- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.401
Bencede fazla abartıldı doktor önermiş ama bazıları doktoran çok biliyorYa arkadaşlar bu seker yuklemesini biraz fazla abartmadiniz mi yaptırmak isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz ilk hamileligimde taptirdim seker yuklemesini asilarida hicbirsey olmadi çok sukur sapasağlam doğurdum zaten birsey olacaksa allahtan gelen birsey
Benim kesilen akıntım tekrar baqmisti bugun yine bakti az bi enfeksiyon varmis yine 3günlük fitil verdi birde 10 günlük vajinadan kullanilan probiyotik verdi evet enfeksiyon cok onemliymis akıntisi olan arkadaslar dikkat etsinAllah'tan ümit kesilmez. Perinatoloji uzmaninin görmesi iyi olacaktir bebeğin böbreklerinde sorun olmasi da sebep olabilir idrari da kesedeki suyu arttiran birşey. Çişini yapamiorsa az kalmış olabilir. Bir diğer sebep de kan akışı. Ben hem oksapar iğne hem de coraspirin aliorm suyum bir önceki hamileliğimde hep azdi konuşmuştuk. Bir de enfeksiyon keseyi delebilirmis farketmeden su kaybi olabilirmiş ona da bakildi mi. Vardir inşallah bir çaresi. Çok dua ediyorum rabbim güzel haberler versin
Lütfen hemen ümidini yitirme, suyu azalmasına rağmen haftalarını geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi okudum burda. İnşallah sen de onlardan biri olucaksın dua ediyorum sizin içinKızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Kuzum Allah büyük bu durumda olup da vaktinde doguran da çok kisi var sonuna kadar suyu az olanlar bile var. seninki de öyle olacak insallah olumlu dusun isyan etme sakin dua et. Bizler de ediyoruz senin icin.Kızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Ne hissetseniz haklinisiniz ama suan bebek icerde ve halinden memnun cok sükür. En önemlisi bu. Bi tanidigimizin 20 haftalikken suyu nerdeyse bitmisti ve 30 haftaya kadar ilaclarla, destekle devamli takiple gelebildiler ve bebegine saglikla kavustu. Sizin suyunuz bitmis de diil üstelik. Insallah baska doktorlar daha iyi seyler söyler ve sabrin soni selamet olurKızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Ya bana da fitil verdi ama hala kullanmadim. Akintim durdu gibi hissettim ama bana esimden geciyor bu enfeksiyon olayi afedersjniz sık birliktelik oldugu haftalarda leş gibi oluyorum alintim artiyor ve koku oluyor.B
Benim kesilen akıntım tekrar baqmisti bugun yine bakti az bi enfeksiyon varmis yine 3günlük fitil verdi birde 10 günlük vajinadan kullanilan probiyotik verdi evet enfeksiyon cok onemliymis akıntisi olan arkadaslar dikkat etsin
Evet bazen de Bi doktor cok olumsuz konusuyor digeri olumlu yani goruyorNe hissetseniz haklinisiniz ama suan bebek icerde ve halinden memnun cok sükür. En önemlisi bu. Bi tanidigimizin 20 haftalikken suyu nerdeyse bitmisti ve 30 haftaya kadar ilaclarla, destekle devamli takiple gelebildiler ve bebegine saglikla kavustu. Sizin suyunuz bitmis de diil üstelik. Insallah baska doktorlar daha iyi seyler söyler ve sabrin soni selamet olur
Bende ayni şeyi yazcaktım birinde olmustu boyle bu forumda okudum hatta kac kere doktora gitmiş sebebi bulunamamis sonra bir doktor enfeksiyon kaynakli kesenin hasar gördüğünü soylemis.Allah buyuk duamiz seninle .perinatolog sonrasi hayirli haberler alırsınız insallahAllah'tan ümit kesilmez. Perinatoloji uzmaninin görmesi iyi olacaktir bebeğin böbreklerinde sorun olmasi da sebep olabilir idrari da kesedeki suyu arttiran birşey. Çişini yapamiorsa az kalmış olabilir. Bir diğer sebep de kan akışı. Ben hem oksapar iğne hem de coraspirin aliorm suyum bir önceki hamileliğimde hep azdi konuşmuştuk. Bir de enfeksiyon keseyi delebilirmis farketmeden su kaybi olabilirmiş ona da bakildi mi. Vardir inşallah bir çaresi. Çok dua ediyorum rabbim güzel haberler versin
Bence kullanin ihmal etmeyin benim koku falan yokYa bana da fitil verdi ama hala kullanmadim. Akintim durdu gibi hissettim ama bana esimden geciyor bu enfeksiyon olayi afedersjniz sık birliktelik oldugu haftalarda leş gibi oluyorum alintim artiyor ve koku oluyor.
