2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
17+1 olduk şükürler olsun. Kız olacak. Adını Duru Lina diye kararlaştırdık Yatarken bu hafta hiç rahat edemedim. Sanki içimde idrar kesemi alıp çeviriyormuş gibi. Bazen hafif ağrı gibi bir şey gelip geçiyor. Siz de aynısını yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Riskli gebeyim bu arada. Serklajlıyım.

Bu ara ben de böyleyim bir de eşime karşı kiskancligim artti sanki beni sevmiyormus gibi falan hiç böyle olmazdım

Kizlar 20. Haftamdayim göbek deliginin altinda sürekli minnosumu yokluyorum nabiz gibi hafif seyler hissediyorum. Tecrübeliolan hisseden anneler minnosumun varligimidir bu hissettigim??????

Kızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu

Kizlar 20. Haftamdayim göbek deliginin altinda sürekli minnosumu yokluyorum nabiz gibi hafif seyler hissediyorum. Tecrübeliolan hisseden anneler minnosumun varligimidir bu hissettigim??????
O nabiz atisini ben uc haftadir falan hep hissediyorum. Su an 19.haftamizdayiz cok sukur. İlk bebegim olmasina ragmen ben hareketlerini de cok net hissetmeye basladim. Hatta dun bir kere karnimda resmen minik bir tekme hissettim. Ayy diye tepki verdim hatta refleks olarak

Canım arkadaşlar nasılsınız:) umarım güzel bir hafta geçirirsiniz sağlıklı sıhhatli.

Kızımıza Nil ismini koymak istiyoruz nasıl sizce:)
Benim de kızımın ismi Nil İpekÇok beğenilen zarif bir isim Nil. Ben de hep Asya düşünüyordum kızımı kucağıma aldığımda değişti fikrim. Her çocuk ismiyle gelir derler sağlıkla gelsinler inşallah
Yaaa bende rüyamda oğlum olursa adı Efe olacak diyorum ve oğlum oluyor gördüm
Oğlumun ismi Efe ismi gibi haksızlığa gelemeyen, yardımsever, akıllı, tam abi bir çocuk. Söylenenler gibi hiç yaramaz değil ama huzursuz bir bebekti. Ben de öğretmenim benim gördüğüm Efe isminin yanında bir isim daha varsa çift isimli Efeler aşırı hareketli ve davranış sorunları çok oluyor. Sadece Efeler candır

Kızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu
Beni de aramamışlardı tahlil yaptırmak için gittiğimde gebelik kaydı açtılar bi de 20. Haftaydı sanırım tetanoz aşısı için gün verdiler. Bi gidip sorun bence

Beni de aradılar 8. Haftam gibi ben gelemem dedim telefonda bilgileri aldılar 20. Haftada gelin dediler tetenoz için kilo vs. De istiyorlar. Siz kendiniz de gidebilirsiniz. Hastanede gebe diye sisteme düşünce onlara da düşüyor

Kızlar Günaydın, sabah 5 ten beri sol kasığımda batma var, nefes aldıkça falan batıyor. Arada da regl ağrısı gibi vuruyor. Napsam ki az daha beklesem mi yoksa doktoruma gitsem mi?

Kızlar Günaydın, sabah 5 ten beri sol kasığımda batma var, nefes aldıkça falan batıyor. Arada da regl ağrısı gibi vuruyor. Napsam ki az daha beklesem mi yoksa doktoruma gitsem mi?
Ben gecen hafta cok agri çektim doktora gitmiştim bisey cikmadi hersey yolundaydi kabizlik siskinlik rahim büyümesi bu baskilar agri batma gibi durumlar yasatabiliyormus yinede fazla olursa tabi doktorunuza soylersiniz ama sanirim bu haftalarda agri batmalar normal galiba. Ben daha dün acaba hamilelik depresyonuna mii giriyorum diye düşündüm bende de duygu durumları dengesiz son zamanlarda

anladim canim kabizlik siskinlik yok, rahim buyumesidir belki. Dayanamayacak kadar agrim yok rahatsizlik veriyor o batma

Hayırlı olsun prensesiniz.sağlıkla gelsin inşallah.Listede yoksunuz eklememi ister misiniz

Evet ya herşeye ağlamaya başladım. Hem dramaqueen modu. Sebepsizcan skntısı. Yalnız değilsin

Çok normalmis bu kaslar gerildigi için oluyormuş ben baya takmıştım kafaya sonra doktor muayenede normal zaman zaman agrilar cekme hisleri diyince bi nebze rahatladim

Bende 17. Haftada bi ik gün 18. Haftada bi iki gün yaşadım o ağrıları benide korkuttu çok dediğiniz gibi adet ağrısı gibi yürüyemiyodum adım attıkça ağrı batma oluyodu bi iki saat bazen 2 3 saat sonra hafifleyip geçiyordu özellikle bu haftaki şiddetli geldi bana ama damarlarımın ağrıdığını çekilir gibi olduğunu farkedince biraz sakinleştim bol bol dinlendim inşallah çabuk geçer sizinde uzanınca dinlenince daha çabuk geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…