- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.881
ben 58 le hamile kaldim 55 e kadar düştüm dediginiz gibi once verdim simdilerde aliyorum 60.50 ciktim bu sabahta. Boyum 1.65 arkadan bakan hamile demez önden bakan 6 aylik der gobegim cikti bayakesinlikle. mide bulantıları çok olanlar kilo verip aldılar biz vermeden aldık bence. mide yanmamdan dolayı da çikolata tatlıdan yağlı şeylerden de uzağım. ona rağmen aldım 6 kiloyu.
Benimde göbeğimin aksine göğüslerim çok büyüdü ve birkaç minik çatlak oluşmaya başladı inşallah daha fazla olmaz bende 7 kg aldım 21+4 haftalık hamileyim bakalım salı günü detaylı ultrasona gidicem çok merak ediyorum boyunu kilosunu yüzünü felanben 58 le hamile kaldim 55 e kadar düştüm dediginiz gibi once verdim simdilerde aliyorum 60.50 ciktim bu sabahta. Boyum 1.65 arkadan bakan hamile demez önden bakan 6 aylik der gobegim cikti bayabu arada benim göğüslerim cok büyüdü artik sutyenlerimi takamiyorum ve ilk çatlak firesini göğüslerden yicem sanirim acitiyor ve kaşınıyor
Goguslerim benide sasirtiyor bacagim kolum budum ince hala belimde kalin durmuyor gobek hele ki gogusler .. benimde bir kac minik catlak oldu göğüste. Kaşıntı oluyormu sizde sadece goguslerimin ustunde kasinti oluyor nemlendirince duzeliyor.Benimde göbeğimin aksine göğüslerim çok büyüdü ve birkaç minik çatlak oluşmaya başladı inşallah daha fazla olmaz bende 7 kg aldım 21+4 haftalık hamileyim bakalım salı günü detaylı ultrasona gidicem çok merak ediyorum boyunu kilosunu yüzünü felan
Ayy sakın kaşımayın ben bilmiyordum burda bir arkadas soyledi sonradan baktim ki hep cizik cizik catlamis yaben 58 le hamile kaldim 55 e kadar düştüm dediginiz gibi once verdim simdilerde aliyorum 60.50 ciktim bu sabahta. Boyum 1.65 arkadan bakan hamile demez önden bakan 6 aylik der gobegim cikti bayabu arada benim göğüslerim cok büyüdü artik sutyenlerimi takamiyorum ve ilk çatlak firesini göğüslerden yicem sanirim acitiyor ve kaşınıyor
Benim de bacaklarım çok zayıf ve incedir normalde direkt oraya alıyorum bir de göğüslerim aşırı büyüdüBen de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsun70 ile başladım, boy 1.74. Şu an 79 olmuşum. Deli gibi yiyor muyum, kesinlikle hayır. Bir arkadaşım vücut o göbeği taşımak için kendini ayarlıyor, senin çok da elinde değil demişti. Bence de öyle. Çünkü üst vücudum inceydi, sanırım oraya aldım. Bebişim göbeğim maşallah kocaman oldu.
Kacinci haftada suyunuz azalmisti? 32. Haftada mı azaldıydı?Benim ilk hamileliğimde azalmıştı suyum. Sıkı takip yapıldı. 32. Haftadan sonra haftada 2 defa falan kontrole gidiyordum. 37. Haftaya kadar dayandı. Kontrollerinizi aksatmayın sağlıkla alırsınız kucağınıza. Oğlum 7 yaşında şu an. Ben ml ölçmesine takıldım. Neye göre ölçüyor da söylüyor. Bebeğin kilosunda bile tam tutturamıyorlar. 88 ml gibi net bir rakam vermesi saçma bence.
