- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.781
Ben özele gidiyorum ama 450 nedir ya ne yazmış öyle, benim sizin haftanizda sadece multivitaminim vardi o da 80 lira mi neydi yalan olmasın bu civarda biseydi hatta 18.haftamda yazdigi ilaci devlet karsiladi demir ilaciydi bitek katkı payı eczaneye 13 lira verdimBen şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum
Devletteki doktor bişey vermemişti
Bugünkü yazdı ama özel 450 TL tutuyordu alamadık malesef
Devletin karşıladığı yok mu acaba
Her ay 450 TL vermek çok zor çünkü şu zamanda
Hamileliğimin başından beri çok unutkanlık başladı ama hapları unutmuyorum nedenseYa siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
Aslında devletin karşıladığı da var bende özele gidiyorum ama doktorum vitamin olarak devletin karşıladığı bi tane var içinde omega yok sadece istiyosan onu yazayım dedi bende balık vs yiyemediğim için omegalı olsun dedim paralı ilaç yazdı ama o da 183tl tutuyor, eğer bütçenize uyarsa markası life vit mom zaten reçetesiz alınıyor paralı olduğu için.Ben şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum
Ben kullanıyorum canım. Artık bende kola ya da bacağa geçicem gibi. Şimdilik karından devam ediyorum sertleşti iyice ama .Kızlar kan sulandirici iğne kullananiz var mi? Benim göbegim artik mosmor oldu ve beze beze olan yerler var, kola ya da bacaga gecsem mi diyorum? Kullanipta koldan ya da bacaktan yapan var mi?
Bende gecmek istiyorum da korkuyorum ya daha cok acitir mi acabaBen kullanıyorum canım. Artık bende kola ya da bacağa geçicem gibi. Şimdilik karından devam ediyorum sertleşti iyice ama .
Bende geçen gün uzandım dediğin gibi bi ağrı girdi kasığıma ama dinlenince geçti, muhtemelen uzanmanla alakaladır dinlenince geçerMerhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir
Uzanmaya bagli olarak ani hareketten olabilir canim endise etme bence, ben bazen aniden hapsirinca falan da oluyor.Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir
Muhtemelen daha çok acıtırBende gecmek istiyorum da korkuyorum ya daha cok acitir mi acaba
YA özelden isimlerini söyleyebilir misin bana sana zahmetBen özele gidiyorum ama 450 nedir ya ne yazmış öyle, benim sizin haftanizda sadece multivitaminim vardi o da 80 lira mi neydi yalan olmasın bu civarda biseydi hatta 18.haftamda yazdigi ilaci devlet karsiladi demir ilaciydi bitek katkı payı eczaneye 13 lira verdim
Olmadı sağlık ocağındaki hemşireye bi sorayımAslında devletin karşıladığı da var bende özele gidiyorum ama doktorum vitamin olarak devletin karşıladığı bi tane var içinde omega yok sadece istiyosan onu yazayım dedi bende balık vs yiyemediğim için omegalı olsun dedim paralı ilaç yazdı ama o da 183tl tutuyor, eğer bütçenize uyarsa markası life vit mom zaten reçetesiz alınıyor paralı olduğu için.
Korktum ya tehlikeli falan da diyorlardi. Ama zaten 4 bucuk aylik oldu neredeyse. Hala bir agri var devam ediyor sagimda tam. Sorun yoktur dimiBende geçen gün uzandım dediğin gibi bi ağrı girdi kasığıma ama dinlenince geçti, muhtemelen uzanmanla alakaladır dinlenince geçer
Uzanmaya bagli olarak ani hareketten olabilir canim endise etme bence, ben bazen aniden hapsirinca falan da oluyor.
Bende kullanıyordum bir ara koluma yaptırıyordum esime sonlara doğru göbekte yer kalmıyor ki vura vuraKızlar kan sulandirici iğne kullananiz var mi? Benim göbegim artik mosmor oldu ve beze beze olan yerler var, kola ya da bacaga gecsem mi diyorum? Kullanipta koldan ya da bacaktan yapan var mi?
Yoktur annesi merak etme yarına bişey kalmaz, uzun süreli ağrılardan korkmalıyızKorktum ya tehlikeli falan da diyorlardi. Ama zaten 4 bucuk aylik oldu neredeyse. Hala bir agri var devam ediyor sagimda tam. Sorun yoktur dimi
Ben sağlık ocaginin yazdiklarini kullaniyorum canim demir ve multivitamin 21 kusur bisey tutmustu .muayene ücretide cikmiyor ondan uygun oluyor saglik ocagina danisBen şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum
Merhaba yazılan vitaminin ücreti baya yüksekmiş gerçekten. Uygun fiyatlı destek olarak decavit kullanabilirsiniz içeriğinde omega yok onun için balık tüketin. sağlık ocakları ücretsiz demir ilacı vegaferon veriyor zaten.Ben şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum
Uzun sureli cok siddetli olan agrilar dimi? Su an gecti cok sukur sol kasigima da bir ara geldi agri vurdu gitti. Belki de rahmin buyumesiyle ilgilidirYoktur annesi merak etme yarına bişey kalmaz, uzun süreli ağrılardan korkmalıyız
Zararı olduğunu düşünmüyorum ben açıkçasıTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, muhtemelen bende özele gidicem bulunduğum ilçede yokmuş detaylı ultrason. Özellerde de 45dk falan inceleniyormuş bunun bir zararı olmaz mı ki bebeğe? Çünkü benim bebek 10dk incelendiğinde bile hemen hareketlerini durduyor kendini kapatıyor falan rahatsız
bebeğe yada bize bir zararı olmaz endişelenmeyin ben ilk gebeliğimde de kızım için gitmiştim 10 yıl önceTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, muhtemelen bende özele gidicem bulunduğum ilçede yokmuş detaylı ultrason. Özellerde de 45dk falan inceleniyormuş bunun bir zararı olmaz mı ki bebeğe? Çünkü benim bebek 10dk incelendiğinde bile hemen hareketlerini durduyor kendini kapatıyor falan rahatsız oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?