2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
benim ayın 30 unda detaylı olacak orada inşallah net olarak öğreneceğiz:)bazen fetalde de yanlış yazabiliyorlarmış hiç bir fikrim yok açıkçası.

Aa öylemi fetalde ben kesin çıkıyor diyr biliyorum hep dediğim gibi hayırlısı olsun
yani, öyle evet.%99 gibi bir oran var ama bana belki denk gelmiş olabilir. mesela hamile kalmadan önce amh yaptırmıştım 0,36 çıkmıştı çok üzülmüştüm 1 ay sonra başka hastaneye gittim orada yaptırdım 1,98 çıktı sonra kesin yanlışlık var dediler devlete gittim 1,48 çıktı. bana denk gelebilir düşüncesiyle düşünüyorum:)

Kizlar ayrıntılı ultrason için en ideal zaman 20nci hafta değilmi ben onu baska bir hastanenin perinatologundan alicam.Bu arada 18-20 haftasi arasında yapilcak testler falan yok değil mi doktorum domuz gribi olmuş soramadim kadina.Her yerde öyle bi salgin var ki eşimin bogaz agrisi ve burun akintisi var 3 gundur salonda yatırıyorum onu sizde dikkat edin doguma kadar insallah hastalanmadan kışı atlatiriz;(

Bu arada çalışan arkadaşlar masa basinda oturunca bel kasik agrilariniz oluyormu nasil idare ediyorsunuz sureci bende mi sorun var acaba cok oturunca rahatsiz oluyorum ayakta fazla kalinca zaten hemen kasiklarimda agri oluyor yani son 2 3 haftanın olayi bu onun oncesinde hic agri sizi yoktu

Karniniz cikti mi diye soranlar olmus. Benimki 6 aylik sanki. Sabahlari bile kocaman artik. Bazen 17 hafta demeye utaniyorum 61.8 kiloyum suan. Gecen hafta doktora sordum karnim meden bu kadar büyüsü diye. Kaslar bi kere gevsedi ilk hamilelikte. Simdi kendi siki tutmaya calismiyor saliyor dedi. Mantikli aslinda

Hayirli aksamlar arkadaslar gobek deligi cevrenizde boyle tatli tatlı gidiklaa seklinde oluyo 2 gündür sizce neolabilir yasiyan varmi acaba

18-23.haftalarda.dr bana dün gittigimde iki hafta sonra yaptır daha iyi olur demişti.20.haftaya denk geliyor o da .Geçmiş olsun fena salgın dönemi var malesef, inşallah

İç karnınız dar demek ki öyle derler genelde :) geniş olanların karnı daha geç belli oluyor genelde

18-23.haftalarda.dr bana dün gittigimde iki hafta sonra yaptır daha iyi olur demişti.20.haftaya denk geliyor o da .Geçmiş olsun fena salgın dönemi var malesef, inşallah
Tam 20 ye gelicek şekilde alayim bende arayip randevuyu o zaman. Valla Allaha sukur su ana kadar kendimi esimde dikkat ediyor umarim basit bir usutmedir ama kiminle konussam hasta raporlu evde yatiyorum diyor fena valla;(

Kızlar kontrolden çıktım şükür bebeğim iyi fakat benim kilo alımımi çok buldu diyetisyene gitsen iyi edersin dedi hatta şeker yüklemesi yaparım dedi çok abarttım yemeği kesiyorum hemen

Sağlıkla gelsin minik prenses

Kızlar kontrolden çıktım şükür bebeğim iyi fakat benim kilo alımımi çok buldu diyetisyene gitsen iyi edersin dedi hatta şeker yüklemesi yaparım dedi çok abarttım yemeği kesiyorum hemen
Ne kadar kilo aldiniz bende kiloluyum merak ettim . 83 le kaldim 5 aylik 90 oldum bnde son 2 ayda cok aldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…