2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile olduguma yani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan

ben de öyleyim ilk hamileliğim de böyleydi. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyor. şu an çok hafif. 9 aylıkken bile kendi kıyafetlerimi giyiyordum eşofman, tayt, kazak, mont vs. kilo da almadım daha. çünkü sindirim sistemim perte çıkıyor hamileyken yemek yiyemiyorum pek.

Benim de hamile olduğum anlaşılmıyor. Ama ben bu durumdan mutluyum
İç karın ile ilgili bir durum. Bebeğin gelişimi normalse, karın büyüklüğü önemli değil diyor doktorlar

Keçe çantayı fırsat çadırında 25 TL ye almıştım kargo bedava 20 gün önce falan takip etmek indirimleri yaa. Bide bebek çantasına bayıldım ekran resmi aldım
Aa ben de 36ya aldım simdi biraz pahalanmis canta icinde demir de var ve dik durmasini sagliyor ve cok kullanisli

Yok ya benim de okuldaki hocalar hep soyluyor hamile gibi degilsin diye

Bebek bakım çantası boşken ağır mı, hafif mi acaba?
Bir de malzemesi nasıl, sırtı terleten cinstten polyester gibi mi? Tam da yaza, bebek önde, çanta sırtta ter için kalmayalım :)
Hayır cok hafif ve kumaşı da terleten cinsten degil bana göre memnun kalırsınız farkli model ve renkleri de var

Az önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
Ben 1 saat önce 2. Dozu vuruldum canım sezeryan olacağım için hiç tereddüt etmeden vuruldum

Ben son bir kac gundur baya belli

Benimde bir bucuk aydır belli son bir haftadır tekmelerini dişarıdan bakınca görebiliyoruz dokununca hissediliyo benim 3. Hamileliğim bide iç karnım geniş değilmiş göbeğim 3ündede hep büyüktü bu sefer daha erken büyüdü ilk hamileliğimde birden 6.ayımda göbeğim hızlı bi şekilde büyümüştü 6. Aya kadar hafif kilo göbeği gibiydi senin bebek nerde kız diyolardı gülüyolardı

Nasıl çıktı canım peki sonucu ben dün kendim 1 saatteki tokluğa baktım da 155 çıktı. İlk gebeliğimde de şeker çıkmıştı yine çıkacak sanırım
139 cikti bi saatlik sonucum canim. Şeker çıkmadı canim, zaten 3 kez bakiyolar bi ac bi 60 dk bi 120 dk ona gore seker var yok diyolar galiba bende cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…