2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Peki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsa
Benim 2. Hamileliğim. İlk hamileliğimde de karnım çok büyümedi. Normalde çatlamaya çok yatkınım ama hamilelikte belli belirsiz birkaç çizgi dışında çatlak olmadı. Karnın çok büyümezse çok çatlamıyor

Cok geçmiş olsun canim Rabbim tez zamanda sifani versin insAllah dualarim seninle

Kızlar daha önce böbrek ağrısı yaşayan var mı? Birkaç gündür bir anda Sağ böbreğimden sırtıma doğru bir ağrı giriyor yarım saat falan sürüyor ovalıyoruz falan geçiyor ama çok acı çekiyorum, bugün uykudan uyandım ağrısına resmen. Böbrek ağrısı olabilir mi bu?

Masallahh sizin epey belirgin ama sanirim haftamiza gore olmasi gereken gobek buyuklugu bu. Benim bayaa duz kaliyor sizinkilerin yaninda
Valla benim birden çıkmisti anlamamistim 21.hafta bitmisti bi baktim o da ne simdi 22bitti sizin kac hafta oldu

Masallahh sizin epey belirgin ama sanirim haftamiza gore olmasi gereken gobek buyuklugu bu. Benim bayaa duz kaliyor sizinkilerin yaninda
Aslinda olmasi gereken diye bisi yok. Ben doktora sordugumda niye böyle daha 3 aydan cikti diye. 2. hamilelikte kaslar kendini tutmaya calismiyor saliveriyor demisti. Gerci benim ilkinde de cok büyüktü. Ve kücük olanlar dava sansli simdiden oturmasi kalkmasi yatmasi zor oluyor. Daha yolun diger yarisi yeni basliyor

Valla benim birden çıkmisti anlamamistim 21.hafta bitmisti bi baktim o da ne simdi 22bitti sizin kac hafta oldu
Benim su an tam 21+4.
22.hafta bitmek uzere. Bakalim benim de birden cikacak mi. Kimisi 6 ay olunca birden cikiyor diyor ama oyle cok cikmasa da olur ya su an halimden memnunum aslinda

Allah kolayliklar versin insallahh hepimize de. Ama dediginiz gibi simdiden buyumesi daha dezavantaj. Ben hamile oldugumu unutuyorum bazen her seyi yapiyorum. O gobek insanda biraz farkindalik da yapiyor olabilir. Daha tam hamileligi idrak etmis gibi degilim. Bu arada benim bir de ilk hamileligim

Canim benim de bobreklerimde ve ozellikle sag kismimda bir hassasiyet var. Ben de bunu dusunuyordum ama tahlillerimi daha yeni verdigim icin normaldir diye dusundum. Benimki o kadar siddetli degil ama sanki surekli var gibi. Agri da degil bir rahatsizlik

Kızlar beni yarin icin hem kan tahliline hem de tetanoz asisina cagirdilar yeni aşılar gelmiş. Kan tahlili ne icin onu bilmiyorum.

Benimki çok kötü mesela şu an yine geldi kıpırdayamıyorum ağlatacak derecede ağrıyor doktora gitmem gerekecek sanırım

Benim su an tam 21+4.
22.hafta bitmek uzere. Bakalim benim de birden cikacak mi. Kimisi 6 ay olunca birden cikiyor diyor ama oyle cok cikmasa da olur ya su an halimden memnunum aslinda
Küçük karın çok guzel ya tadını çıkarın valla sonra unutup yüzüstü yatmaya calisinca feci aci veriyor

Kızlar beni yarin icin hem kan tahliline hem de tetanoz asisina cagirdilar yeni aşılar gelmiş. Kan tahlili ne icin onu bilmiyorum.
Canım ben simdi geldim 2.doz tetanoz yapildi kan tahlili de alindi kanda şeker ve demir vitamin falan bakiliyormus hatta benden ekstra da idrar da aldı ona da bakalim dedi.

Hamile olduğumdan eşimin ailesi ve benim annemin yeni haberi oldu yılbaşında şok oldular hatta 5 aylık olduğuma bile inanmadılar hani karnına bakayım dedi kaynanam hiç belli olmuyor dediler. Bana göre karnım büyüdü ama onlara göre büyümemiş

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda Allah acil şifalar versin inşallah

Evet benimde 2 hamileliğim bunda hemen çıktı ilk hamileligimde çok geç çıkmıştı karnım saglıklı iyi olalımda önemli olan o

Ya sana helal olsun idolumsun valla ben istedim ki 3 ay olmadan kimseye soylemeyim nolur nolmaz diye ama eşim dayanamadı 9. Haftada söyledik ooyyy arkamdan da yüzüme de denmeyen kalmadi vay efendim nasıl saklarmişım bilmem ne .. ahh ahh neler cektim

Valla helal olsun bence iyi yapmissiniz. Biz de keseyi gorunce esimin ailesine soyledik kendi ailem de dahil. 3 ayi gecti oyle sorana soylemeye basladik. Ferman yayinlar gibi de ilan etmedik ama. İyi oldu bence

Valla helal olsun bence iyi yapmissiniz. Biz de keseyi gorunce esimin ailesine soyledik kendi ailem de dahil. 3 ayi gecti oyle sorana soylemeye basladik. Ferman yayinlar gibi de ilan etmedik ama. İyi oldu bence
Hamile kaldığım hafta kayınpederim vefat etmişti. Bende bebekle ilgili herhangi olumsuz bir durum olursa diye 3. Ayı hayırlısıyla atlatayım diye bekledim. Aradan zaman geçmesi iyi oldu.

Kız ben 8 haftalıkken kaynanamlara söylememe rağmen görümcem hala 'saklamışsın bizden' dedi. Zaten ogreneli 10 gün olmuş neyini saklamişım. Test günü mü soylim yani Allah'ım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…