- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.861
5. Ay 7 kilo çok sankiToplam.kac kilo aldiniz ki?
Bende 67 ile kaldım 73 kiloyum 17. HaftadayimNe kadar kilo aldiniz bende kiloluyum merak ettim . 83 le kaldim 5 aylik 90 oldum bnde son 2 ayda cok aldim .
Bana 10. Haftadan başladılar erkek gibi demeye netice de erkekEki Görüntüle 3177449 merhaba kızlar 13.haftamdayim doktor yüksek ihtimal erkek dedi değişme ihtimali varmı sizce
hayırlı olsunBana 10. Haftadan başladılar erkek gibi demeye netice de erkek
Tesekkür ederim insallahSağlıkla gelsin paşam
Bende kizima hamileyken 5 ayda 10kilo almistim doktorum diyetisyeneyolladı birde seker yüklemesi yapti gebelik sekerim sinirda cikti ve o güne kadar neyi yediysem hepsini yasakladi doguma kadar diyet yaptım dikkat edin siyetten sonrasi zor oluyo5. Ay 7 kilo çok sanki
Ya evet genelde boyle okuyormuş bir de sizin kilonus yok diye belirgindir karniniz. Ben normalde de tombisim diye heralde ikincim olmasina ragmen herkes hani karnin diyor hiç belli degil ben de kendi gobegim yetiyor heralde oraya sigiyor diyorumKarniniz cikti mi diye soranlar olmus. Benimki 6 aylik sanki. Sabahlari bile kocaman artik. Bazen 17 hafta demeye utaniyorum61.8 kiloyum suan. Gecen hafta doktora sordum karnim meden bu kadar büyüsü diye. Kaslar bi kere gevsedi ilk hamilelikte. Simdi kendi siki tutmaya calismiyor saliyor dedi. Mantikli aslinda
bende oluyor, sık sık kalkıp oda içinde yürümeye çalışıyorm yürümezsem uzun süre kalkarken ağrıyı fena hissediyorum.Bu arada çalışan arkadaşlar masa basinda oturunca bel kasik agrilariniz oluyormu nasil idare ediyorsunuz sureci bende mi sorun var acaba cok oturunca rahatsiz oluyorum ayakta fazla kalinca zaten hemen kasiklarimda agri oluyor yani son 2 3 haftanın olayi bu onun oncesinde hic agri sizi yoktu
Son cümleniz cok tatliYa evet genelde boyle okuyormuş bir de sizin kilonus yok diye belirgindir karniniz. Ben normalde de tombisim diye heralde ikincim olmasina ragmen herkes hani karnin diyor hiç belli degil ben de kendi gobegim yetiyor heralde oraya sigiyor diyorum
Ben hamileyken alinan kiloyu cok dert etmiyorum. Sonra veriliyor biraz kan ter gözyasi oluyor ama olsun5. Ay 7 kilo çok sanki
Benimde dün kontrolüm vardı. Doktora bu durumdan bahsettim. 27 haftalık çok geç oluyor dedi. O da beni Zübeyde hanıma yönlendirdi. 20 ocağa randevu aldım. Ama buradaki arkadaşlardan biri çok kısa sürede baktıkları için memnun kalmadığını söylemişti. Bilmiyorum şimdilik beklemedeyim.Bende Etlik sehir hastanesinden 3 Şubat'a almıştım 25. Haftama denk gelio perinatoloji takipliyim oranin doktoru 25. Hafta gec kalio dedi sonra Zubeyde hanimdan 28 Aralığa aldim
Ayy sen yine de alışverş yapma bence bekle birzcık dhaKızlar merhaba 3 gün önce rüyamda kızım olacağını gördüm. Hazır giydirilmiş pusete konmuş bişekilde beyaz kıyafetleri vardı. Sakin bi bebekti.Dün kontrolüm vardı. Doktor cinsiyetini öğrendin mi dedi. Bende onu soracaktım dedim. Sen ne hissediyorsun dedi. Rüyamda kız olarak gördüm dedim. Genelde annelerin hissettiği doğru çıkar dedi. Sizin tahmininiz ne diye sorduğumda inceledi erkek dedi eminmisiniz dedim sonradan süpriz başka bişey olmasın dedim. Kıyafetlerinide ona göre almayı düşünüyoruz dedim. O da bana sorarsan beyaz ve krem her çocuğa yakışıyor dedi. bi daha inceledi yok yok kesinlikle erkek dedi. Vitamin olarakta “İ MOM” verdi. Üçlü tarama içinde kan verdim. Sonra Detaylı ultrason için başka bi hastaneye gittim oradaki dr a sordum. O da kız demesin mi ama kesin değil dedi. Belki asistan olduğu için emin olamadı. Ama en önemlisi çok şükür ikiside sağlıklı bir bebek dedi.
