2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bencede fazla abartıldı doktor önermiş ama bazıları doktoran çok biliyor
Yaptırmak istemeyen yaptırmaz
Ama sadece bu aşıların toplatılması bi kötü oldu..

B
Benim kesilen akıntım tekrar baqmisti bugun yine bakti az bi enfeksiyon varmis yine 3günlük fitil verdi birde 10 günlük vajinadan kullanilan probiyotik verdi evet enfeksiyon cok onemliymis akıntisi olan arkadaslar dikkat etsin

Lütfen hemen ümidini yitirme, suyu azalmasına rağmen haftalarını geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi okudum burda. İnşallah sen de onlardan biri olucaksın dua ediyorum sizin için

Kuzum Allah büyük bu durumda olup da vaktinde doguran da çok kisi var sonuna kadar suyu az olanlar bile var. seninki de öyle olacak insallah olumlu dusun isyan etme sakin dua et. Bizler de ediyoruz senin icin.

Ne hissetseniz haklinisiniz ama suan bebek icerde ve halinden memnun cok sükür. En önemlisi bu. Bi tanidigimizin 20 haftalikken suyu nerdeyse bitmisti ve 30 haftaya kadar ilaclarla, destekle devamli takiple gelebildiler ve bebegine saglikla kavustu. Sizin suyunuz bitmis de diil üstelik. Insallah baska doktorlar daha iyi seyler söyler ve sabrin soni selamet olur

B

Benim kesilen akıntım tekrar baqmisti bugun yine bakti az bi enfeksiyon varmis yine 3günlük fitil verdi birde 10 günlük vajinadan kullanilan probiyotik verdi evet enfeksiyon cok onemliymis akıntisi olan arkadaslar dikkat etsin
Ya bana da fitil verdi ama hala kullanmadim. Akintim durdu gibi hissettim ama bana esimden geciyor bu enfeksiyon olayi afedersjniz sık birliktelik oldugu haftalarda leş gibi oluyorum alintim artiyor ve koku oluyor.

Evet bazen de Bi doktor cok olumsuz konusuyor digeri olumlu yani goruyor

Bende ayni şeyi yazcaktım birinde olmustu boyle bu forumda okudum hatta kac kere doktora gitmiş sebebi bulunamamis sonra bir doktor enfeksiyon kaynakli kesenin hasar gördüğünü soylemis.Allah buyuk duamiz seninle .perinatolog sonrasi hayirli haberler alırsınız insallah

Ya bana da fitil verdi ama hala kullanmadim. Akintim durdu gibi hissettim ama bana esimden geciyor bu enfeksiyon olayi afedersjniz sık birliktelik oldugu haftalarda leş gibi oluyorum alintim artiyor ve koku oluyor.
Bence kullanin ihmal etmeyin benim koku falan yok

Ben o durumu çözdüm esime de banyo yaptiriyorum ve iliski sıklığını haftada 1 e indirdim daha rahatim şuan. İkimiz de cok dikkat ediyoruz baya azaldi akıntım

Sularımızı seninle inşallah hayırlı haberler alırsın dua edelim inşallah ama umudunu hemen yitirme lütfen arkadaşların dediği gibi inşallah bebeğin sana sım sıkı sarılır annesi ve herşey çok güzel olur allah yardımcın olsun bol bol ya musavvir celle celalühü oku Canım

Ben o durumu çözdüm esime de banyo yaptiriyorum ve iliski sıklığını haftada 1 e indirdim daha rahatim şuan. İkimiz de cok dikkat ediyoruz baya azaldi akıntım
Valla Bi sure o da merhem kullandi ama bu tip durumlarda useniyor maalesef oncesinde yikanmaya vs. Ben de zorlayamiyorum. Su ara biz de cilt alerjilerimden dolayi zaten mecburen aza indirdik ama her sefer bunu yasamak da sinir bozucu. Çamaşır gunde iki kez degisiyorum sürekli temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum ama ben ne yaparsam yapayim illa geri geliyor.

İnşallah dogumla birlikte tam temizlenir de daha da gelmez.

Kızlar hepinize toplu bilgilendirim dedi hepinizden Allah razi olsun. İkinci doktorda aynisini dedi. Evet azalmış suyum ama bu şekilde dursa doğuma kadar götürür dedi. Belki artabilirmişte, önemli olan azalmamasıymış. Yarın Perinatoloğa randevu aldım sabah 10.00 da. Nolur bana dua edin kızlar artsın suyum. Artmasa da azalmasın inşallah.

Bi önceki hamilieliğinizde suyunuz azken öyle devam ettimi? Crp 1 cikti canim enfeksiyon yok. Kan sulandiiric igne bende kullaniyorum. Suyunuz azken diğerinde hep öyle devam ettimi sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…