- 19 Şubat 2022
- 89
- 98
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.981
Allah razı olsunKardeşim moralini bu kadar bozma insallah beklediğin gibi birsey yoktur . Amniyosentezine bak bakalim bide .Allahtan ümit kesilmez . O can sana uflendiyse vardir bi sebep annenle ilgilide cok zor seyler yasamissin . Hayat baya yormus seni ama bak bebegin sağ çok şükür kaybeden annelerimiz var . Lutfen kendini kaybetme bu kadar. Neler neler diolar dogumda çocuk saglikli cikiyor . Uzme kolur kendini
Öksürük azaldı sayılır. Artık gece uyandırmıyor en azından. Sesin kısık bisutlaacc saol canim . Sen iyilestinmi sende benim gibiydin .
Erkek canım. 21.haftada ayrıntılı usg de çok zor gördük plasenta konumu yüzünden bir daha ki kontrolde tekrar teyit ettireceğim ne olur ne olmaz ama şimdilik erkek.Ysmndi
@Papatyam1176
@Manolya27c
@Herseyguzelolacak38
@Esmaaa
@mrv353593
@prensess0902
@RoSe_RaiN
Canım kızlar listede siz kalmışsınız cinsiyet yazmadığım belli olan varsa hemen güncelleyeyim
Canim dogumdan 1hafta once biraktiriyor coraspirini bende kan pihtilasmasi oldugu icin kizima hamileykende kullandim dogumdada hicbisey olmadi zaten dogumdan once braktiriyorlar bu hamileligimdede hemcorasprin hemde oskoparigne kullaniyorum ve doguma kadar kullanacan dedi doktor
Insallah böyle seyler diildir. Benim bir tanidigim isvicrede 2 ayri doktora gidiyordu ve erkek dediler sonuna kadar. Trye gidince orda da bi kontrol ettirmisti.Yine erkek dendi ve dogdugunda kiz oldugunu ögrendi. Basite indirgemek icin demiyorum durumunuzu ama herkes icin bi yanilma payi olabilir ki insallah öyledirCanım iki seçenek var.
1.cisi androjen duyarsızlığı:bunda rahim yok meme var vajina var.Testiler içerde ergenlikte alınmaSa kanser yapabiliyor.Regl olmuyorsun ilaçlarla oluyorsun.
2.cisi Swyer sendromu bunda rahim var ama yumurtalık yok meme gelişimi yok tayine ilaçlarla adet görüyorsun.Her ikisi de kısır.
Hayırlı olsun inşallahErkek canım. 21.haftada ayrıntılı usg de çok zor gördük plasenta konumu yüzünden bir daha ki kontrolde tekrar teyit ettireceğim ne olur ne olmaz ama şimdilik erkek.
Öksürük azaldı sayılır. Artık gece uyandırmıyor en azından. Sesin kısık bio Zorluyor beni dün de detaylı vardı bebişler iyiydi şükür Ama bugün böyle vajinaya doğru ağrı var gibi anlamadım
Allah var her daim umut var kardesim. Kotuyu düşünüp çağırma evelallah bu sikintidan tez vakitte kurtulacaksin inşallah ben inanıyorum. Birileri bir yerlerde hata yapiyor bence test sonucunda anlayacaksin inşallah.Benim artık bütün umutlarım bitti,amniyosentez yaptırırz ordan bir güzel haber geleceğinden değil hangi sendromu taşıdığını görmek için
İdrarda protein kacsgıno bilmiyor m ama banada aspirin verildi bebeği besleyen damar dan az kan geçiyormuş diye. Bilmiyorm umarm sağlkla kucsgımısa alırızKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun, herkese soruyorum bilen var mı
Canım bende aynı durumdayım. 22. Haftadan sonra hissedersin demişti doktor damarla ilgisi olduğunu sanmam detaylıda iyiydi benim de bebişler gayet stres yapmaKızlar birşey sorucam ben bebeğin hareketini hala ciddi şekilde,hissetmiyorm. Artık vhisetmen gerekiyor diyor herkes. Acaba bebek besleyen damarda sorun var diye mi bebek az hareket ediyor.ecopirine,başladım. Sizce neden oynamıyor çok huzursuzum hafta,başı detaylı da bebek iyiydi.
Kilonuz fazlaysa onunla alakalı olabilir ama zaten 21-22. Haftalara kadar hissedemeyen de çok var telaş yapmayın benceKızlar birşey sorucam ben bebeğin hareketini hala ciddi şekilde,hissetmiyorm. Artık vhisetmen gerekiyor diyor herkes. Acaba bebek besleyen damarda sorun var diye mi bebek az hareket ediyor.ecopirine,başladım. Sizce neden oynamıyor çok huzursuzum hafta,başı detaylı da bebek iyiydi.
Ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim ama normal ultrasonda doktor ölçümlerimi yaptığında değerler böyle farklı çıkıyor bende sormuştum normalmişKizlar ayrintili ultrason sonucunuzda biyometri bölümünde kol bacak ve gibi ölçümlerde hep ayni hafta ile mi uyumlu yaziyor mesela bende AC 21hafta+2gun iken HL 22 hafta yazıyor arada boyle 4 5 gun farkliliklar yaziyor mu sizdede doktor herşey normal dedi ama merak ettim sizlerinde mi oyle.
Plesantasi önde yerlesmis olanlar daha gec ve az hissedebiliyormuş. Önde yerleşmesi de sorun degil normal bir durum. Kilo durumuda farkettiriyormus.Bir arkadasim 24 .haftada anca hissetmistim demisti bana ama yorumlari da okuyorum 16da net hisseden de var kisiden kisiye degisiyor demek .Ayrintilida damarlarda sorun olsa görünürdü zaten bebekde gelisim geriligi olurdu besleyen damarlarda sorun olsa insallah en yakin zamanda hissetceksinizKızlar birşey sorucam ben bebeğin hareketini hala ciddi şekilde,hissetmiyorm. Artık vhisetmen gerekiyor diyor herkes. Acaba bebek besleyen damarda sorun var diye mi bebek az hareket ediyor.ecopirine,başladım. Sizce neden oynamıyor çok huzursuzum hafta,başı detaylı da bebek iyiydi.
Tabi birebir aynı çıkmıyor benim de farklılıklar olabilir canım. Biri 20+5 çıkmış mesela biri 21+2Kizlar ayrintili ultrason sonucunuzda biyometri bölümünde kol bacak ve gibi ölçümlerde hep ayni hafta ile mi uyumlu yaziyor mesela bende AC 21hafta+2gun iken HL 22 hafta yazıyor arada boyle 4 5 gun farkliliklar yaziyor mu sizdede doktor herşey normal dedi ama merak ettim sizlerinde mi oyle.
içim rahat etti valla sabah bi elime alip bakayim dedim gozume takıldı tsk ederimTabi birebir aynı çıkmıyor benim de farklılıklar olabilir canım. Biri 20+5 çıkmış mesela biri 21+2
Demek herkesin bu sekildeBen daha ayrıntılı ultrasona girmedim ama normal ultrasonda doktor ölçümlerimi yaptığında değerler böyle farklı çıkıyor bende sormuştum normalmiş
Evet bende de var coraspirin kullanıyorum zaten şuan hastanedeyim şeker yükleme yapılıyor ayrica protein kaçağı icin 2 ayrı idrar tahlili verdim. Birde 2.kez ayrıntılı ultrasona gircem gecen hafta yarim kalmıştı çünküİdrarda protein kacsgıno bilmiyor m ama banada aspirin verildi bebeği besleyen damar dan az kan geçiyormuş diye. Bilmiyorm umarm sağlkla kucsgımısa alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?