- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.961
Canim dogumdan 1hafta once biraktiriyor coraspirini bende kan pihtilasmasi oldugu icin kizima hamileykende kullandim dogumdada hicbisey olmadi zaten dogumdan once braktiriyorlar bu hamileligimdede hemcorasprin hemde oskoparigne kullaniyorum ve doguma kadar kullanacan dedi doktorBu catlama bende ee oldu damarda ecopirin basladik ama bazı kisiler de kullanma diyor dogumda kanaman durmaz diyor ama doktorun dediğini dinliyorum
Hemen umudunuzu kaybetmeyin daha %100 tanı koyulmamış bile, hem de artık size bağlı bir can var onun için daha çok yaşayacaksınız daha umutlu olacaksınız. Rabbim içinize ferahlık bebeğinize de sağlık versin inşallahBen şimdi ne yapacağım?nasıl yaşarım,nasıl devam ederim bu hayata
çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. allah hayırlısını versin bunu dileyin sadece. hakkımızda neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz. sadece bunun için dua edip sonuçları bekleyin inşallah hayırlı sonuçlar alacaksınızdır.2 tane doktor gördü ikisde % 100 kız diyor.100 binde 1 görülen hastalık bana denk geldi,annem de geçen sene en kötü olan beyin tümöründen hayatını kaybetti o da 100 binde 1 miş internete bakarsan
S shanzelize ben bu durumu duymadim daha önce ama ayni sey mi tam bilmiyorum bi kiz vardi boyle duymustum benzer durumdan dolayi hormon tedavisi aliyordu ama sosyal hayatini etkileyecek hatta sagliginida etkileyecek bir durumu yoktu tam izah edemedim ama doktorlarla bunu konustunuz mu yani velev ki korktuğunuz gibi bir durum varsa ki insallah hersey cok hayirli sekilde ilerlesin diye temenni ediyoruz hormon tedavisi gibi bir seçenek oluyormuymus.Hemen umudunuzu kaybetmeyin daha %100 tanı koyulmamış bile, hem de artık size bağlı bir can var onun için daha çok yaşayacaksınız daha umutlu olacaksınız. Rabbim içinize ferahlık bebeğinize de sağlık versin inşallah
Herkese teşekkür ederim,Allah herkese sağlıklı evlat,dermansız dert vermesin.Böyle bir şey varsa da benim sınavım olacakHemen umudunuzu kaybetmeyin daha %100 tanı koyulmamış bile, hem de artık size bağlı bir can var onun için daha çok yaşayacaksınız daha umutlu olacaksınız. Rabbim içinize ferahlık bebeğinize de sağlık versin inşallah
Canım iki seçenek var.S shanzelize ben bu durumu duymadim daha önce ama ayni sey mi tam bilmiyorum bi kiz vardi boyle duymustum benzer durumdan dolayi hormon tedavisi aliyordu ama sosyal hayatini etkileyecek hatta sagliginida etkileyecek bir durumu yoktu tam izah edemedim ama doktorlarla bunu konustunuz mu yani velev ki korktuğunuz gibi bir durum varsa ki insallah hersey cok hayirli sekilde ilerlesin diye temenni ediyoruz hormon tedavisi gibi bir seçenek oluyormuymus.
ben de aynı durumdaydım. ama şöyle. doktorum bize ekimde doğum için 8 bin dedi ama internet üzerinde aynı hastane 2 ay öncesi 5 bin fiyat gördüm. doktor havadan 3 bin alıyodu geçen sene ücretine göre. bu sene kim bilir kendi payı ne kadar hastane doğum ücreti ne kadardır? bu ay doktorumu değiştiriyorum. hem bu yüzden hem de kötü duyumlar almam sebebi ile.Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Doktorumun kendi muayenesi var. Anlaşmalı olduğu hastane 1 aralıkta doğum ücretini 11bine çıkarmıştı bugün itibariyle de 15bine çıkarmış. Doktorum ekstra zam yapmazsa o da 9bin alıyor doğuma. 24 bin nedir allah aşkına. Özel hastane de hastane olsa gam yemicem devlet hastanesinden kötü odaları eski vs.
Ya işte doktorumdan çok memnunum ben mecbur onun anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyoruz ama hastane krizi iyice fırsata çevirmiş durumdaben de aynı durumdaydım. ama şöyle. doktorum bize ekimde doğum için 8 bin dedi ama internet üzerinde aynı hastane 2 ay öncesi 5 bin fiyat gördüm. doktor havadan 3 bin alıyodu geçen sene ücretine göre. bu sene kim bilir kendi payı ne kadar hastane doğum ücreti ne kadardır? bu ay doktorumu değiştiriyorum. hem bu yüzden hem de kötü duyumlar almam sebebi ile.
Allah size sabir versin şu yaşadiginiz stresin ödülü büyük olsun insallah .insanoğlu bi sekilde sinav oluyor ama sağlıkla ama canla anne babayla açlıkla .. hepimizin bir sinavi var.Bende kaldiramayacagim bir yukle karsilasinca Allahim ne kadar çabalasam da benim zerre etkim olmayacak bu işi sana emanet ediyorum ne olur incinmeden saglikla bu işi feraha cikar diyorum.bi sekilde çözülüyor sizinde oyle olcak bu stresin gozyasinda ödülü büyük olcakCanım iki seçenek var.
