2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Test yanlıştır bence. Sonuçta cinsiyetle ilgili resmi bilgi vermiyorlar rapora yazamıyorlar kayıtlar not alma şeklinde de tutuluyor olabilir.

Cnm belki Peygamber sünnetli Drlar bilemiyor bağzi bebeklerin gömülü oluyor ondan da olur bazısı ise testisleri çok gec iniyor ondan kız görüyorlardir

Canım doktora sorarsan banada yazar mısın benimde çarşamba ayrıntılım ama belki acile gidicem ya ilerlemeden. Ben pek hissetmiyorum hala ne yazıkki
Ben dün gece acile gittim .yılbaşıni acilde serumla geçirdik. Parol bagladilar bide . Ama hala kendimde degilim burun akintim yuksek atesim blgaz agrisi debam .Ayrintili rand. Yarin insallah bir sorun cikmaz .

Hayırlı geceler kızlar Ben süt sağma pompası alacağım ama lansinoh mu alsam yoksa avent mi kararsız kaldım. İnternet yorumlarına baktım Lansinohu aventten daha çok tercih etmişler ve yorumları çok iyi hemde fiyatı diğerine göre daha uygun ama yinede bir türlü karar veremedim yardımcı olabilecek fikir sunabilecek birileri varmı

üzülme canım benim oglumunda pipisi çok küçüktü hatta dogunca doktor peygamber sünneti demişti hatta ve hatta 3 aylikken pipisi çok küçük diye sünnet etmediler ama 14.haftada erkek dediler yani belli oluyor çok küçük olsada sen gözle görülen doktorlarin söylediklerine inan. Hem detaylı ultrasona da girmişsin ordada kız demişler ihtimal olsa doktor söylerdi illaki sıkma canını hayırlısı ile gelsin inşAllah bebişin

Ben dün gece acile gittim .yılbaşıni acilde serumla geçirdik. Parol bagladilar bide . Ama hala kendimde degilim burun akintim yuksek atesim blgaz agrisi debam .Ayrintili rand. Yarin insallah bir sorun cikmaz .
Canım çok geçmiş olsun. Bende acile gittim ve antibiyotik verdi doktoruma sorarak başldım kullanmaya malesef yapçak birşey yok öksürüp durmaktan iyidir. Benim çok ağrım ateşim yok. Öksürük mahvediyor o da azalacak inşallah inşallah güzel geçer detaylın

Benim oglumunki de boyle ya 6 yasini bekledik hatta sünnet icin geçen yaz oldu. Sanki sunnetten sonra daha da minicik kaldi yavrumun pipisi. Birkaç doktora gittim kontrol ediyorlar şükür iyi durumda ve ergenlikte buyur diyorlar hormonlarla ama ben yine de kaygilaniyorum acaba arkadaşları falan işerken görür de kendini kotu hisseder mi diye.

Kızlar ben genellikle mangodan esnek elbiselerden alıyorum daha rahat oluyor. İki tane de tayt aldım üzerine de xl kazak alıyorum
Elbise çok nadir giyerim ama yine de bi bakmakta fayda var. Teşekkür ederim
Sentetik ürünleri tercih etmiyorum. Pamuk yada viskon tercihim. İç çamaşırı satan yerlere bi bakayım.teşekkür ederim
Ben e bebek hamime taytı aldım onun dışında bir şey almadım. Direk hamile kıyafeti gibi değilde üstleri överdiler alabilirsiniz gebelik sonrasında da kullanılabilir d
Mantıklı aslında bende o düşüncedeyim. Hamile kıyafetleri çok sınırlı. Rahat kalıp alıp en azından hamilelik sonrasında da terziye götürüp daraltırıp kullanabilirsin.Teşekkür ederim

Saol canim insallah herkesin bebisi sağlıklı olsun . bende doktordan isteyim Antibiyotik. senin kullandigin hangisi canim devlet hastanesinde mi yazdilar o ilaci . 3. Hastalanisim hamileligimde anca parol diolar .

Ben de dun LCW den bir kot birr de tayt aldım. Daha önce de yine oradan kot almistim. Bunlar yeter bana diye düşünüyorum doguma kadar. Ustune bol sweat falan almistim kis boyu onlar idare eder baharda da gomleklerim var bol.

Saol canim insallah herkesin bebisi sağlıklı olsun . bende doktordan isteyim Antibiyotik. senin kullandigin hangisi canim devlet hastanesinde mi yazdilar o ilaci . 3. Hastalanisim hamileligimde anca parol diolar .
Canım Klavunat yazdi bana antibiyotik sor yine de sen ben onu kullandim bir hafta

Augmentin verdi canım. Devlet acil. Bugün daha iyi uyudum şükür azalıyor gibi öksürük

Testi tekrarlayın,yine erkek çıkarsa amniyosentez ya da bebek doğduğunda kromozom testi yapılabilir demişti
Test yine öyle çıkarsa amniyosentez yapılabilir. Bende geçen hafta içi yaptırdım sonuç bekliyorum çok zorlu işlem değil. Ben testin yanılabileceğini düşünüyorum

bende avent vardı, çok memnundum. ama şu an makinam olmasaydı uygun olanını alırdım. çünkü ben çok kullanmadım bebeğim güzel emdiği için. pahalısını almaya gerek yok.

bende avent vardı, çok memnundum. ama şu an makinam olmasaydı uygun olanını alırdım. çünkü ben çok kullanmadım bebeğim güzel emdiği için. pahalısını almaya gerek yok.
bencede bende çok para verme taraftarı değilim zaten dolap uygulamasından almayı düşünüyorum bende. 1 defa kullanılmış bi lansinoh birde avent buldum ikiside aynı fiyata teklif vereceğim hangisi daha uyguna gelirse büyük ihtimal ondan alacağım sırf kenarda bulunsun diye alıyorum

Ben
Trendyoldan artış diye bi markanın termal taytini aldım giydiğim an dedim ki ben bunca zaman pentiyle dagiyle vakit kaybetmisim öyle rahattı valla, bir de triko takımları var ya trendyolun onlardan aldım hamilelere de oluyor hatta çok şık takım oldugu icin, böyle küçük bir kavun gibi gobegim de belli oluyor bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…