2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Darısı sizin başınıza inşallah valla anlaşılıyor bence ya ben mesela ablamıza babamıza benzettim ultrason a göre bu kalite çok güzel bi icat yüzü falan elleri herşeyi belliydi
Ben hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabi

Teşekkürler sordugun için canım ama maalesef ki artarak yoluna devam ediyor tum vucudum kizamik gibi kasimaktan kan revan icinde hala ne dahiliye ne cildiyeci cozum bulamadi
Safra asitleri testi isteyin doktorunuzdan, hamilelikte safra daha az çalıştığı için kaşınmalar olabiliyor

Ben hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabi
1 saat sürmedi ya yarım saat ancak ve zararı olacağını düşünmüyorum ve doktorum bayan mesela diyor ki bizlerde aynı süreçleri yaşıyoruz çocuklarımızda diyor

En önemli ultrason bu bence . Bebekte dudak yarığı ,kalpte sorun ne bileyim diğer organlarında ne sıkıntı varsa biliniyor.Allah korusun böyle bir şey varsa bile on göre tedavi çözümüne bakılır bunu bilmekte de yarar var.Radyasyon bu kadar zarar olsa uzman doktorlar incelemezdi sanırım her şey bebeğimizin iyiliği için eskiden bu imkanlar yoktu şimdi var ki yaptırabiliyoruz

Perinatoloji randevum çalışma planıyla ilgili zorunlu sebebten ötürü iptal edilmiş 20 gündür bekliyordum zaten bi dahaki randevu 9 ocakta olduğu için 4 gün sonra 10 ila 11 arası arayıp randevunuzu alın dediler çok sinirlendim çok üzüldüm yine beklemek zorundayım 19 gün daha Allah'tan haftam geçmiyor devlet imkan sunuyo sunmasına ama süründürmeden de işini görmüyor gerçekten bu kaçıncı randevu iptalim hamile kaldığımdan beri sayısını unuttum

Doğru diyosunuz kızlar pimpirikliliğimi bırakıp randevumu aldım hayırlı haberlerle gelirim inşallah bende 1 ay sonra

Bu arada Bursa'da detaylı ultrason için Hayat hastanesi 1350tl dedi ama kısa süre inceliyor diye biliyorum. Ben doktorumun önerisiyle Sonomar'a randevu aldım 950tl Doçent Dr 30dk inceliycek ve bütün fotoğrafları vericekmiş. Bursa'dan olan varsa fikir olsun

Ultrson cihazı radyasyon yaymaz diye biliyorum. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile bakılıyor bebeğe.

Simdi arkadaslar sizler bu detayli ulturason ucin perinatoloji bolumunden randevu aldik sukadar fiyat dedinizya benim doktorum hastanenin perinatoloji bolumunden randevu al falan demedi kendisi bakacak biraz oncede hastaneyi aradim perinatoloji bolumj altinda randevularda ucretli dedi benhicbisey anlamadim

Kızlar aklıma takılan bişi var benim ya benim doktorum radyologa yönlendirdi detaylı Ultrason için. Ama cevremdekiler perinatoloğa gt diyorlar. Radyolog 600 TL perinatoloji 1500 TL dedi. Yani fark ne radyologa gitsem sorun olur mu anlamadım yani

kızlar bu detaylı ultrason neden bu kadar pahalı bende 16 ocaga randevu aldım ve 240 tl ücret denıldı

kızlar bu detaylı ultrason neden bu kadar pahalı bende 16 ocaga randevu aldım ve 240 tl ücret denıldı
normal ultrasona göre görüntü kalitesi çok çok daha iyi olduğu ve daha ayrıntılı incelediği için bence, bu arada sizin fiyat çok iyiymiş kuzenim 1,5 sene önce 600tlye yaptırmıştı hangi şehirdesiniz?

Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir

Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Benim doktorum hicbiyere yönlendirmedi kendisi bakacak kafam karisti

Benim doktorum hicbiyere yönlendirmedi kendisi bakacak kafam karisti
Yanlış yönledirmek istemem ama benim doktorum şu cümleyi kurdu ''şu an bebeğin organlarını falan bende görüyorum istesem şimdi bebeğini detaylı inceler bende bir rapor yazabilirim ama işin uzmanına gitmen çok daha iyi olur öyle her ben detaylı ultrason yapıyorum diyene inanma'' dedi. Yani o öyle diyince bana da bi mantıklı geldi ama her doktorun işleyişi farklıdır tabi bilemiyorum

Doktorum acibadem hastanesind eprof oldugu icin biraz rahatim kizimdada baska biyere gitmemistim biarayip sorsammiki bilemedim

Evet belki de her bebegin bir tekmeleme tarzi vardir dmi

doktorum bu beyyapmis oldugu gorevlere baktigimda perinatolojidevarmis demekki buyuzden kendisi vakiyo

Doktorum acibadem hastanesind eprof oldugu icin biraz rahatim kizimdada baska biyere gitmemistim biarayip sorsammiki bilemedim
Profesörse ve perinatoloji geçmişi de varsa bence sıkıntı olmaz sonuçta asistan ya da uzman değil demek ki o da işinin ehli. Ama içiniz rahatlasın istiyorsanız arayın tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…