- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.801
Ben de kizima hamileyken eylül 2018 annelerindeydim. Biz de paylasmistik. Hatta muhabbeti artirip baska biyerden yazismaya basladik hala görüsürüz yillardirB
en kizima hamileyken agustos 2018 annelerindeydim paylasmistik sadece gobek kismini
Canım ben mochi aldım manuel pompa. İnstagramda emzirme danışmanlarının falan yorumlarını görmüştüm, hep onu önermişlerdi.bencede bende çok para verme taraftarı değilim zaten dolap uygulamasından almayı düşünüyorum bende. 1 defa kullanılmış bi lansinoh birde avent buldum ikiside aynı fiyata teklif vereceğim hangisi daha uyguna gelirse büyük ihtimal ondan alacağım sırf kenarda bulunsun diye alıyorum
Peki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsaben de öyleyimilk hamileliğim de böyleydi. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyor. şu an çok hafif. 9 aylıkken bile kendi kıyafetlerimi giyiyordum eşofman, tayt, kazak, mont vs. kilo da almadım daha. çünkü sindirim sistemim perte çıkıyor hamileyken yemek yiyemiyorum pek.
Ya karnim belli degil ama biz de cok sukur tekmelerini hissediyoruz denk gelirsek ince camasir uzerinden mesela tekmelerini gorebiliyoruz. Ama karnim ortada degil. Belki benim de 6 aydan sonra belirginlesirBenimde bir bucuk aydır belli son bir haftadır tekmelerini dişarıdan bakınca görebiliyoruz dokununca hissediliyo benim 3. Hamileliğim bide iç karnım geniş değilmiş göbeğim 3ündede hep büyüktü bu sefer daha erken büyüdü ilk hamileliğimde birden 6.ayımda göbeğim hızlı bi şekilde büyümüştü 6. Aya kadar hafif kilo göbeği gibiydi senin bebek nerde kız diyolardı gülüyolardı
Cok sukur cok sevindim sonucunuza. Cok yuksek seker olsa zaten anne bunu fark eder heralde kendinden ya oyle degil mi? Obur turlu zaten diyet yapmamiz lazim hepimizin de yani saglikli bir yemek programi.Şeker cikmadi canim ama eger cok yuksek degilse diyet cok yuksekse ilacmis oyle dedi doktorum
En güzelide bunlar zaten canım göbek dert uyurken ayrı uyanırken ayrı yürürken ayrı uzanırken ayrı bir dert ben son trimesterde çekeceğim dertleri şimdiden çekmeye başladım yinede çok şükür bi sıkıntı sorun yok bugün kontrole gittim hersey yolunda dedi diğerleri de zaten tadı tuzuYa karnim belli degil ama biz de cok sukur tekmelerini hissediyoruz denk gelirsek ince camasir uzerinden mesela tekmelerini gorebiliyoruz. Ama karnim ortada degil. Belki benim de 6 aydan sonra belirginlesir
Benim ilk hamileliğimde azalmıştı suyum. Sıkı takip yapıldı. 32. Haftadan sonra haftada 2 defa falan kontrole gidiyordum. 37. Haftaya kadar dayandı. Kontrollerinizi aksatmayın sağlıkla alırsınız kucağınıza. Oğlum 7 yaşında şu an. Ben ml ölçmesine takıldım. Neye göre ölçüyor da söylüyor. Bebeğin kilosunda bile tam tutturamıyorlar. 88 ml gibi net bir rakam vermesi saçma bence.Kızlar Salıdan beri doktor doktor geziyorum, su azlığından bi gece hastanede kaldım. Salı günü perinatolojiden sonra acil seker yüklemesi yaptır dedi, bebekte sorun yok. Su azlığı şekerden olabilir dedi. Ona baktırdık o da temiz cıktı. Her şey iyi çıkıyor ama suyum sınırda. 100ml olmasi lazimken benimki 88ml. Eğer azalmadan suyum devam ederse doğuma kadar götürür dedi. Ama azalma riski var. Aynı zamanda artadabilir dedi. Detaylida ultrasonda her seyi iyi çıktı. Ama ben kilolu oldugum için perinatolog beni resmen azarladi, senin bebeginde bir sey yok bu bebek iyi, sen ona iyi bakmamissin dedi. Adam resmen vicdan yükledi bana. Nasil iyi bakmamisim diyorum kilolusun diyor. Tansiyon vardir seker vardir diyor. Ne tanisyonum cikiyor ne de seker yuklemesinde gebelik sekeri cikmadi. Salidan beri adamin dediklerine agliyorum. Bide esimde diyor ki sen ideal kilodasin senin esin neden böyle? Benim zaten derdim var. Bide adamin dediklerine taktim. Bugun tekrar kontroldeydim suyu azalmamis sabit 88mm kalmis. Bu da iyi bise en azindan. İnsallah artar dua edin bana.
Benim erken yaşlanma olmuştu plasentada ilk hamilelikte. Çok kanama olur rahmi alabilirz falan demişti dkktor. risk bunlar hep bir şey olmayabilirde. Kendinize tam kapsamlı bir hastane bulun ona gidin. Küvezi olsun ameliyathanesi tam kapsamlı olsun.En son bir hafta önce gitmiştim Dr a orada plesenta Rahime gömülü olabilir dedi detaylı da belli olucakmış korkuttu beni biraz o zaman riskli gebelik statüsünde oluyormus ameliyat esnasında çok kanama olabilirmiş kanama durdurulmazsa rahim alınma gibi riski varmış inşallah yoktur öyle bişey ya plesenta anamolisiymiş bu adı da plesenta akreata böyle bişi duydunuz mu ya da karşılaştınız mı
Evet bunuda gördüm yorumlarıda iyidi ama bunun biberonu olmadığı için tercih etmedim canımCanım ben mochi aldım manuel pompa. İnstagramda emzirme danışmanlarının falan yorumlarını görmüştüm, hep onu önermişlerdi.
Çok geçmiş olsun canım serum , ağrı kesici falan verirler toparlarsın inşallah çabucakKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Önlem amaçlı yatırmışlardır muhtemelen, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Cook gecmis olsun Rabbim sifalar versin bir an evvel insallahKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Bir 6-7ayi var benimkinin61.9 kiloyum boyum 1.68
Cok gaza gelirsem yüzümü de paylasirim
Masallahh sizin epey belirgin ama sanirim haftamiza gore olmasi gereken gobek buyuklugu bu. Benim bayaa duz kaliyor sizinkilerin yanindaSelam kizlar bu da benim 1,65 boy, 64 kilo
Geçmiş olsun canimKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dua ederiz tabiki bize haber verin iyi olcaksiniz insallahKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?