2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sizin ilaçlar nedir acaba öyle çok yüksek bende özel devletin karşıladığı ve karşılamadığı ilaçları alıyorum ama bu kadar yüksek değil mesela ocean multivitamin 100 tl civarı d vitamini kullanıyorum devlet karşılıyor Demir de devlet karşılıyor

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir
Gebeliğimin ilk zamanlarıydı bende dalgınlıkla uzanmış ve biraz endişelenip araştırmıştım tehlikeli mi diye uzanmak zorlanacağımız yazıyordu sizinde öyle olmustur belki
Ya siz de bu multivitamin demir vs almayı unutuyor musunuz ben birazdan alicam diye diye bazen iki üç gun almamis oluyorum
aldıgım ilaçlar sırasıyla guatr ilacı aç karna asla atlamıyorum ,değerim yüksek çıktığı için dikkat etmem lazım .d vitaminini de unutmuyorum, multivitamin de öyle .gel gelelim demire gelince içtim mi içmedim mi kafa gidiyor çok içmekten korkunca da ertesi güne kalıyor ,neyseki yalnız değilmişim hatta daha fenası rüyama bile girdi aynı anda üç Demir ilacı almışım almadım sanıp

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, ben de Bursa'dan 18 haftalık hamileyim. Beslenme düzeniniz nasıl, yediğiniz yemediğiniz şeyler var mı?mesela ben pek tatlı ve hamur işine girmiyorum.sabahları 1 haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir, çeri domates salatalık,zeytin ve tam tahıllı ekmek yiyiyorum.Çalıştığım için 8 de kahvaltı etmiş oluyorum bol su içmeye çalışıyorum saat 11 gibi bir kase yoğurt ve bir meyve yiyiyorum.Gazlı içecek, abur cuburdan kaçınıyorum arada ceviz kuru yemiş kuru kayısı vs atıştırıyorum.Siz neler yiyiyorsunuz?

Gayet sağlıklı besleniyorsunuz maşallah güzel bir kilo alımı ile tamamlarsınız hamileliği

bu arada, devlette mi özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
özel hastanede doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
Bursa medicana da 15.600 e sompo sigorta yaptırdım ben. 9 muayane + tahlillerin %20 si ve normal ya da epidural ve ya spinal doğum bebeğin tahlilleri bakımı vs hepsi içinde fiyatı.

Ben nerdeyse 3 aydir 300 tl veriyorum multivitaminlerin cogunu devlet karsilamiyor sadece enson aldihim decaviti karsiladi

Kızlar kan sulandirici iğne kullananiz var mi? Benim göbegim artik mosmor oldu ve beze beze olan yerler var, kola ya da bacaga gecsem mi diyorum? Kullanipta koldan ya da bacaktan yapan var mi?
Ben kullaniyorum ve doguma kadarda kullanacam birgün gobegimden birgün kulum birinden birgun diger kolumdan benimde gobegim mosmordu kollarim desen öyle ama igmeyi yavas sokup yavasca cektiginizde ve cektikten sonra ovaladiginizda birsey kalmiyo

Ben kizimi acibadem hastanesinde dogum yaptim nasipse oglumuda orada doguracagım acibaden sigortamiz var yüzde 80 oranını onlar yuzde 20 oranini biz karsiliyoruz sigortayı delmedigimiz surecede dogumda limitimiz sınirsiz oluyor yani para vermiyoruz

Ben kizima hamileyken okadar cok dikkat ediyordumki hic ogunlerimi kacirmiyordum doktorum 3 ana 3 ara ögun demsti ama bu hamileligimde migde bulantim hala devam ettigi icinmi bilemiyorum cok fazla yemek yiyemiyorum meyve yiyorum kuru kayisi incir falan yiyoeum ama yemeklerde sorun oluyo birsey yiyesim gelmiyo

benim en başından beri hiç mide bulantım olmadı, yemekleri hep kendim yapıyorum iştah kaybım da olmadı hatta bu aralar aşırı yiyesim geliyor ama zor tutuyorum kendimi:) hamur işi falan da arada yiyorum aslında.bir şey sorucam ben henüz bebeğin hareketlerini hissetmiyorum arada göbeğim kaşınıyor sadece o da gerilmeden kaynaklı diyorlar.18. haftaya bugün girdim, hissetmemek normal mi?

Günaydın, ben çok sağlıklı beslenemiyorum çünkü 16haftalık olmama rağmen bulantı ve kusmalarım devam ediyor. Kokulardan çok tiksiniyorum. Ama yine de her gün peynir, yoğurt, süt tüketmeye çalışıyorum. Vitaminlerimi de alıyorum artık olduğu kadar, kendimi yemeye zorlarsam bana dönüşü kötü oluyor çünkü Bursa'da hangi hastaneye ne kadara gidiyorsunuz acaba? Bende Bursa'dayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…