesleniyodum. Diğerinde de bana Akrabalarim gelmiş doğurmuşum ismini soruyolar Aysima diyorumHiç aklımda olmayan isimdi kızım olacağı kesinleşince de şimdi arkadaşlarım falan diyolar ki cocuk ismini kendi koyarmiş, o ismi ver diye. Eşim zaten rüyanda gördün ismi Aysima diye dolaniyor etrafta severken bile karnimi Aysima diye seviyor Ama ben istemiyorum. Sizce rüyamda gordugum ismi vermelimiyim? Siz ne yapardiniz
Benim kanim yaklasik iki ay onceki kan testinde yuksek cikmisti. Daha sonra da mide bulantilarim var diye dr um vermedi diger aya baslarsin demisti. Yani 20.haftada falan baslamis olucam benMerhaba güzel anneler yine ben geldim
Demir ilacını kaçıncı haftada başladınız sizler?
Hemoglobin normal benim ama ferritin coook düşük ...
Ne zaman içiyorsun kayısı suyunu ?Sabah aç karnina daha etki gösterir.Bir de aktardan gün kurusu alıp yemeyi dene o da etkili diye biliyorum.Pakettekiler ne kadar doğal olsa da katkılı oluyor sanki.Gün kurusunu kendin kaynatıp iç bir de öyle dene bakalım inşallah çözüm olur.Süt içiyorsan onu da bir süre içmeKizlar multivitamin içindeki probiyotiklerde ise yaramaz oldu bende yine sindirim sorunu var ;( bu haftalarda kabizlik normalmis gebelik uygulamasında da oyle yaziyor ama kabizlik sancisi heryerine vuruyor insan korkuyor noluyor diye. Kabizliga cozumu olan varmi bugun kayisi suyu aldim e bebek de yuzde 100 dogal kayisi suyu vardi ondan stokladim biraz sabahda annem kuru üzüm hoşafı yapmisti ama banamisin demiyor
Ben de bi Dönem ne yapsam geçmedi. Zaten çok su içen biri olmama rağmen su içmeyi arttırdım. 2 litre içiyorsan 3e çıkar. Kendi mi geçti yoksa suyu arttırdım diye mi bilmiyorum ama su arttırdıktan sonra rahatladım.Kizlar multivitamin içindeki probiyotiklerde ise yaramaz oldu bende yine sindirim sorunu var ;( bu haftalarda kabizlik normalmis gebelik uygulamasında da oyle yaziyor ama kabizlik sancisi heryerine vuruyor insan korkuyor noluyor diye. Kabizliga cozumu olan varmi bugun kayisi suyu aldim e bebek de yuzde 100 dogal kayisi suyu vardi ondan stokladim biraz sabahda annem kuru üzüm hoşafı yapmisti ama banamisin demiyor
Canım kızçen ismini kendi koymuş zatenKızlar Günaydın nasılsınız? Size bi sorum olucak? Ben daha kızım olacagini bilmeden iki kez rüyamda “Aysima gel kızım yanıma” diye sesleniyodum. Diğerinde de bana Akrabalarim gelmiş doğurmuşum ismini soruyolar Aysima diyorumHiç aklımda olmayan isimdi kızım olacağı kesinleşince de şimdi arkadaşlarım falan diyolar ki cocuk ismini kendi koyarmiş, o ismi ver diye. Eşim zaten rüyanda gördün ismi Aysima diye dolaniyor etrafta severken bile karnimi Aysima diye seviyor Ama ben istemiyorum. Sizce rüyamda gordugum ismi vermelimiyim? Siz ne yapardiniz
Çok güzel benceBence Aysima güzel bir isim ve rüyanızda görmeniz de çok anlamlı
Bizim de cinsiyeti öğrenince aklımıza ilk Ensar ismi gelmişti o günden sonra da hep o isimi düşündük hatta bebeğimi hayal ederken bile aklıma o isimle seslendiğim geliyor acaba bizde mi hiç isim aramadan koysak bilemedimBu isim nasıl sizce kızlarr?
Evet ya herkes öyle diyo kendi koymuş diyorCanım kızçen ismini kendi koymuş zatenanlamı güzel bir isim, bence koymanda fayda var derim Gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap canım
Kendi koymuş diyolar ismini ya. Kalsın o zaman böyleAnlamida cok guzelmis isimde cok guzel ama yinede siz bilirsiniz
O bölüme neden gideceksiniz ayrıntılı ulturason icinmi acabaHerkese keyfli pazarlar diliyorum
Perinatoloji bölümü için herkes kendi hastene bünyesinde olan perinatoloji doktoruna mı gitmeyi düşünüyor, yada farklı yerde sadece bunun üzerine olan özel klinikler oluyor oralara falan yaptırmayı düşünenler, tavsiyesi olanlar var mı?( İstanbul için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?