2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ben medicana okan özdene gidiyorum kısmetse orada olacak doğumum canım.muayene ücreti ödemiyorum normalde muayene 600 tl ye yakın.sigorta yaptırdım sadece 15 tl ödüyorum.

ben medicana okan özdene gidiyorum kısmetse orada olacak doğumum canım.muayene ücreti ödemiyorum normalde muayene 600 tl ye yakın.sigorta yaptırdım sadece 15 tl ödüyorum.
Ben de Nesrin Kalelioğlu'nun özel muayenesine gittim bir ara o da 600tl ama mesafe olarak çok uzak kalıyor bana İnegöl'deyim ben. İnegöl'ün şartları da malum Allah korusun ihtiyaç olsa yenidoğan yoğun bakım vs yok. Kafam çok karışık

yani sana inegölden sonra en yakın kestel devlet hastanesi var o da tam teşekküllü değil, yüksek ihtisas var araştırma hastanesi oraya gidebilirsin ama randevu almak imkansız.

yani sana inegölden sonra en yakın kestel devlet hastanesi var o da tam teşekküllü değil, yüksek ihtisas var araştırma hastanesi oraya gidebilirsin ama randevu almak imkansız.
Devlet hastaneleri çok kalabalık ve ilgisiz Bursa'da. Şimdilik İnegöl'de Cihangir hastanesine gidiyorum bakalım heralde doğum da orda olucak

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey sorucam. Ben mutfak dolabindan unuttum bir anda bir tabaga uzandim. Oyle asiri da uzanmadim ama. Sonra sag kasigima agri girdi hafif. Simdi de ara ara devam ediyor. Acaba uzanmamla mi ilgilidir
Canım ben hep unutuyorum uzanıyorum her yere, ağrı girmesi gerildiği içindir, korkmana gerek yok. Bana da oluyor bazen

Devlete gidiyorum ilk aylarda ocean mummy kullandım 12.haftaya kadar . 1 ay kadar ara verdirdi dün de Magnezyum,demir ,multivitamin olarak da decavit yazdı fiyat olarak da çok uygun .

Günaydın. Göbeğimi unutup eskiden geçebildiğim dar yerlerden geçmeye çalışınca, sandalye arkası vs. birine çarpıyorum bazen çok komik oluyor. tanıdık bulan var mı bunu? :)
Ya ben de tam gruptan bunu soracaktim. O kadar belirginlesti mi gobekleriniz benim bir cikinti var ama oyle gobegimi unutup da bir yere carpacak kadar benden bagimsiz bir sey olmadi daha heralde bu da kisiden kisiye degisiyor dimi

Devlete gidiyorum ilk aylarda ocean mummy kullandım 12.haftaya kadar . 1 ay kadar ara verdirdi dün de Magnezyum,demir ,multivitamin olarak da decavit yazdı fiyat olarak da çok uygun .

İşaretlenmiş yerleri verdi doktor
Tanıdık eczaneye sorduk bide

Bende 18 oldum bugün daha hissetmiorum galiba ilk gebelik nasil oldugunuda bilmiom hareketin minigimi hareket edio damar atmasi bagirsak hareketi mi

Bende doguma kadar kullanicam, bende öyle yapim o zaman ya bu aksam koldan deneyeyim

Eki Görüntüle 3177449 merhaba kızlar 13.haftamdayim doktor yüksek ihtimal erkek dedi değişme ihtimali varmı sizce
valla dr bana 12.ci haftada kız gibi görünüyor dedi, sonra fetal dna yaptırdık orada erkek dediler,16. hafta muayene de dr aradı taradı pipi göremedi acaba fetalde mi yanlışlık var dedi firmaya yazdı firma yine erkek dedi.böyle kaldı benimkisi.

nasıl gördüyse kendinde bile görmemiş hatayı hayırlısı olsun canım 1 tane oğlum var başından beri oğlum kız olacak diyor hatta sadece o değil herkes kiz dedi bugün gittim doktora baktı direk değişme ihtimalini göz önünde bulundurarak erkek diyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…