- 10 Aralık 2020
- 384
- 402
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.821
Benim 2. Hamileliğim. İlk hamileliğimde de karnım çok büyümedi. Normalde çatlamaya çok yatkınım ama hamilelikte belli belirsiz birkaç çizgi dışında çatlak olmadı. Karnın çok büyümezse çok çatlamıyorPeki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsa
Cok geçmiş olsun canim Rabbim tez zamanda sifani versin insAllahKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Valla benim birden çıkmisti anlamamistim 21.hafta bitmisti bi baktim o da neMasallahh sizin epey belirgin ama sanirim haftamiza gore olmasi gereken gobek buyuklugu bu. Benim bayaa duz kaliyor sizinkilerin yaninda
Aslinda olmasi gereken diye bisi yok. Ben doktora sordugumda niye böyle daha 3 aydan cikti diye. 2. hamilelikte kaslar kendini tutmaya calismiyor saliveriyor demisti. Gerci benim ilkinde de cok büyüktü. Ve kücük olanlar dava sansli simdiden oturmasi kalkmasi yatmasi zor oluyor. Daha yolun diger yarisi yeni basliyorMasallahh sizin epey belirgin ama sanirim haftamiza gore olmasi gereken gobek buyuklugu bu. Benim bayaa duz kaliyor sizinkilerin yaninda
Benim su an tam 21+4.Valla benim birden çıkmisti anlamamistim 21.hafta bitmisti bi baktim o da nesimdi 22bitti sizin kac hafta oldu
Allah kolayliklar versin insallahh hepimize de. Ama dediginiz gibi simdiden buyumesi daha dezavantaj. Ben hamile oldugumu unutuyorum bazen her seyi yapiyorum. O gobek insanda biraz farkindalik da yapiyor olabilir. Daha tam hamileligi idrak etmis gibi degilim. Bu arada benim bir de ilk hamileligimAslinda olmasi gereken diye bisi yok. Ben doktora sordugumda niye böyle daha 3 aydan cikti diye. 2. hamilelikte kaslar kendini tutmaya calismiyor saliveriyor demisti. Gerci benim ilkinde de cok büyüktü. Ve kücük olanlar dava sansli simdiden oturmasi kalkmasi yatmasi zor oluyor. Daha yolun diger yarisi yeni basliyor
Canim benim de bobreklerimde ve ozellikle sag kismimda bir hassasiyet var. Ben de bunu dusunuyordum ama tahlillerimi daha yeni verdigim icin normaldir diye dusundum. Benimki o kadar siddetli degil ama sanki surekli var gibi. Agri da degil bir rahatsizlikKızlar daha önce böbrek ağrısı yaşayan var mı? Birkaç gündür bir anda Sağ böbreğimden sırtıma doğru bir ağrı giriyor yarım saat falan sürüyor ovalıyoruz falan geçiyor ama çok acı çekiyorum, bugün uykudan uyandım ağrısına resmen. Böbrek ağrısı olabilir mi bu?
Benimki çok kötü mesela şu an yine geldi kıpırdayamıyorum ağlatacak derecede ağrıyor doktora gitmem gerekecek sanırımCanim benim de bobreklerimde ve ozellikle sag kismimda bir hassasiyet var. Ben de bunu dusunuyordum ama tahlillerimi daha yeni verdigim icin normaldir diye dusundum. Benimki o kadar siddetli degil ama sanki surekli var gibi. Agri da degil bir rahatsizlik
Küçük karın çok guzel ya tadını çıkarın vallaBenim su an tam 21+4.
22.hafta bitmek uzere. Bakalim benim de birden cikacak mi. Kimisi 6 ay olunca birden cikiyor diyor ama oyle cok cikmasa da olur ya su an halimden memnunum aslinda
Canım ben simdi geldim 2.doz tetanoz yapildi kan tahlili de alindi kanda şeker ve demir vitamin falan bakiliyormus hatta benden ekstra da idrar da aldı ona da bakalim dedi.Kızlar beni yarin icin hem kan tahliline hem de tetanoz asisina cagirdilar yeni aşılar gelmiş. Kan tahlili ne icin onu bilmiyorum.
