2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba, ben 17.haftadayım elimle göbeğime bastırınca avuç içim gıdıklanıyor gibi oluyor ama emin de değilim hareket hisseden var mı nasıl bir şey hissediyorsunuz :)

Bende 17+4 üm hiç bişe hissetmiyorum ve artık hissetmek istiyorumm
18'de acaba hissediyor muyum demeye başladım günde 1-2 kez. 20'de sık sık hissedilir hale geldi, ilk hamilelik. Şimdi hiç elimi çekemiyorum karnımdan hep bir beklenti

Selam kızlarrr
Herkese musmutlu günler dilerim

Aranızda alışveriş işlerine başlayanlar var sanırım Ben bu zamana kadar başlamadım. Bundan sonra yavaş yavaş almaya başlıyayım diyorum Elimde bir liste var. Alışveriş yapanlar ve tecrübeli anneler eksik olanları yada gereksiz olanlar hakkında fikirlerini yazarsa güzel olur. Alışveriş sürecinde olanlar içinde faydalı olur

Eklentiler

• C648E341-9BF2-4D68-83CA-64AFA516BC06.webp
    53 KB · Görüntüleme: 94
Tesekkur ederiz ben de dolap bakicam bu hafta bi suru hediye geldi kendi gardolabima ben zor sığıyorum en azindan dolabini hemen alayim eşyalari icine koyarim diye dusundum. Tarifi olmayan huzurlu bi heyecan ya eşyalar geldikçe bebeğime kavuşacağım günü düşünüp heycanlaniyorum Allah saglikla kucatlatsin insallah❤

Kızlar merhaba benim fetal yaptırdım temiz çıktı şimdide afp denen bir test yapıldı 17. Hafta size de yapıldı mı test sonuç beklemekten fenalık geldi bana yaa bu nedir böyle bu test neden yapılır ki acaba diyorum bende birşey mi gördü de yapmak istedi

4.cocugum benim listem böyle

Yeni doğan bebek alışverişi

Müslin (3adet)
Kısa kollu Zıbın (en az 5
tane)
Uzun Kollu Zıbın (en az 5
tane)
Alt(2 Adet)
Üst(2 adet)
penye yelekler
Uyku tulumu (2adet)
Ağız mendili (10 adet)
İç zıbın (2adet)
Sling
Şapka/başlık
Dışarısı için tulum battaniye
tulum(3 adet)
Çorap
eldiven
Alt üst Takım (2 adet)
bebek pudrası
Alt açma bezi
Anne sütü toplayıcı
Yenidoğan için tarak
Süt saklama poşetleri
Kulak çöpü
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Önlük
Biberon yıkama fırçası ve deterjanı
Emzirme önlüğü
Emzirme sütyeni
Göğüs pedi
lohusa külodu
Emzirme yastığı
Bebek battaniyesi
bebek nevresimleri
bebek yastığı,
mevsimine göre yorgan
Ana kucağı
Kanguru
Ateş ölçer
Burun aspiratörü
Lohusa şekeri
Doğum Hediyeligi
Lavman
Meryem Ana otu
Hastane çıkışı (en az 2 tane)
Yenidoğan bebek bezi
bakım mendili
bebek losyonu
Bebek telsizi
Granül deterjan
Tırnak makası
Banyo küveti ve filesi
Banyo süngeri, şampuan ve
banyo havlusu
Bebek arabası ve puseti
Bebek çantası
Oyun parkı ve ya beşik

Benim de 16 haftada yapilmisti afp testi. Rutin hamilelik testlerinden

İkinci geveliklerde hareketler nezaman belli olur 17+1 olduk ama daha iste bebek hareketleri dedigim kesin hareket yok benim gibu olan varmı acaba

Ne içinmis ki bu test.20.hafta detaylı ultrason var sadece söylenmedi herhangi bir test .Fetal sonucunuz da temiz çıkmış zaten

Canım eline sağlık çok teşekkür ederim eksik olanlar varsa mutlaka eklicem

Dimi insan minicik kıyafetleri görünce nasıl heyecanlanıyor, onların içinde hayal etmek, nasıl huzurlu bir Duygu Sağlıkla gelsin tüm yavrularımız

İkincimiz de kız olacağı için çok aliveris yapmamıza gerek kalmayacak 1.de almayıp bunda hemen aldiigm şey gümüş göğüs kapak oldu ilk tecrubesizlikte bilinmiyor bazı şeyler de

Fetal dna temizse afp neden istendi acaba ben bu testi ilk kez duyuyorum
Neye göre rutin dediniz acaba bende doktor hiç bahsetmedi bile de merak ettim yani tüp bebek olanlarda falan mı rutin yoksa herkeste mi?
Ben de ilk kez duydum doktor 2li 3lu 4lu yerine fetal yaptir yeter demişti acaba ben mi yanlış hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…