- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.701
Sabahtan beridir baya rahatladim ya. Baya hafifledi. Korkuttu biraz ama gecti cok sukurBende 17. Haftada bi ik gün 18. Haftada bi iki gün yaşadım o ağrıları benide korkuttu çok dediğiniz gibi adet ağrısı gibi yürüyemiyodum adım attıkça ağrı batma oluyodu bi iki saat bazen 2 3 saat sonra hafifleyip geçiyordu özellikle bu haftaki şiddetli geldi bana ama damarlarımın ağrıdığını çekilir gibi olduğunu farkedince biraz sakinleştim bol bol dinlendim inşallah çabuk geçer sizinde uzanınca dinlenince daha çabuk geçiyo
İlk ağrılarda ben farkına varmadım kızları okula götürdüm dahada ağrıdı devam etti eve zor gelmiştim sonrakilerde aklım başıma geldi uzandım hep dinlendim bide dikkatimi çekti hep genelde benim sabahları uyandıktan bir süre sonra oluyo öğlene kadar geçiyodu dinlenirsem oda o yüzden artık dinlenmeyi ihmal etmiyorumSabahtan beridir baya rahatladim ya. Baya hafifledi. Korkuttu biraz ama gecti cok sukuraynen hic kalkmadim uzanarak gecirdigimi dusunuyorum
Canım bendede ara ara oluyordu. Doktoruma sordum. Gebelikte akıntı olabilir, normal dedi. Arada sarımsı olabiliyor dedim. Beyaz sarımsı hatta gebelik ilerledikçe yeşilimsi bile olur dedi. Bunlar normal dedi. Tabi idrar tahlilim falanda temizdi.Kızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
Benm gebeliğin başından beri var canım doktorum bi sorun yok olabilir dedi bazen beyaz bazen sarı bazen yeşilimsi ama idrarda fln bi sorun yok tahlillerim temiz çıktıKızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
Benim de gebeligin basindan beri var belli araliklarla idrar testi veriyorum temiz. Belli donemlerde artis oluyor yorulduğumda fazla ayakta kaldigimda bir de susuz kalinca da daha cok sariya yakin oluyor ama eskiye nazaran cok cok azaldiKızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
Canım bendede ara ara oluyordu. Doktoruma sordum. Gebelikte akıntı olabilir, normal dedi. Arada sarımsı olabiliyor dedim. Beyaz sarımsı hatta gebelik ilerledikçe yeşilimsi bile olur dedi. Bunlar normal dedi. Tabi idrar tahlilim falanda temizdi.
Benm gebeliğin başından beri var canım doktorum bi sorun yok olabilir dedi bazen beyaz bazen sarı bazen yeşilimsi ama idrarda fln bi sorun yok tahlillerim temiz çıktı
Çok sağolun kızlar yeni bi tahlil yaptırdım yarın onu göstereyim doktora bu ara suyu azalttım onu arttırmam gerek normaldir o zamanBenim de gebeligin basindan beri var belli araliklarla idrar testi veriyorum temiz. Belli donemlerde artis oluyor yorulduğumda fazla ayakta kaldigimda bir de susuz kalinca da daha cok sariya yakin oluyor ama eskiye nazaran cok cok azaldi
Ablamlar son oturuslarda secde icin az daha egiliyordu . Sonra tamamen sadece oturarak kilmislardi. Önemli olan rabbimin gozunde niyet bence . Allah kabul etsinKizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
Yorum için teşekkürlerBenim de kızımın ismi Nil İpekÇok beğenilen zarif bir isim Nil. Ben de hep Asya düşünüyordum kızımı kucağıma aldığımda değişti fikrim. Her çocuk ismiyle gelir derler sağlıkla gelsinler inşallah
Oğlumun ismi Efe ismi gibi haksızlığa gelemeyen, yardımsever, akıllı, tam abi bir çocuk. Söylenenler gibi hiç yaramaz değil ama huzursuz bir bebekti. Ben de öğretmenim benim gördüğüm Efe isminin yanında bir isim daha varsa çift isimli Efeler aşırı hareketli ve davranış sorunları çok oluyor. Sadece Efeler candır
bende hissediyorum sanırım o çok tatlı bir his gerçekten 16+4 üm şuan :)O nabiz atisini ben uc haftadir falan hep hissediyorum. Su an 19.haftamizdayiz cok sukur. İlk bebegim olmasina ragmen ben hareketlerini de cok net hissetmeye basladim. Hatta dun bir kere karnimda resmen minik bir tekme hissettim. Ayy diye tepki verdim hatta refleks olarak
Endişelenmeyin korkmayın. Bebeğiniz iyidir annesi ben namaz kılıyorum duruma göre yorgun olduğumda oturarak kılarım mesela aklınızda olsun oturarak ta kılabilirsiniz ayakta da kıldığınız da tam eğilirken yavaş yavaş eğilirseniz karnınız sıkışmaz normal ayakta da birşey olmaz belki karnınız çok şişse o halde sıkışmış hissetmişsinizdirKizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
Valla bende öyle yaptım bugün dört danışanımın seansı vardı online olmasina rağmen iptal ettim. Dinlenmek çok iyi geldi. Hafiften yine var ama sabah ki gibi rahatsiz edici boyutta değilİlk ağrılarda ben farkına varmadım kızları okula götürdüm dahada ağrıdı devam etti eve zor gelmiştim sonrakilerde aklım başıma geldi uzandım hep dinlendim bide dikkatimi çekti hep genelde benim sabahları uyandıktan bir süre sonra oluyo öğlene kadar geçiyodu dinlenirsem oda o yüzden artık dinlenmeyi ihmal etmiyorum
Korkma canım içtiklerinden olmuştur belki. Eğildiğin için sişmemistir. Yinede uzan biraz. Geçer. Ben kıldığımda oturarak kılıyorum. Eğilmiyorum.Kizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
açik sari akintim vardi sonra peynir kesigi gibi olmaya basladı doktora kontrolde sordum rahim agzinda ufakyara vardedi 3 gun fitil kullandim simdi sadece seffqf akintom oluyo onada normal dediler akintin cogalmadigi surece korkma ama cogalirsa bi doktoruna sor derimKızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?