2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim oğlumda da anne karnında 32. Haftada böbrek kanalında genişleme var demişti doktorum. Endişe edilecek bir durum olmadığını takip edileceğini söyledi. Doğumdan itibaren 6. Aya kadar her ay, sonra 3 ayda bir gittik 1 buçuk yaşında artık tamamen normale dönmüştü değerler. Erkek çocuklarda daha sık olabiliyormuş evet.
Kızlar ayrıntılı ultrason icin özelde ne kadar odediniz muayene haricinde?
Giresundayım 800 lira dediler.
İlk çocuğum erkek ve 16. Hafta dolunca başlamıştı hareketleri 2. Çocuğum kız o da 17. Haftada başladı. Şimdi yine kızım olacak hepsinden önce başladı. 15-16. Haftalarda hissediyordum. Bence zayıf olanlar daha iyi hissediyor cinsiyetle ilgisi yok.

Merhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırım
Merhaba. Evet canim ozel muayenehanesi. Beylikduzu bize zaten oldukca uzak. Sanirim Mecidiyekoy deydi yeri. Gitmeden once tam bakarim konuma. Mumkunse ozel muayenehanesine gelin epey fiyat farki varmis ayriyetten hastanenin aldigi demek ki

Merhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırım
Bağcılar da safak hastanesinde 765 yaptırdım

Merhaba. Evet canim ozel muayenehanesi. Beylikduzu bize zaten oldukca uzak. Sanirim Mecidiyekoy deydi yeri. Gitmeden once tam bakarim konuma. Mumkunse ozel muayenehanesine gelin epey fiyat farki varmis ayriyetten hastanenin aldigi demek ki
Evet Mecidiyeköyde, bayağı fark varmış dediğiniz gibi ama orasıda bize çok uzak randevunuz ne zaman acaba? Gidince doktorla ilgili izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim

Klasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar… Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
Kendiniz için kıyafet işlerini naptınız. Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Acil kıyafet için alışveriş yapmam lazım. Evdeki kıyafetlerim sıkmaya başladı. Böyle strece sarılmış et gibi hissetmeye başladım.

Eklentiler

• B6D4FF6B-2491-4FEE-83F7-D37776DD801D.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 63
Ya benim de öyle bugün gidip Lcw bakicam orayi soylediler.

Valla benim en acil ihtiyacım iç çamaşırıydı çünkü benimkiler içerde çocuğu boğuyor resmen Dün e bebekten hamile çamaşırı aldım dünya varmış diyorum şu an

İnşallah sağlıkla devam edecek sen üzme kendini canım zaten hassas bir dönemde neden böyle konuşmuş anlamıyorum. Şekerde su fazlalığı olmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum .
Aynen benim suyum çok fazla mesela şekerdenmis simdi erken yükleme yapilcak bana

Canım istersen doktorunu değiştir ben pkos'luydum İnsülin direncim gebelikten önce de vardi hep vardı ve gebelikte de hâliyle şaşırtmadı suyum fazla o yüzden sekerden yani. Bence hic canını sıkma Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kavuscaz

Ben iki tane siyah hamile taytı aldım hamileliğin üçüncü ayından beri üstlerine bol bluzlarla idare ediyorum. Şimdi havalar da soğudu zaten eski triko kazaklarım oluyor hala. Bu yüzden çalıştığım yerde hamile olduğumu daha yeni anlayanlar var Arada da triko elbiselerimi hamile çorabıyla giyiyorum

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Kızlar ben de ağrı dışında ki o da çok normal hiç bir yan etki olmadı :))

Trendyoldan hamile taytı ve oversize gömlek, sweat aldım. Lcwden 2 pantalon aldım annemden sütyen e bebekten hamile kilodu diğerleri eski kıyafetler idare ediyorum.

Selam kızlar,çok üzgün olarak sizlere yazıyorum.Cuma günü Detaylı ultrasonum vardı,Bursa’nın en iyi perinatoloğuna gittim önemli bir ultrason olduğu için.Detaylı da çok şükür bebeğimin sağlığı gayet yerindeydi her şey yolunda,fakat cinsiyeti sorduğumda dr kız dedi,takibimdeki dr da kız demişti zaten.ama 12.haftada yaptırdığım fetal DNA da erkek Çıktı,genoks da yaptırmıştım testi 70 kromozom hastalığa baktılar,tekrar genoksu aradık raporda yanlış mı yazdılar diye ama genoks ısrarla erkek olduğunu söyledi,perinatoloğun söylediği şu ya test yanlış ya da bebekte cinsiyet anomalisi var yani kromozomu xy erkek,ama dış görünüş kız böyle bir durumda yumurtalık olmuyor adet görmüyor o kadar üzgünüm ki,tekrar test verdik lütfen bana dua edin

taytları nereden aldın. Benim kazaklar oluyor onda sıkıntı yokta pantolonlarım sıkmaya başladı. Daha önceden penis attırdığım yerleri açtım öyle idare ediyorum şimdilik. ama acil alışveriş yapmam lazım.

Canim ben doktorumdan cok memnunum. Perinatolog cok kotuydu bana karsi. Amin canimm insallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…