2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
öyle bir sey olcagini sanmiyorum canim, ya doktorlar yanlis gormstur ya da testte bi hata vardir. Sikma canini test sonucunu bekleyelim belki rapora yanlis yazilmistir

Canım,bu perinatoloğ %100 kız dedi,kendi dr um 12.haftadan itibaren kız dedi,hatta fetal DNA çıktığında 16.hafta tekrar baktı inceledi kaç kere Allah Allah pipi göremiyorum deyince benimde aklımdan acaba çocuk erkekte pipisi mi yok dedim kendi kendime,inşallah ilk test yanlıştır yoksa yıkılırım.Bu sendroma androjen duyarsızlığı sendromu diyorlarmış dr öyle dedi,ama genoksta yapılan taramada ona da bakmışlar o zaman baktılarsa o da pozitif çıkmaz mıydı?genoksa sordum oradaki kız o bakılan delesyonların hassasiyeti az dedi,down sendromu ok %99 ama diğerleri daha azmış yani varsa bile pozitif çıkmayalirmiş madem öyleyse neden o zaman 70 genetik hastalığa bakıyoruz diyorlar.

Fetal DNA yaptırdığınız firmadan testi yenilemesini isteyebilirsiniz.

Lcw hamile bölümünde ben bişey bulamadım. 4 çeşit ürün koymuşlardı hiç biri ilgimi çekmedi. Belki sen bişey bulursun.
Kızlar ben genellikle mangodan esnek elbiselerden alıyorum daha rahat oluyor. İki tane de tayt aldım üzerine de xl kazak alıyorum

İlkini pentiden almıştım, biraz sentetik ve ince bir kumaşı var. diğerini de iç çamaşırı satan bir mağazada buldum. markasını hatırlamıyorum ama daha pamuklu bir tayt. ikinci aldığımı daha çok sevdim.

Kızlar viks kullanımında sıkıntı olur mu biliyor musunuz?

İnsAllah testte bir yanilma vardir canim. Genital anomoli olabilio bende konjenital adrenal hiperplazi var genetik bi hastalik doğuştan böbrek üstü bezleri bi enzimi eksik uretiomus ben kortizon tedavisi kullanarak hamile kaldim endokrin doktorunun ve kadin dogumcunun bana dedigi cinsiyet belli olana kadar kortizona devam kız olursa doguma kadar devam erkek olursa kortizon kesilcek denildi be kesildi eger kortizon tedavisi gormessem kiz cocugum olursa onda genital anomoli olacağı soylendi erkek organina benzer yapida çıkıntı falan die insAllah yokturda acaba sizde de bilinmeden bu rahatsizlik mi var gebe kalmada falan sıkıntı yaşadınız mi kendiliginizden mi hamile kaldiniz

Yok aslında doğal yolla hamile kaldım,hamilelik öncesi hormon testleirm normaldi,sma taraması da yaptırmıştım o da negatif geldi,rahim filmi çektirmiştim o da temiz çıkmıştı,umarım test yanlıştır

Kizlar bebegin gelişim dönemi oldugu icin bu haftalarda kusurlar gorunebiliyormus buyuk cougunluguda duzeliyormus.bana da 2 hafta önce bebegin kafatasinda kist goruyorum dedi .Ilk duydugumda kalbime indi nefesim kesildi. Doktorum bunu cok sık görduklerini 28 indi haftadan sonra yuzde 90 duzelmis olur dedi. Baya onemsemiyormus gibi konustu. Fetal dna yaptırdığın icin endişe etmene gerek yok dedi. Icimden bir his geçicek desede bi tarafta suphe beni cok yipratiyor zaten ilk gebeligimde bebegimin kaybi beni cok yipratmisti. Vitaminlerini duzenli al dedi.ayrintili ultrason haftaya.insallah bir mucize olmuştur iyilesmistir. Ilk gun dogum yapmis tum tanıdıklarımi tek tek aradim o kadar farkli seyler duydum ki kalpte bobrekte parlaklik bobrek genişleme organlarda kist damarlarda problem ve genelde ayrintilida cikmis sonraki haftalarda duzelmis. Insallah boyle kusurlar cikan tum bebeklerin durumu da anlattiklari gibi olur ilerleyen haftalarda duzelir ben 4444 duaya basladim Allaha emanet yavrularimiz kendi bebegime burada yorumlarda okuduğum uzgun dua isteyen annelerede okuyorum. Insallah guzel haberler verirriz

selam kızlar ikiz annesiyim iki tane oğlum olacakmış şokunu atlatamadım çok garip:) normaldr hazırana geliyor dogumum ama doktorum 37.hafta dedi tabi Rabbim bilir 19mayıs gözüküyor şuanlık doğum paşalarım erken gelmek için sabırsızlanmazlarsa eğer 17+2 ve 16+6

Ben e bebek hamime taytı aldım onun dışında bir şey almadım. Direk hamile kıyafeti gibi değilde üstleri överdiler alabilirsiniz gebelik sonrasında da kullanılabilir d
Bence fetal de de yanılan olabilir sonuçta oda bir TANI değil TARAMA testi . Benim takip ettiğim perinatologda fetal normal çıkmıştı ultrasonda şüphelenip sonrasında down olan , yada down riaki yüksek olup normal çıkanda vardı. Tabi genetik bir rahatsızlıkta olmuş olabilir oda bir ihtimal. Acaba daha ileri bir test amniyosentez gibi orada belli olma ihtimali var mı ? Doktorunuz başka test önerdi mi

Testi tekrarlayın,yine erkek çıkarsa amniyosentez ya da bebek doğduğunda kromozom testi yapılabilir demişti

Ben yaptirdim , şekerden şüphelendiler o yüzden 18. Haftamda erkenden yapıldı
Nasıl çıktı canım peki sonucu ben dün kendim 1 saatteki tokluğa baktım da 155 çıktı. İlk gebeliğimde de şeker çıkmıştı yine çıkacak sanırım

Cok geçmiş olsun. İnsaAllah herşey gönlünüzce olur. Yazınızı okuyunca aklıma komşumun bebeği geldi. Erkek bebeği oldu. Ama pipisi o kadar küçük o kadar minik ki nohutun yarısı kadar ben görünce ee daha bu çıkmamış ..diye gulmustuk. İnsaAllah doktorlar yaniliyorlardir.

Allahın izniyle insallah test yanlıstır ve korktugunuzla karsılasmazsınız dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…