- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.121
Mayıs bebeleri çoğu erkek saglikli gelsinMerhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim minnosum belli etti sonunda kendini. Oglum oluyormusNurseCelline
Biz dün gittik ayrintiliya tam 20 haftada denk geldi 3 hafta sonra yine gel bidaha kontrol edelim dedi , bence 23 haftada sorun olmazRica ederim
Kızlar ben 22+1deyken detaylıya giricem ama bebek hep 1 hafta önden gidiyor yani 23+larda çıkıcak muhtemelen. Siz hangi haftaya aldınız randevuları?
Sorunca bize de haber verir misin? bana da oluyor zaman zaman. Özellikle dönerken. Spor yapınca kas ağrısı olır o kasları kullandıkça acır ya onun gibi mi senin de?19+4deyim vajina çevresindeki kemiklerim çok ağrıyor. bunu yaşayan var mı? çatın genişliyor diyolar çevredekiler cumartesi doktoruma da soracağım ama oturduğum yattığım yerden kalkarken yatakta dönerken çok ağrı çekiyorum
Bence perinatoloji. Kadın doğum uzmanı olup yan dalla tekrar eğitim alıp perinatolog oluyorlar. gebelikte ayrıntılı da bence perinayoloji ama tabiki kişiye ve doktoruna kalmış bir tercihYok benim doktorum da tercihime bıraktı zaten perinatolojiye de gidebilirsin ama gerek yok dedi. Dediğin gibi tamamen tercih meselesi en iyisi içimize sinen doktora gitmek
Yaaaa bizim sizle resmen tüm belirtilerimiz sırasıyla aynıydı ama benim kızım sizin oğlunuz oluyor cok sevindim tekrardan hayirli olsunMerhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim minnosum belli etti sonunda kendini. Oglum oluyormusNurseCelline
Benim sadece orasi olsa iyi belim kasimlarim bikini bolgesi ile karin arasinda kalan yer orasi karnin altımı oluyor neyse heryerime agri sızı giriyor ve bunun icin kontrole gittim doktor jinekolojik olarak agrini aciklayacak bişey yok dedi yani hic bir problem yok ama saga sola donerken yataga yatarken kalkarken hep agri var19+4deyim vajina çevresindeki kemiklerim çok ağrıyor. bunu yaşayan var mı? çatın genişliyor diyolar çevredekiler cumartesi doktoruma da soracağım ama oturduğum yattığım yerden kalkarken yatakta dönerken çok ağrı çekiyorum
Gözün aydın canım iyi haberler aldığına sevindim.Merhaba kızlar , 21 haftamdan bildiriyorumbugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür her şey yolunda, doktor tek tek inceledi hep anlattı çok güzeldi öyle netti anlatamam çok hareketliymiş miniğim bir kaç poz yakalamaya çalıştı doktorumuz çok memnun kaldım Ankara’da olanlar düşünenler tecrübeleri paylaşın demişti ilgi alaka güzeldi ücreti 1000 TL Doç Dr Deniz Esinler
Dimiii, heleki ben yurtdisindayim bi tepsi bile yerim test bahane diyeNe güzel doktor, benimki de öyle yapar umarım daha sormadım. Arada birsürü konu oldu zaten. Şeker konusuna da zamanı gelince bakarız dedim. Bu arada testi baklavayla yapsalar da gönül rahatlığıyla yesek keşke:)
Adanali tüm arkadaslarim Aytekin Altintasa gidiyor ve cok memnunlar. Ben de Adanaya gittigimde 2 kere o doktora gitmistim hamile kalmadan önce. Benimle öyle güzel konusmustiki terapi gibiydi ve ben o ay kendiligimden ilk cocuguma hamile kalmistim.Kız anneleri isim düşündünüz mü???
Bir şey daha sormak istiyorum Adana'da olup doktor önerisi olan var mı? Normal doğum için duyduğunuz size önerilen doktor olabilir.
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgiler için.Bugün ultrasonla bakıldı, böbreklerde de safra kesesinde de anormallik görmedi doktor. Tanıdığım bir üroloğa danıştım, bebek büyüdüğü için de olabilir, veya gebeliğe bağlı böbrek büyümesi de olabilir dedi. Pazartesi günü kadın doğum randevumda doktoruma danışmayı düşünüyorum. 14 hafta böbreğe baskı yapması için biraz erken gibi geldi açıkçası ama böbrek işlevinin artmış olması bir sebep olabilirmiş. Bol su içmek lazım bu arada, bazen içmediğimde de hissediyorum
Cokk tesekkur ederimYaaaa bizim sizle resmen tüm belirtilerimiz sırasıyla aynıydı ama benim kızım sizin oğlunuz oluyor cok sevindim tekrardan hayirli olsun❤❤
Yaaa kesinlikle bir bakmam lazım doktora öyleysee.. teşekkür ederim,Adanali tüm arkadaslarim Aytekin Altintasa gidiyor ve cok memnunlar. Ben de Adanaya gittigimde 2 kere o doktora gitmistim hamile kalmadan önce. Benimle öyle güzel konusmustiki terapi gibiydi ve ben o ay kendiligimden ilk cocuguma hamile kalmistim.
Benimde bu ara çok oluyor. Birden kalkarsan kasığın ağrır ya öyle bi ağrı.Sorunca bize de haber verir misin? bana da oluyor zaman zaman. Özellikle dönerken. Spor yapınca kas ağrısı olır o kasları kullandıkça acır ya onun gibi mi senin de?
Biz de 19 haftaligiz cok sukur. Benim de karnim bazen sert bazen yumusak oluyor sebebini bilmiyorum ama bence onemli bir sey de degildir. Benim de karnim belli olmuyor hic acaba neden oyle oldukGunaydin arkadaslar 17 haftalıgiz ama karnım yumusak bazen sert oluyo bu normalmi birde henuz tam olarak büyumedi gibi sanki ilk kizimda nasildi hic hatirlamiyorum
Hastanelerin sitelerinde 20. Hafta sonrası uygun diye yazmışlar. Herhalde benim gibi aşısızken ameliyata girme riski azalsın diye 20. Hafta hemen çağırıyor sağlık ocakları. Ben de epey düşünüp olmaya karar vermiştim ama tam aşı haftası serklaj olmam gerekti. İyiki aynı hafta aşı olmamışım suçu ona atardım. Şimdi de ilaçların beraberinde hemen aşı olmak istemedim, 25. Hafta gibi gideceğim. Aşısız bir operasyon atlattım bile çok şükürNiye böyle dedi ki şaşırdım . 20. Haftada yapılıyor ilk dozu
“Gebelik döneminde bebeğin erken doğum riskini azaltmak başta olmak üzere birçok hayati faktör açısından tetanoz aşısı oldukça önemlidir.” Hatta böyle bi bilgi var
Ben doktorum neyi yap derse yapicam. Diğer türlü hissettigimden daha rahat hissediyorum vicdani olarak. Şeker yüklemesi aşılar hepsini yaptircam inşallahArkadaslar benim tetanoz asisi vaktim geldi ama icimden hic olmak gelmiyor. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz? Olmali mi olmamali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?