2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
güzel haberlerle gel insallah . Allah yardimcin olsun

Hayırlı haberlerle gel insAllah canim

Gunaydin arkadaslar guzel bir gün olur insallah 9.40 da ayrıntıli icin gidecegim oglusumu gorecegim insallah bizim icin dua edermisiniz insallah guzel gecer bir sorun olmaz
Biz de bugün 6da gidiyoruz ayrıntılı ultrasona ve inanılmaz hastayım iki gündür. İnşallah oğlum iyidir gerçekten çok tedirginim.

Günaydın kızlar dün minicty alışveriş yaptım.fiyatları bana baya uygun geldi, öyle abartı tutmadı , yerleri de güzel .düşünenler varsa yeni yıl girmeden halledebilirsiniz. organik ürünleri bile öyle çok ucuk değil çok tatlı ürünleri var kesinlikle tavsiye ediyorum Ankara da oturanlara yada düşünenler internet siteside mevcut yıllar sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak inanın ilk kez yaşamak gibi reyonlarda kendimi kaybetmiş olabilirim, Lcw o kadar ucmuş ki anlatamam, e bebek bile Daha uygun gelmişti bana .artık oralardan da uygun buldukça almalı, çoğu yerde parça bası 200 tl iken ben genelde 100 150 89 70 120 gibi daha asagıda fiyatlara denk geldim

Gunaydin arkadaslar guzel bir gün olur insallah 9.40 da ayrıntıli icin gidecegim oglusumu gorecegim insallah bizim icin dua edermisiniz insallah guzel gecer bir sorun olmaz
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah
Biz de bugün 6da gidiyoruz ayrıntılı ultrasona ve inanılmaz hastayım iki gündür. İnşallah oğlum iyidir gerçekten çok tedirginim.
Yüreğinizi feraha tutun hayırlı haberler alırsınız inşallah sizleri öyle iyi anlıyorum mi gitmesen önce bende öyleydim insan korkuyor sanırım hamileliğin yarısı tedirginlik ben korku kaygıyla geçiyor

Çok teşekkürler dualarla gidicem...ilk bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik ayrıntılı ultrasona gidince...o travmayi atlatamadim terapi almama rağmen. Bugün bir dönüm noktası gibi kafamda Allah'ım aynı acıyla sinamasinn kimseye vermesin..

Biz hastaligi atlattik gibi geri gelmezse bendedebir heyecan panik var herzamanki gibi 3 hafta oldu gitmeyeli insallah bugün kontrolu olan arkadaslarimin ko trolu iyi gecer hepimizin bebisleri saglikli ve iyidir

Valla son zamanlarda muayeneye giderken o korku bende var heliki burada okuyorumya kalbi duranlari benide bir telas aliyo hayirlisiyla saglikli sihatli zamaninda dogurmayi nasip etsin rabbim buradaki tüm arkadaslarima ve bana

Evet bebegim kiz ❤ valla tekme hareketleri hissedeceğim gunlerin hasretiyle vaktin saglikla geçmesini bekliyorumm
Bir iki haftaya hareketleri sertleşmeye başlar hayırlısıyla canım Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize yavrularımıza da

Amin inşallah hayırlı haberlerinizi alırsınız bol bol dua rabbim en iyisini bilen tayin eden geçmişte ki yaşadıkları insanın ister istemez peşinden geliyor ayrıntılı da doktor yorumladıkça dua etmiştim bende insan gerçekten korkuyor bu da son stresiniz olsun inşalllah

Doktora gittikten sonra insan rahatlıyor ama aradan zaman geçince kurmaya başlıyoruz eşim sen sadece görünce rahatsın diyor gün içinde tekmelese iyi tekmelemese de sorun ah annelik öyle zor ki hep eli yüreğinde olmak hali

Ya arkadaşlar bu seker yuklemesini biraz fazla abartmadiniz mi yaptırmak isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz ilk hamileligimde taptirdim seker yuklemesini asilarida hicbirsey olmadi çok sukur sapasağlam doğurdum zaten birsey olacaksa allahtan gelen birsey

Nasilsiniz çıktınız mi kontrolden size dua ettim aklimdasiniz Allah hayirli haberler duyursun

Kızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik

Allah'tan ümit kesilmez. Perinatoloji uzmaninin görmesi iyi olacaktir bebeğin böbreklerinde sorun olmasi da sebep olabilir idrari da kesedeki suyu arttiran birşey. Çişini yapamiorsa az kalmış olabilir. Bir diğer sebep de kan akışı. Ben hem oksapar iğne hem de coraspirin aliorm suyum bir önceki hamileliğimde hep azdi konuşmuştuk. Bir de enfeksiyon keseyi delebilirmis farketmeden su kaybi olabilirmiş ona da bakildi mi. Vardir inşallah bir çaresi. Çok dua ediyorum rabbim güzel haberler versin

Henüz kötü bir şey yok canım benim kuzenim doğum yaptı suyu azdı başından beri, kendini bırakma öyle. Her şey güzel olsun inşallah.

Dur bakalım canım bırakma kendini bi git perinatolojiye de. Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…