- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.741
öyle bir sey olcagini sanmiyorum canim, ya doktorlar yanlis gormstur ya da testte bi hata vardir. Sikma canini test sonucunu bekleyelim belki rapora yanlis yazilmistirSelam kızlar,çok üzgün olarak sizlere yazıyorum.Cuma günü Detaylı ultrasonum vardı,Bursa’nın en iyi perinatoloğuna gittim önemli bir ultrason olduğu için.Detaylı da çok şükür bebeğimin sağlığı gayet yerindeydi her şey yolunda,fakat cinsiyeti sorduğumda dr kız dedi,takibimdeki dr da kız demişti zaten.ama 12.haftada yaptırdığım fetal DNA da erkek Çıktı,genoks da yaptırmıştım testi 70 kromozom hastalığa baktılar,tekrar genoksu aradık raporda yanlış mı yazdılar diye ama genoks ısrarla erkek olduğunu söyledi,perinatoloğun söylediği şu ya test yanlış ya da bebekte cinsiyet anomalisi var yani kromozomu xy erkek,ama dış görünüş kız böyle bir durumda yumurtalık olmuyor adet görmüyor o kadar üzgünüm ki,tekrar test verdik lütfen bana dua edin
Amin canim insallah inaniyorum ben kizima bizimle olucakBöyle insanlar doktor olmasa keşkeBöyle dengesiz doktorun dediklerini kafana takip canini hiç sıkma . inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.bak bebek de gayet iyiymiş.Doguma kadar da götürür inşallah
Fetal DNA yaptırdığınız firmadan testi yenilemesini isteyebilirsiniz.Canım,bu perinatoloğ %100 kız dedi,kendi dr um 12.haftadan itibaren kız dedi,hatta fetal DNA çıktığında 16.hafta tekrar baktı inceledi kaç kere Allah Allah pipi göremiyorum deyince benimde aklımdan acaba çocuk erkekte pipisi mi yok dedim kendi kendime,inşallah ilk test yanlıştır yoksa yıkılırım.Bu sendroma androjen duyarsızlığı sendromu diyorlarmış dr öyle dedi,ama genoksta yapılan taramada ona da bakmışlar o zaman baktılarsa o da pozitif çıkmaz mıydı?genoksa sordum oradaki kız o bakılan delesyonların hassasiyeti az dedi,down sendromu ok %99 ama diğerleri daha azmış yani varsa bile pozitif çıkmayalirmiş madem öyleyse neden o zaman 70 genetik hastalığa bakıyoruz diyorlar.
Kızlar ben genellikle mangodan esnek elbiselerden alıyorum daha rahat oluyor. İki tane de tayt aldım üzerine de xl kazak alıyorumLcw hamile bölümünde ben bişey bulamadım. 4 çeşit ürün koymuşlardı hiç biri ilgimi çekmedi.Belki sen bişey bulursun.
İlkini pentiden almıştım, biraz sentetik ve ince bir kumaşı var. diğerini de iç çamaşırı satan bir mağazada buldum. markasını hatırlamıyorum ama daha pamuklu bir tayt. ikinci aldığımı daha çok sevdim.taytları nereden aldın. Benim kazaklar oluyor onda sıkıntı yokta pantolonlarım sıkmaya başladı. Daha önceden penis attırdığım yerleri açtım öyle idare ediyorum şimdilik.ama acil alışveriş yapmam lazım.
İnsAllah testte bir yanilma vardir canim. Genital anomoli olabilio bende konjenital adrenal hiperplazi var genetik bi hastalik doğuştan böbrek üstü bezleri bi enzimi eksik uretiomus ben kortizon tedavisi kullanarak hamile kaldim endokrin doktorunun ve kadin dogumcunun bana dedigi cinsiyet belli olana kadar kortizona devam kız olursa doguma kadar devam erkek olursa kortizon kesilcek denildi be kesildi eger kortizon tedavisi gormessem kiz cocugum olursa onda genital anomoli olacağı soylendi erkek organina benzer yapida çıkıntı falan die insAllah yokturda acaba sizde de bilinmeden bu rahatsizlik mi var gebe kalmada falan sıkıntı yaşadınız mi kendiliginizden mi hamile kaldinizSelam kızlar,çok üzgün olarak sizlere yazıyorum.Cuma günü Detaylı ultrasonum vardı,Bursa’nın en iyi perinatoloğuna gittim önemli bir ultrason olduğu için.Detaylı da çok şükür bebeğimin sağlığı gayet yerindeydi her şey yolunda,fakat cinsiyeti sorduğumda dr kız dedi,takibimdeki dr da kız demişti zaten.ama 12.haftada yaptırdığım fetal DNA da erkek Çıktı,genoks da yaptırmıştım testi 70 kromozom hastalığa baktılar,tekrar genoksu aradık raporda yanlış mı yazdılar diye ama genoks ısrarla erkek olduğunu söyledi,perinatoloğun söylediği şu ya test yanlış ya da bebekte cinsiyet anomalisi var yani kromozomu xy erkek,ama dış görünüş kız böyle bir durumda yumurtalık olmuyor adet görmüyor o kadar üzgünüm ki,tekrar test verdik lütfen bana dua edin
Ben yaptirdim , şekerden şüphelendiler o yüzden 18. Haftamda erkenden yapıldıKızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı
24.haftayi bekliyorum.İlk gebeliğimde de yaptırmıştımKızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı
Ben e bebek hamime taytı aldım onun dışında bir şey almadım. Direk hamile kıyafeti gibi değilde üstleri överdiler alabilirsiniz gebelik sonrasında da kullanılabilir dKlasik yılbaşı sabahından Günaydın Kızlar…Bizim için güzel haberler alacağımız sağlıklı, mutlu, bereketli bir yıl olur inşallah
Kendiniz için kıyafet işlerini naptınız. Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Acil kıyafet için alışveriş yapmam lazım. Evdeki kıyafetlerim sıkmaya başladı. Böyle strece sarılmış et gibi hissetmeye başladım.
