- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.381
güzel haberlerle gel insallah . Allah yardimcin olsunKızlarr yarın 09.15 te randevum var, bana dua edin nolur10 gün önce suyu azalmis gibi demisti, havuc suyu ic demisti ve 2 litre su. Oyle yaptim sabah aksam havuc suyu ictim. İnsallah yarin her sey yolundadir cok korkuyorum. Sabahtan beri dudaklarimi yiyorum. İnsallah suyum artmistir
Hayırlı haberlerle gel insAllah canimKızlarr yarın 09.15 te randevum var, bana dua edin nolur10 gün önce suyu azalmis gibi demisti, havuc suyu ic demisti ve 2 litre su. Oyle yaptim sabah aksam havuc suyu ictim. İnsallah yarin her sey yolundadir cok korkuyorum. Sabahtan beri dudaklarimi yiyorum. İnsallah suyum artmistir
Biz de bugün 6da gidiyoruz ayrıntılı ultrasona ve inanılmaz hastayım iki gündür. İnşallah oğlum iyidir gerçekten çok tedirginim.Gunaydin arkadaslar guzel bir gün olur insallah 9.40 da ayrıntıli icin gidecegim oglusumu gorecegim insallah bizim icin dua edermisiniz insallah guzel gecer bir sorun olmaz
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahGunaydin arkadaslar guzel bir gün olur insallah 9.40 da ayrıntıli icin gidecegim oglusumu gorecegim insallah bizim icin dua edermisiniz insallah guzel gecer bir sorun olmaz
Yüreğinizi feraha tutun hayırlı haberler alırsınız inşallah sizleri öyle iyi anlıyorum mi gitmesen önce bende öyleydim insan korkuyor sanırım hamileliğin yarısı tedirginlik ben korku kaygıyla geçiyorBiz de bugün 6da gidiyoruz ayrıntılı ultrasona ve inanılmaz hastayım iki gündür. İnşallah oğlum iyidir gerçekten çok tedirginim.
Çok teşekkürler dualarla gidicem...ilk bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik ayrıntılı ultrasona gidince...o travmayi atlatamadim terapi almama rağmen. Bugün bir dönüm noktası gibi kafamda Allah'ım aynı acıyla sinamasinn kimseye vermesin..Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah
Yüreğinizi feraha tutun hayırlı haberler alırsınız inşallah sizleri öyle iyi anlıyorum mi gitmesen önce bende öyleydim insan korkuyor sanırım hamileliğin yarısı tedirginlik ben korku kaygıyla geçiyor
Kızlarr yarın 09.15 te randevum var, bana dua edin nolur10 gün önce suyu azalmis gibi demisti, havuc suyu ic demisti ve 2 litre su. Oyle yaptim sabah aksam havuc suyu ictim. İnsallah yarin her sey yolundadir cok korkuyorum. Sabahtan beri dudaklarimi yiyorum. İnsallah suyum allahin izniyle r
Biz hastaligi atlattik gibi geri gelmezse bendedebir heyecan panik var herzamanki gibi 3 hafta oldu gitmeyeli insallah bugün kontrolu olan arkadaslarimin ko trolu iyi gecer hepimizin bebisleri saglikli ve iyidirBiz de bugün 6da gidiyoruz ayrıntılı ultrasona ve inanılmaz hastayım iki gündür. İnşallah oğlum iyidir gerçekten çok tedirginim.
Valla son zamanlarda muayeneye giderken o korku bende var heliki burada okuyorumya kalbi duranlari benide bir telas aliyo hayirlisiyla saglikli sihatli zamaninda dogurmayi nasip etsin rabbim buradaki tüm arkadaslarima ve banaÇok teşekkürler dualarla gidicem...ilk bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik ayrıntılı ultrasona gidince...o travmayi atlatamadim terapi almama rağmen. Bugün bir dönüm noktası gibi kafamda Allah'ım aynı acıyla sinamasinn kimseye vermesin..
Bir iki haftaya hareketleri sertleşmeye başlar hayırlısıyla canım Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize yavrularımıza daEvet bebegim kiz❤ valla tekme hareketleri hissedeceğim gunlerin hasretiyle vaktin saglikla geçmesini bekliyorumm
Amin inşallah hayırlı haberlerinizi alırsınız bol bol dua rabbim en iyisini bilen tayin eden geçmişte ki yaşadıkları insanın ister istemez peşinden geliyor ayrıntılı da doktor yorumladıkça dua etmiştim bende insan gerçekten korkuyor bu da son stresiniz olsun inşalllahÇok teşekkürler dualarla gidicem...ilk bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik ayrıntılı ultrasona gidince...o travmayi atlatamadim terapi almama rağmen. Bugün bir dönüm noktası gibi kafamda Allah'ım aynı acıyla sinamasinn kimseye vermesin..
Nasilsiniz çıktınız mi kontrolden size dua ettim aklimdasiniz Allah hayirli haberler duyursunKızlarr yarın 09.15 te randevum var, bana dua edin nolur10 gün önce suyu azalmis gibi demisti, havuc suyu ic demisti ve 2 litre su. Oyle yaptim sabah aksam havuc suyu ictim. İnsallah yarin her sey yolundadir cok korkuyorum. Sabahtan beri dudaklarimi yiyorum. İnsallah suyum artmistir
Allah'tan ümit kesilmez. Perinatoloji uzmaninin görmesi iyi olacaktir bebeğin böbreklerinde sorun olmasi da sebep olabilir idrari da kesedeki suyu arttiran birşey. Çişini yapamiorsa az kalmış olabilir. Bir diğer sebep de kan akışı. Ben hem oksapar iğne hem de coraspirin aliorm suyum bir önceki hamileliğimde hep azdi konuşmuştuk. Bir de enfeksiyon keseyi delebilirmis farketmeden su kaybi olabilirmiş ona da bakildi mi. Vardir inşallah bir çaresi. Çok dua ediyorum rabbim güzel haberler versinKızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Henüz kötü bir şey yok canım benim kuzenim doğum yaptı suyu azdı başından beri, kendini bırakma öyle. Her şey güzel olsun inşallah.Kızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Kızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa insallah bu doktor guzel biseyler der canım rabbim bebegini korusun insallah saglikcakla ilerler
Dur bakalım canım bırakma kendini bi git perinatolojiye de. Allahtan umut kesilmezKızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?