2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ultrasonda tespit edilmez mi ama zaten rahim agzi yetmezligi, kasilma vs. Ben biraz bunu sindirim problemine bagliyorum. Eger yemek yediysem cok kacirdiysam da sertlesiyor cunku. İnsallah kasilma vs degildir cunku genelde yumusak ve cok kucuk daha karnim cikmadi dogru durust zaten

kızlar doktoruma yazdım ama dönmedi daha ferritin kansızlık mı oluyor çok düşük çıkmış dimi anladığım kadarıyla kendimi çok halsiz bitkin hiise diyorum ya

Amin canim insallahh hepimiz saglikla aliriz Tamam senden haber bekliyorum cunku ben de cok kararsizim ve gercekten kendi insiyatifimle olmak istemiyorum ama doktorum da olabilirsin dedi bakalim nasil olacak

Ben doktorum neyi yap derse yapicam. Diğer türlü hissettigimden daha rahat hissediyorum vicdani olarak. Şeker yüklemesi aşılar hepsini yaptircam inşallah
Seker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karisti

Sorunca bize de haber verir misin? bana da oluyor zaman zaman. Özellikle dönerken. Spor yapınca kas ağrısı olır o kasları kullandıkça acır ya onun gibi mi senin de?
Bana da oluyor ya bana da haber verir misiniz hatta sürekli alt karnım ağrıyor hani sanki çişim var da tutuyormusum gibi bir agri

Ben de öyleyim

Seker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karisti
Ben yaptırmayı düşünmüyordum ama eşimin ailesinde de benim ailemde de şeker hastaları var ve rutin kan testimde şekerim sınırda çıktı doktorum o yüzden yediklerime dikkat etmemi istedi hatta. Yani bu sebeple ben muhtemelen yaptırıcam çünkü gebelik şekerinin bebeğe de zararı fazla oluyormuş ona göre önlemimi almak isterim

Gunaydin arkadaslar 17 haftalıgiz ama karnım yumusak bazen sert oluyo bu normalmi birde henuz tam olarak büyumedi gibi sanki ilk kizimda nasildi hic hatirlamiyorum
Çok normal, valla benim bir anda 20. Haftada karnım çıktı ama o da hamile gibi degildi göbekli kilolu gibi

Arkadaslar benim tetanoz asisi vaktim geldi ama icimden hic olmak gelmiyor. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz? Olmali mi olmamali mi
Valla ben azicik pişmanım sanki, 16+5 de olmuştum ilk dozu, simdi haftaya 2. Doz var mecbur ama keske olmasaydim.ilkinde valla kolum felcli gibi gezdim atesim de çıkmıştı

Peki seker yuklemesinin bebege bir zarari var midir? Benim icin tek onemli olan zaten bebegimin sagligi. Kendimi dusunmuyorum ne seker yuklemesi konusunda ne de tetanoz asisi olma konusunda

Valla ben azicik pişmanım sanki, 16+5 de olmuştum ilk dozu, simdi haftaya 2. Doz var mecbur ama keske olmasaydim.ilkinde valla kolum felcli gibi gezdim atesim de çıkmıştı
Canim gecmis olsun. Neden pisman oldun? Kol agrisi ve ates yuzunden mi sadece? Bunlarsa onemli degil benim icin onemli olan kalici bir hasara vs sebebiyet vermesi allah korusun

Peki seker yuklemesinin bebege bir zarari var midir? Benim icin tek onemli olan zaten bebegimin sagligi. Kendimi dusunmuyorum ne seker yuklemesi konusunda ne de tetanoz asisi olma konusunda
Gün içinde yediğimiz 2 dilim baklava ya da birkaç parça çikolata gibi düşünün diyorlar. Ayrıca Allah korusun gebelik şekerimiz varsa ve öğrenemezsek o alacağımız şekerden bebeğe zararı daha fazla oluyormuş, doktorunuz yaptır derse yaptırın bence

Tamam canim. Su an tam 19+4 uz. Heralde 22 haftadan sonra yaptiriliyordu vaktine var o zamana kadar dusuneyim ben en iyisi

Canim gecmis olsun. Neden pisman oldun? Kol agrisi ve ates yuzunden mi sadece? Bunlarsa onemli degil benim icin onemli olan kalici bir hasara vs sebebiyet vermesi allah korusun
Bende ayrıca kasılma da yaptı biraz yani karnım çok fazla ağrıdı o zaman ki bebek hareketleri zaten o hafta hissetmiyordum. Şimdi kasılma olur falan diye korkuyorum çünkü artik bebegi tamamen hissediyorum ben

Bende ayrıca kasılma da yaptı biraz yani karnım çok fazla ağrıdı o zaman ki bebek hareketleri zaten o hafta hissetmiyordum. Şimdi kasılma olur falan diye korkuyorum çünkü artik bebegi tamamen hissediyorum ben
Sence yaptirmamali miyim? Dogum esnasinda da illa kesi oluyor ondan da cekiniyorum

Seker yuklemesi konusunda da cok tereddudum var ya. Bilmiyorum ne yapmali gercekten herkes farkli bir sey soyluyor kafam iyice karıştı
Kafanı karıştıran ne oldu acaba ?Çevrede hep korkutan bir kesim var aman onu yaptirma şöyle olur ben yaptırmadım bana bir şey olmadı deniyor ama doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın.Zararindan çok faydası var aslında hele ki ailenizde şeker hastaligi varsa daha da önemli.Zayiflik ve kiloya da bakmıyor gebelik şekeri .Önlemi de hamilelikte olan bir şey .Neler yiyip icmiyoruz ki . Bildiğimiz meyveli gazoz tadında . Önceki uygulamalarda suya şeker katılarak yapılıyormuş şimdi öyle de degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…