2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım ben mochi aldım manuel pompa. İnstagramda emzirme danışmanlarının falan yorumlarını görmüştüm, hep onu önermişlerdi.

Peki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsa

Ya karnim belli degil ama biz de cok sukur tekmelerini hissediyoruz denk gelirsek ince camasir uzerinden mesela tekmelerini gorebiliyoruz. Ama karnim ortada degil. Belki benim de 6 aydan sonra belirginlesir

Şeker cikmadi canim ama eger cok yuksek degilse diyet cok yuksekse ilacmis oyle dedi doktorum
Cok sukur cok sevindim sonucunuza. Cok yuksek seker olsa zaten anne bunu fark eder heralde kendinden ya oyle degil mi? Obur turlu zaten diyet yapmamiz lazim hepimizin de yani saglikli bir yemek programi.

Ya karnim belli degil ama biz de cok sukur tekmelerini hissediyoruz denk gelirsek ince camasir uzerinden mesela tekmelerini gorebiliyoruz. Ama karnim ortada degil. Belki benim de 6 aydan sonra belirginlesir
En güzelide bunlar zaten canım göbek dert uyurken ayrı uyanırken ayrı yürürken ayrı uzanırken ayrı bir dert ben son trimesterde çekeceğim dertleri şimdiden çekmeye başladım yinede çok şükür bi sıkıntı sorun yok bugün kontrole gittim hersey yolunda dedi diğerleri de zaten tadı tuzu

Benim ilk hamileliğimde azalmıştı suyum. Sıkı takip yapıldı. 32. Haftadan sonra haftada 2 defa falan kontrole gidiyordum. 37. Haftaya kadar dayandı. Kontrollerinizi aksatmayın sağlıkla alırsınız kucağınıza. Oğlum 7 yaşında şu an. Ben ml ölçmesine takıldım. Neye göre ölçüyor da söylüyor. Bebeğin kilosunda bile tam tutturamıyorlar. 88 ml gibi net bir rakam vermesi saçma bence.

Benim erken yaşlanma olmuştu plasentada ilk hamilelikte. Çok kanama olur rahmi alabilirz falan demişti dkktor. risk bunlar hep bir şey olmayabilirde. Kendinize tam kapsamlı bir hastane bulun ona gidin. Küvezi olsun ameliyathanesi tam kapsamlı olsun.

Canım ben mochi aldım manuel pompa. İnstagramda emzirme danışmanlarının falan yorumlarını görmüştüm, hep onu önermişlerdi.
Evet bunuda gördüm yorumlarıda iyidi ama bunun biberonu olmadığı için tercih etmedim canım

Kızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyim hastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler

Çok geçmiş olsun canım serum , ağrı kesici falan verirler toparlarsın inşallah çabucak

Önlem amaçlı yatırmışlardır muhtemelen, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun

Cook gecmis olsun Rabbim sifalar versin bir an evvel insallah

Geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dua ederiz tabiki bize haber verin iyi olcaksiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…