- 1 Kasım 2022
- 58
- 74
- 3
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.161
Ben mustela almayı düşünüyorum yorumlarını okudum baya kullanıp memnun kalan varkızlar yavas yava alışverıse başlamak ıstıyorum şampuan ,pişik kremi vs olarak sızler ne almayı dusunuyorsunuz
Ultrasonda tespit edilmez mi ama zaten rahim agzi yetmezligi, kasilma vs. Ben biraz bunu sindirim problemine bagliyorum. Eger yemek yediysem cok kacirdiysam da sertlesiyor cunku. İnsallah kasilma vs degildir cunku genelde yumusak ve cok kucuk daha karnim cikmadi dogru durust zatenBazen kısa süreli sert olması normalmiş ama yine de çok taş gibi oluyorsa ve batma gibi hisettirip uzun sürüyorsa doktorunuza söyleyin. Benim bazen taş gibi oluyordu baya da uzun sürüyordu. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Doktor progestan verince farkettim, bende kasılmadığı zaman yokmuş meğer. Hep çok kasılma ile az kasılma arasında gidip geliyormuş. Bir de bebeğin hareketleri başlayınca elimiz hep karında ama çok dokunmak ve ovuşturmak kasılmaya sebep oluyor yazılmıştı burada. Artık ona da dikkat ediyorum doğru gibi geldi bana.
Amin canim insallahh hepimiz saglikla aliriz1 2 gun once bende sordum bunu arkadaslarin buyuk cogunlugu yaptircak ben de kararsisim almanyada kuzenim doktor o burada yapmiyoruz bende yaptırmadım dedioyle deyince iyice kafam karisti bi arkadasima doktoru ben oneriyorum karari sen ver demis ama bazi yorumları okudum doktorlari insiyatife birakmayi birak direk zorunlu riske atamazsin deyip yaptirtmis aşiyi 2 doz.Yarin randevum var doktorla konusucam ama bende kararsizim yine takiliyorum ayrıntılara araştırıyorum karar verince sana ozelden yazarım kimseyi etkilemek istemiyorum çünkü. Bu arada grip aşısı da onerdi aile hekimim beni arayıp bu seneki grip agir geciyor birde surekli kalablik içindeyim insallah bu kışı saglikla atlatiriz bebeklerimizi kucaklariz
Sanirim haftamizla ilgili bi durum bu yarin kontrolum var sorucam haber veririm gelişmeleri
Bende hatirlayamadim tam belirtilerinizi tekrardan geçmiş olsun bu rahim uzunlugu oluyor 25mm altina riskli diyorlar o durum mu sizin ki.
Evet kansızlık canım demir hapı kullanıyor muydun?Eki Görüntüle 3180856 kızlar doktoruma yazdım ama dönmedi daha ferritin kansızlık mı oluyor çok düşük çıkmış dimi anladığım kadarıyla kendimi çok halsiz bitkin hiise diyorum ya
Seker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karistiBen doktorum neyi yap derse yapicam. Diğer türlü hissettigimden daha rahat hissediyorum vicdani olarak. Şeker yüklemesi aşılar hepsini yaptircam inşallah
Bana da oluyor ya bana da haber verir misiniz hatta sürekli alt karnım ağrıyor hani sanki çişim var da tutuyormusum gibi bir agriSorunca bize de haber verir misin? bana da oluyor zaman zaman. Özellikle dönerken. Spor yapınca kas ağrısı olır o kasları kullandıkça acır ya onun gibi mi senin de?
