- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.361
Insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruzKızlarr yarın 09.15 te randevum var, bana dua edin nolur10 gün önce suyu azalmis gibi demisti, havuc suyu ic demisti ve 2 litre su. Oyle yaptim sabah aksam havuc suyu ictim. İnsallah yarin her sey yolundadir cok korkuyorum. Sabahtan beri dudaklarimi yiyorum. İnsallah suyum artmistir
Hoşbuldum hemen bakıp yazıyorumHoşgeldin aramızailk sayfamızda listemiz var ordaki bilgilerni yzarsan hemen ekleyim seni de
Ekledim canım teşekkürler
Magnezyum aliyor musun cnm bu tip kramp tarzi olunca genital bolgede bunu oneriyorlar.Arkadaşlar aranızda benim gibi olan var mı ilk defa başıma geldiği için korkuyorum kontrolüme de bir hafta var daha bugün iyice çoğaldı ganital bölge zonklamasından me yürüyebiliyorum ne ev işi yapabiliyorum az önce bulaşıkları toplayasıya mahvoldum bittim zonklamayla karışık sancı batmalar oldu dayanamadım uzandım hemen 2 dk içinde geçti uzanınca hiçbişey yapamıcak hale geldim sürekli uzanıp yatmam gerekiyo bi yandan sebebi ne acaba diye korkuyorum internette hep erken doğum işaretiyle falan bağdaştırmışlar iyice korktum özellikle sol bacağımı hareket ettirsem bile direk zonklama genital bölgeye oluyo çözemedim bu 3. Hamileliğim ama hiç yaşamadığım sorunlar bunlar bu haftalarda böyle ağrılar zorluklar normal mi acaba bi çok kişide normal demiş salı günü dayanamayıp gidicem hastaneye azönce nerdeyse acile gidecektim eşim durdurdu yarında aynı olursan gidelim dedi acillerde şuan zaten hastalık virüs kaynıyo çok zor durumda kalmadıkça gitmek istemiyorum kendimde napıcamı şaşırdım
Ayakta 1-2 saat bile dursam bana da oluyor, dış genital bölgemin sol tarafı özellikle batma-sızlama tarzı bir şeyler oluyor ama dinlenince geçen ağrılar olduğu için ben umursamadım açıkcasıArkadaşlar aranızda benim gibi olan var mı ilk defa başıma geldiği için korkuyorum kontrolüme de bir hafta var daha bugün iyice çoğaldı ganital bölge zonklamasından me yürüyebiliyorum ne ev işi yapabiliyorum az önce bulaşıkları toplayasıya mahvoldum bittim zonklamayla karışık sancı batmalar oldu dayanamadım uzandım hemen 2 dk içinde geçti uzanınca hiçbişey yapamıcak hale geldim sürekli uzanıp yatmam gerekiyo bi yandan sebebi ne acaba diye korkuyorum internette hep erken doğum işaretiyle falan bağdaştırmışlar iyice korktum özellikle sol bacağımı hareket ettirsem bile direk zonklama genital bölgeye oluyo çözemedim bu 3. Hamileliğim ama hiç yaşamadığım sorunlar bunlar bu haftalarda böyle ağrılar zorluklar normal mi acaba bi çok kişide normal demiş salı günü dayanamayıp gidicem hastaneye azönce nerdeyse acile gidecektim eşim durdurdu yarında aynı olursan gidelim dedi acillerde şuan zaten hastalık virüs kaynıyo çok zor durumda kalmadıkça gitmek istemiyorum kendimde napıcamı şaşırdım
Aynen bana da oluyor arada hemen uzatıyorum ayaklariAyakta 1-2 saat bile dursam bana da oluyor, dış genital bölgemin sol tarafı özellikle batma-sızlama tarzı bir şeyler oluyor ama dinlenince geçen ağrılar olduğu için ben umursamadım açıkcası
Magnezyum almıyorum doktor başlamadı henüz daha sanırım gerek duymadı ben 2 haftadır 1 adet sade maden suyu içiyorum yeterli gelmiyo sanırım yinedeMagnezyum aliyor musun cnm bu tip kramp tarzi olunca genital bolgede bunu oneriyorlar.