1.cisi androjen duyarsızlığı:bunda rahim yok meme var vajina var.Testiler içerde ergenlikte alınmaSa kanser yapabiliyor.Regl olmuyorsun ilaçlarla oluyorsun.
2.cisi Swyer sendromu bunda rahim var ama yumurtalık yok meme gelişimi yok tayine ilaçlarla adet görüyorsun.Her ikisi de kısır.
Bende belki doktor değiştiririm bazi aksilikler oldu kanamam vs olunca perinatoloji doktoruna gecmek durumunda kalirim diye diye dogum paketini erteledim erteledim 2 ayda bir zam geldi suan aramaya korkuyorum kim bilir ne kadar arttı. Son memur zammi haberinden sonra zaten bazi yerler guncellemiş 1 gunde etiketleri ama genelde maaşın yattığı ay basi guncelleniyor diyorlar yani ocak 15 den sonra biraz canımızı sikabilir. Bebek odasi icin baktigim herseyin fiyati artmis nem makinasi kamera yatak dolap bebek arabasi daha hic birsey almadim ;(Ya işte doktorumdan çok memnunum ben mecbur onun anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyoruz ama hastane krizi iyice fırsata çevirmiş durumda
Umarım güzel ve sağlıklı çıkar sonuclarinizBir sıkıntım olmadı işlem öncesi ultrason yapıldı sonrasında antibiyotik verildi 1.5-2 saat dinlendim sonra tekrar ultrasonla kontrol edildi. Antibiyotik ilaç verildi kullandım. Sadece hafif ağrım oldu oda çok değil normal şuan gayet iyiyim şükür. Bende fetal DNA istemedim doktorum yapabilirsin ama oda tarama testi dedi, risk çıksa her türlü amniyosentez yaptıracaktım fetalde yanılma olduğundan dolayı riskte olsa amniyosentez istedim omunda ön sonucu 15 güne çıkıyor zaten önce sonuçta belli olur dedi doktorlar . Üniversite hastanesinde perinatologa yaptırdım.
Allah'tan ümit kesilmez.İcinizi ferah tutmaya çalışın zor elbette ama inşallah boşuna üzülmüşüm dersiniz Rabbim bir kolaylık verir.Guzel haberler alırsınız inşallah2 tane doktor gördü ikisde % 100 kız diyor.100 binde 1 görülen hastalık bana denk geldi,annem de geçen sene en kötü olan beyin tümöründen hayatını kaybetti o da 100 binde 1 miş internete bakarsan
Evet canim bende de yapmıştı ilk doz baya agir geçmişti ama 2.dozu 2 gun once oldum.cicek gibi acima agri vs hicbisey yok rahatimArkadaşlar tüp bebekle hamileyim ilk doz tetenozu 5 aralıkta vuruldum fakat bende ishal kusma yapmıştı böyle yan etki yaşayan oldu mu yarın 2. Dozum var siz kaç doz vuruldunuz
ama o kadar da istenmez ki el insaf. siz doktor araştırmaya bakın yine şimdiden.Ya işte doktorumdan çok memnunum ben mecbur onun anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyoruz ama hastane krizi iyice fırsata çevirmiş durumda
Kardeşim moralini bu kadar bozma insallah beklediğin gibi birsey yoktur . Amniyosentezine bak bakalim bide .Allahtan ümit kesilmez . O can sana uflendiyse vardir bi sebep annenle ilgilide cok zor seyler yasamissin . Hayat baya yormus seni ama bak bebegin sağ çok şükür kaybeden annelerimiz var . Lutfen kendini kaybetme bu kadar. Neler neler diolar dogumda çocuk saglikli cikiyor . Uzme kolur kendiniBenim artık bütün umutlarım bitti,amniyosentez yaptırırz ordan bir güzel haber geleceğinden değil hangi sendromu taşıdığını görmek için
Canim dun gece damardan antibiyotik vermeye basladilar . 12 saatte bir damar yolundan giriyorlar . Cok yakiyor ilac ama cabuk iyi eder insallah . 5 gun daha yatacakmisim . Doktor 3 gun odaya gelmeyince . Beni kbb doktoruna goturduler .kamerayla felan baktilar kbbyollarina. Sinuzit olmussun bu donemde her hastalik agir geciriliyor. Verilecek antibiyotik iyi gelir dedi .nazal yikama yaptiriyolar bide. 2 sefer yaptilar antibiyotigi o bile iyi geldi baya deliksiz uyudum . Deliksiz uyurkende bogazima akinti birikiyor uyaninca zorlaniyorum nefes almakta .oyle boyle gececek insallah .sen nasıl oldunBayramminnosu
İyi hadi çok geçmiş olsunCanim dun gece damardan antibiyotik vermeye basladilar . 12 saatte bir damar yolundan giriyorlar . Cok yakiyor ilac ama cabuk iyi eder insallah . 5 gun daha yatacakmisim . Doktor 3 gun odaya gelmeyince . Beni kbb doktoruna goturduler .kamerayla felan baktilar kbbyollarina. Sinuzit olmussun bu donemde her hastalik agir geciriliyor. Verilecek antibiyotik iyi gelir dedi .nazal yikama yaptiriyolar bide. 2 sefer yaptilar antibiyotigi o bile iyi geldi baya deliksiz uyudum . Deliksiz uyurkende bogazima akinti birikiyor uyaninca zorlaniyorum nefes almakta .oyle boyle gececek insallah .. Tüm annelerimiz sifa bulsun bebeklerimjz sağlıklı olsun insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?