Hamile olduğumdan eşimin ailesi ve benim annemin yeni haberi oldu yılbaşında şok oldular hatta 5 aylık olduğuma bile inanmadılar hani karnına bakayım dedi kaynanamArkadaslar karinlariniz iyice belirginlesti degil mi? Benim dogru durust cikmadi karnim her goren sok oluyor hamile oldugumayani eskiye nazaran bir cikinti var tabi ki ama asla 5 aylik hamile karni degil karnim. Normal mi boyle olmasi ya yok mu benim gibi olan
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda Allah acil şifalar versin inşallahKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
Evet benimde 2 hamileliğim bunda hemen çıktı ilk hamileligimde çok geç çıkmıştı karnım saglıklı iyi olalımda önemli olan oAslinda olmasi gereken diye bisi yok. Ben doktora sordugumda niye böyle daha 3 aydan cikti diye. 2. hamilelikte kaslar kendini tutmaya calismiyor saliveriyor demisti. Gerci benim ilkinde de cok büyüktü. Ve kücük olanlar dava sansli simdiden oturmasi kalkmasi yatmasi zor oluyor. Daha yolun diger yarisi yeni basliyor
Ya sana helal olsun idolumsun valla ben istedim ki 3 ay olmadan kimseye soylemeyim nolur nolmaz diye ama eşim dayanamadı 9. Haftada söyledik ooyyy arkamdan da yüzüme de denmeyen kalmadi vay efendim nasıl saklarmişım bilmem ne .. ahh ahh neler cektimHamile olduğumdan eşimin ailesi ve benim annemin yeni haberi oldu yılbaşında şok oldular hatta 5 aylık olduğuma bile inanmadılar hani karnına bakayım dedi kaynanamhiç belli olmuyor dediler. Bana göre karnım büyüdü ama onlara göre büyümemiş
Valla helal olsun bence iyi yapmissiniz. Biz de keseyi gorunce esimin ailesine soyledik kendi ailem de dahil. 3 ayi gecti oyle sorana soylemeye basladik. Ferman yayinlar gibi de ilan etmedik ama. İyi oldu benceHamile olduğumdan eşimin ailesi ve benim annemin yeni haberi oldu yılbaşında şok oldular hatta 5 aylık olduğuma bile inanmadılar hani karnına bakayım dedi kaynanamhiç belli olmuyor dediler. Bana göre karnım büyüdü ama onlara göre büyümemiş
Hamile kaldığım hafta kayınpederim vefat etmişti. Bende bebekle ilgili herhangi olumsuz bir durum olursa diye 3. Ayı hayırlısıyla atlatayım diye bekledim. Aradan zaman geçmesi iyi oldu.Valla helal olsun bence iyi yapmissiniz. Biz de keseyi gorunce esimin ailesine soyledik kendi ailem de dahil. 3 ayi gecti oyle sorana soylemeye basladik. Ferman yayinlar gibi de ilan etmedik ama. İyi oldu bence
bende ADANADAN DOÇENT BIR DOKTORA ALDIM 250 TL 16 OCAKDA DETEYLIMBen tıp fakültesinde doçent doktordan randevu aldım. Takip eden doktorum onu önerdi. 420 lira gibi bir ücret söylediler
Kız ben 8 haftalıkken kaynanamlara söylememe rağmen görümcem hala 'saklamışsın bizden' dedi. Zaten ogreneli 10 gün olmuş neyini saklamişım. Test günü mü soylim yani Allah'ım yaYa sana helal olsun idolumsun valla ben istedim ki 3 ay olmadan kimseye soylemeyim nolur nolmaz diye ama eşim dayanamadı 9. Haftada söyledik ooyyy arkamdan da yüzüme de denmeyen kalmadi vay efendim nasıl saklarmişım bilmem ne .. ahh ahh neler cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?