Ben de öyleyimBenim sadece orasi olsa iyi belim kasimlarim bikini bolgesi ile karin arasinda kalan yer orasi karnin altımı oluyor neyse heryerime agri sızı giriyor ve bunun icin kontrole gittim doktor jinekolojik olarak agrini aciklayacak bişey yok dedi yani hic bir problem yok ama saga sola donerken yataga yatarken kalkarken hep agri var
Ben yaptırmayı düşünmüyordum ama eşimin ailesinde de benim ailemde de şeker hastaları var ve rutin kan testimde şekerim sınırda çıktı doktorum o yüzden yediklerime dikkat etmemi istedi hatta. Yani bu sebeple ben muhtemelen yaptırıcam çünkü gebelik şekerinin bebeğe de zararı fazla oluyormuş ona göre önlemimi almak isterimSeker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karisti
Çok normal, valla benim bir anda 20. Haftada karnım çıktı ama o da hamile gibi degildi göbekli kilolu gibiGunaydin arkadaslar 17 haftalıgiz ama karnım yumusak bazen sert oluyo bu normalmi birde henuz tam olarak büyumedi gibi sanki ilk kizimda nasildi hic hatirlamiyorum
Valla ben azicik pişmanım sanki, 16+5 de olmuştum ilk dozu, simdi haftaya 2. Doz var mecbur ama keske olmasaydim.ilkinde valla kolum felcli gibi gezdim atesim de çıkmıştıArkadaslar benim tetanoz asisi vaktim geldi ama icimden hic olmak gelmiyor. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz? Olmali mi olmamali mi
Peki seker yuklemesinin bebege bir zarari var midir? Benim icin tek onemli olan zaten bebegimin sagligi. Kendimi dusunmuyorum ne seker yuklemesi konusunda ne de tetanoz asisi olma konusundaBen yaptırmayı düşünmüyordum ama eşimin ailesinde de benim ailemde de şeker hastaları var ve rutin kan testimde şekerim sınırda çıktı doktorum o yüzden yediklerime dikkat etmemi istedi hatta. Yani bu sebeple ben muhtemelen yaptırıcam çünkü gebelik şekerinin bebeğe de zararı fazla oluyormuş ona göre önlemimi almak isterim
Canim gecmis olsun. Neden pisman oldun? Kol agrisi ve ates yuzunden mi sadece? Bunlarsa onemli degil benim icin onemli olan kalici bir hasara vs sebebiyet vermesi allah korusunValla ben azicik pişmanım sanki, 16+5 de olmuştum ilk dozu, simdi haftaya 2. Doz var mecbur ama keske olmasaydim.ilkinde valla kolum felcli gibi gezdim atesim de çıkmıştı
Gün içinde yediğimiz 2 dilim baklava ya da birkaç parça çikolata gibi düşünün diyorlar. Ayrıca Allah korusun gebelik şekerimiz varsa ve öğrenemezsek o alacağımız şekerden bebeğe zararı daha fazla oluyormuş, doktorunuz yaptır derse yaptırın bencePeki seker yuklemesinin bebege bir zarari var midir? Benim icin tek onemli olan zaten bebegimin sagligi. Kendimi dusunmuyorum ne seker yuklemesi konusunda ne de tetanoz asisi olma konusunda
Tamam canim. Su an tam 19+4 uz. Heralde 22 haftadan sonra yaptiriliyordu vaktine var o zamana kadar dusuneyim ben en iyisiGün içinde yediğimiz 2 dilim baklava ya da birkaç parça çikolata gibi düşünün diyorlar. Ayrıca Allah korusun gebelik şekerimiz varsa ve öğrenemezsek o alacağımız şekerden bebeğe zararı daha fazla oluyormuş, doktorunuz yaptır derse yaptırın bence
Bende ayrıca kasılma da yaptı biraz yani karnım çok fazla ağrıdı o zaman ki bebek hareketleri zaten o hafta hissetmiyordum. Şimdi kasılma olur falan diye korkuyorum çünkü artik bebegi tamamen hissediyorum benCanim gecmis olsun. Neden pisman oldun? Kol agrisi ve ates yuzunden mi sadece? Bunlarsa onemli degil benim icin onemli olan kalici bir hasara vs sebebiyet vermesi allah korusun
Sence yaptirmamali miyim? Dogum esnasinda da illa kesi oluyor ondan da cekiniyorumBende ayrıca kasılma da yaptı biraz yani karnım çok fazla ağrıdı o zaman ki bebek hareketleri zaten o hafta hissetmiyordum. Şimdi kasılma olur falan diye korkuyorum çünkü artik bebegi tamamen hissediyorum ben
Kullanıyorum canım ama unutuyorum hep ya 2 3 gün de bir aklıma geliyor napacam ben bu unutkanlıkla vallaEvet kansızlık canım demir hapı kullanıyor muydun?
Kafanı karıştıran ne oldu acaba ?Çevrede hep korkutan bir kesim var aman onu yaptirma şöyle olur ben yaptırmadım bana bir şey olmadı deniyor ama doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın.Zararindan çok faydası var aslında hele ki ailenizde şeker hastaligi varsa daha da önemli.Zayiflik ve kiloya da bakmıyor gebelik şekeri .Önlemi de hamilelikte olan bir şey .Neler yiyip icmiyoruz ki . Bildiğimiz meyveli gazoz tadında . Önceki uygulamalarda suya şeker katılarak yapılıyormuş şimdi öyle de degilSeker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?