- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.841
Evet vefat etmis birisi olunca zaten o ortamda da pek soylenilmez. O yuzden aileniz de anlayisla karsilamistir benceHamile kaldığım hafta kayınpederim vefat etmişti. Bende bebekle ilgili herhangi olumsuz bir durum olursa diye 3. Ayı hayırlısıyla atlatayım diye bekledim. Aradan zaman geçmesi iyi oldu.
Bana çok sapıkça geliyor ya napican kaç haftalık sana ne isteKız ben 8 haftalıkken kaynanamlara söylememe rağmen görümcem hala 'saklamışsın bizden' dedi. Zaten ogreneli 10 gün olmuş neyini saklamişım. Test günü mü soylim yani Allah'ım ya
Çok sevindim canım hadi gözün aydınArkadaslar ben de simdi ayrintilidan ciktim cok sukur guzel sonclarimiz
Tesekkur ederim canimmÇok sevindim canım hadi gözün aydın
Çok sevindim gözünüz aydin darısı bize olsunArkadaslar ben de simdi ayrintilidan ciktim cok sukur guzel sonclarimiz
Benim 21 +4 dü ama 1 hafta onde 22+6 demişti gecen persembe günüdetaylıda gelişiminin 3 4 gün önce gittiğini öğrendim doktor iyi bişey dedi ama var mı benzer durumda olan 21+2ydi 21+5 gibi dedi dün.
Evett gorduk babasina cok benzettik. Acaba su anki goruntusuyle dogdugunda ayni mi olur yuzu merak ediyorum. Valla bizimki hareketli bir bebek oldugu icin yarim saat ancak surdu cok sukur her seyini de gosterdi zorluk cikarmadanÇok sevindim gözünüz aydin darısı bize olsunbenimde az kaldi heyecanliyim boyu kilosu nasil oldu kimbilir nasil büyüdü yavrum renklide yuzunu görebildiniz mi;,) birde ne kadar sürdü ayrıntılı
bizde de benim taraf daha uzun eşimin anne tarafı kısa baba tarafı uzun o konuda babasına çekmiş kendisi ,kardeşleri hep kısaBenim 21 +4 dü ama 1 hafta onde 22+6 demişti gecen persembe günüesim de yapili ve uzun boylu olduğu icin babaya çekmiştir siz zaten kari koca boyunuz var dedi
Benim kizimda öyledetaylıda gelişiminin 3 4 gün önce gittiğini öğrendim doktor iyi bişey dedi ama var mı benzer durumda olan 21+2ydi 21+5 gibi dedi dün.
Maşallah yaaaEvett gorduk babasina cok benzettik. Acaba su anki goruntusuyle dogdugunda ayni mi olur yuzu merak ediyorum. Valla bizimki hareketli bir bebek oldugu icin yarim saat ancak surdu cok sukur her seyini de gosterdi zorluk cikarmadan
Ben eşimi tembihledim yoksa tepki göstereceğimi bildiği için o da sessiz kaldıYa sana helal olsun idolumsun valla ben istedim ki 3 ay olmadan kimseye soylemeyim nolur nolmaz diye ama eşim dayanamadı 9. Haftada söyledik ooyyy arkamdan da yüzüme de denmeyen kalmadi vay efendim nasıl saklarmişım bilmem ne .. ahh ahh neler cektim
Ters bi tepki vermediler AllahtanEvet vefat etmis birisi olunca zaten o ortamda da pek soylenilmez. O yuzden aileniz de anlayisla karsilamistir bence
Geçmiş olsun canımKızlar bana hastanede yatış verdiler bugün Ayrıntılı ultrason için geldim bebeğim çok şükür sağlıkli onda bir şey yok Ancak ben çok kötü gribim kovit testi ve domuz gribi testim negatif çıktı Lakin beni gene de bu gece tuttular bana dua edin tez zamanda iyileşip evime gideyimhastanede yatış verdiler ama hala bir ağrı kesici bile vermediler
benim hiç çatlağım olmadı ki annemin aşırı çatlaşmış. sıfır çatlakla ilk hamileliği kapattım, mustela kullanmıştım. şimdi badger diye katı bir yağ kullanıyorum.Peki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsa
Benim de annemde asiri catlama var. Ondan korkuyorum ama annemin de karni cok buyumus benim gibi degilmis. Hadi bakalim insallah bizim de hic catlaksiz devam ederbenim hiç çatlağım olmadı ki annemin aşırı çatlaşmış. sıfır çatlakla ilk hamileliği kapattım, mustela kullanmıştım. şimdi badger diye katı bir yağ kullanıyorum.
Sakin takilmayin caninizi sikmayin kalbinde parlaklik teyzemin kizinda da cikti. Teyzem doktor bu arada kendisi bu tarz sorunla karsilasanlara hep kizini ornek gosterir benim kizimda da vardi diye bu arada kizi cok saglikli ve akilli masallah kocaman oldu. Gecen gunde yazmıştım bu haftalarda kusurlar cikabiliyormus 26 28.haftadan sonra cogu duzeliyormus doktorum oyle soylediBen detaylı dan şimdi çıktım bebeğin kalbinde parlaklık gördü nokta gibi. Down sendromlu bebeklerde oluyormuş bu ama,ense kalınlıgı ve burun kemiği normal dedi. Riskin artmadı aynı dedi. Bazen down değilse normal bebeklerde plıp ilerde kayboluyor muş. Canm epey skldı. Başka birşey görmedi ama yinede ben takıldım oraya. Bebeğe az,kan,gidiyormuş banada,kan,sulandıeıcı yazdı.
inşallahBenim de annemde asiri catlama var. Ondan korkuyorum ama annemin de karni cok buyumus benim gibi degilmis. Hadi bakalim insallah bizim de hic catlaksiz devam eder
İnsallahh canimminşallahama annede var diye bizde de olacak diye bir şey yok yani, için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?