2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Gunaydin arkadaslar 17 haftalıgiz ama karnım yumusak bazen sert oluyo bu normalmi birde henuz tam olarak büyumedi gibi sanki ilk kizimda nasildi hic hatirlamiyorum
Gündüz yumuşak oluyor akşam sertleşiyor benim de öyle genelde ama bir sorun olduğundan değil bence genel bit durumm sanki iç karnın mı geniş acaba benim sabah mesela 3 aylık akşam 6 aylık oluyor

Aynen bende olacağım 20. Haftamı geçirip. Neden serklaj oldunuz?

Gündüz yumuşak oluyor akşam sertleşiyor benim de öyle genelde ama bir sorun olduğundan değil bence genel bit durumm sanki iç karnın mı geniş acaba benim sabah mesela 3 aylık akşam 6 aylık oluyor
Aksam benimde oyle oluyo canim hatta bazen catlayacak gibi oluyo anlamadim gitti neyse pazartesi randevum var ayrintili ulturason icin hayirlisi bakalik

Gunaydin arkadaslar 17 haftalıgiz ama karnım yumusak bazen sert oluyo bu normalmi birde henuz tam olarak büyumedi gibi sanki ilk kizimda nasildi hic hatirlamiyorum

Biz de 19 haftaligiz cok sukur. Benim de karnim bazen sert bazen yumusak oluyor sebebini bilmiyorum ama bence onemli bir sey de degildir. Benim de karnim belli olmuyor hic acaba neden oyle olduk
Bazen kısa süreli sert olması normalmiş ama yine de çok taş gibi oluyorsa ve batma gibi hisettirip uzun sürüyorsa doktorunuza söyleyin. Benim bazen taş gibi oluyordu baya da uzun sürüyordu. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Doktor progestan verince farkettim, bende kasılmadığı zaman yokmuş meğer. Hep çok kasılma ile az kasılma arasında gidip geliyormuş. Bir de bebeğin hareketleri başlayınca elimiz hep karında ama çok dokunmak ve ovuşturmak kasılmaya sebep oluyor yazılmıştı burada. Artık ona da dikkat ediyorum doğru gibi geldi bana.

Bizim sertlesme kasilma degilde sindirim sistemi yavas calistiginda veyedigimiz seylerden oluyor diye düsünuyoeum cunku batma yada agri olmuyo uzun surelide olmuyo hayielisi bakalik

Aynen bende olacağım 20. Haftamı geçirip. Neden serklaj oldunuz?
Rahim ağzı yetmezliğinden, ani ortaya çıktı. Burda baya anlattım geçen hafta hikayesini denk gelenlere 2. Kez anlatmış olmamak için yazmıyorum. Çok kötü bir gündü o ve hep yatarak geçecek artık. Ama iyiyiz neyseki, doktor kalan 4 ay baş aşağı dur dese onu da yaparmışım zaten:)

Bizim sertlesme kasilma degilde sindirim sistemi yavas calistiginda veyedigimiz seylerden oluyor diye düsünuyoeum cunku batma yada agri olmuyo uzun surelide olmuyo hayielisi bakalik
Aman olmasın Olunca belli ediyor kendini zaten ama ben ilk kez hamile kaldığım için etrafta sordum sizin gibi normal sertleşme olanlara denk geldim. Oluyor o diye duyunca hamileliğin normali öyle sandım.

Aman olmasın Olunca belli ediyor kendini zaten ama ben ilk kez hamile kaldığım için etrafta sordum sizin gibi normal sertleşme olanlara denk geldim. Oluyor o diye duyunca hamileliğin normali öyle sandım.
Rabbim bebislerimizi korusun canım saglicakla alalım kucagimiza

Sorunca bize de haber verir misin? bana da oluyor zaman zaman. Özellikle dönerken. Spor yapınca kas ağrısı olır o kasları kullandıkça acır ya onun gibi mi senin de?
Tabiki. Aynı onun gibi bide uzandığım oturduğum yerden kalkarken oluyor. Vajina kemikleri ağrıyor ona da çatı diyorlarmış ama sorunca öğreneceğim bakalım

Benim de öyle. Yatarken çok sıkıntılı uykuda hiç kıpırdamazdım normalde ben. Çok sık uyanıp dönüyorum ağrı içinde.

Evet aynen yiyip içiyoruz yatana kadar şişiyor ve sertleşiyor kabızlık falan da olunca sertlik kaçınılmaz oluyor bende buna bağlı diye düşünüyorum

Bana özelden yazar mısın ne gibi belirtiler olmuştu okudum ama unutmuşum demek ki canım

Arkadaslar benim tetanoz asisi vaktim geldi ama icimden hic olmak gelmiyor. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz? Olmali mi olmamali mi
1 2 gun once bende sordum bunu arkadaslarin buyuk cogunlugu yaptircak ben de kararsisim almanyada kuzenim doktor o burada yapmiyoruz bende yaptırmadım dedi oyle deyince iyice kafam karisti bi arkadasima doktoru ben oneriyorum karari sen ver demis ama bazi yorumları okudum doktorlari insiyatife birakmayi birak direk zorunlu riske atamazsin deyip yaptirtmis aşiyi 2 doz.Yarin randevum var doktorla konusucam ama bende kararsizim yine takiliyorum ayrıntılara araştırıyorum karar verince sana ozelden yazarım kimseyi etkilemek istemiyorum çünkü. Bu arada grip aşısı da onerdi aile hekimim beni arayıp bu seneki grip agir geciyor birde surekli kalablik içindeyim insallah bu kışı saglikla atlatiriz bebeklerimizi kucaklariz
Benim de öyle. Yatarken çok sıkıntılı uykuda hiç kıpırdamazdım normalde ben. Çok sık uyanıp dönüyorum ağrı içinde.
Sanirim haftamizla ilgili bi durum bu yarin kontrolum var sorucam haber veririm gelişmeleri
Bende hatirlayamadim tam belirtilerinizi tekrardan geçmiş olsun bu rahim uzunlugu oluyor 25mm altina riskli diyorlar o durum mu sizin ki.

Bu erkek miydi sizin?
İlk ikisi kızdı şimdiki erkek dedi doktor canım karındaki hareketleri ilk ikisinde birebir aynı gibiydi ama bu seferki çok farklı dediğim gibi kızlarım daha çok hareket ediyolardı ama sadece kıpırtı dönme ve gerneşme olaraktı ama bu seferki bebeğim karnımda hep bi tekmeleme daha sakin ama bi hareket etmeye başlarsa tekme yumruk elleri ayakları hiç durmuyo tekmeledi mi çoğunlukla kafasıda diğer tarafa çarpıyo son 3 4 gündür kıza göre daha fevri agresif hareketleri hepte tekme çoğunlukla yada bildiğin balık sudan çıkınca nasıl debelenir aynı öyle ilk zamanlar ben korktum acaba canı yanıyo ondan mı böyle hareketleri diyede alakası yokmuş

Ben kaçırmışım canım sağlıkla gelsin paşa listeye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…