2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Oncesinde bu tarz hikayeleri neredeyse hic dinlemememe ragmen cok yakinim olan birinin cocugunda gormus dr parlaklik. O da korkmus epey ama bu haftalarda cok sık karsilasilan bir seymis. Ondan bahsetmisti. Zaten saglikla da dogdu bebegi cok tatli bir yasinda tam su an. Yani ben bu tarz bilgileri bilmiyorken bile boyle bir seyin olduguna sahit oldum demek ki o kadar fazla karsilasilan bir sey. O yuzden bosuna korkutmayin kendinizi gercekten hicbir sey degil bu emin olun hamileliginizin keyfini cikarmaya calisin

Kilo artışlarınız ne durumda? Ben mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 3 kilo civarı artış var kilomda. 2 kilosunu bu ay aldım.
Ben ilk başta 5 kiloya yakın verdiğim için şu an 1,5 kilo aldım sadece. Ama çok alsaydım da bebeğe zararı olmadıkça kiloyu hiç önemsezdim hatta bu kadar bulantı yaşayıp kilo vermektense almayı tercih ederdim

İyi akşamlar güzel anneler

Umarım herkesin keyfi yerindedir
Birkaç zamandır bakamadım buraya, herkese sağlıkla, huzurla, mutlulukla, geçen bir yıl diliyorum bu yıl bizlerin yılı olacak ALLAH’ın izniyle hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alıcaz, heyecanımız büyük

Bende dün detaylı ultrason’a girdim. Herşey yolunda çok şükür 40-45 dk sürdü. Renkli ultrason pozumuzu aldık
Girecek tüm annelerin, güzel haberler alması dileğiyle

Evet bende yavaşça öyle düşünmeye,başladım. Herşey iyi olacak inşallah saglıklk olduğunu düşünmeye çalışıyorum

Gözün aydın canım maşallah

Merhaba kızlar, ağustos annelerinden geliyorum. Umarım hepiniz bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla neşeyle ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız

Bizim göbeğimiz anlık böyle teyzoşlar
Eki Görüntüle 3185695

Bayıldım bu nasıl güzel bir fotoğraf. Benimde çocuklarım var iki tane böyle gelirler mi bilmiyorum daha 8 haftalığım belki ondan uzaktırlar ama çok isterim gelsin yatsınlar böyle maşallah size ve onlara huzuru yüzünden okunuyor maşallah miniğe

105 ile basladim 95e düştüm once simdilerde de 100 oldum sanirim Bayadır tartiya cikmiyorum doktor da unuttu son gittiğimde ben de memnun oldum bu durumdan
Diyetle mi oldu bu yoksa mide bulantısıyla mı? Ben kilolu hamile kaldığım için diyetisyenle sürecime devam ediyorum ilk 3 ay 3.5-4 kg vermeyi hedefliyoruz sonrasında duruma göre 1-1.5 kg. En azından doğumdan sonra şuankinden çok daha fazla olmamak adına. Sizi görünce de alıcılarım açıldı sormak istedim. 10 kg vermek beni çok cezbetti Varsa bir yolu öğrenmek isterim

Aynısını 20. Haftadan beri yaşıyorum git gide siddetlendi. Şu an 31 haftalık. Çok acı çekiyorum doktorum normal diyo magnezyum verdi

Bende aynı şekildeydim canım benim de 18 de başlamıştı 19 20. Haftamda çoğaldı 21 ve 22. Haftamda hafifledi geçti dün kontrolüm vardı doktora anlattığımda vermedi magnezyum bende hergün 1 adet maden suyuna devam ediyorum enfeksiyondanda aynı şikayetler olabilir dedi zaten idrarımı yaparken arada yanma oluyodu tek kullanımlık bi toz verdi onu içtim bugün yataktan ağrısız kalktım şükür ilk defa gece 15 kere tuvalete kalkmadım tabi hala sol bölgemde hafiften var ama ağrı bile diyemem ona bayağı azaldı şükür

Günaydın kızlar ilk defa tadı güzel olan bi kan ilacı içiyorum şoktayım inşallah midemede dokunmadan ilerleyebilirim zaten midem çok hassas ne yesem ağrıyor 2 haftadır yanıyor

Ben de öyle doyduğumda kalkıyorum zorlamıyorum mideyi tamamen doldurmaya. Yoksa kim bilir kaç olurdum kilo almamak için çaba harcadıkça kilo alıyosun zaten.

Benim de bu ay belirdi karnım benim de göbekle göğüs arası çok kaşınıyor ya

Aynısını 20. Haftadan beri yaşıyorum git gide siddetlendi. Şu an 31 haftalık. Çok acı çekiyorum doktorum normal diyo magnezyum verdi
Benim doktorum yükün arttığı için ağrı yapar dedi. Çatıyla alakalı bişey söylemedi magnezyum arttırdı. 250 mg magnezyum alıyorum bir günde.

Enfeksiyon yok çok şükür de magnezyum da fayda etmiyor bana

Enfeksiyon yok çok şükür de magnezyum da fayda etmiyor bana
Çevremde erkek bebeğe hamile olan bi çok insan ağrılı biraz zor geçtiğini söylüyorlar bende 2 kız hamileliğimden sonra buna kanaat getirdim bu kadar ağrı sıkıntı yaşamadım hiç ne kadar doğru bilmiyorum yinede en başından beri mide bulantısı çeşitli ağrılarla cebelleşiyorum kızlarım da tek sıkıntım 20. Haftadan sonra mide yanması olmuştu sadece o kadar

Hayırlı olsun canım gözünaydın maşallah Bana devletteki doktor hep erkek dedi kesin erkek dedi bakalım detaylı da bir sürpriz yaşar mıyız merak etmiyo değilim böyle okuyunca

Kizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun, herkese soruyorum bilen var mı

Bence cinsiyetle alakası yoktur ya bende mide bulantısı 3 en fazla 4 hafta oldu ama mide yanması başından beri var detaylıda da erkek oldugunu net olarak gördük. Ama ağrılarım 2.ayıma girer girmez başladı iş güç hak getire yemek yapabildiğime şükrediyorum

Mide bulantisi ve kusma aşırı fazlaydi cnm onlar pek kalmadi ama mide yanmasi gunluk oluyor arada bulanti da eslik ediyor. Birkac haftadir ben de yeme isini abarttim ama yine bir cekiduzen vericem kendime yuruyus de ekleyip inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…