- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.761
Ben bir türlu tam olarak hissedemedim ikinci gebeligim arada bi pitpitlar oluyo ama bilemiyorumBenim de ilk bebek ama 1 haftadır özellikle son 4 gündür çok net hissediyorum baya tekme atıyorBence kendimizi şanslı saymalıyız
Doğum için gittiğim hastane 1500 civarıymış,doktorumun yönlendirdiği ise 1000 tl.devletten randevu geç kalmamak ıcın 14 haftadan falan itibaren almakta fayda var. ben 16 haftamda aldım oda ocağın 4 ne yer varmış kılı kılına denk geldi ona dikkat edin .istediğim başka devlet hastanesi vardı o full dedi mesela gün vermediBen önce devletten randevu bulmaya çalışıcam ama doktorum çok zor bulursun dedi. Özellerde kaça yapıyorlar detaylıyı acaba?
Merhaba 19+3 üm bi kaç gündür hiç durmuyo benimki(İlk bebek)Kizlar 20. Haftamdayim göbek deliginin altinda sürekli minnosumu yokluyorum nabiz gibi hafif seyler hissediyorum. Tecrübeliolan hisseden anneler minnosumun varligimidir bu hissettigim??????
O pıtpıtlar tekme işte, ilk başta hafif oluyo zamanla tekme olduğu anlaşılıyor benceBen bir türlu tam olarak hissedemedim ikinci gebeligim arada bi pitpitlar oluyo ama bilemiyorum
Radyolojiye mi randevu aldınız perinatolojiye mi peki? Benim doktorum perinatoloji riskli gebelikler için ona zaten randevu zor bulunur falan dedi. Bi de önce kadın doğuma mı gidiyoruz çünkü ben randevu bakamıyorum önce kadın doğuma gidin uyarısı çıkıyorDoğum için gittiğim hastane 1500 civarıymış,doktorumun yönlendirdiği ise 1000 tl.devletten randevu geç kalmamak ıcın 14 haftadan falan itibaren almakta fayda var. ben 16 haftamda aldım oda ocağın 4 ne yer varmış kılı kılına denk geldi ona dikkat edin .istediğim başka devlet hastanesi vardı o full dedi mesela gün vermedi
Devlette genelde radyoloji bakıyormuş benim Randevu almaya çalıştığım yerler de radyoloji idi.ve beş dakika ancak sürdüğü yazıyordu internette o hastaneyi tecrübe eden gebelerin yorumları ,bu yüzden içimize pek sinmedi perintoloji doktoruna özelden randevu aldık devletten randevu alabilmek içinde öncelikle MHRS den kadın Doğum uzmanına randevu aldım gittim ayrıntılı ultrason için geldim dedim muayene ettiler ve bir Kağıt verip yönlendirdiler ilgili birime gittim ve onlar ayrıntılı ultrason için gün verdiO pıtpıtlar tekme işte, ilk başta hafif oluyo zamanla tekme olduğu anlaşılıyor bence
Radyolojiye mi randevu aldınız perinatolojiye mi peki? Benim doktorum perinatoloji riskli gebelikler için ona zaten randevu zor bulunur falan dedi. Bi de önce kadın doğuma mı gidiyoruz çünkü ben randevu bakamıyorum önce kadın doğuma gidin uyarısı çıkıyor
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, muhtemelen bende özele gidicem bulunduğum ilçede yokmuş detaylı ultrason. Özellerde de 45dk falan inceleniyormuş bunun bir zararı olmaz mı ki bebeğe? Çünkü benim bebek 10dk incelendiğinde bile hemen hareketlerini durduyor kendini kapatıyor falan rahatsız oluyor sankiDevlette genelde radyoloji bakıyormuş benim Randevu almaya çalıştığım yerler de radyoloji idi.ve beş dakika ancak sürdüğü yazıyordu internette o hastaneyi tecrübe eden gebelerin yorumları ,bu yüzden içimize pek sinmedi perintoloji doktoruna özelden randevu aldık devletten randevu alabilmek içinde öncelikle MHRS den kadın Doğum uzmanına randevu aldım gittim ayrıntılı ultrason için geldim dedim muayene ettiler ve bir Kağıt verip yönlendirdiler ilgili birime gittim ve onlar ayrıntılı ultrason için gün verdi
Hemen ekliyorumBenide eklermisiniz
Yaş 30
2. Çocuk
Son adet tarihi 01.08.2022
Cinsiyet erkek
Şehir kahramanmaraş
Ben de ilk hamileligimde 16da hissetmistim. Simdi 17deyim ama hicbisi hissetmiyorum. Tuhaf geliyor. Daha erken hissederim derken daha gec olcakBenimde ilk bebeğimde çok erken hissettim dr lar imkansız demişlerdiSonraki 3 ünde 5. Ayı doldurmadan hissetmedim
Bnde o durumdayım. Arada sırt üstu uzaninca böyle damar atması gibi bişey hissediyorum ama emin deglm damar mi yoksa bebek mi hiç bir fikrim yokBen de ilk hamileligimde 16da hissetmistim. Simdi 17deyim ama hicbisi hissetmiyorum. Tuhaf geliyor. Daha erken hissederim derken daha gec olcak
Ben 2 hafta önce grip aşısı bu hafta da tetanoz aşısı oldum.Kızlar ben sağlık ocağıma ulaşamıyorum da beni de aramadılar hiç aşı ne zman yapılacaz yada hiç yapılacak mi sağlık ocağında aşımuz var mı sizler hiç vuruldu uz mu
Cekirdek çiftledim sevdi kizim heralde pıt pıt baya suan .Merhaba 19+3 üm bi kaç gündür hiç durmuyo benimki(İlk bebek)pıt pıt bence sizinkide bebek
BenYa siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
İstersen aynı yağın yoğun kullanımını azaltmak için hindistan cevizi yağıyla karıştırarak kullan. Ben sadece hindistan cevizi kullanıyorum yenilebilen birşey nasılsa diye içim rahat oluyor.Kızlar selam birkaç öneriyle çatlak önlemek için badem yagına başlayacam fakat eşim acı badem yağı almiş bunun önermişler aldıgı yerde. Normal badem yagıyla bi farkı var mı yada bir zararı ?
Evet süt ürünleriyle çayla emilimi azalıyor diye kahvaltıya yakın alamıyorum. Hadi 2 saat sonra içeyim derken unutulup gidiyor.Ya siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
Ben şuan hiçbir vitamin kullanmıyorumYa siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
Bu benimYa siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
Mrb canım evet Gaziantepteyim sen de mi Gaziantep canım. Bu arada ali Özcan beye gidiyorumHangi doktora gidiyosun cnm gaziantepteydin dmi sen de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?