2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tabi tabi hatta doktorum şey demisti 105 ile hamile kaldin doğuma 95 ile girsen çok iyi olur dikkat et yediklerine hareketli ol dedi. Yok aman diyet yapma falan demedi yani.
Güzel yönlendirmiş. Bende şuan çok yeni olduğu için ekstra spor vs yapmam yasak ama diyetime uyuyorum. 113.4 idim öğrendiğimde şimdi 111.8 ile yoluma devam olduğu kadar verebildiğim kadar elimden geleni yapıcam hatta kalp atışından sonra sporuda dahil edicem çok yormadan kendimi. 6-7 kg versem bu süreçte sonlara doğru elbet alınıyormuş orda da alsam en azından şimdi ki gibi olurum fazlası olmaz diye çabalıyorum. Bakalım.

Doktoruna göre degisiyor bence .Devlete gidiyorum 14.ve 17.haftada kız dedi detaylida da kız hiç değişmedi

Arkadaşlar tüp bebekle hamileyim ilk doz tetenozu 5 aralıkta vuruldum fakat bende ishal kusma yapmıştı böyle yan etki yaşayan oldu mu yarın 2. Dozum var siz kaç doz vuruldunuz

Merhaba arkadaslar. Bu bebek arabasi hakkinda bilgisi olan var mi? Bebek arabasi bakiyorum ama hem kullanimi kolay hem hafif hem de bebegin dogduktan bebek arabasi cagi bitene kadar kullanabilecegi bir sey olmasini istiyorum. Onerileriniz var mi bu urun de dahil?

Eklentiler

• D3BAB3C8-89F6-48E6-BE8D-F5BA68304036.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 101
Arkadaşlar tüp bebekle hamileyim ilk doz tetenozu 5 aralıkta vuruldum fakat bende ishal kusma yapmıştı böyle yan etki yaşayan oldu mu yarın 2. Dozum var siz kaç doz vuruldunuz
Toplatilan dozlar olabilir belki ondan bu yan etki olmuştur.30 Aralık'ta vuruldum sadece kol ağrısı oldu başka da yan etki görmedim

Ben dün ilk dozu oldum kolumda bi ağırlık var onun dışında ağrı ateş vs bi etki yapmadı. 1 ay sonra ikinci için gideceğim

Bende 19 aralıkta vuruldum 1 dozu sadece kol ağrısı yaptı.

Bende arkadaşın yazdığı araba gibi bebek arabası istiyorum. Kaba ve büyük olanlar genelde travel boy oluyor. Kabin boy istiyorum ben daha kullanışlı olması açısından. Daha önce kullanmış arkadaşlar önerebilir mi arkadaşın söylediği özelliklerde?

Merhaba,şu an psikolojim çok bozuk.Test sonucum yine erkek.Amniyosentez önerdiler
Amniyosentez yaptırdım bende fetaller tarama olduğu için tanı için yine amniyosentez önerirler ya da doğumu bekletir doktorlar. Amniyosentez için eşimle yaptırma kararı aldık eşinizle konuşup ortak karar alabilirsiniz. Belki doktor tekrar ultrason yaparak bakabilir yada 3. Bir doktor görüşü alabilirsiniz. Umarım gönlünüze göre çıkar sonuç

Benim artık bütün umutlarım bitti,amniyosentez yaptırırz ordan bir güzel haber geleceğinden değil hangi sendromu taşıdığını görmek için

Bukadar umutsuz olmayın belki doktor ultrasyonda yanlış gördü cinsiyeti bi doktora daha danışın Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
2 tane doktor gördü ikisde % 100 kız diyor.100 binde 1 görülen hastalık bana denk geldi,annem de geçen sene en kötü olan beyin tümöründen hayatını kaybetti o da 100 binde 1 miş internete bakarsan

2 tane doktor gördü ikisde % 100 kız diyor.100 binde 1 görülen hastalık bana denk geldi,annem de geçen sene en kötü olan beyin tümöründen hayatını kaybetti o da 100 binde 1 miş internete bakarsan
Rabbim size hayırlı kapılar açsın yüreğinize ferahlık verecek haberler almanızı nasip etsin..
Dualarımız sizinle inşallah..

Allah yardımciniz olsun sizin msjlarinizi görünce merak ettim başka forum sitelerine baktim 6nci ayda erkek olduğunu öğrendik yazanlar olmuş.pipiyi bi türlü görememiş doktor sizinde bir mucize olsun.Duamiz sizinle hayırli haberler alin Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…