- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.081
Ben hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabiDarısı sizin başınıza inşallahvalla anlaşılıyor bence ya ben mesela ablamıza babamıza benzettim ultrason a göre bu kalite çok güzel bi icat yüzü falan elleri herşeyi belliydi
Safra asitleri testi isteyin doktorunuzdan, hamilelikte safra daha az çalıştığı için kaşınmalar olabiliyorTeşekkürler sordugun için canım ama maalesef ki artarak yoluna devam ediyor tum vucudum kizamik gibi kasimaktan kan revan icinde hala ne dahiliye ne cildiyeci cozum bulamadi
En önemli ultrason bu bence . Bebekte dudak yarığı ,kalpte sorun ne bileyim diğer organlarında ne sıkıntı varsa biliniyor.Allah korusun böyle bir şey varsa bile on göre tedavi çözümüne bakılır bunu bilmekte de yarar var.Radyasyon bu kadar zarar olsa uzman doktorlar incelemezdi sanırımBen hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabi
Ben hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabi
1 saat sürmedi ya yarım saat ancak ve zararı olacağını düşünmüyorum ve doktorum bayan mesela diyor ki bizlerde aynı süreçleri yaşıyoruz çocuklarımızda diyor
Doğru diyosunuz kızlar pimpirikliliğimi bırakıp randevumu aldım hayırlı haberlerle gelirim inşallah bende 1 ay sonraEn önemli ultrason bu bence . Bebekte dudak yarığı ,kalpte sorun ne bileyim diğer organlarında ne sıkıntı varsa biliniyor.Allah korusun böyle bir şey varsa bile on göre tedavi çözümüne bakılır bunu bilmekte de yarar var.Radyasyon bu kadar zarar olsa uzman doktorlar incelemezdi sanırımher şey bebeğimizin iyiliği için eskiden bu imkanlar yoktu şimdi var ki yaptırabiliyoruz
Ultrson cihazı radyasyon yaymaz diye biliyorum. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile bakılıyor bebeğe.Ben hala kararsızım randevumu kesinleştirmedim, 1 saate yakın radyasyon alıcak ya zararı olursa diye korkuyorum ama öyle olsa doktor yaptırabilirsin demez tabi
Çok bi bilgim yok benim de, doktoruma güvenip yaptıracağım bakalımUltrson cihazı radyasyon yaymaz diye biliyorum. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile bakılıyor bebeğe.
kızlar bu detaylı ultrason neden bu kadar pahalı bende 16 ocaga randevu aldım ve 240 tl ücret denıldıDoğru diyosunuz kızlar pimpirikliliğimi bırakıp randevumu aldım hayırlı haberlerle gelirim inşallah bende 1 ay sonra
Bu arada Bursa'da detaylı ultrason için Hayat hastanesi 1350tl dedi ama kısa süre inceliyor diye biliyorum. Ben doktorumun önerisiyle Sonomar'a randevu aldım 950tl Doçent Dr 30dk inceliycek ve bütün fotoğrafları vericekmiş. Bursa'dan olan varsa fikir olsun
normal ultrasona göre görüntü kalitesi çok çok daha iyi olduğu ve daha ayrıntılı incelediği için bence, bu arada sizin fiyat çok iyiymiş kuzenim 1,5 sene önce 600tlye yaptırmıştı hangi şehirdesiniz?kızlar bu detaylı ultrason neden bu kadar pahalı bende 16 ocaga randevu aldım ve 240 tl ücret denıldı
Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektirKızlar aklıma takılan bişi var benim ya benim doktorum radyologa yönlendirdi detaylı Ultrason için. Ama cevremdekiler perinatoloğa gt diyorlar. Radyolog 600 TL perinatoloji 1500 TL dedi. Yani fark ne radyologa gitsem sorun olur mu anlamadım yani
Benim doktorum hicbiyere yönlendirmedi kendisi bakacak kafam karistiBenim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Yanlış yönledirmek istemem ama benim doktorum şu cümleyi kurdu ''şu an bebeğin organlarını falan bende görüyorum istesem şimdi bebeğini detaylı inceler bende bir rapor yazabilirim ama işin uzmanına gitmen çok daha iyi olur öyle her ben detaylı ultrason yapıyorum diyene inanma'' dedi. Yani o öyle diyince bana da bi mantıklı geldi ama her doktorun işleyişi farklıdır tabi bilemiyorumBenim doktorum hicbiyere yönlendirmedi kendisi bakacak kafam karisti
Doktorum acibadem hastanesind eprof oldugu icin biraz rahatim kizimdada baska biyere gitmemistim biarayip sorsammiki bilemedimYanlış yönledirmek istemem ama benim doktorum şu cümleyi kurdu ''şu an bebeğin organlarını falan bende görüyorum istesem şimdi bebeğini detaylı inceler bende bir rapor yazabilirim ama işin uzmanına gitmen çok daha iyi olur öyle her ben detaylı ultrason yapıyorum diyene inanma'' dedi. Yani o öyle diyince bana da bi mantıklı geldi ama her doktorun işleyişi farklıdır tabi bilemiyorum
Evet belki de her bebegin bir tekmeleme tarzi vardir dmiBazı bebekler fazla tekme atmaz ufak kıpırtılarla birlikte döner benim iki kızımda karnımda hiç tekme atmadılar bi kere bile ama aşırı hareketlilerdi kıpır kıpır dönerlerdi sadece yada gerneşirlerdi ilk defa bu hamileliğimde tekme ile tanıştım sürekli tekmeliyo şuan 19+4 artık tekme atarken diğer taraftan kafasınıda hissediyorum pıt diye çarpıyo dönerken de kızlarımdan daha agresif fevri dönüşler yapıyo bazen belli aralıklarla bi gün boyunca yada akşama kadar sakin kalıyo arada bir hafif kıpırtı oluyo o ilk böyle olduğunda çok korkmuştum ama çok şükür arada bir sakinleşiyomuş böyle onu anladım
Yanlış yönledirmek istemem ama benim doktorum şu cümleyi kurdu ''şu an bebeğin organlarını falan bende görüyorum istesem şimdi bebeğini detaylı inceler bende bir rapor yazabilirim ama işin uzmanına gitmen çok daha iyi olur öyle her ben detaylı ultrason yapıyorum diyene inanma'' dedi. Yani o öyle diyince bana da bi mantıklı geldi ama her doktorun işleyişi farklıdır tabi bilemiyorum
Profesörse ve perinatoloji geçmişi de varsa bence sıkıntı olmaz sonuçta asistan ya da uzman değil demek ki o da işinin ehli. Ama içiniz rahatlasın istiyorsanız arayın tabiiDoktorum acibadem hastanesind eprof oldugu icin biraz rahatim kizimdada baska biyere gitmemistim biarayip sorsammiki bilemedim
Büyük ihtimalle öyle sanırım 3 ayrı hamilelik deneyimlerime göre öyle duruyoEvet belki de her bebegin bir tekmeleme tarzi vardir dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?