- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.921
Bu catlama bende ee oldu damarda ecopirin basladik ama bazı kisiler de kullanma diyor dogumda kanaman durmaz diyor ama doktorun dediğini dinliyorumKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun, herkese soruyorum bilen var mı
Valla cnm Bi de su var ki ben ilk hamileligimde hicbir puruz duymamistim 7 sene oldu. Sanki teknoloji gelistikce minik minik her halti söylüyorlar bu hamileligimde yok tansiyon diye holter taktilat yok damar centigi var dedi yok alerji çıktı sürekli Bi seyler söylendi. Annem diyor bizim zamanimizda detaylar falan yoktu rahattik diyor sahiden de oyle ya.Kizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun, herkese soruyorum bilen var mı
Yok ya herkesinki farkli bende de tam tersi erkek rahat gecti ilk uc ay tiksindim ama kusmadim hemen gecmisti son ayda da alerji oldum. Bunda hem bulanti kusma 4 ay surdu hala da yanma ve bulanti var bi de üstüne ilk gunden alerji ve kasintilarim basladi artarak surduÇevremde erkek bebeğe hamile olan bi çok insan ağrılı biraz zor geçtiğini söylüyorlar bende 2 kız hamileliğimden sonra buna kanaat getirdim bu kadar ağrı sıkıntı yaşamadım hiç ne kadar doğru bilmiyorum yinede en başından beri mide bulantısı çeşitli ağrılarla cebelleşiyorum kızlarım da tek sıkıntım 20. Haftadan sonra mide yanması olmuştu sadece o kadar
Bende aynı durumdayım tabiki olmayabilir bilimsel bişey değil sonuçta dediğim gibi hem kendi deneyimlerimden hemde çevremdekilerin söylediklerinden bunu çıkardıkBence cinsiyetle alakası yoktur ya bende mide bulantısı 3 en fazla 4 hafta oldu ama mide yanması başından beri vardetaylıda da erkek oldugunu net olarak gördük. Ama ağrılarım 2.ayıma girer girmez başladı iş güç hak getire yemek yapabildiğime şükrediyorum
Çok geçmiş olsun canım tabiki her hamilelik bir olmuyo bünyeden bünyeye bebekten bebeğe bile değişiyo yinede ufakta olsa aynı ortak özellikler olabiliyo bnm iki kızımdada rahat geçti hareketleri de birbirinin aynısıydı ortak özellikleri vardı çok tek fark fiziksel olarak olmuştu belim ince karnım sivriydi ekşi yerine tatlı çekiyodu canım şuanki en başından beri bambaşka ilerliyo kendimden yola çıkarak zaten en başından beri cinsiyetinin farklı olduğunu hissettim düşündümYok ya herkesinki farkli bende de tam tersi erkek rahat gecti ilk uc ay tiksindim ama kusmadim hemen gecmisti son ayda da alerji oldum. Bunda hem bulanti kusma 4 ay surdu hala da yanma ve bulanti var bi de üstüne ilk gunden alerji ve kasintilarim basladi artarak surdu
Ben de doktor ne derse tamam diyorum canımBu catlama bende ee oldu damarda ecopirin basladik ama bazı kisiler de kullanma diyor dogumda kanaman durmaz diyor ama doktorun dediğini dinliyorum
İnşallah guzel geçer canımKızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallahKızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Benimde trizomi 13/15 1:50 gibi çıkmıştı 1 hafta önce amniyosentez oldum hiç stres yapmayın umarım sonuçlarımız güzel çıkacak.Kızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallahBenimde trizomi 13/15 1:50 gibi çıkmıştı 1 hafta önce amniyosentez oldum hiç stres yapmayın umarım sonuçlarımız güzel çıkacak.
Hayırlı sonuclarla gel insAllah canimmKızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bu yorumu bana dokrorum yapti aynenn bu sekilde bende de kafatasinda kucucuk kist goruyorum ama bunlar cok sık goruluyor gecer dedi.ilk duyunca fenalastim tabi sonra eşim detayini sorunca eskiden bu kadar sık ultrasona girme yoktu zaten bu haftalar tam bebegin gelisimi oldugu buyudugu haftalar ve cihazlarda ufak tefek farkliliklar cikabilir genelde doguma kadar buyuk yuzdesi geciyor ama doguma kalmadan 26 28haftalarda geçtigini zaten cok sık goruyoruz dedi. Bunlari duymak rahatlatsada suphe birakiyor ve stres yapıyoruz hakli olarak. Gorulen tum pürüzler insallah duzelcek insallahValla cnm Bi de su var ki ben ilk hamileligimde hicbir puruz duymamistim 7 sene oldu. Sanki teknoloji gelistikce minik minik her halti söylüyorlar bu hamileligimde yok tansiyon diye holter taktilat yok damar centigi var dedi yok alerji çıktı sürekli Bi seyler söylendi. Annem diyor bizim zamanimizda detaylar falan yoktu rahattik diyor sahiden de oyle ya.