Benim 18. Haftada başladı başlarda bende umursamıyodum dediğiniz gibi dinlenince geçiyo aynısı birebir aynen sol taraf daha baskın oluyo dediğiniz gibi benimde başlarda çok ayakta durunca oluyodu ama şuan hem yürümeme engel oluyo hemde 10 15dk bile ayakta duramayacak haldeyim zaten oturup kalkarken bile oluyo artık kendimi 9. Ayına girmiş yalancı sancılarla boğuşan doğurdum doğurcam diye korkuyla cebelleşenler gibi hissediyorum endişe vs zaten içimde dolu dizgin gözyaşım her an akmak için hazır olda hep herşeyim alt üst olmuş durumda şuan en büyük tesellim dinlenince geçiyor olması biyandan kızlarım hasta onlarla da uğraşıyorumAyakta 1-2 saat bile dursam bana da oluyor, dış genital bölgemin sol tarafı özellikle batma-sızlama tarzı bir şeyler oluyor ama dinlenince geçen ağrılar olduğu için ben umursamadım açıkcası
Ben sabah kalkinca ve gece uyumadan önce magnezyum aliyorum. Bahsettiginiz durum bende hic olmuyor ama belki günde 2 magnezyumun da katkisi vardir. Bana doktor önerdi 3 aydan sonra günde 2 kere almanin cok faydasini görürsün diyeMagnezyum almıyorum doktor başlamadı henüz daha sanırım gerek duymadı ben 2 haftadır 1 adet sade maden suyu içiyorum yeterli gelmiyo sanırım yinede
Benim 18. Haftada başladı başlarda bende umursamıyodum dediğiniz gibi dinlenince geçiyo aynısı birebir aynen sol taraf daha baskın oluyo dediğiniz gibi benimde başlarda çok ayakta durunca oluyodu ama şuan hem yürümeme engel oluyo hemde 10 15dk bile ayakta duramayacak haldeyim zaten oturup kalkarken bile oluyo artık kendimi 9. Ayına girmiş yalancı sancılarla boğuşan doğurdum doğurcam diye korkuyla cebelleşenler gibi hissediyorum endişe vs zaten içimde dolu dizgin gözyaşım her an akmak için hazır olda hep herşeyim alt üst olmuş durumda şuan en büyük tesellim dinlenince geçiyor olması biyandan kızlarım hasta onlarla da uğraşıyorum
En yakın zamanda gidicem bende konuşayım inşallah verir vermezse zaten başka doktora giderim tekrardan 2 hafta once gittiğimde idrar yaparken yanma var ağrım çok oluyo dedim bi test bile istemedi direk ezbere ilaç verdi bunlar geçirir dedi hala ara ara yanma oluyo idrar yaparken açıkçası ben geçtiğini düşünmüyorum hiçBen sabah kalkinca ve gece uyumadan önce magnezyum aliyorum. Bahsettiginiz durum bende hic olmuyor ama belki günde 2 magnezyumun da katkisi vardir. Bana doktor önerdi 3 aydan sonra günde 2 kere almanin cok faydasini görürsün diye
Benim bir kac haftadır agrinsanci ozellikle ayakta kalinca yarim ya da cok oturunca oluyor 2 hafta once bunun icin doktora gittim jinekolojik olarak açıklayacağım bir sorun yok hersey normal gözüküyor dedi. Bugun pijamami giyinirken aniden kasigima kramp girdi resmen bagircaktim cok agridi benimde vajinamin sol tarafi ayagim sol kasigim daha cok zonluyor agriyor batiyor bazen iyice korkuyorum suyum geldi doguruyormuyum diye kontrol ediyorum o kadar beni büküyor sanci. Ama dinlenince geçiyor bu iyi bisey .ben sorup sorusturdum bazi hamilelikler de kasilmalar agrilar zonklamaalar cok oluyormus her kisinin hatta her bebegin hamilelik sureci birbrinden farkli oluyormuş Insallah normaldir bende erken dogumdan korkuyorumArkadaşlar aranızda benim gibi olan var mı ilk defa başıma geldiği için korkuyorum