2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar ya bi tek benim doktorum mu demir hapi yazmadi unuttumu acaba anlamadim . Multivitamin d vit omega verdi
Benimki de yazmadı. Hatta ben sordum. Her hangi bi vitamin kullanmıyorum. Kullanmam gerekiyor mu diye? o da kan değerlerine bakayım ona göre yazayım dedi. Kan değerlerim iyi olduğu için sadece “İ mom” verdi.

Bende hissediommu hissetmiom mu anlamiyorum. Her gün değilde arada böyle bi kelebelik gibimi kalp atisi gibi mi desem biseyler oluyo. En son 2 gun once oldu daha oyle bise de olmadi.
Bana hiç benzer bişe de olmadı ama bekleyelim bakalım ilk gebelik benim belki 20.haftayı bekliyodur pıtırcığım
Ikinci gebeligim olmasina ragmen hala düzenli ve tam bir şey hissedemiyorum. Daha erken olur sanmistim ama bilmiyorum olmadı henuz. İnşallah artik bundan sonra hissederiz hemen.
Bende henüz herhangi bişe hissetmedim inşallah 20.haftada hissetmeye başlarım

Kızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Ben hamilelik öncesi kullanmıştım. Sabahları aç karna kahvaltıdan 1 saat önce içtim. 1 kutu kullandım 2.kutunun yarısında bıraktım çünkü kabızlık yapabiliyor.

Doktor benden hic kan istemiyor acaba soylesem mi boyle bisey varsa ve bilmiyorsam Allah korusun çok geçmiş olsun

Yok ben acik havada yapiyorum. Soguk evet ama kalin giyiniyorum iyice sorun olmuyor. Oyle tempolu falan da yapmiyorum yavas yavas yuruyerek ama sabit hizda. Kusma mide bulantisi, gastrit bu tarz sikayetlerim yok su anda. Ama cok kacirinca midem asiri rahatsiz oluyor. Siz de farkinda olmadan mideyi cok dolduruyorsunuz belki ondan oluyordur rahatsizlik. Bir de aci falan asla yiyemiyorum zaten normalde de pek aram yoktu ama su an yiyince rahatsiz ediyor midemi hemen. Tursu da ayni sekilde. Cok sert seyler iyi gelmiyor belki beslenme tarziniz bu sekildeyse o da yapiyor olabilir mide rahatsizligini. Bir de ben de gercekten cok yedigim zaman agirlasiyorum sadece uyumak uzanip telefona bakmak istiyorum. Yuruyuse falan asiri useniyorum. Ama yeme icmemi duzene koyunca hafif seylerle ve saati cok asmadan etmeden o zaman gercekten maddi manevi hafifliyorum ve hareketlerim de hizlaniyor usengecligime bile etki ediyor. Ben de oyle basladim yuruyuse zaten yoksa ben de useniyordum bir de uc aydir hic yuruyus hareketim olmadi bu zorlu gecen surecten oturu. Su an ama cok sukur hamileligimin balayina gelmis durumdayim dikkat de edince bu surec daha guzellesiyor

Merhaba, dikkat ediyorum ya da sağlıklı besleniyorum gibi bir iddiam yok arkadaşlarım
Sabah kahvaltısı: haşlanmış yumurta - peynirli omlet
Ara öğün
Öğlen yemeği: çorba, sulu yemek, yoğurt - salata
Ara öğün
Akşam yemeği: sebze - bakliyat, salata - yoğurt
Yemekten yarım saat sonra meyve kapanış
Ara öğün: kuru yemiş, kuru meyve, mandalina, muz, meyve suyu, süt çeşitlendiriyorum.
Hafta sonu hamur işi, kızartma yiyorum
20 hafta 2,5 kg aldım.

Doktor benden hic kan istemiyor acaba soylesem mi boyle bisey varsa ve bilmiyorsam Allah korusun çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim mutlaka bir kere kan vermissinizdir en başında o zaman degerleriniz iyi ciktiysa gerek gormemis olabilir ama bazende o kadar hasta bakıyorlar ki hep ayno rutin seyleri soyluyorlar bazilarina unutabiliyorlar saglik ocagi varsa yakinda kendiniz arada kan tahlili yaptırabilirsiniz.

Teşekkür ederim

Ne güzel ne kadar şanslısın ben senin yediklerinin yarisi kadar yiyerek 21 haftada 4 kilo aldım üstelik hep hareketliyim. Galiba biraz yaş ve bünye faktörü

Kızlar 19+1 olduk. Ama henüz hareketlerini hissetmiyorum. İkinci gebeliğim bu. Normalde ikinci gebelikte erken hissedilir deniyor. Acaba kız olduğu için mi geç hissedeceğim. Henüz hissetmeyen var mı. Yada hisseden

Biz bugün 21+2'deyiz, ben son bir haftadır epey hissediyorum kıpır kıpır. Ama dışarıdan elimi koyunca yalnızca bir kez hissettim.

İşe yaramıştır canım inşallah Duaların seninle

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…