- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.001
Yok kuzum 58 le,hamile kaldım 66 ı'm kilom normalKilonuz fazlaysa onunla alakalı olabilir ama zaten 21-22. Haftalara kadar hissedemeyen de çok var telaş yapmayın bence
Kilom iyi 66 daha önce biraz hissediyordum şimdi kayboldu hareketler. Ayrıntılıda damarda,sorun göründü ecopirin verdiler plasenta için de bir yorum yapmadı bendecsprmsyo unuttumPlesantasi önde yerlesmis olanlar daha gec ve az hissedebiliyormuş. Önde yerleşmesi de sorun degil normal bir durum. Kilo durumuda farkettiriyormus.Bir arkadasim 24 .haftada anca hissetmistim demisti bana ama yorumlari da okuyorum 16da net hisseden de var kisiden kisiye degisiyor demek .Ayrintilida damarlarda sorun olsa görünürdü zaten bebekde gelisim geriligi olurdu besleyen damarlarda sorun olsa insallah en yakin zamanda hissetceksiniz
Sence damardaki sorun yüzünden mi az,hareket ediyor. Sende nasıl hareket durumu.Evet bende de var coraspirin kullanıyorum zaten şuan hastanedeyim şeker yükleme yapılıyor ayrica protein kaçağı icin 2 ayrı idrar tahlili verdim. Birde 2.kez ayrıntılı ultrasona gircem gecen hafta yarim kalmıştı çünkü
Bebek iyiydi çok sükür kalbinde bi parlaklık göründü onun normal olduğunu zamanla geçeceğini söylediler. Onun dışında rahimde çentik damarda sorun var dendi bebek az beslenir dediler oyüzden ecopirin kan sulandırıcı baslattı. Başka bişey denmedi ama işte korkuyor insan biraz,daha beklemek gerekiyor belkideCanım bende aynı durumdayım. 22. Haftadan sonra hissedersin demişti doktor damarla ilgisi olduğunu sanmam detaylıda iyiydi benim de bebişler gayet stres yapma
Benimdearalarinde bir iki gun oynayanla var dpktor hersey yolunda dedi ama kolmu bacakmi bilmiyorumKizlar ayrintili ultrason sonucunuzda biyometri bölümünde kol bacak ve gibi ölçümlerde hep ayni hafta ile mi uyumlu yaziyor mesela bende AC 21hafta+2gun iken HL 22 hafta yazıyor arada boyle 4 5 gun farkliliklar yaziyor mu sizdede doktor herşey normal dedi ama merak ettim sizlerinde mi oyle.
Benimki cok hareketli ama 2 haftadir detayliya girince hareket etmiyor o yüzden biturlu tamamlayamadik. Benimki 15. Haftadan beri günün belli saatlerinde kuduruyor. Ama hareket takibi icin cok erkenmis yani hareket etmemesi de cok normalmisSence damardaki sorun yüzünden mi az,hareket ediyor. Sende nasıl hareket durumu.
Evet kilonuz normalmiş bence 1-2 hafta daha bekleyin hissedeceksinizdir inşallahYok kuzum 58 le,hamile kaldım 66 ı'm kilom normal
Selam arkadaşlar,bugün amniyosentez olacağım.sıvıya bakacaklar kromozomlar xx mi xy mi diye,ona göre durum ilerleyecek hepinizden dua bekliyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz mübarek bu günün hürmetine.Allah var her daim umut var kardesim. Kotuyu düşünüp çağırma evelallah bu sikintidan tez vakitte kurtulacaksin inşallah ben inanıyorum. Birileri bir yerlerde hata yapiyor bence test sonucunda anlayacaksin inşallah.
Bi skntı olmaz demiş ya. İçin rahat olsun. Belki doğuma yakın tekrar bilgi verir bu durumla ilgili iyi olsun inşallahKızlar şimdi kontrolden çıktım da doktor rahim ağzımı ölçtü falan sonra dediki rahim ağzı uzunluğun iyi ama plasentan rahim girişine yakın yerleşmiş falan dedi. Sonradan da bi sıkıntı olmaz dedi ama bu bi sıkıntı olur mu içime kurt düştü bilgisi olan var mıı
İnşallah güzel haberler alırsınızSelam arkadaşlar,bugün amniyosentez olacağım.sıvıya bakacaklar kromozomlar xx mi xy mi diye,ona göre durum ilerleyecek hepinizden dua bekliyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz mübarek bu günün hürmetine.
İlk bebeğim kayıp olunca şimdi doktorların her cümlesinden korkuyorum maalesef.. İnşallah bir şey yoktur 2 hafta sonra detaylım var o zaman da incelenir zaten bekliycem mecburBi skntı olmaz demiş ya. İçin rahat olsun. Belki doğuma yakın tekrar bilgi verir bu durumla ilgili iyi olsun inşallah
Plesanta aşağıda o zaman yani ben oyle anladim.Bebegin eşi bende bir donem asagidaydi sorun olmaz zamanla yukari cikar dedi hattta 16nci haftada falandi .bol dinlenerek bol su icerek zamanla yukari cikar dediler dun benim ayrintili vardi doktor yukarı çıkmış plesanta dedi. Yapışık olursa sorunvar normal dogum yapamazsin diyorlar .insalah zamanla yukari cikiyorKızlar şimdi kontrolden çıktım da doktor rahim ağzımı ölçtü falan sonra dediki rahim ağzı uzunluğun iyi ama plasentan rahim girişine yakın yerleşmiş falan dedi. Sonradan da bi sıkıntı olmaz dedi ama bu bi sıkıntı olur mu içime kurt düştü bilgisi olan var mıı
Haklısın bende aynı durumdayım hepimizin hassasiyeti aynı. Pozitif olmaktayarar var bebek hissediyorİlk bebeğim kayıp olunca şimdi doktorların her cümlesinden korkuyorum maalesef.. İnşallah bir şey yoktur 2 hafta sonra detaylım var o zaman da incelenir zaten bekliycem mecbur
Benim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da kuduruyoBenimki cok hareketli ama 2 haftadir detayliya girince hareket etmiyor o yüzden biturlu tamamlayamadik. Benimki 15. Haftadan beri günün belli saatlerinde kuduruyor. Ama hareket takibi icin cok erkenmis yani hareket etmemesi de cok normalmis
Benim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da kuBenimki cok hareketli ama 2 haftadir detayliya girince hareket etmiyor o yüzden biturlu tamamlayamadik. Benimki 15. Haftadan beri günün belli saatlerinde kuduruyor. Ama hareket takibi icin cok erkenmis yani hareket etmemesi de cok normalmis
Allahın izniype insallah vüzel haberler alırsin sonuç neaan belli olacakmisSelam arkadaşlar,bugün amniyosentez olacağım.sıvıya bakacaklar kromozomlar xx mi xy mi diye,ona göre durum ilerleyecek hepinizden dua bekliyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz mübarek bu günün hürmetine.
İnsallah içini ferahlatacak sonuc alirsin canim.Selam arkadaşlar,bugün amniyosentez olacağım.sıvıya bakacaklar kromozomlar xx mi xy mi diye,ona göre durum ilerleyecek hepinizden dua bekliyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz mübarek bu günün hürmetine.
Seninle ayniyiz, ben iki haftay once hissediyom zannediyodum icimde pit pit sanki,yok kesildi kesinlikle hissetmiyorum dinliyorum yok. En son gecen cumartesi hissettim gibi oldu dahada hicbisey yokBenim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da kuduruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?