2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hamile kaldığım hafta kayınpederim vefat etmişti. Bende bebekle ilgili herhangi olumsuz bir durum olursa diye 3. Ayı hayırlısıyla atlatayım diye bekledim. Aradan zaman geçmesi iyi oldu.
Evet vefat etmis birisi olunca zaten o ortamda da pek soylenilmez. O yuzden aileniz de anlayisla karsilamistir bence

Kız ben 8 haftalıkken kaynanamlara söylememe rağmen görümcem hala 'saklamışsın bizden' dedi. Zaten ogreneli 10 gün olmuş neyini saklamişım. Test günü mü soylim yani Allah'ım ya
Bana çok sapıkça geliyor ya napican kaç haftalık sana ne iste tebrik et geç şimdi de doğuma gelme plani yapıyorlar oldu gelin bi de siz bakın şeyime ikinirken tövbe yarabbim ya eşimden başkası olmayacak mahremimde kimseyi istemiyorum dedim, kendi annem bile beni en son 9 yaşında çıplak görmüştür yani ki onu bile istemiyorum dogururum sonra gelirsiniz ikinirken kapıda işiniz ne

detaylıda gelişiminin 3 4 gün önce gittiğini öğrendim doktor iyi bişey dedi ama var mı benzer durumda olan 21+2ydi 21+5 gibi dedi dün.

Arkadaslar ben de simdi ayrintilidan ciktim cok sukur guzel sonclarimiz
Çok sevindim gözünüz aydin darısı bize olsun benimde az kaldi heyecanliyim boyu kilosu nasil oldu kimbilir nasil büyüdü yavrum renklide yuzunu görebildiniz mi;,) birde ne kadar sürdü ayrıntılı

detaylıda gelişiminin 3 4 gün önce gittiğini öğrendim doktor iyi bişey dedi ama var mı benzer durumda olan 21+2ydi 21+5 gibi dedi dün.
Benim 21 +4 dü ama 1 hafta onde 22+6 demişti gecen persembe günü esim de yapili ve uzun boylu olduğu icin babaya çekmiştir siz zaten kari koca boyunuz var dedi

Çok sevindim gözünüz aydin darısı bize olsun benimde az kaldi heyecanliyim boyu kilosu nasil oldu kimbilir nasil büyüdü yavrum renklide yuzunu görebildiniz mi;,) birde ne kadar sürdü ayrıntılı
Evett gorduk babasina cok benzettik. Acaba su anki goruntusuyle dogdugunda ayni mi olur yuzu merak ediyorum. Valla bizimki hareketli bir bebek oldugu icin yarim saat ancak surdu cok sukur her seyini de gosterdi zorluk cikarmadan

Benim 21 +4 dü ama 1 hafta onde 22+6 demişti gecen persembe günü esim de yapili ve uzun boylu olduğu icin babaya çekmiştir siz zaten kari koca boyunuz var dedi
bizde de benim taraf daha uzun eşimin anne tarafı kısa baba tarafı uzun o konuda babasına çekmiş kendisi ,kardeşleri hep kısa

Benim kizimda öyle doktor boylu olcak diye espri yaptı :) ama bu haftalarda arada boyle ilerde çıkabilir arada haftasiyla uyumlu cikabilir sorun yok dedi doktor
Evett gorduk babasina cok benzettik. Acaba su anki goruntusuyle dogdugunda ayni mi olur yuzu merak ediyorum. Valla bizimki hareketli bir bebek oldugu icin yarim saat ancak surdu cok sukur her seyini de gosterdi zorluk cikarmadan
Maşallah yaaa daha çok kücükler degisebilirler saglikla gelsinlerde insallah ❤ benimde az kaldi merak ediyorum kizim nasil gözüküyor heyecanliyim

Ben eşimi tembihledim yoksa tepki göstereceğimi bildiği için o da sessiz kaldı Kaynanam hiçte söylemediniz dedi. Bende yeni yıl akşamı süpriz yapmak için söylemedik dedim artık.
Evet vefat etmis birisi olunca zaten o ortamda da pek soylenilmez. O yuzden aileniz de anlayisla karsilamistir bence
Ters bi tepki vermediler Allahtan Verselerdi de söyledim zaten…
Bu arada gözün aydın güzel geçmiş ultrasonun darısı bize inşallah

Geçmiş olsun canım

Peki catlaginiz oldu mu? Ben acikcasi memnunum bu durumdan sadece insanlara cok farkli geliyor sasiriyorlar. Catlagim olmaz belki diyorum hani cok cikmazsa
benim hiç çatlağım olmadı ki annemin aşırı çatlaşmış. sıfır çatlakla ilk hamileliği kapattım, mustela kullanmıştım. şimdi badger diye katı bir yağ kullanıyorum.

Ben detaylı dan şimdi çıktım bebeğin kalbinde parlaklık gördü nokta gibi. Down sendromlu bebeklerde oluyormuş bu ama,ense kalınlıgı ve burun kemiği normal dedi. Riskin artmadı aynı dedi. Bazen down değilse normal bebeklerde plıp ilerde kayboluyor muş. Canm epey skldı. Başka birşey görmedi ama yinede ben takıldım oraya. Bebeğe az,kan,gidiyormuş banada,kan,sulandıeıcı yazdı.

benim hiç çatlağım olmadı ki annemin aşırı çatlaşmış. sıfır çatlakla ilk hamileliği kapattım, mustela kullanmıştım. şimdi badger diye katı bir yağ kullanıyorum.
Benim de annemde asiri catlama var. Ondan korkuyorum ama annemin de karni cok buyumus benim gibi degilmis. Hadi bakalim insallah bizim de hic catlaksiz devam eder

Sakin takilmayin caninizi sikmayin kalbinde parlaklik teyzemin kizinda da cikti. Teyzem doktor bu arada kendisi bu tarz sorunla karsilasanlara hep kizini ornek gosterir benim kizimda da vardi diye bu arada kizi cok saglikli ve akilli masallah kocaman oldu. Gecen gunde yazmıştım bu haftalarda kusurlar cikabiliyormus 26 28.haftadan sonra cogu duzeliyormus doktorum oyle soyledi benimde 2bucuk hafta once kafatasında cok kucuk kist görünümü goruyorum dedi ben de ilk kez duydum cok korktum ama doktor o kadar rahatti ki bu haftalarda cok sık goruyoruz maksimum 28de gecer ama seninki daha erkende gecebilir cok kucuk cunku dedi. Icinizi rahat tutun burun ense için iyi dediyse bide insallah Allahin izniyle sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…