kontrolüme de bir hafta var daha bugün iyice çoğaldı ganital bölge zonklamasından me yürüyebiliyorum ne ev işi yapabiliyorum az önce bulaşıkları toplayasıya mahvoldum bittim zonklamayla karışık sancı batmalar oldu dayanamadım uzandım hemen 2 dk içinde geçti uzanınca hiçbişey yapamıcak hale geldim sürekli uzanıp yatmam gerekiyo bi yandan sebebi ne acaba diye korkuyorum internette hep erken doğum işaretiyle falan bağdaştırmışlar iyice korktum özellikle sol bacağımı hareket ettirsem bile direk zonklama genital bölgeye oluyo çözemedim bu 3. Hamileliğim ama hiç yaşamadığım sorunlar bunlar bu haftalarda böyle ağrılar zorluklar normal mi acaba bi çok kişide normal demiş salı günü dayanamayıp gidicem hastaneye azönce nerdeyse acile gidecektim eşim durdurdu yarında aynı olursan gidelim dedi acillerde şuan zaten hastalık virüs kaynıyo çok zor durumda kalmadıkça gitmek istemiyorum kendimde napıcamı şaşırdım
İçim rahatladı biraz olsun aynı şekil bende öksürsem hapşırsam bağırarak iki büklüm oluyorum oturup uzanırken sol tarafımda hareket ettikçe zonklama acı oluyo fazlasıyla korktum 10 15 dklık bi işim vardı mutfakta sadece bu bile bu kadar sorun çıkarınca bana çok panikledim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah minik minik tekmeleyip durmasa daha çok takardım kafama sorun ederdimBenim bir kac haftadır agrinsanci ozellikle ayakta kalinca yarim ya da cok oturunca oluyor 2 hafta once bunun icin doktora gittim jinekolojik olarak açıklayacağım bir sorun yok hersey normal gözüküyor dedi. Bugun pijamami giyinirken aniden kasigima kramp girdi resmen bagircaktim cok agridi benimde vajinamin sol tarafi ayagim sol kasigim daha cok zonluyor agriyor batiyor bazen iyice korkuyorum suyum geldi doguruyormuyum diye kontrol ediyorum o kadar beni büküyor sanci. Ama dinlenince geçiyor bu iyi bisey .ben sorup sorusturdum bazi hamilelikler de kasilmalar agrilar zonklamaalar cok oluyormus her kisinin hatta her bebegin hamilelik sureci birbrinden farkli oluyormuş Insallah normaldir bende erken dogumdan korkuyorum
Ben tekmeleme hissetmiyorum hala anlamadim bazen seyirme icten titreme gibi biseyler oluyor elimi koyduğum zmaan biseyler var ama gibi bagirsaklardan mi oluyor bebek mi ayirt edemiyorum 2 gun oncede kontrolum vardi bebegi hissetmiyorum hala dedim bebek iyidi sanirim ilk gebelik oldugu icin ayirt edemiyorum gobegimin altinda gurultu oldugu gibi hisler oluyor valla anlamadim sindirim sorunum da oldugu icinİçim rahatladı biraz olsun aynı şekil bende öksürsem hapşırsam bağırarak iki büklüm oluyorum oturup uzanırken sol tarafımda hareket ettikçe zonklama acı oluyo fazlasıyla korktum 10 15 dklık bi işim vardı mutfakta sadece bu bile bu kadar sorun çıkarınca bana çok panikledim Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah minik minik tekmeleyip durmasa daha çok takardım kafama sorun ederdim
