2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım bugün kontrolüm vardı doktora sordum tetanozu ne zaman yaptırayım diye 26. Haftadan önce yaptırma dedi erken doğumu tetikliyormuş. Ben de o haftamı bekliyorum
Niye böyle dedi ki şaşırdım . 20. Haftada yapılıyor ilk dozu
“Gebelik döneminde bebeğin erken doğum riskini azaltmak başta olmak üzere birçok hayati faktör açısından tetanoz aşısı oldukça önemlidir.” Hatta böyle bi bilgi var

İkinci geveliklerde hareketler nezaman belli olur 17+1 olduk ama daha iste bebek hareketleri dedigim kesin hareket yok benim gibu olan varmı acaba
BENim ikinci genelliğim 16. Haftada pıt pıt hissetmeye başladım şimdilerde daha büyük zaten öyle netleşiyor insan çok şaşırıyorum ve ayırt ediyor

Arya bir tanıdığımın ismi pek hoş geliyor kulağa beğenmişimdir hep

Kimya ismine gelince riskli olduğunu düşünüyorum maalesef ilerde sıkıntı yaşayabilir çocuklar biraz acımasız oluyor ben genelde dalga geçemeyecekleri çok anlam yüklemeyecekleri isimler taraftarıyım naçizane fikrim

Evet ilkokul yılları için riskli bir isim ama yarın birgün iş kadını olduğunda çok hoş ve farklı gibi geliyor söylenişi bana çocukken o isimle dalga geçmeyide en çok ben yapardım Allah affetsin
Büyük ihtimal Arya olacak. Teşekkür ederim

Sanırım bende eğitim hayatım boyunca ismimle olmasa bile soy ismimle çok dalga geçildiği için hassas noktam olabilir belki bu yüzden kimse etkilensin istemiyor olabilirim ama arya çok güzel gerçekten saglıkla gelsin yavrunuz

Canım fetal yaptıran zaten 3’lü 4’lü testlerden hepsinden muaf oluyor ki.
Yok 2li 3lü yapılmıyor zaten bu dediğim test genelde bu testleri yaptıranların içinde yapıliyormus. Bana yapılmadığı için sadece dediğim apf mi apt mi neyse o test yapıldı herhalde doktordan doktora değişiyor

Sağol canım, inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelir dünyamıza

Canım bugün kontrolüm vardı doktora sordum tetanozu ne zaman yaptırayım diye 26. Haftadan önce yaptırma dedi erken doğumu tetikliyormuş. Ben de o haftamı bekliyorum
Bunu duyduğum iyi oldu benim yaptırmaktan tedirgin olma durumumda buydu tabi herkesde aynisi olcak diye bişey yok ama daha once bi kaybim olunca tedirginlik oluyor aile hekimi 24.haftada gel yaptirmaya karar verirsen dedi. Ama sizin doktorunuz 26 dediyse onu arastirayim bende geç yaptırırım olmazsa sezeryan durumu korkutuyor Cunku. Benim doktorum seker testini yaptir mutlaka dedi ama ankarada baya bilindik bi profa gitti arkadasim seker testine gerek yok boşuna yukleme yapmis oluruz demis ama arkadasim cok fit iyi beslenen şeker e mesafeli biriydi yaptirmadi -doktorlarin da bazen farkli görüşleri olabiliyor bnde biraz pimpirikliyim o yuzden sizlere danışıyorum doktorlarinizin yorumlarini merak ediyorum tsk ederim cevaplarınız için

Kızlar merhaba, içinizde böbrek ağrısı hisseden var mı? 3 gecedir sağ tarafıma yatamıyorum, batma hissi oluyor. Bugün gündüz de benzer bir ağrı hissettim. Yarın doktora görünmeyi düşünüyorum:/

Bu ağrıyı ben hissediyorum. Ama benim haftam sizden küçük. Sol bobregim ağrıyor. İdrar yıllarımda enfeksiyon yok. Vajinal olarak anormal akıntım yok çok sukur. Bu nedir anlamadım. Bugün bı başladı çarşıda yürürken. Sonra hicbirsey yapmadığım halde yavaş yavaş geçti. Acaba diyorum rahim böbreğe baskı mi yapıyor? scher

Son 2 çocuğum tetanoz olmadım canım hamilelikte de sonrasında da doğal tıp ile tedavi oluyoruz ve aşı yaptırıyorum.Soyle bir durum var tetanoz nadir rastlanan bir hastalık fakat tedavisi yok yine de risk almamak için 5 yılda bir yaptırabilirsin çocuklara önermiyorum.Cok iyi araştırın bu konuyu benim söylediklerim bile erkilemesin seni kendi araştırmanı yap.

Çok teşekkür ederim❤

Teşekkürler sordugun için canım ama maalesef ki artarak yoluna devam ediyor tum vucudum kizamik gibi kasimaktan kan revan icinde hala ne dahiliye ne cildiyeci cozum bulamadi
Benim ilk gebeliğimde olmuştu öyle kaşıntı bebeğinin cinsiyeti erkek mi acaba? Biyerde okumuştum bazı kadınlarda erkek bebege hamile olunca vücutta kaşıntı yaparmış diye

Benim ilk gebeliğimde olmuştu öyle kaşıntı bebeğinin cinsiyeti erkek mi acaba? Biyerde okumuştum bazı kadınlarda erkek bebege hamile olunca vücutta kaşıntı yaparmış diye
Bilmiyorum canim cinsiyete mi bagli ama cidden cok yoruyor insani. Halime sukrediyorum buna razi olacak onca insan var elbet ki şükür ne diyelim dayanicaz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…