- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.181
Telefonunuza alarm kurun çalar çalmaz atın unutuyorsaniz.O vitaminler hem bebek hem sizin için çok faydalıKullanıyorum canım ama unutuyorum hep ya 2 3 gün de bir aklıma geliyor napacam ben bu unutkanlıkla valla
Alarm kur canım ben de öyle yapıyorumKullanıyorum canım ama unutuyorum hep ya 2 3 gün de bir aklıma geliyor napacam ben bu unutkanlıkla valla
İste olmayan sekeri bir anda cikariyor ediyor yukleme sonrasi bayginlik geciren vs bu tarz seyleri duydum beni o yuzden tereddute soktu. Ailede seker yok kilom da yok cok sukur su anda. Ama dediginiz gibi belli de olmaz tabi belki de gizli seker olabilirKafanı karıştıran ne oldu acaba ?Çevrede hep korkutan bir kesim var aman onu yaptirma şöyle olur ben yaptırmadım bana bir şey olmadı deniyor ama doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın.Zararindan çok faydası var aslında hele ki ailenizde şeker hastaligi varsa daha da önemli.Zayiflik ve kiloya da bakmıyor gebelik şekeri .Önlemi de hamilelikte olan bir şey .Neler yiyip icmiyoruz ki . Bildiğimiz meyveli gazoz tadında . Önceki uygulamalarda suya şeker katılarak yapılıyormuş şimdi öyle de degil
Benim hep zayıf tanıdıklarımda çıktı . Diyet yapmak zorunda kaldılar bebeği etkileyecekti yoksa. Bayılmayı bende duydum ama belki de şekeri olanları mı etkiliyor kiİste olmayan sekeri bir anda cikariyor ediyor yukleme sonrasi bayginlik geciren vs bu tarz seyleri duydum beni o yuzden tereddute soktu. Ailede seker yok kilom da yok cok sukur su anda. Ama dediginiz gibi belli de olmaz tabi belki de gizli seker olabilir
Bebeğe zararı olsa doktor niye önersin?Peki seker yuklemesinin bebege bir zarari var midir? Benim icin tek onemli olan zaten bebegimin sagligi. Kendimi dusunmuyorum ne seker yuklemesi konusunda ne de tetanoz asisi olma konusunda
O kadarini bilmiyorum. Doktorum henuz bununla ilgili bir sey soylemedi daha vakti gelmedigi icin. Bu kanda bakilan seker hic ipucu vermiyor degil mi seker var mi yok mu diye? Bugun kan sonuclarim cikti seker normal seviyede. İnsallah yoktur hicbirimizinBenim hep zayıf tanıdıklarımda çıktı . Diyet yapmak zorunda kaldılar bebeği etkileyecekti yoksa. Bayılmayı bende duydum ama belki de şekeri olanları mı etkiliyor ki
Bebeğe zararı olsa doktor niye önersin?
Şireli tatlı çikolata falan yemiyor msn? Aynı oranda şeker veriyorlar. Ben yaptırmayı düşünüyorum. Doktorumda başka seçenek sunmadı zaten. İçin rahat olsun doktoruna güven.
Pisik kremi olarak sdocrem alacagim kizimda ondan aldim herseye iyi geliyonpisige isilige yanıga bile iyi geliyo şampuana daha karar veremedimkızlar yavas yava alışverıse başlamak ıstıyorum şampuan ,pişik kremi vs olarak sızler ne almayı dusunuyorsunuz
Arkadaşlarımın yarısı yaptirdi yarısı yaptirmadi heleki Almanya'da olanlar orda zaten yok bu aşı, yani eğer hastanene guveniyorsan yaptirma. Çünkü eskiden malum dogumhanelerdeki malzemeler şimdikiler gibi değilmiş. Benim doktorum da açıkçası öyle zorunlu kılmadı tavsiye etti. O yüzden bence içinden nasıl geliyorsa öyle yapSence yaptirmamali miyim? Dogum esnasinda da illa kesi oluyor ondan da cekiniyorum
Canım benimde açlık normal seviyede kimi böyle olunca baktırmaya gerek görmüyormuş. Ama farklıdır tabiki bu tokluk şekeri de olacak ya.O kadarini bilmiyorum. Doktorum henuz bununla ilgili bir sey soylemedi daha vakti gelmedigi icin. Bu kanda bakilan seker hic ipucu vermiyor degil mi seker var mi yok mu diye? Bugun kan sonuclarim cikti seker normal seviyede. İnsallah yoktur hicbirimizin
Gizli şekeri ve cocugun şekere yatkınlıgını da ölçüyor yükleme.O kadarini bilmiyorum. Doktorum henuz bununla ilgili bir sey soylemedi daha vakti gelmedigi icin. Bu kanda bakilan seker hic ipucu vermiyor degil mi seker var mi yok mu diye? Bugun kan sonuclarim cikti seker normal seviyede. İnsallah yoktur hicbirimizin
Canim memorial dusunuyoruz. Heralde dikkat ederler. Ama iste insan yine hata yapabiliyor onlem de almak lazim bakalim ben ne yapicam en sonArkadaşlarımın yarısı yaptirdi yarısı yaptirmadi heleki Almanya'da olanlar orda zaten yok bu aşı, yani eğer hastanene guveniyorsan yaptirma. Çünkü eskiden malum dogumhanelerdeki malzemeler şimdikiler gibi değilmiş. Benim doktorum da açıkçası öyle zorunlu kılmadı tavsiye etti. O yüzden bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Tamam canim cok sag ol cevabin icinCanım benimde açlık normal seviyede kimi böyle olunca baktırmaya gerek görmüyormuş. Ama farklıdır tabiki bu tokluk şekeri de olacak ya.