Geçmiş olsun bana bende kaşidiktan sonra oldu ;(cizikler insallah genişlemez evet bir kac kere yaglamak gerekiyor ama kiyafetlere bulasiyor. Hafta sonlari evdeyim full yagli geziyorumAyy sakın kaşımayın ben bilmiyordum burda bir arkadas soyledi sonradan baktim ki hep cizik cizik catlamis yagunde bi kac kez kremleyip yağlayın inşallah sizin catlamaz
Ben de öyle yapıyorum inşallah daha catlamayizGeçmiş olsun bana bende kaşidiktan sonra oldu ;(cizikler insallah genişlemez evet bir kac kere yaglamak gerekiyor ama kiyafetlere bulasiyor. Hafta sonlari evdeyim full yagli geziyorum
Bebişinizdir oKarnınızda büyük bir baloncuk patlamış ya da bardağa pipetle üflersiniz ya onun gibi bir his oluyor mu? Böyle baya yoğun bir his gaz kesinlikle değil 21. Hafta.
Bende 167 boydan yırtıyorum. Ama aldıklarım popo kısmına gidiyor eşit dağılsa keşkeBen de 9 kilo aldım. Yazayım da moral olsun70 ile başladım, boy 1.74. Şu an 79 olmuşum. Deli gibi yiyor muyum, kesinlikle hayır. Bir arkadaşım vücut o göbeği taşımak için kendini ayarlıyor, senin çok da elinde değil demişti. Bence de öyle. Çünkü üst vücudum inceydi, sanırım oraya aldım. Bebişim göbeğim maşallah kocaman oldu.
Sakin biriyim ondan sanırım5 ay nasil durduniz söylemeden ben catlardim
Bebek oKarnınızda büyük bir baloncuk patlamış ya da bardağa pipetle üflersiniz ya onun gibi bir his oluyor mu? Böyle baya yoğun bir his gaz kesinlikle değil 21. Hafta.
Bana da bi kaç gündür balon patlama hissi gbi bişe oluyo anlam verememiştim şu ana kadr da hareket hissetmemiştim eğer bebişse mutlu oldum şu an daKarnınızda büyük bir baloncuk patlamış ya da bardağa pipetle üflersiniz ya onun gibi bir his oluyor mu? Böyle baya yoğun bir his gaz kesinlikle değil 21. Hafta.
Göğüslerim hiç kaşınmadı bende ona çok şaşırdım bir anda bir iki çatlak görünce ama göbeğim çok kaşınıyor her gece yatmadan bebe yağı sürüyorum bazen de hindistan cevizi yağı kullanıyorumGoguslerim benide sasirtiyor bacagim kolum budum ince hala belimde kalin durmuyor gobek hele ki gogusler .. benimde bir kac minik catlak oldu göğüste. Kaşıntı oluyormu sizde sadece goguslerimin ustunde kasinti oluyor nemlendirince duzeliyor.
Dün detaylı ultrasona gittim. Doktor ben tetanoz aşısını 26. haftada öneriyorum dedi. Bende 26 ve 30. haftalarda olmayı düşünüyorum.Az önce sağlık ocağından aradılar rutin kontrol ve tetenoz asisi için ama ben çok kararsızım sizler aşı oldunuz mu
O kadarr haklisin kiiii. Ben hic bilmiyorum bu konularda bilgim yok. Dogum esnasinda gelip kapida mi bekliyorlarmis bir deBana çok sapıkça geliyor ya napican kaç haftalık sana ne istetebrik et geç şimdi de doğuma gelme plani yapıyorlar oldu gelin bi de siz bakın şeyime ikinirken tövbe yarabbim ya eşimden başkası olmayacak mahremimde kimseyi istemiyorum dedim, kendi annem bile beni en son 9 yaşında çıplak görmüştür yani ki onu bile istemiyorum dogururum sonra gelirsiniz ikinirken kapıda işiniz ne
Ben 57 ile başladım şuan 62.Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Canım maşallah yaBir 6-7ayi var benimkinin61.9 kiloyum boyum 1.68
Cok gaza gelirsem yüzümü de paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?