2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bana ebe 17.haftaya girdiğin gibi gel dedi ben 17+1 de gittim oldum 20. Haftada tekrar gel 2. Doz için dedi

Pazartesiye de perinatolojiye randevu bulabildim çok şükür heyecanla bekliyorum hayırlısı olur inşallah cinsiyeti de net bir şekilde öğrenebileceğim için heyecanlıyım belirsizlikler beni yoruyo çok birde üzerine zaten kaygı endişe bi ton düşünce derken

Sabahtan beridir baya rahatladim ya. Baya hafifledi. Korkuttu biraz ama gecti cok sukur aynen hic kalkmadim uzanarak gecirdigimi dusunuyorum

Sabahtan beridir baya rahatladim ya. Baya hafifledi. Korkuttu biraz ama gecti cok sukur aynen hic kalkmadim uzanarak gecirdigimi dusunuyorum
İlk ağrılarda ben farkına varmadım kızları okula götürdüm dahada ağrıdı devam etti eve zor gelmiştim sonrakilerde aklım başıma geldi uzandım hep dinlendim bide dikkatimi çekti hep genelde benim sabahları uyandıktan bir süre sonra oluyo öğlene kadar geçiyodu dinlenirsem oda o yüzden artık dinlenmeyi ihmal etmiyorum

Kızlar sizce bizim cinsiyetimiz ney 11+2 guuk doktor emin olmayarak kıza benzetiyorum dedi:))

Eklentiler

• IMG_20221212_164849.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20221212_164838.webp
    70 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
Canım bendede ara ara oluyordu. Doktoruma sordum. Gebelikte akıntı olabilir, normal dedi. Arada sarımsı olabiliyor dedim. Beyaz sarımsı hatta gebelik ilerledikçe yeşilimsi bile olur dedi. Bunlar normal dedi. Tabi idrar tahlilim falanda temizdi.

Arkadaşlar bogaz acısı ağrısı yasayan oldu mu, sabah uyandim boğazım aciyordu yutkunamiyordum. Doktora gitsem ilac verir o da bebege dokunur mu yani kafamda deli sorular doktora gitsem mi gitmesem mi kendiliğinden geçer mi diye. Böyle hasta olan var mi, antibiyotik falan kullanmak istemiyorum çünkü

Kizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(

Benim de gebeligin basindan beri var belli araliklarla idrar testi veriyorum temiz. Belli donemlerde artis oluyor yorulduğumda fazla ayakta kaldigimda bir de susuz kalinca da daha cok sariya yakin oluyor ama eskiye nazaran cok cok azaldi

Benm gebeliğin başından beri var canım doktorum bi sorun yok olabilir dedi bazen beyaz bazen sarı bazen yeşilimsi ama idrarda fln bi sorun yok tahlillerim temiz çıktı

Benim de gebeligin basindan beri var belli araliklarla idrar testi veriyorum temiz. Belli donemlerde artis oluyor yorulduğumda fazla ayakta kaldigimda bir de susuz kalinca da daha cok sariya yakin oluyor ama eskiye nazaran cok cok azaldi
Çok sağolun kızlar yeni bi tahlil yaptırdım yarın onu göstereyim doktora bu ara suyu azalttım onu arttırmam gerek normaldir o zaman

Ablamlar son oturuslarda secde icin az daha egiliyordu . Sonra tamamen sadece oturarak kilmislardi. Önemli olan rabbimin gozunde niyet bence . Allah kabul etsin bebeginde bisey yoktur bu haftalarda normaldir ictiklerinden dolayi skismis olabilirsin icin rahat olsun bence

Selamlar kizlar.... dün bizim de kontrolümüz vardi bebişi hissetmeme rağmen her kontrol ayri bir stres panik oluyor evde ama çok şükür herşey yolundaydi. 18+4 olduk. İki hafta sonrasina perinatolojiden randevu aldik ayrıntılı ultrasonu orda yaptirmaya karar verdik. Yolu yariladik çok şükür ya hayirlisiyla hepimiz sağlıkla kavusalim bebeklerimize

Yorum için teşekkürler benim gözlemim de öyle Efe isimli çocuklar hareketli oluyor dusunucem bakalım karar vermedim henüz

bende hissediyorum sanırım o çok tatlı bir his gerçekten 16+4 üm şuan :)

Endişelenmeyin korkmayın. Bebeğiniz iyidir annesi ben namaz kılıyorum duruma göre yorgun olduğumda oturarak kılarım mesela aklınızda olsun oturarak ta kılabilirsiniz ayakta da kıldığınız da tam eğilirken yavaş yavaş eğilirseniz karnınız sıkışmaz normal ayakta da birşey olmaz belki karnınız çok şişse o halde sıkışmış hissetmişsinizdir

Son düzenleme:
Valla bende öyle yaptım bugün dört danışanımın seansı vardı online olmasina rağmen iptal ettim. Dinlenmek çok iyi geldi. Hafiften yine var ama sabah ki gibi rahatsiz edici boyutta değil

Korkma canım içtiklerinden olmuştur belki. Eğildiğin için sişmemistir. Yinede uzan biraz. Geçer. Ben kıldığımda oturarak kılıyorum. Eğilmiyorum.

açik sari akintim vardi sonra peynir kesigi gibi olmaya basladı doktora kontrolde sordum rahim agzinda ufakyara vardedi 3 gun fitil kullandim simdi sadece seffqf akintom oluyo onada normal dediler akintin cogalmadigi surece korkma ama cogalirsa bi doktoruna sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…