- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.721
Benim oğlumda da anne karnında 32. Haftada böbrek kanalında genişleme var demişti doktorum. Endişe edilecek bir durum olmadığını takip edileceğini söyledi. Doğumdan itibaren 6. Aya kadar her ay, sonra 3 ayda bir gittik 1 buçuk yaşında artık tamamen normale dönmüştü değerler. Erkek çocuklarda daha sık olabiliyormuş evet.Kızlar merhaba. Bende bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. 22.haftada ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğim erkek. Ultrasonda bütün ölçümleri organları çok şükür iyi haftasıyla uyumlu dedi doktor. Ama böbreğinin birinde 4mm den fazla olmasını istemediğimiz ama 4.2 mm gözüken bir genişleme var dedi. Erkek bebeklerde daha fazla karşılaşıyoruz takipe alacağız her ay büyüme oranı kontrol edilecek dedi. Daha önce böbrek genişlemesi olayını duyan var mı?
Giresundayım 800 lira dediler.Kızlar ayrıntılı ultrason icin özelde ne kadar odediniz muayene haricinde?
İlk çocuğum erkek ve 16. Hafta dolunca başlamıştı hareketleri 2. Çocuğum kız o da 17. Haftada başladı. Şimdi yine kızım olacak hepsinden önce başladı. 15-16. Haftalarda hissediyordum. Bence zayıf olanlar daha iyi hissediyor cinsiyetle ilgisi yok.Bn oğlumda 18. Haftada hissettim. Bunda henüz bişey yok. Ve bende şuan 19+5 oldum. Kız çocukları geç hissedilir deniyor ondan mıdır acaba. sizinde mi kız. Yani bazen biseyler oluyor karnimda ama bebek hareketi karındaki normal durumlar mi pek bilemedim. Ama belirgin şekilde bu bebek hareketi diyemedim henüz.
Merhaba. Evet canim ozel muayenehanesi. Beylikduzu bize zaten oldukca uzak. Sanirim Mecidiyekoy deydi yeri. Gitmeden once tam bakarim konuma. Mumkunse ozel muayenehanesine gelin epey fiyat farki varmis ayriyetten hastanenin aldigi demek kiMerhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırım
Bağcılar da safak hastanesinde 765 yaptırdımMerhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırım
Evet Mecidiyeköyde, bayağı fark varmış dediğiniz gibi ama orasıda bize çok uzakMerhaba. Evet canim ozel muayenehanesi. Beylikduzu bize zaten oldukca uzak. Sanirim Mecidiyekoy deydi yeri. Gitmeden once tam bakarim konuma. Mumkunse ozel muayenehanesine gelin epey fiyat farki varmis ayriyetten hastanenin aldigi demek ki
Teşekkürler bebeklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli bir yıl olsun inşallah.Tüm annelere sağlıkla bebeklerine kavuşacakları güzel bir yıl dilerim
Ya benim de öyle bugün gidip Lcw bakicam orayi soylediler.Klasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar…Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
Kendiniz için kıyafet işlerini naptınız. Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Acil kıyafet için alışveriş yapmam lazım. Evdeki kıyafetlerim sıkmaya başladı. Böyle strece sarılmış et gibi hissetmeye başladım.
Lcw hamile bölümünde ben bişey bulamadım. 4 çeşit ürün koymuşlardı hiç biri ilgimi çekmedi.Ya benim de öyle bugün gidip Lcw bakicam orayi soylediler.
Ya baska nerede var bilmiyorum ki İnternete de güvenemiyorumLcw hamile bölümünde ben bişey bulamadım. 4 çeşit ürün koymuşlardı hiç biri ilgimi çekmedi.Belki sen bişey bulursun.
Ben tıp fakültesinde doçent doktordan randevu aldım. Takip eden doktorum onu önerdi. 420 lira gibi bir ücret söyledilerKızlar ayrıntılı ultrason icin özelde ne kadar odediniz muayene haricinde?
Valla benim en acil ihtiyacım iç çamaşırıydı çünkü benimkiler içerde çocuğu boğuyor resmenKlasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar…Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
Kendiniz için kıyafet işlerini naptınız. Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Acil kıyafet için alışveriş yapmam lazım. Evdeki kıyafetlerim sıkmaya başladı. Böyle strece sarılmış et gibi hissetmeye başladım.
Aynen benim suyum çok fazla mesela şekerdenmis simdi erken yükleme yapilcak banaİnşallah sağlıkla devam edecek sen üzme kendini canım zaten hassas bir dönemde neden böyle konuşmuş anlamıyorum. Şekerde su fazlalığı olmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum .
Canım istersen doktorunu değiştir ben pkos'luydum İnsülin direncim gebelikten önce de vardi hep vardı ve gebelikte de hâliyle şaşırtmadı suyum fazla o yüzden sekerden yani. Bence hic canını sıkma Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kavuscazEger gebelikten önce insulin direnci varsa su azaliyormus canim, eger ki gebelikte seker cikarsa su fazla oluyormuş. Bende öyle biliyordum çünkü. Bende inaniyorum güveniyorum bebeğime devam edicek. Kızım benimle olucak inşallah
Ben iki tane siyah hamile taytı aldım hamileliğin üçüncü ayından beri üstlerine bol bluzlarla idare ediyorum. Şimdi havalar da soğudu zaten eski triko kazaklarım oluyor hala. Bu yüzden çalıştığım yerde hamile olduğumu daha yeni anlayanlar varKlasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar…Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Kızlar ben de ağrı dışında ki o da çok normal hiç bir yan etki olmadı :))Evet bana da aynısı söylendi ebe de riske atmak istemez zaten korkma bize gelen yan etkilerde hiç şikayet almiyoruz son kullanma tarihine iki gün kaldığı için toplatilmis.Ben de riske atamadım Allah korosun sonucu daha da kötü
Trendyoldan hamile taytı ve oversize gömlek, sweat aldım. Lcwden 2 pantalon aldım annemden sütyenKlasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar…Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
taytları nereden aldın. Benim kazaklar oluyor onda sıkıntı yokta pantolonlarım sıkmaya başladı. Daha önceden penis attırdığım yerleri açtım öyle idare ediyorum şimdilik.Ben iki tane siyah hamile taytı aldım hamileliğin üçüncü ayından beri üstlerine bol bluzlarla idare ediyorum. Şimdi havalar da soğudu zaten eski triko kazaklarım oluyor hala. Bu yüzden çalıştığım yerde hamile olduğumu daha yeni anlayanlar varArada da triko elbiselerimi hamile çorabıyla giyiyorum
Canim ben doktorumdan cok memnunum. Perinatolog cok kotuydu bana karsi. Amin canimm insallaaahhCanım istersen doktorunu değiştir ben pkos'luydum İnsülin direncim gebelikten önce de vardi hep vardı ve gebelikte de hâliyle şaşırtmadı suyum fazla o yüzden sekerden yani. Bence hic canını sıkma Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kavuscaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?