2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah razı olsun

sutlaacc saol canim . Sen iyilestinmi sende benim gibiydin .
Öksürük azaldı sayılır. Artık gece uyandırmıyor en azından. Sesin kısık bi o Zorluyor beni dün de detaylı vardı bebişler iyiydi şükür Ama bugün böyle vajinaya doğru ağrı var gibi anlamadım

Kızlaar çok afedersiniz ben pişik oldum. Kilo aldikça mı oldum noldu anlamadim ya. Kasıklarima gobegimle bacağım değdikçe oldu galiba. Pişik için pudra sürsem zararı olur mu ki? Yani öyle böyle değil kızlar kanlı kanlı. Yürüyemiyorum o derece. Doktoruma mesaj attim dönmedi.

Valla bana sonuna kadar kullan ya da su zaman birak falan demedi ama sorucam. Benim oglum 36. Haftanin bitiminde gelmişti o yuzden bence devam et dese bile 32de falan birakmak mantıklı kan sulandiriciyi diye düşünüyorum dur bakalım ne olacak

Insallah böyle seyler diildir. Benim bir tanidigim isvicrede 2 ayri doktora gidiyordu ve erkek dediler sonuna kadar. Trye gidince orda da bi kontrol ettirmisti.Yine erkek dendi ve dogdugunda kiz oldugunu ögrendi. Basite indirgemek icin demiyorum durumunuzu ama herkes icin bi yanilma payi olabilir ki insallah öyledir

bebek buyudugu icindir canim bendede batmalar agrilar ara ara oluyor . Iyilesmene sevindim. Rabbim bidaha hastalandirmasin.

Benim artık bütün umutlarım bitti,amniyosentez yaptırırz ordan bir güzel haber geleceğinden değil hangi sendromu taşıdığını görmek için
Allah var her daim umut var kardesim. Kotuyu düşünüp çağırma evelallah bu sikintidan tez vakitte kurtulacaksin inşallah ben inanıyorum. Birileri bir yerlerde hata yapiyor bence test sonucunda anlayacaksin inşallah.

İdrarda protein kacsgıno bilmiyor m ama banada aspirin verildi bebeği besleyen damar dan az kan geçiyormuş diye. Bilmiyorm umarm sağlkla kucsgımısa alırız

Kızlar birşey sorucam ben bebeğin hareketini hala ciddi şekilde,hissetmiyorm. Artık vhisetmen gerekiyor diyor herkes. Acaba bebek besleyen damarda sorun var diye mi bebek az hareket ediyor.ecopirine,başladım. Sizce neden oynamıyor çok huzursuzum hafta,başı detaylı da bebek iyiydi.

Canım bende aynı durumdayım. 22. Haftadan sonra hissedersin demişti doktor damarla ilgisi olduğunu sanmam detaylıda iyiydi benim de bebişler gayet stres yapma

Kilonuz fazlaysa onunla alakalı olabilir ama zaten 21-22. Haftalara kadar hissedemeyen de çok var telaş yapmayın bence

Kizlar ayrintili ultrason sonucunuzda biyometri bölümünde kol bacak ve gibi ölçümlerde hep ayni hafta ile mi uyumlu yaziyor mesela bende AC 21hafta+2gun iken HL 22 hafta yazıyor arada boyle 4 5 gun farkliliklar yaziyor mu sizdede doktor herşey normal dedi ama merak ettim sizlerinde mi oyle.

Ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim ama normal ultrasonda doktor ölçümlerimi yaptığında değerler böyle farklı çıkıyor bende sormuştum normalmiş

Plesantasi önde yerlesmis olanlar daha gec ve az hissedebiliyormuş. Önde yerleşmesi de sorun degil normal bir durum. Kilo durumuda farkettiriyormus.Bir arkadasim 24 .haftada anca hissetmistim demisti bana ama yorumlari da okuyorum 16da net hisseden de var kisiden kisiye degisiyor demek .Ayrintilida damarlarda sorun olsa görünürdü zaten bebekde gelisim geriligi olurdu besleyen damarlarda sorun olsa insallah en yakin zamanda hissetceksiniz

Tabi birebir aynı çıkmıyor benim de farklılıklar olabilir canım. Biri 20+5 çıkmış mesela biri 21+2

Tabi birebir aynı çıkmıyor benim de farklılıklar olabilir canım. Biri 20+5 çıkmış mesela biri 21+2
içim rahat etti valla sabah bi elime alip bakayim dedim gozume takıldı tsk ederim
Ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim ama normal ultrasonda doktor ölçümlerimi yaptığında değerler böyle farklı çıkıyor bende sormuştum normalmiş
Demek herkesin bu sekilde insallah sizinde ayrıntı sonuçlarınız guzel gelir

İdrarda protein kacsgıno bilmiyor m ama banada aspirin verildi bebeği besleyen damar dan az kan geçiyormuş diye. Bilmiyorm umarm sağlkla kucsgımısa alırız
Evet bende de var coraspirin kullanıyorum zaten şuan hastanedeyim şeker yükleme yapılıyor ayrica protein kaçağı icin 2 ayrı idrar tahlili verdim. Birde 2.kez ayrıntılı ultrasona gircem gecen hafta yarim kalmıştı çünkü

selam kızlar. demir değeriniz kaç yani ferittin? benim 70, demir hapı da kullanıyorum. çok mu düşük? doktorum var bugün ama sizlere de sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…