2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
S Sentinus17 B broken1985 mevsiminegore kızlar aynen gttim sağlık ocağına haftaya çağırdılar idrar kan tahlili yapıp aşı yapıcaklarmış. Bu arada herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederm dönüşleriniz için

Benim de ilk bebek ama 1 haftadır özellikle son 4 gündür çok net hissediyorum baya tekme atıyor Bence kendimizi şanslı saymalıyız
Benimde ilk bebeğimde çok erken hissettim dr lar imkansız demişlerdi Sonraki 3 ünde 5. Ayı doldurmadan hissetmedim

Benimde ilk bebeğimde çok erken hissettim dr lar imkansız demişlerdi Sonraki 3 ünde 5. Ayı doldurmadan hissetmedim
Her gebelik farklı derlerdi doğruymuş demekki
Valla bende ilk başta ihtimal vermedim gaz falandır dedim ama peşpeşe aynı yerde hissedince tekme olduğunu anladım hala da aynı yere vuruyor hep

Devlet hastanesine mi buldunuz randevu

Ah isimler belli olmaya başlamış biz açıkçası Zühre koymayı düşünüyorduk ama başka isimlerde konuşurken kumru ismine çok sağlam bir tekme yedim bi kaç gün daha denedim kumru ismine tepki veriyor sanırım o ismi koyacağız iyi anlamdami kötü anlamdami tekmeliyor bilemiyoruz

Kızlar detaylı ultrason randevusu aldınız mı? benim bulunduğum ilde detaylı ultrason yok Ankara Liv Hospital' aldım. Doç. Dr. Harun Egemen Tolunay. Tavsiye üzerine randevu aldım bilen var mıdır?

Kızlar detaylı ultrason randevusu aldınız mı? benim bulunduğum ilde detaylı ultrason yok Ankara Liv Hospital' aldım. Doç. Dr. Harun Egemen Tolunay. Tavsiye üzerine randevu aldım bilen var mıdır?
İnşallah bilenler çıkar çıkmazsa internetten aratın isterseniz ben öyle yaptım baya güzel yorumlar görünce içim rahatladı

Bugün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür.Cinsiyetimiz de değişmedi %100 kız akıntım biraz fazla oluyordu idrarda yanma sızlama yok ama idrar kültürü yapalım dedi iki güne de onun sonucu çıkacak bakalım .Detaylı için de iki hafta sonraya daha iyi olur sırada da o var bakalım

Ben önce devletten randevu bulmaya çalışıcam ama doktorum çok zor bulursun dedi. Özellerde kaça yapıyorlar detaylıyı acaba?

Kızlar 14.haftada devlet haftanesindeki doktor erkeğe benzettim demişti bugün 15+2yim özeldeki doktorum yüzde yüz kız dedi hiç erkek olma ihtimali yok vajen girişini görüyorum dedi değişir mi sizce bişeyler almak istiyorum yılbaşı gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…