- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.861
Bu haftalarda kalpte parlaklık gözükebiliyormuş ama genelde doğana kadar düzeliyormuş diye biliyorum ben, inşallah sizinki de öyle olacaktırBen detaylı dan şimdi çıktım bebeğin kalbinde parlaklık gördü nokta gibi. Down sendromlu bebeklerde oluyormuş bu ama,ense kalınlıgı ve burun kemiği normal dedi. Riskin artmadı aynı dedi. Bazen down değilse normal bebeklerde plıp ilerde kayboluyor muş. Canm epey skldı. Başka birşey görmedi ama yinede ben takıldım oraya. Bebeğe az,kan,gidiyormuş banada,kan,sulandıeıcı yazdı.
İnşallah canım ya biraz ürktüm. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı dogarBu haftalarda kalpte parlaklık gözükebiliyormuş ama genelde doğana kadar düzeliyormuş diye biliyorum ben, inşallah sizinki de öyle olacaktır
Çok sağolun ya . Bunları duymak iyi geldi. İnşallah geçici bir durum dur ve problem yaratmaz.Sakin takilmayin caninizi sikmayin kalbinde parlaklik teyzemin kizinda da cikti. Teyzem doktor bu arada kendisi bu tarz sorunla karsilasanlara hep kizini ornek gosterir benim kizimda da vardi diye bu arada kizi cok saglikli ve akilli masallah kocaman oldu. Gecen gunde yazmıştım bu haftalarda kusurlar cikabiliyormus 26 28.haftadan sonra cogu duzeliyormus doktorum oyle soyledibenimde 2bucuk hafta once kafatasında cok kucuk kist görünümü goruyorum dedi ben de ilk kez duydum cok korktum ama doktor o kadar rahatti ki bu haftalarda cok sık goruyoruz maksimum 28de gecer ama seninki daha erkende gecebilir cok kucuk cunku dedi. Icinizi rahat tutun burun ense için iyi dediyse bide insallah Allahin izniyle sorun yoktur
Maşallah kaç haftalıkKilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ultrasona göre 21. Haftanın içindeyimMaşallah kaç haftalık
9 kiloyla rekor bendedir diye düşünüyorumKilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ben 66 ile başladım, üç hafta öncesine kadar hiçbir şey yiyemiyordum. 60 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi 61 kiloyum. :) Başta vermem hiç de fena olmadı ama bağışıklık çöktü tabii.Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ben de daha yeni iki kilo aldim omdan once hic kilo almamistim. Saglikli besleniyorum fakat yaninda maalesef ki canimin istedigi seyleri de tuketiyorum insallah hizli bir kilo artisi olmazKilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Yanlız değilsin9 kiloyla rekor bendedir diye düşünüyorum
Ben de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsunYanlız değilsin8kg da ben almışım.
Ben 60 ile başladım 61 ile devam ediyorum. 20+3 benim de haftam.Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
5 ay nasil durduniz söylemeden ben catlardimHamile olduğumdan eşimin ailesi ve benim annemin yeni haberi oldu yılbaşında şok oldular hatta 5 aylık olduğuma bile inanmadılar hani karnına bakayım dedi kaynanamhiç belli olmuyor dediler. Bana göre karnım büyüdü ama onlara göre büyümemiş
Ben cuma günü oldum sadece kol ağrısı yaptı onun dışında hiçbir yan etkisi olmadı .İlk hamileliğimde 2 doz olmuştum bunda da tek doz yeterli imişAz önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
Rutin kan tahlili demir,B12 vs çoğu değere bakılıyorKızlar beni yarin icin hem kan tahliline hem de tetanoz asisina cagirdilar yeni aşılar gelmiş. Kan tahlili ne icin onu bilmiyorum.
ben 63le başladım 69dayım. zaten ideal kilom bile 60-74 arası.Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
benim de aynı sizin gibi. bel kalınlaştı inceydi. boyumuz da aynıBen de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsun70 ile başladım, boy 1.74. Şu an 79 olmuşum. Deli gibi yiyor muyum, kesinlikle hayır. Bir arkadaşım vücut o göbeği taşımak için kendini ayarlıyor, senin çok da elinde değil demişti. Bence de öyle. Çünkü üst vücudum inceydi, sanırım oraya aldım. Bebişim göbeğim maşallah kocaman oldu.
Bende 70 le başladım 76 oldumBen de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsun70 ile başladım, boy 1.74. Şu an 79 olmuşum. Deli gibi yiyor muyum, kesinlikle hayır. Bir arkadaşım vücut o göbeği taşımak için kendini ayarlıyor, senin çok da elinde değil demişti. Bence de öyle. Çünkü üst vücudum inceydi, sanırım oraya aldım. Bebişim göbeğim maşallah kocaman oldu.
kesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.Bende 70 le başladım 76 oldumistikrarlı bir şekilde kilo alıyorum. Benim de karın çok büyüdü kilo almamın sebebi hiç mide bulantımın olmaması olabilir :) sağlıklı olsun da aldığımız kilo olsun (15 kg a kadar yolum var, kaldı 9 )
bende aşırı yemiyorum ama kendimi durdurmuyorum da kilo alcam diye :) ben hep balık etliydim ve hep dikkat etmem gerekirdi ve kolay kilo veren biri de değilim. Bu dönemde de bu stresi yaşamak istemiyorum açıkcası can boğazdan geliyor benim için şuankesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?