- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.781
Ben yarin gideceğim 2.doz.icinAz önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
Keçe çantayı fırsat çadırında 25 TL ye almıştım kargo bedava 20 gün önce falanBunlari aldım kızlar üçü de geldi cok cok begendim gayet kullanışlı. Fiyatlari da uygun hala. Dusunen varsa.
Eki Görüntüle 3185442 Eki Görüntüle 3185443 Eki Görüntüle 3185444
sonuc ne oldu? Annede seker cikmasi durumunda ne yapiyorlar? Diyet programi mi uygulaniyor yoksa ilaclarla mi tedaviye gidiliyor acaba bilginiz var miBen yaptirdim , şekerden şüphelendiler o yüzden 18. Haftamda erkenden yapıldı
beni de aradılar, yarın gideceğim. ilk hamileliğimde 3 doz olmuştum tetanoz.Az önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
ben de öyleyimArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
Benim de hamile olduğum anlaşılmıyor. Ama ben bu durumdan mutluyumArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
Aa ben de 36ya aldım simdi biraz pahalanmis canta icinde demir de var ve cok cepli çok kullanisliKeçe çantayı fırsat çadırında 25 TL ye almıştım kargo bedava 20 gün önce falantakip etmek indirimleri yaa. Bide bebek çantasına bayıldım ekran resmi aldım
Aa ben de 36ya aldım simdi biraz pahalanmis canta icinde demir de var ve dik durmasini sagliyor ve cok kullanisliKeçe çantayı fırsat çadırında 25 TL ye almıştım kargo bedava 20 gün önce falantakip etmek indirimleri yaa. Bide bebek çantasına bayıldım ekran resmi aldım
Yok ya benim de okuldaki hocalar hep soyluyor hamile gibi degilsin diyeArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
Bebek bakım çantası boşken ağır mı, hafif mi acaba?Bunlari aldım kızlar üçü de geldi cok cok begendim gayet kullanışlı. Fiyatlari da uygun hala. Dusunen varsa.
Eki Görüntüle 3185442 Eki Görüntüle 3185443 Eki Görüntüle 3185444
Hayır cok hafif ve kumaşı da terleten cinsten degil bana göre memnun kalırsınız farkli model ve renkleri de varBebek bakım çantası boşken ağır mı, hafif mi acaba?
Bir de malzemesi nasıl, sırtı terleten cinstten polyester gibi mi? Tam da yaza, bebek önde, çanta sırtta ter için kalmayalım :)
Ben 1 saat önce 2. Dozu vuruldum canım sezeryan olacağım için hiç tereddüt etmeden vuruldumAz önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
Ben 1 doz vurulacagim nisana gun verdi ebeAz önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
Ben son bir kac gundur baya belliArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
en kizima hamileyken agustos 2018 annelerindeydim paylasmistik sadece gobek kisminiGöbekli fotolarimizi koyalim miGerci yüzünü paylasmak istemeyen olabilir
Benimde bir bucuk aydır belli son bir haftadır tekmelerini dişarıdan bakınca görebiliyoruz dokununca hissediliyo benim 3. Hamileliğim bide iç karnım geniş değilmiş göbeğim 3ündede hep büyüktü bu sefer daha erken büyüdü ilk hamileliğimde birden 6.ayımda göbeğim hızlı bi şekilde büyümüştü 6. Aya kadar hafif kilo göbeği gibiydi senin bebek nerde kız diyolardı gülüyolardıArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
139 cikti bi saatlik sonucum canim. Şeker çıkmadı canim, zaten 3 kez bakiyolar bi ac bi 60 dk bi 120 dk ona gore seker var yok diyolar galiba bende cikmadiNasıl çıktı canım peki sonucu ben dün kendim 1 saatteki tokluğa baktım da 155 çıktı. İlk gebeliğimde de şeker çıkmıştı yine çıkacak sanırım
Şeker cikmadi canim ama eger cok yuksek degilse diyet cok yuksekse ilacmis oyle dedi doktorumsonuc ne oldu? Annede seker cikmasi durumunda ne yapiyorlar? Diyet programi mi uygulaniyor yoksa ilaclarla mi tedaviye gidiliyor acaba bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?