BencedeAyy sen yine de alışverş yapma bence bekle birzcık dhapeki bi dha ne zman gitceksin kontrole
Bende ilk 72 ile başladım. Şuan 16+5’im. Hastanede kıyafetlerle 74 çıkmıştım. Dün ölçtüğün de 79 çıktım. dr kilon biraz fazla dikkat et dedi. İlerde sıkıntı yaşamamak için bol bol yürüş yap dedi. Bende yeni yeni hareket etmeye başladım dedim. Halsizlik ve Mide bulantısından hep yatarak geçti bu zaman kadar. Hastaneyede tok karına gidiyorum. Ayağımda bot üzerimde kıyafetlerle rahat 2 kg fazla gösteriyor. Bugün aç karnına sadece iç çamaşırıyla 77kg çıktım. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve biraz hareket zaten doğumdan sonra kilo bir şekilde halledilir.Kızlar kontrolden çıktım şükür bebeğim iyi fakat benim kilo alımımi çok buldu diyetisyene gitsen iyi edersin dedi hatta şeker yüklemesi yaparım dedi çok abarttım yemeği kesiyorum hemen
Benim karnım için de herkes çıkmış iç karnın darmış falan diyor. Bildiğin kocaman oldu dediğin gibi 6 aylık sankiKarniniz cikti mi diye soranlar olmus. Benimki 6 aylik sanki. Sabahlari bile kocaman artik. Bazen 17 hafta demeye utaniyorum61.8 kiloyum suan. Gecen hafta doktora sordum karnim meden bu kadar büyüsü diye. Kaslar bi kere gevsedi ilk hamilelikte. Simdi kendi siki tutmaya calismiyor saliyor dedi. Mantikli aslinda
Evet onu benim bi akrabamda dedi guzel bakmio keske baska hastaneden alsaydin die ben etlik sehirden aldigim ayrintiliya da gircem doktor onada gir dedi bana üçlü yapmadilar perinatoloji de üçlü yapmios gerek yok dediBenimde dün kontrolüm vardı. Doktora bu durumdan bahsettim. 27 haftalık çok geç oluyor dedi. O da beni Zübeyde hanıma yönlendirdi. 20 ocağa randevu aldım. Ama buradaki arkadaşlardan biri çok kısa sürede baktıkları için memnun kalmadığını söylemişti. Bilmiyorum şimdilik beklemedeyim.
MantıklıEvet onu benim bi akrabamda dedi guzel bakmio keske baska hastaneden alsaydin die ben etlik sehirden aldigim ayrintiliya da gircem doktor onada gir dedi bana üçlü yapmadilar perinatoloji de üçlü yapmios gerek yok dedi
Bana da yapmadı doktorum. İkili tarama %90 , dörtlü tarama %70 miş doğruluk oranı. Yeterli ikili tarama dedi. SAdece ayrıntılı ultrasona gideceğim.Evet onu benim bi akrabamda dedi guzel bakmio keske baska hastaneden alsaydin die ben etlik sehirden aldigim ayrintiliya da gircem doktor onada gir dedi bana üçlü yapmadilar perinatoloji de üçlü yapmios gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?