2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu catlama bende ee oldu damarda ecopirin basladik ama bazı kisiler de kullanma diyor dogumda kanaman durmaz diyor ama doktorun dediğini dinliyorum

Valla cnm Bi de su var ki ben ilk hamileligimde hicbir puruz duymamistim 7 sene oldu. Sanki teknoloji gelistikce minik minik her halti söylüyorlar bu hamileligimde yok tansiyon diye holter taktilat yok damar centigi var dedi yok alerji çıktı sürekli Bi seyler söylendi. Annem diyor bizim zamanimizda detaylar falan yoktu rahattik diyor sahiden de oyle ya.

Yok ya herkesinki farkli bende de tam tersi erkek rahat gecti ilk uc ay tiksindim ama kusmadim hemen gecmisti son ayda da alerji oldum. Bunda hem bulanti kusma 4 ay surdu hala da yanma ve bulanti var bi de üstüne ilk gunden alerji ve kasintilarim basladi artarak surdu

Bende aynı durumdayım tabiki olmayabilir bilimsel bişey değil sonuçta dediğim gibi hem kendi deneyimlerimden hemde çevremdekilerin söylediklerinden bunu çıkardık

Çok geçmiş olsun canım tabiki her hamilelik bir olmuyo bünyeden bünyeye bebekten bebeğe bile değişiyo yinede ufakta olsa aynı ortak özellikler olabiliyo bnm iki kızımdada rahat geçti hareketleri de birbirinin aynısıydı ortak özellikleri vardı çok tek fark fiziksel olarak olmuştu belim ince karnım sivriydi ekşi yerine tatlı çekiyodu canım şuanki en başından beri bambaşka ilerliyo kendimden yola çıkarak zaten en başından beri cinsiyetinin farklı olduğunu hissettim düşündüm

Kızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Benimde trizomi 13/15 1:50 gibi çıkmıştı 1 hafta önce amniyosentez oldum hiç stres yapmayın umarım sonuçlarımız güzel çıkacak.

Kızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.

Benimde trizomi 13/15 1:50 gibi çıkmıştı 1 hafta önce amniyosentez oldum hiç stres yapmayın umarım sonuçlarımız güzel çıkacak.
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah

Bu yorumu bana dokrorum yapti aynenn bu sekilde bende de kafatasinda kucucuk kist goruyorum ama bunlar cok sık goruluyor gecer dedi.ilk duyunca fenalastim tabi sonra eşim detayini sorunca eskiden bu kadar sık ultrasona girme yoktu zaten bu haftalar tam bebegin gelisimi oldugu buyudugu haftalar ve cihazlarda ufak tefek farkliliklar cikabilir genelde doguma kadar buyuk yuzdesi geciyor ama doguma kalmadan 26 28haftalarda geçtigini zaten cok sık goruyoruz dedi. Bunlari duymak rahatlatsada suphe birakiyor ve stres yapıyoruz hakli olarak. Gorulen tum pürüzler insallah duzelcek insallah
Fetal dna onermiyorlar mi oncesinde? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah Allah guzel haberler duyursun

Mide bulantisi ve kusma aşırı fazlaydi cnm onlar pek kalmadi ama mide yanmasi gunluk oluyor arada bulanti da eslik ediyor. Birkac haftadir ben de yeme isini abarttim ama yine bir cekiduzen vericem kendime yuruyus de ekleyip inşallah.
Cevabın için teşekkür ederim. Verilebiliyor onu gördüm ya şimdi senden nasıl huzurlandım bilemezsin o mesajınla çok sevaba girdin

İnşallah canım benim gönlünce olsun

Bayramminnosu hastanede yatiyordunuz nasil oldunuz bugun hersey yolunda mi
Sağolun Kızlar iyi dilekleriniz için Hastanede 3. günüm ama hala tedaviye başlamadılar bana yatarken damardan antibiyotik tedavisi yapacağız dediler Lakin 3 gündür Parol bile verilmedi dün akşam eşim çıkartmak istedi beni asistan doktor geldi evde iyileşemez Burada bizimle kalsın bebegide takip ediyoruz Başka servise çıkartacağız dedi ama bugun aksam oldu hala ne ilac ne de servisim degisti coronada degilim domuz gribide ama covit servisinde yatiyorum . Bilkent Şehir Hastanesi kadın doğum hastanesinde enfeksiyonla ilgilenen bir tane uzman enfeksiyon doktor varmış o dr.da 3 gündür benim tedavimi onaylamadığı için 3 gündür boştan yere yatıyorum.bebegim iyi cok şükür. Ben hala ayniyim grip semptomlari devam Ankara sehir hastanesinde bile dr kalmamis . Heryer hasta kayniyor .diger odalarda doktorsuzluktan sikayetciler . Ulkece sonumuz hayr olsun insallah .

İnşallah guzel geçer canım
Saolasın canım. Ay inşallah ya hayırlısıyla bi atlatsaydım.
Hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah canım. valla bugün 2 saatlik uykuyla gittim. Gece uyuyamadım. Hemşire hemen yapalım dedi. Kabul etmedim yarın geleyim dedim. Bi duş, uyku uyuyabilirsem. yarın daha iyi olur diye düşündüm.
Sen nasılsın var mı bi sıkıntın. Amniyonsentezi Devlet hastanesinde mi yaptırdın.
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
İnşallah çok saolun
Hayırlı sonuclarla gel insAllah canimm
Saol canım hayırlısıyla bi atlatsaydım.
Fetal dna da söyledi ama bu Ankara’daki Genox diye bi işletme var yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Hem para ödeyip iyi sonuç alamayınca amniyonsentez yaptırmışlar yine o yüzden hem zaman kaybı hemde maddi olarak en azından bunu yaptırırsam kesin sonuç diye düşündük.

Bir sıkıntım olmadı işlem öncesi ultrason yapıldı sonrasında antibiyotik verildi 1.5-2 saat dinlendim sonra tekrar ultrasonla kontrol edildi. Antibiyotik ilaç verildi kullandım. Sadece hafif ağrım oldu oda çok değil normal şuan gayet iyiyim şükür. Bende fetal DNA istemedim doktorum yapabilirsin ama oda tarama testi dedi, risk çıksa her türlü amniyosentez yaptıracaktım fetalde yanılma olduğundan dolayı riskte olsa amniyosentez istedim omunda ön sonucu 15 güne çıkıyor zaten önce sonuçta belli olur dedi doktorlar . Üniversite hastanesinde perinatologa yaptırdım.

Cevabın için teşekkür ederim. Verilebiliyor onu gördüm ya şimdi senden nasıl huzurlandım bilemezsin o mesajınla çok sevaba girdin

İnşallah canım benim gönlünce olsun
Tabi tabi hatta doktorum şey demisti 105 ile hamile kaldin doğuma 95 ile girsen çok iyi olur dikkat et yediklerine hareketli ol dedi. Yok aman diyet yapma falan demedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…