- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.721
Bana doktorum kızimda hamileyken karnimbelirginlesmeye basladiginda tabureyle kil demisti bende oyleyaptim cnkü bir sure sonra gobekten egilemez olmustumKizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
Ben de kılıyorum eğilirken biraz daha az eğilebilrsiniz. Son aylarda nasıl olur bilmiyorum ama şimdiye kadar sorun yaşamadımKizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
Kimse yok mu :/Arkadaşlar bogaz acısı ağrısı yasayan oldu mu, sabah uyandim boğazım aciyordu yutkunamiyordum. Doktora gitsem ilac verir o da bebege dokunur mu yani kafamda deli sorular doktora gitsem mi gitmesem mi kendiliğinden geçer mi diye. Böyle hasta olan var mi, antibiyotik falan kullanmak istemiyorum çünkü
İki kere 20 gün süren boğaz ağrısı bademcik iltihabıyla cebelleştim ilk üç ay içinde olduğu için ilaç içmemde imkansızdı çok zorlandım o yüzdende çok uzun sürdü ama geçti şükür bal zencefil limonla hafifletiyordum hergün muhakkak daha sonra bal zencefil limon çayı yapıp içmeye başladım o daha çok işe yaradı lezzet olarak da gerçekten çok güzel bi çay bol bol c vitami günlük 3 litre su bol bol dinlenmek ballı zencefil çayı tek yapabildiğim şeylerdi çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın canımKimse yok mu :/
Çok teşekkür ederim hemen yapacağım bu tarifi inşallah çabucak atlarım çok sağolunİki kere 20 gün süren boğaz ağrısı bademcik iltihabıyla cebelleştim ilk üç ay içinde olduğu için ilaç içmemde imkansızdı çok zorlandım o yüzdende çok uzun sürdü ama geçti şükür bal zencefil limonla hafifletiyordum hergün muhakkak daha sonra bal zencefil limon çayı yapıp içmeye başladım o daha çok işe yaradı lezzet olarak da gerçekten çok güzel bi çay bol bol c vitami günlük 3 litre su bol bol dinlenmek ballı zencefil çayı tek yapabildiğim şeylerdi çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın canım
Tamam canım yarın kontrolüm var o zaman sorayım.açik sari akintim vardi sonra peynir kesigi gibi olmaya basladı doktora kontrolde sordum rahim agzinda ufakyara vardedi 3 gun fitil kullandim simdi sadece seffqf akintom oluyo onada normal dediler akintin cogalmadigi surece korkma ama cogalirsa bi doktoruna sor derim
Benim hep öyle akintim var. Bazen daha suli geldigi de oluyor. 12 günlük fitil verdi gecen haftadan beri kullaniyorum. Vajinanin icini dengelesin, enfeksiyon olusumuna karsi olsun diye ama umarim bi sikinti yokturKızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
Bana da doktorum böyle demişti. 11-12. Haftalarda kız da erkek de ikisi de erkeğe benzer çıkıntısı olur demişti.Aa benim doktorum 12. Haftada genital kizda olsa erkekte olsa ayni gozukucegini acinin onemli oldugunu soylemisti bilemiyorum12. Haftada soyluyor herkese o arkadasimsa gidiyo ona ona da soyledi
Yok canim normal kiliorum ben karnimi fazla sıkıştırmadan şişkinlikten dolayı falan sıkışmıştırKizlar Hersey yolunda diye 4 rekat şükür namazi kilcam diye içinden geçirmiştim bugun erken gelince eve namaz kildim ama inanilmaz kotu oldum karnimi sıkıştırdı 18 haftalik daha ama biseyler icmistim belki ondan sisirdi karnimi bilmiyorum ama son rekatta secdeye eğilemedim;( ayda yilda bi namaz kilayim sukredeyim dedim fena oldu korku girdi içimede karnimi cok mu sikistirdim acaba diye.belime de agri girdi hemen yattim hamileyken acaba insanlar egilmeden mi kiliyor namazi nasil yapiyorlar ki;(
Benm akıntım o şekilde. Doktor bir sorun olmadıgını söyledi.Kızlar kremsi akıntı yaşayan var mı? Normal mi açık sarı , beyaz arası rengi.
19.haftada dedi bana ebe o da 19 Aralık'ta olacak inşallahKızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu
Hamilelikte kullanilan boğaz pastili var o beni çok rahatlamıştı eczacıya söylerseniz uygun olanı veriyor.Aile hekimi yazmıyor amaArkadaşlar bogaz acısı ağrısı yasayan oldu mu, sabah uyandim boğazım aciyordu yutkunamiyordum. Doktora gitsem ilac verir o da bebege dokunur mu yani kafamda deli sorular doktora gitsem mi gitmesem mi kendiliğinden geçer mi diye. Böyle hasta olan var mi, antibiyotik falan kullanmak istemiyorum çünkü
Rica ederim şifa olur inşallah sizedeÇok teşekkür ederim hemen yapacağım bu tarifi inşallah çabucak atlarım çok sağolun
Dimii ben de bayiliyorum yiyesim geliyor onubende hissediyorum sanırım o çok tatlı bir his gerçekten 16+4 üm şuan :)
Merhaba.. yaşım 35. Fetal DNA testim temiz geldi. Muhtemelen yaş faktorunden dolayı riskli çıktı. Sağlıklı olması bizim için en büyük mutluluk. 17+6 olduk:) cinsiyeti erkekYaşınız 35ten büyük mü? Genelde ikili üçlü gibi testlerin hesabında yaş da dikkate alındığı için oransal olarak risk çıkabiliyor. İnşaallah sağlıkla doğsun büyüsün
İçinizin rahatlamasına sevindim sağlıkla doğsun büyüsünMerhaba.. yaşım 35. Fetal DNA testim temiz geldi. Muhtemelen yaş faktorunden dolayı riskli çıktı. Sağlıklı olması bizim için en büyük mutluluk. 17+6 olduk:) cinsiyeti erkek
18 haftayı doldurunca yapacaklarını söylediler şuan hastayım antibiyotik kullanıyorum bitince yapalım dedi hemşireKızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu
Ne listesi hiç haberim yok ne olduğundanHayırlı olsun prensesiniz.sağlıkla gelsin inşallah.Listede yoksunuz eklememi ister misiniz
Ben ilk gebeliğimde ne zaman oldum hatırlamıyorum canım ama 2 doz olmuştum. Hatta şimdiki gebeliğimde ebe dedi ki ilkinde 2 doz olmuşsun o yüzden şimdi 1 tane olacaksın dedi. 3 doz seni çok uzun süre korur dedi. 3. De 16. Haftada olacak demişti ama aramayı unuttu sanırım. 17. Haftamdayım. Bir ara uğramam gerek.Kızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?