2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ebebektenmi aldiniz kaca aldiniz bende busekilde istoyoruk

Brn
Minicitiden tulum ve takim.aldim kalitesi guzeldi kizimada ankaradaki magazasindan almistim memnun kaldim urunlerde.degisiyk sanirim

B
BEnde 2 posta aldim minctyden hatta sepetime ekleeiklerim var yine siparis vermeyi dusunuyorum

Merhaba annisler nasilsiniz?Ben kac haftadir gitmedim kontrole.Fetal dna vermistim,sonuc cikinca gelirsin demisti doktorum.Simdi 3cu kes bile sonuc alinamadi.2 hafte sonra detayli ultrasona gidicem,insaAllah her sey yolunda olur.Siz en son ne zaman gittiniz doktora?Hangi kontroller yapildi?Ne onerdiler ilaclardan?Lutfen yazin,benim daha var 2 hafta.Bosuna masraf etmemek icin gitmedim dogrusu bu hafta doktora.O uzden her hangi kontrole gecikmis olabilirmiyim diye soruyorum

Kaç haftadır gitmiyorsun ki canım?
İkiliden sonra 16. Haftada cinsiyet için çağırılıyor 20. Hafta sonrası da detaylı ultrason oluyor. Bu arada vitamin, demir ilacı, magnezyum falan başladı çoğu kişi.

Doktorun ilk günden beri kullandırdığı, hergün elevit multivitamin ve 2 günde bir balık yağına devam ediyorum. 18. Haftada magnezyuma başladım o da hergün. Bazı doktorlar kasılma olursa kullan diyormuş. Benimki mutlaka hergün al dedi atlamıyırum ben de. Yarın 21. Hafta bitiyor ve detaylı ultrason muayenem var. Fetal dna yaptırdığım için 2li 3lü teste gerek kalmadı sana da o yüzden yapılmamıştır. Cinsiyeti 14. Haftada öğrenmiştik. Sonraki muayenelerde rutin olarak büyüme hızına, suyuna, kalp atışına bakıldı ekstra birşey yapılmadı ama içimiz rahatlamış oldu. Özel bir durumdan 3 haftada bir muayenem oluyor herkes bu kadar sık gitmiyor bildiğim kadarıyla.

Mağazasından alsam belki seçme şansım fazla olurdu netten almıştım o konuda şanslısınız:)

Kızlar günaydın, bebeğim gün içinde birkaç defa özellikle sırt üstü yattığımda ya da eğildiğimde vs kaskatı oluyor bir yere toplanıyor sonra yan yatıp elimle azcık ovalıyorum yumuşuyor. Bu kasılma falan mı oluyor ya da tehlikeli bir durum mudur? Dün nerdeyse 6-7 defa oldu çok korktum

Herkes bende de oluyor diyor ama bana olduğunda çok normal gelmemişti. Kaskatı oluyordu çok erken haftalardan beri. Doktorla konuş istersen magnezyum ya da progestan önerebilir. Bende dikiş gerekince kasılmalar baskı yapmasın diye verildi. İşe yaradı, o zaman anladım çok da normal değilmiş demekki diye.

Dun bana doktorum bu haftalarda cok fazla yer degistirir dedi benim kizimda sirtini dayiyordu devamli bana normal demislersi bende 3 gündür ufak tekmeleri hissesiyorum artik ayaklari asagida kasiklarimin orda hissediyorum

Bana da hiç normal gelmiyor çok korkuyorum ama sonra yatınca bebeğim yumuşayıp tekme atmaya başlıyor rahatlıyorum o zaman Yine de haftaya randevum var doktora kesin sorucam bunu
Dun bana doktorum bu haftalarda cok fazla yer degistirir dedi benim kizimda sirtini dayiyordu devamli bana normal demislersi bende 3 gündür ufak tekmeleri hissesiyorum artik ayaklari asagida kasiklarimin orda hissediyorum
Benim de aynı şekilde ayakları kasığımda poposu mudur kafası mıdır bilmiyorum sert bir yeri de göbek deliğimin sağında hemen, belki yer değişiminden de olabilir evet hiç öyle düşünmedim

Günaydın hanımlar... bugün itibariyle 19+3'üm ve yaklaşık 1 aydır bebeğin hareketlerini net bir şekilde hissediyorum. benim ikinci hamileliğim içeride kıpır kıpır. bu arada bu bebeğim de erkek. kız anası olamadım bi. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.

Merhaba canim.Ben onlari kullaniyorum,hepsi var kullandigim ilacin icinde "inovit duo" kullaniyorum hazirda.Baska progestan falan devam ediyormusunuz.ben gunde 1 kere ve oksapar her gun,bir de aspirin kullaniyorum.evet gidicem 20-21 de detayli ultrasona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…