- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.221
Benim çok oluyor o ağrı fazla Yakta durduğumda bende söyleyim bakalım doktoraGÜnaydın arkadaslar birde bu assagi vajinaya hissedilen baski ve agrıya magnezyum kullanin benim arkadasima doktor magnezyumu 2ye cikar demis ozaman kesilmis
Benim de çok oluyordu canım dün söyledim rahim ağzına baktı hemen normal bir sıkıntı yok dedi. Magnezyum kullanman gerekiyor dedi magnezyum yazdı. Bir de benim bebiş yanlamasına duruyormuş o da baskı yapar dedi.Benim çok oluyor o ağrı fazla Yakta durduğumda bende söyleyim bakalım doktora
Valla banada doktorum 14.haftada kesin erkek degismez dedi pipiyi gördüm desi pazartesi gidecegim bir sokta ben yasarmiyim bilmiyirum kesin desigi icinde alisveriste yaptım bikemiyorumMerhaba kizlar ben 15. Haftamda özele gittim kesin kız dedi. Bugün 21+2 devlete gittim büyük ihtimalle erkek dedi. Ne yapacağımı şaşırdım acaba değişir mi tekrar ya bişey alamıyorum çocuğumabu haftalarda değişen varmı
Bana da kesin kız demişlerdi. Kesinlik olanlar değişebiliyor mu yaValla banada doktorum 14.haftada kesin erkek degismez dedi pipiyi gördüm desi pazartesi gidecegim bir sokta ben yasarmiyim bilmiyirum kesin desigi icinde alisveriste yaptım bikemiyorum
Beence devlettekiler cok bilemiyor ya ulturasonlari cok iyi degil genelde devlet hastanelerinin ozeldede haftan baya buyuk cinsiyet tespiti kesin olurdu bence ama bilemedim ginede hayrilisi olsunValla banada doktorum 14.haftada kesin erkek degismez dedi pipiyi gördüm desi pazartesi gidecegim bir sokta ben yasarmiyim bilmiyirum kesin desigi icinde alisveriste yaptım bikemiyorum
Benimde kasıklarımda ağrılarım cok oluyor ama magnezyum da midemi bulandırıyor cok içemiyorumBenim de çok oluyordu canım dün söyledim rahim ağzına baktı hemen normal bir sıkıntı yok dedi. Magnezyum kullanman gerekiyor dedi magnezyum yazdı. Bir de benim bebiş yanlamasına duruyormuş o da baskı yapar dedi.
İşte haftam baya ileri. Devletteki doktorun söylediğinde de yanılma ihtimali var mı bilmiyorum bebek büyümüş baya çünküBeence devlettekiler cok bilemiyor ya ulturasonlari cok iyi degil genelde devlet hastanelerinin ozeldede haftan baya buyuk cinsiyet tespiti kesin olurdu bence ama bilemedim ginede hayrilisi olsun
Detaylı ultrasonda netleşir ama 21.hafta denilen daha net olur sanki.Ben de 14.hafta %90 kız dedi ama değişebilir diye 17.hafta gel kesin söylerim dedi o zaman da kız dediMerhaba kizlar ben 15. Haftamda özele gittim kesin kız dedi. Bugün 21+2 devlete gittim büyük ihtimalle erkek dedi. Ne yapacağımı şaşırdım acaba değişir mi tekrar ya bişey alamıyorum çocuğumabu haftalarda değişen varmı
Magnezyumlu maden suyu da icebilirsiniz.Kullandiginiz magnezyum suya islatmali mi ?Ben genelde öğlen tok karnına kullanıyorum sıkıntı olmadı şükürBenimde kasıklarımda ağrılarım cok oluyor ama magnezyum da midemi bulandırıyor cok içemiyorumsadece ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum o biraz iyi geliyor
Bidaha gittiginde netlesir inşallah bilemedim benim de sua na kadar hep kız dedi 14 . Haftada net kiz demişti gecende devlette gittim tam net degil ama kiz dedi 16 haftaliktim sanırım net degim dediginde devletinİşte haftam baya ileri. Devletteki doktorun söylediğinde de yanılma ihtimali var mı bilmiyorum bebek büyümüş baya çünkü
Evet magnezyumu yuksek maden suyu iciyorum suya atilandan dunku aldigim birraz daha iyj geldi mideme fazla bulandirmadi bi onceki yadigi da suya atiliyordu ama tozu du o cok kotu yaptı midemiMagnezyumlu maden suyu da icebilirsiniz.Kullandiginiz magnezyum suya islatmali mi ?Ben genelde öğlen tok karnına kullanıyorum sıkıntı olmadı şükür
Bilemiyorumki pipiyi gorsum dedi ondan once baska doktorada gitmistim 1hafta once hatta o banada gosterdi pipiyi ama o birmac haftaya daha belli olur demisti benim doktorum kesin erkek alisverise baslayabilirsin dedigi icin basladim alisveris yaptigim icin insallah degizmezBana da kesin kız demişlerdi. Kesinlik olanlar değişebiliyor mu ya
Benimki özel hastane canım ulturason aletide iyi bana 14 .haftada kesin dedi canimBeence devlettekiler cok bilemiyor ya ulturasonlari cok iyi degil genelde devlet hastanelerinin ozeldede haftan baya buyuk cinsiyet tespiti kesin olurdu bence ama bilemedim ginede hayrilisi olsun
Magnezyuma önümüzdeki ay başlarız ben çok bir anda ilaç yüklemesi olup gebelerimi bunaltmak İstemidim şikayetin yoksa baslamayalım dddi bakalım başlarsa ağrı devam ederse sorayım bendeBenim de çok oluyordu canım dün söyledim rahim ağzına baktı hemen normal bir sıkıntı yok dedi. Magnezyum kullanman gerekiyor dedi magnezyum yazdı. Bir de benim bebiş yanlamasına duruyormuş o da baskı yapar dedi.
Şehir hastanesinde buldum randevu ama iptal edilmiş malesef tekrar alıcam bi kaç gun sonra canımDevlet hastanesine mi buldunuz randevu
Benimde arada bir alt karnımda ağrılar oluyo tek taraflı bazen sağ bazen sol uzanınca geçiyo ayakta kaldığımda sanki bacak aramdan rahmim düşecek gibi hissediyorum zonkluyo resmen bol bol dinlenmek gerekiyo zaten bebek hareketlerini bi göbek deliğimin oralarda hissediyorum ama çoğunluklar kasıklarımda oluyo hareketleri kasıklarımda olduğunda oluyo genellikle zaten yukarı cıktığında azalıyo maden suyu hergün 1 yada 2 tane içmeye başladım bende bi iki haftadır bu aralar çok sık tıvalete çıktığım için suyu az içmeye başladım sanırım onunda etkisi var çok su içtiğim günler olmuyor ama 2 bardak su içsem 10 dk sonra tuvaletteyim bunalıyorum bazen azaltıyorum ister istemezBana da oluyor ya bana da haber verir misiniz hatta sürekli alt karnım ağrıyor hani sanki çişim var da tutuyormusum gibi bir agri
ben oldum olduğumun ertesi günü ve sonrki gün kolum çok ağrıdı ve hafif şişti. normalde ne kadar olduysa o kadar işte ağrı şişlik. fazlası yok. olması senin ve bebeğinin yararına. doğumda senin ve bebeğinin tetenoza karşı bağışıklığı açısından önemliymiş.Arkadaslar benim tetanoz asisi vaktim geldi ama icimden hic olmak gelmiyor. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz? Olmali mi olmamali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?