Onlar bebek hareketleri canım ilk hamileliğimde bende onları 18. Haftada gaz hareketleri sanmıştım bir hafta sonra bebek hareketleri olduğunu öğrenmiştim senin cinsiyeti belli mi genelde kız bebeklerde böyle oluyo başlarda ilk hissederken iki kızımdada öyle olmuştu benim şuan erkek en başından beri pıt pıt tekmeliyo başlarda çok hafif sayısı azdı şuan çok sert net tekmeleri uzandığımda dışarıdan dikkatli bakınca görünüyo kızlarımın ikisi de hiç tekmelememişlerdi kıpırdayıp dönüp gerneşiyolardı titreme seğirme gibi falan tabi büyüdükçe bunlar daha belirginleşiyoBen tekmeleme hissetmiyorum hala anlamadim bazen seyirme icten titreme gibi biseyler oluyor elimi koyduğum zmaan biseyler var ama gibi bagirsaklardan mi oluyor bebek mi ayirt edemiyorum 2 gun oncede kontrolum vardi bebegi hissetmiyorum hala dedim bebek iyidi sanirim ilk gebelik oldugu icin ayirt edemiyorum gobegimin altinda gurultu oldugu gibi hisler oluyor valla anlamadim sindirim sorunum da oldugu icin
Benim de 15dk bile iş yapsam sabaha kadar belim ağrıyor topallayarak yürüyorum mesela ama bunlar hamileliğin tatsız getirileri maalesef. Yine de halimize şükredelim bunları kafamıza takıp kendimize bu günleri zehir etmeyelim bence, ağrılar çok fazla olmadığı ve Allah korusun kanama olmadığı sürece endişe etmemize gerek yok. Kızlarınız inşallah bir an önce iyileşirler o durum da sizi zorluyordur muhtemelen şu anMagnezyum almıyorum doktor başlamadı henüz daha sanırım gerek duymadı ben 2 haftadır 1 adet sade maden suyu içiyorum yeterli gelmiyo sanırım yinede
Benim 18. Haftada başladı başlarda bende umursamıyodum dediğiniz gibi dinlenince geçiyo aynısı birebir aynen sol taraf daha baskın oluyo dediğiniz gibi benimde başlarda çok ayakta durunca oluyodu ama şuan hem yürümeme engel oluyo hemde 10 15dk bile ayakta duramayacak haldeyim zaten oturup kalkarken bile oluyo artık kendimi 9. Ayına girmiş yalancı sancılarla boğuşan doğurdum doğurcam diye korkuyla cebelleşenler gibi hissediyorum endişe vs zaten içimde dolu dizgin gözyaşım her an akmak için hazır olda hep herşeyim alt üst olmuş durumda şuan en büyük tesellim dinlenince geçiyor olması biyandan kızlarım hasta onlarla da uğraşıyorum
Çok sağ olun içim rahatladı bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç haklısınız Allah korusun ben de fazla takan biriyim zaten sakinleşmem zor oluyo onunla alakalı sanırımBenim de 15dk bile iş yapsam sabaha kadar belim ağrıyor topallayarak yürüyorum mesela ama bunlar hamileliğin tatsız getirileri maalesef. Yine de halimize şükredelim bunları kafamıza takıp kendimize bu günleri zehir etmeyelim bence, ağrılar çok fazla olmadığı ve Allah korusun kanama olmadığı sürece endişe etmemize gerek yok. Kızlarınız inşallah bir an önce iyileşirler o durum da sizi zorluyordur muhtemelen şu an
Bnde,hâlâ kullanmıyorumKizlar ya bi tek benim doktorum mu demir hapi yazmadi unuttumu acaba anlamadim . Multivitamin d vit omega verdi
Evet bebegim kizOnlar bebek hareketleri canım ilk hamileliğimde bende onları 18. Haftada gaz hareketleri sanmıştım bir hafta sonra bebek hareketleri olduğunu öğrenmiştim senin cinsiyeti belli mi genelde kız bebeklerde böyle oluyo başlarda ilk hissederken iki kızımdada öyle olmuştu benim şuan erkek en başından beri pıt pıt tekmeliyo başlarda çok hafif sayısı azdı şuan çok sert net tekmeleri uzandığımda dışarıdan dikkatli bakınca görünüyo kızlarımın ikisi de hiç tekmelememişlerdi kıpırdayıp dönüp gerneşiyolardı titreme seğirme gibi falan tabi büyüdükçe bunlar daha belirginleşiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?