Bugün doktorumu aradim akintimdan dolayi. 12 gün fitil kullanmistim. Bikac gün oldu biteli ve hala bazen su gibi bazen yumurta aki gibi bazen sarimsi türlü türlü bisiler geliyor. Vajinal kültür mü deniyor alttan bir örnek aldi. Umarim temiz cikar. 2 gündür hissetmeye basladim pitirciklari cok sükür ama plesantam öndeymis. Yani tekmeler bana diil önce plesantaya carpiyor
Ben alarm kuruoruom canim saat belirle alarm kurKullanıyorum canım ama unutuyorum hep ya 2 3 gün de bir aklıma geliyor napacam ben bu unutkanlıkla valla
Evet sol taraf sırt agrisi bende yasiorum ayakda yarim saat falan durdugun zaman ev supurup is yaptigim zaman baya agrio uykudanda uyandırdı dünKızlar çok fazla sırt ve ön kaburga agrısı çekiyorum. Bnm haftamda bunu yaşayan var mı?
Benim kuzenimde Almanyada doktor kadin dogumcu degil ama kendiside dogum yapti gecen yil ne seker yüklenmesi ne tetenoz yaptirdim dedi ama karsi olduğundan degil aşı uygulaması yok dedi.Ben yarin doktorumla konusucam bakalim ne dicek gittigim hastanedeki baska kadin dogumcu arkadasima oneriyorum kararini sen ver demiş.Arkadaşlarımın yarısı yaptirdi yarısı yaptirmadi heleki Almanya'da olanlar orda zaten yok bu aşı, yani eğer hastanene guveniyorsan yaptirma. Çünkü eskiden malum dogumhanelerdeki malzemeler şimdikiler gibi değilmiş. Benim doktorum da açıkçası öyle zorunlu kılmadı tavsiye etti. O yüzden bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Bazi doktorlar tek yeterli diyormus belki doktorujuz bu şikayetleriniz neticesinde 2. Doza gerek yok derBende ayrıca kasılma da yaptı biraz yani karnım çok fazla ağrıdı o zaman ki bebek hareketleri zaten o hafta hissetmiyordum. Şimdi kasılma olur falan diye korkuyorum çünkü artik bebegi tamamen hissediyorum ben
Bu nadir birşey galiba o yüzden endişe yaratmak istemem. Genelde önceden farkedip erkenden yapıyorlarmış operasyonu. Bende 3 gün öncesi kontrolde normal çıkmıştı rahim ağzı. Karından bakınca tabi. Kasılma durumuna da bakılabiliyor mu bilmiyorum. Dediğim kasılma şişkinlikten baya farklı, karnın gerilmesi gibi değil. Yanlarda üstte birşey yok sadece rahimde sertlik oluyor. Hatta şişkinlik yokken sabahları daha çok belli oluyor. 28inde detaylı randevusu aldım orda da sorarım nasıl olabilir böyle birşey diye.Ultrasonda tespit edilmez mi ama zaten rahim agzi yetmezligi, kasilma vs. Ben biraz bunu sindirim problemine bagliyorum. Eger yemek yediysem cok kacirdiysam da sertlesiyor cunku. İnsallah kasilma vs degildir cunku genelde yumusak ve cok kucuk daha karnim cikmadi dogru durust zaten
Umarım der ya bakalım aşıdan önce arayıp soracağım yaptirmasam olur mu diyeBenim kuzenimde Almanyada doktor kadin dogumcu degil ama kendiside dogum yapti gecen yil ne seker yüklenmesi ne tetenoz yaptirdim dedi ama karsi olduğundan degil aşı uygulaması yok dedi.Ben yarin doktorumla konusucam bakalim ne dicek gittigim hastanedeki baska kadin dogumcu arkadasima oneriyorum kararini sen ver demiş.
Bazi doktorlar tek yeterli diyormus belki doktorujuz bu şikayetleriniz neticesinde 2. Doza gerek yok der
İlk hamileliğimde yaptırdım bu dediklerinizi ben de duydum ama yaptırdım abartıldığı kadar değilmiş dedim hatta .Şekeri çıkanların sonuçlarini araştır canım bence o riskleri kimse göze almak istemez çünküİste olmayan sekeri bir anda cikariyor ediyor yukleme sonrasi bayginlik geciren vs bu tarz seyleri duydum beni o yuzden tereddute soktu. Ailede seker yok kilom da yok cok sukur su anda. Ama dediginiz gibi belli de olmaz tabi belki de gizli seker olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?