2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.
ben 58 le hamile kaldim 55 e kadar düştüm dediginiz gibi once verdim simdilerde aliyorum 60.50 ciktim bu sabahta. Boyum 1.65 arkadan bakan hamile demez önden bakan 6 aylik der gobegim cikti baya bu arada benim göğüslerim cok büyüdü artik sutyenlerimi takamiyorum ve ilk çatlak firesini göğüslerden yicem sanirim acitiyor ve kaşınıyor

Benimde göbeğimin aksine göğüslerim çok büyüdü ve birkaç minik çatlak oluşmaya başladı inşallah daha fazla olmaz bende 7 kg aldım 21+4 haftalık hamileyim bakalım salı günü detaylı ultrasona gidicem çok merak ediyorum boyunu kilosunu yüzünü felan

Goguslerim benide sasirtiyor bacagim kolum budum ince hala belimde kalin durmuyor gobek hele ki gogusler .. benimde bir kac minik catlak oldu göğüste. Kaşıntı oluyormu sizde sadece goguslerimin ustunde kasinti oluyor nemlendirince duzeliyor.

Ayy sakın kaşımayın ben bilmiyordum burda bir arkadas soyledi sonradan baktim ki hep cizik cizik catlamis ya gunde bi kac kez kremleyip yağlayın inşallah sizin catlamaz

Benim de bacaklarım çok zayıf ve incedir normalde direkt oraya alıyorum bir de göğüslerim aşırı büyüdü

Kacinci haftada suyunuz azalmisti? 32. Haftada mı azaldıydı?

Ayy sakın kaşımayın ben bilmiyordum burda bir arkadas soyledi sonradan baktim ki hep cizik cizik catlamis ya gunde bi kac kez kremleyip yağlayın inşallah sizin catlamaz
Geçmiş olsun bana bende kaşidiktan sonra oldu ;(cizikler insallah genişlemez evet bir kac kere yaglamak gerekiyor ama kiyafetlere bulasiyor. Hafta sonlari evdeyim full yagli geziyorum

Karnınızda büyük bir baloncuk patlamış ya da bardağa pipetle üflersiniz ya onun gibi bir his oluyor mu? Böyle baya yoğun bir his gaz kesinlikle değil 21. Hafta.

Geçmiş olsun bana bende kaşidiktan sonra oldu ;(cizikler insallah genişlemez evet bir kac kere yaglamak gerekiyor ama kiyafetlere bulasiyor. Hafta sonlari evdeyim full yagli geziyorum
Ben de öyle yapıyorum inşallah daha catlamayiz

Kızlar vajinal kaşıntı yaşıyorum sabahtan beri ya, idrar yolu enfeksiyonu degilim cunku yeni tahlil verdim. Niye böyle olmuş olabilir? Kuru tutuyorum zaten gunde iki kez çamaşır değistiriyorum. Başına gelen var mı.

Bende 167 boydan yırtıyorum. Ama aldıklarım popo kısmına gidiyor eşit dağılsa keşke
5 ay nasil durduniz söylemeden ben catlardim
Sakin biriyim ondan sanırım

Karnınızda büyük bir baloncuk patlamış ya da bardağa pipetle üflersiniz ya onun gibi bir his oluyor mu? Böyle baya yoğun bir his gaz kesinlikle değil 21. Hafta.
Bana da bi kaç gündür balon patlama hissi gbi bişe oluyo anlam verememiştim şu ana kadr da hareket hissetmemiştim eğer bebişse mutlu oldum şu an da

Bende toplam beş kilo aldım göbekle popom yarışıyor evde kızım ve eşim dalga geçiyor ben ilk gebeliğim de de bu aylardan sonra çıkmıştı göbeğim yine aynı iç karnım geniş olmadığı için hemen belli edyor kendini ilk üç ay bir kilo son iki aydırda dört kilo aldım son atlar daha çok aldım ilk gebeliğinde 19 kilo ile tamamlamıştım bakalım bu nasıl olacak çünkü ilerleyen zamanlarda alıyorum

Göğüslerim hiç kaşınmadı bende ona çok şaşırdım bir anda bir iki çatlak görünce ama göbeğim çok kaşınıyor her gece yatmadan bebe yağı sürüyorum bazen de hindistan cevizi yağı kullanıyorum

O kadarr haklisin kiiii. Ben hic bilmiyorum bu konularda bilgim yok. Dogum esnasinda gelip kapida mi bekliyorlarmis bir de Esim ve annem disinda ben de kimseyi istemem gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…