Fetal dna onermiyorlar mi oncesinde? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah Allah guzel haberler duyursunKızlar merhaba bugün perinatoloji doktoruyla görüştüm. Down sendromu riski 1/66 çıktı. En doğru sonuç için Amniyosentez önerdi. Yarın için randevu aldık. Dualarınızı eksik etmeyin.
Cevabın için teşekkür ederim. Verilebiliyor onu gördüm ya şimdi senden nasıl huzurlandım bilemezsin o mesajınla çok sevaba girdinMide bulantisi ve kusma aşırı fazlaydi cnm onlar pek kalmadi ama mide yanmasi gunluk oluyor arada bulanti da eslik ediyor. Birkac haftadir ben de yeme isini abarttim ama yine bir cekiduzen vericem kendime yuruyus de ekleyip inşallah.
Merhaba erkek bizim cinsiyet@Ysmndi
@Papatyam1176
@Manolya27c
H Herseyguzelolacak38
@Esmaaa
@mrv353593
@prensess0902
RoSe_RaiN
Canım kızlar listede siz kalmışsınız cinsiyet yazmadığım belli olan varsa hemen güncelleyeyim
Saolasın canım. Ay inşallah ya hayırlısıyla bi atlatsaydım.İnşallah guzel geçer canım
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah
İnşallah canım. valla bugün 2 saatlik uykuyla gittim. Gece uyuyamadım. Hemşire hemen yapalım dedi. Kabul etmedim yarın geleyim dedim. Bi duş, uyku uyuyabilirsem. yarın daha iyi olur diye düşündüm.Benimde trizomi 13/15 1:50 gibi çıkmıştı 1 hafta önce amniyosentez oldum hiç stres yapmayın umarım sonuçlarımız güzel çıkacak.
İnşallah çok saolunHayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Saol canım hayırlısıyla bi atlatsaydım.Hayırlı sonuclarla gel insAllah canimm
Fetal dna da söyledi ama bu Ankara’daki Genox diye bi işletme var yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Hem para ödeyip iyi sonuç alamayınca amniyonsentez yaptırmışlar yine o yüzden hem zaman kaybı hemde maddi olarak en azından bunu yaptırırsam kesin sonuç diye düşündük.Bu yorumu bana dokrorum yapti aynenn bu sekilde bende de kafatasinda kucucuk kist goruyorum ama bunlar cok sık goruluyor gecer dedi.ilk duyunca fenalastim tabi sonra eşim detayini sorunca eskiden bu kadar sık ultrasona girme yoktu zaten bu haftalar tam bebegin gelisimi oldugu buyudugu haftalar ve cihazlarda ufak tefek farkliliklar cikabilir genelde doguma kadar buyuk yuzdesi geciyor ama doguma kalmadan 26 28haftalarda geçtigini zaten cok sık goruyoruz dedi. Bunlari duymak rahatlatsada suphe birakiyor ve stres yapıyoruz hakli olarak. Gorulen tum pürüzler insallah duzelcek insallah
Fetal dna onermiyorlar mi oncesinde? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah Allah guzel haberler duyursun
Saolasın canım. Ay inşallah ya hayırlısıyla bi atlatsaydım.
Amin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah canım. valla bugün 2 saatlik uykuyla gittim. Gece uyuyamadım. Hemşire hemen yapalım dedi. Kabul etmedim yarın geleyim dedim. Bi duş, uyku uyuyabilirsem. yarın daha iyi olur diye düşündüm.
Sen nasılsın var mı bi sıkıntın. Amniyonsentezi Devlet hastanesinde mi yaptırdın.
İnşallah çok saolun
Saol canım hayırlısıyla bi atlatsaydım.
Fetal dna da söyledi ama bu Ankara’daki Genox diye bi işletme var yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Hem para ödeyip iyi sonuç alamayınca amniyonsentez yaptırmışlar yine o yüzden hem zaman kaybı hemde maddi olarak en azından bunu yaptırırsam kesin sonuç diye düşündük.
Tabi tabi hatta doktorum şey demisti 105 ile hamile kaldin doğuma 95 ile girsen çok iyi olur dikkat et yediklerine hareketli ol dedi. Yok aman diyet yapma falan demedi yani.Cevabın için teşekkür ederim. Verilebiliyor onu gördüm ya şimdi senden nasıl huzurlandım bilemezsin o mesajınla çok sevaba girdin
İnşallah canım benim gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?