Yeni aşılar geldi.Bencede fazla abartıldı doktor önermiş ama bazıları doktoran çok biliyor
Yaptırmak istemeyen yaptırmaz
Ama sadece bu aşıların toplatılması bi kötü oldu..
Ben o durumu çözdüm esime de banyo yaptiriyorum ve iliski sıklığını haftada 1 e indirdim daha rahatim şuan. İkimiz de cok dikkat ediyoruz baya azaldi akıntımYa bana da fitil verdi ama hala kullanmadim. Akintim durdu gibi hissettim ama bana esimden geciyor bu enfeksiyon olayi afedersjniz sık birliktelik oldugu haftalarda leş gibi oluyorum alintim artiyor ve koku oluyor.
Geldi mi benimde aşı zamanım yaklaştı bakalımYeni aşılar geldi.
Sularımızı seninle inşallah hayırlı haberler alırsın dua edelim inşallah ama umudunu hemen yitirme lütfen arkadaşların dediği gibi inşallah bebeğin sana sım sıkı sarılır annesi ve herşey çok güzel olur allah yardımcın olsun bol bol ya musavvir celle celalühü oku CanımKızlar doktordan ciktim haberler iyi değil suyun az dedi yine, perinatolojiye yönlendirdi. Simdi baska hastaneye geldim bide burdan baktircam olmadi yarin perinatalojiye randevu alicam cok moralim bozuk aglamami durduramiyorum. İnsallah bu doktor iyi bi seyler der. Olmuyor iste olmuyor ne yaparsam edeyim bi noktaya kadar geliyorum devami gelmiyor hamileligimin. Nasip olmuyor bir turlu. Gucum kalmadi daha bu da olmazsa denemeyi birakiyorum artik
Valla Bi sure o da merhem kullandi ama bu tip durumlarda useniyor maalesef oncesinde yikanmaya vs. Ben de zorlayamiyorum. Su ara biz de cilt alerjilerimden dolayi zaten mecburen aza indirdik ama her sefer bunu yasamak da sinir bozucu. Çamaşır gunde iki kez degisiyorum sürekli temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum ama ben ne yaparsam yapayim illa geri geliyor.Ben o durumu çözdüm esime de banyo yaptiriyorum ve iliski sıklığını haftada 1 e indirdim daha rahatim şuan. İkimiz de cok dikkat ediyoruz baya azaldi akıntım
Ben aldım canım ocaktan sonra artar diye. Galiba park yatağı da alacağız. Biz prego aldık ama ikiz modeliArkadaşlar bebek arabası aldınız mı veya bakıyor musunuz? Hangi marka ve model tercih edeceksiniz?
Ben de almak istiyorum ama çok acemiyim bu konudaBen aldım canım ocaktan sonra artar diye. Galiba park yatağı da alacağız. Biz prego aldık ama ikiz modeli
Bi önceki hamilieliğinizde suyunuz azken öyle devam ettimi? Crp 1 cikti canim enfeksiyon yok. Kan sulandiiric igne bende kullaniyorum. Suyunuz azken diğerinde hep öyle devam ettimi sonuna kadarAllah'tan ümit kesilmez. Perinatoloji uzmaninin görmesi iyi olacaktir bebeğin böbreklerinde sorun olmasi da sebep olabilir idrari da kesedeki suyu arttiran birşey. Çişini yapamiorsa az kalmış olabilir. Bir diğer sebep de kan akışı. Ben hem oksapar iğne hem de coraspirin aliorm suyum bir önceki hamileliğimde hep azdi konuşmuştuk. Bir de enfeksiyon keseyi delebilirmis farketmeden su kaybi olabilirmiş ona da bakildi mi. Vardir inşallah bir çaresi. Çok dua ediyorum rabbim güzel haberler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?