2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım arkadaşlar nasılsınız:) umarım güzel bir hafta geçirirsiniz sağlıklı sıhhatli.

Kızımıza Nil ismini koymak istiyoruz nasıl sizce:)
Kızımın ismi Nilay:) çok severek koymuştum ikinci de değişmezse kız olacak aynı harfler olsun diye Aylin düşünüyorum eşim Elif diyor daha netlestiremedik:))

Bence zaman geçmeden başka özel hastaneden de randevu almaya çalışın.Bu detaylı ultrason en önemlisi bence Haftaniz geçmiş deyip geçebilirler 18-24.haftalarda oluyor çünkü.ilk hamileliğimde randevuyu zor bulmuştum hastane dolu idi genelde

Evett benim doktorum perinatolog 12. Haftada detayli yapmisti bana 2 saat surdu yaklasik :) 1 saatin sonunda soylemisti cinsiyeti %99 olarak.Normal kadin doguma giden arkadaslarimda genelde 14-15 gibi ogrendiler hep

teşekkür ederiz kuzum aslında uzun yıllardır Lena istiyorduk ama kızım olduğunu duyunca nedense hiç lena gibi hissedemedim:)
Kuzum seni çok iyi anlıyorum bizde yıllarca bir kızımız olursa adını farklı isim düşünmüştük, ama şimdi değişti oluyor öyle yani ben aşırı modern isimleri pek sevmeyen biriyimo yüzden Nil ismi gayet güzel canımçok olmayan, nostaljik bir isim

Benim ismim, bence çok güzel
oğlumuzun adı da tuna ikisi çok güzel olur gibi geliyor:)

isminizle yaşayın çok zarif bir isim kesinlikle:)

Kizlar selam aranızda ikizlerine ikili üçlü ya da fetal DNA yaptıran var mı?
Ben ikili test yaptırdım.
bende 11+6 gibi erkek dediler . 14+3 gibi Perinatoloji de erkek dedi

Doğru diyorsunuz. Ben bi araştırayım detaylı ultrason işini sonradan sıkıntı çıkmasın. Uyarınız için teşekkür ederim.

Doğadan poset cay içiyorum . Kuru kayisida tukeritiyorum . Lavoboya ciktiginizda wcde vakit geçirin oturur pozisyonda bagirsaklari tetikliyor ozellikle sabahlari .

Bende Etlik sehir hastanesinden 3 Şubat'a almıştım 25. Haftama denk gelio perinatoloji takipliyim oranin doktoru 25. Hafta gec kalio dedi sonra Zubeyde hanimdan 28 Aralığa aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…