2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu haftalarda kalpte parlaklık gözükebiliyormuş ama genelde doğana kadar düzeliyormuş diye biliyorum ben, inşallah sizinki de öyle olacaktır

Çok sağolun ya . Bunları duymak iyi geldi. İnşallah geçici bir durum dur ve problem yaratmaz.

Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ben 66 ile başladım, üç hafta öncesine kadar hiçbir şey yiyemiyordum. 60 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi 61 kiloyum. :) Başta vermem hiç de fena olmadı ama bağışıklık çöktü tabii.

Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ben de daha yeni iki kilo aldim omdan once hic kilo almamistim. Saglikli besleniyorum fakat yaninda maalesef ki canimin istedigi seyleri de tuketiyorum insallah hizli bir kilo artisi olmaz

Yanlız değilsin 8kg da ben almışım.
Ben de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsun 70 ile başladım, boy 1.74. Şu an 79 olmuşum. Deli gibi yiyor muyum, kesinlikle hayır. Bir arkadaşım vücut o göbeği taşımak için kendini ayarlıyor, senin çok da elinde değil demişti. Bence de öyle. Çünkü üst vücudum inceydi, sanırım oraya aldım. Bebişim göbeğim maşallah kocaman oldu.

5 ay nasil durduniz söylemeden ben catlardim

ben 63le başladım 69dayım. zaten ideal kilom bile 60-74 arası.
benim de aynı sizin gibi. bel kalınlaştı inceydi. boyumuz da aynı

Bende 70 le başladım 76 oldum istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum. Benim de karın çok büyüdü kilo almamın sebebi hiç mide bulantımın olmaması olabilir :) sağlıklı olsun da aldığımız kilo olsun (15 kg a kadar yolum var, kaldı 9 )

kesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.

kesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.
bende aşırı yemiyorum ama kendimi durdurmuyorum da kilo alcam diye :) ben hep balık etliydim ve hep dikkat etmem gerekirdi ve kolay kilo veren biri de değilim. Bu dönemde de bu stresi yaşamak istemiyorum açıkcası can boğazdan geliyor benim için şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…