2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben özele gidiyorum ama 450 nedir ya ne yazmış öyle, benim sizin haftanizda sadece multivitaminim vardi o da 80 lira mi neydi yalan olmasın bu civarda biseydi hatta 18.haftamda yazdigi ilaci devlet karsiladi demir ilaciydi bitek katkı payı eczaneye 13 lira verdim

Kızlar kan sulandirici iğne kullananiz var mi? Benim göbegim artik mosmor oldu ve beze beze olan yerler var, kola ya da bacaga gecsem mi diyorum? Kullanipta koldan ya da bacaktan yapan var mi?

Ya siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
Hamileliğimin başından beri çok unutkanlık başladı ama hapları unutmuyorum nedense Özellikle demir hapının öncesinde ve sonrasında 2şer saat aç kalman lazım dediler o yüzden onu istesem de unutamıyorum

Aslında devletin karşıladığı da var bende özele gidiyorum ama doktorum vitamin olarak devletin karşıladığı bi tane var içinde omega yok sadece istiyosan onu yazayım dedi bende balık vs yiyemediğim için omegalı olsun dedim paralı ilaç yazdı ama o da 183tl tutuyor, eğer bütçenize uyarsa markası life vit mom zaten reçetesiz alınıyor paralı olduğu için.

Kızlar kan sulandirici iğne kullananiz var mi? Benim göbegim artik mosmor oldu ve beze beze olan yerler var, kola ya da bacaga gecsem mi diyorum? Kullanipta koldan ya da bacaktan yapan var mi?
Ben kullanıyorum canım. Artık bende kola ya da bacağa geçicem gibi. Şimdilik karından devam ediyorum sertleşti iyice ama .

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir
Bende geçen gün uzandım dediğin gibi bi ağrı girdi kasığıma ama dinlenince geçti, muhtemelen uzanmanla alakaladır dinlenince geçer

Uzanmaya bagli olarak ani hareketten olabilir canim endise etme bence, ben bazen aniden hapsirinca falan da oluyor.

YA özelden isimlerini söyleyebilir misin bana sana zahmet
Hem demir hem multivitamin ikisi 450 tutuyormuş

Olmadı sağlık ocağındaki hemşireye bi sorayım
İlla vardır heralde

Bende geçen gün uzandım dediğin gibi bi ağrı girdi kasığıma ama dinlenince geçti, muhtemelen uzanmanla alakaladır dinlenince geçer
Korktum ya tehlikeli falan da diyorlardi. Ama zaten 4 bucuk aylik oldu neredeyse. Hala bir agri var devam ediyor sagimda tam. Sorun yoktur dimi
Uzanmaya bagli olarak ani hareketten olabilir canim endise etme bence, ben bazen aniden hapsirinca falan da oluyor.

Bende kullanıyordum bir ara koluma yaptırıyordum esime sonlara doğru göbekte yer kalmıyor ki vura vura

Kızlarrr 18+6 haftalık hamileyimmm kızım olucak inşallah dün bisiler hissettim göbek deliğimin orda bebek hareketiydi sanırım çok sevindim ilk defa yaşadım ama bugün hissedemedim ya sizde durumlarda nasıl ne kadarlıksınız ve düzenli şekilde hissediyor musunuz

Ben sağlık ocaginin yazdiklarini kullaniyorum canim demir ve multivitamin 21 kusur bisey tutmustu .muayene ücretide cikmiyor ondan uygun oluyor saglik ocagina danis sehir hastanesi uzman dr. Da giidiyorum kullandiklarina devam et dedi .demir günde 2 olacak 10 gun sonra doğuma kadar ve sonra ki 1 aya kadar sanirim demir ve d vitamini devam dediler bana .

Merhaba yazılan vitaminin ücreti baya yüksekmiş gerçekten. Uygun fiyatlı destek olarak decavit kullanabilirsiniz içeriğinde omega yok onun için balık tüketin. sağlık ocakları ücretsiz demir ilacı vegaferon veriyor zaten.

Zararı olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası
bebeğe yada bize bir zararı olmaz endişelenmeyin ben ilk gebeliğimde de kızım için gitmiştim 10 yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…