Bence fetal de de yanılan olabilir sonuçta oda bir TANI değil TARAMA testi . Benim takip ettiğim perinatologda fetal normal çıkmıştı ultrasonda şüphelenip sonrasında down olan , yada down riaki yüksek olup normal çıkanda vardı. Tabi genetik bir rahatsızlıkta olmuş olabilir oda bir ihtimal. Acaba daha ileri bir test amniyosentez gibi orada belli olma ihtimali var mı ? Doktorunuz başka test önerdi miSelam kızlar,çok üzgün olarak sizlere yazıyorum.Cuma günü Detaylı ultrasonum vardı,Bursa’nın en iyi perinatoloğuna gittim önemli bir ultrason olduğu için.Detaylı da çok şükür bebeğimin sağlığı gayet yerindeydi her şey yolunda,fakat cinsiyeti sorduğumda dr kız dedi,takibimdeki dr da kız demişti zaten.ama 12.haftada yaptırdığım fetal DNA da erkek Çıktı,genoks da yaptırmıştım testi 70 kromozom hastalığa baktılar,tekrar genoksu aradık raporda yanlış mı yazdılar diye ama genoks ısrarla erkek olduğunu söyledi,perinatoloğun söylediği şu ya test yanlış ya da bebekte cinsiyet anomalisi var yani kromozomu xy erkek,ama dış görünüş kız böyle bir durumda yumurtalık olmuyor adet görmüyor o kadar üzgünüm ki,tekrar test verdik lütfen bana dua edin
Testi tekrarlayın,yine erkek çıkarsa amniyosentez ya da bebek doğduğunda kromozom testi yapılabilir demiştiBen e bebek hamime taytı aldım onun dışında bir şey almadım. Direk hamile kıyafeti gibi değilde üstleri överdiler alabilirsiniz gebelik sonrasında da kullanılabilir d
Bence fetal de de yanılan olabilir sonuçta oda bir TANI değil TARAMA testi . Benim takip ettiğim perinatologda fetal normal çıkmıştı ultrasonda şüphelenip sonrasında down olan , yada down riaki yüksek olup normal çıkanda vardı. Tabi genetik bir rahatsızlıkta olmuş olabilir oda bir ihtimal. Acaba daha ileri bir test amniyosentez gibi orada belli olma ihtimali var mı ? Doktorunuz başka test önerdi mi
Nasıl çıktı canım peki sonucu ben dün kendim 1 saatteki tokluğa baktım da 155 çıktı. İlk gebeliğimde de şeker çıkmıştı yine çıkacak sanırımBen yaptirdim , şekerden şüphelendiler o yüzden 18. Haftamda erkenden yapıldı
Cok geçmiş olsun. İnsaAllah herşey gönlünüzce olur. Yazınızı okuyunca aklıma komşumun bebeği geldi. Erkek bebeği oldu. Ama pipisi o kadar küçük o kadar minik ki nohutun yarısı kadar ben görünce ee daha bu çıkmamış ..diye gulmustuk. İnsaAllah doktorlar yaniliyorlardir.Canım,bu perinatoloğ %100 kız dedi,kendi dr um 12.haftadan itibaren kız dedi,hatta fetal DNA çıktığında 16.hafta tekrar baktı inceledi kaç kere Allah Allah pipi göremiyorum deyince benimde aklımdan acaba çocuk erkekte pipisi mi yok dedim kendi kendime,inşallah ilk test yanlıştır yoksa yıkılırım.Bu sendroma androjen duyarsızlığı sendromu diyorlarmış dr öyle dedi,ama genoksta yapılan taramada ona da bakmışlar o zaman baktılarsa o da pozitif çıkmaz mıydı?genoksa sordum oradaki kız o bakılan delesyonların hassasiyeti az dedi,down sendromu ok %99 ama diğerleri daha azmış yani varsa bile pozitif çıkmayalirmiş madem öyleyse neden o zaman 70 genetik hastalığa bakıyoruz diyorlar.
Allahın izniyle insallah test yanlıstır ve korktugunuzla karsılasmazsınız dualarimdasinizCanım,bu perinatoloğ %100 kız dedi,kendi dr um 12.haftadan itibaren kız dedi,hatta fetal DNA çıktığında 16.hafta tekrar baktı inceledi kaç kere Allah Allah pipi göremiyorum deyince benimde aklımdan acaba çocuk erkekte pipisi mi yok dedim kendi kendime,inşallah ilk test yanlıştır yoksa yıkılırım.Bu sendroma androjen duyarsızlığı sendromu diyorlarmış dr öyle dedi,ama genoksta yapılan taramada ona da bakmışlar o zaman baktılarsa o da pozitif çıkmaz mıydı?genoksa sordum oradaki kız o bakılan delesyonların hassasiyeti az dedi,down sendromu ok %99 ama diğerleri daha azmış yani varsa bile pozitif çıkmayalirmiş madem öyleyse neden o zaman 70 genetik hastalığa bakıyoruz diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?