2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kilom iyi 66 daha önce biraz hissediyordum şimdi kayboldu hareketler. Ayrıntılıda damarda,sorun göründü ecopirin verdiler plasenta için de bir yorum yapmadı bendecsprmsyo unuttum

Sence damardaki sorun yüzünden mi az,hareket ediyor. Sende nasıl hareket durumu.

Canım bende aynı durumdayım. 22. Haftadan sonra hissedersin demişti doktor damarla ilgisi olduğunu sanmam detaylıda iyiydi benim de bebişler gayet stres yapma
Bebek iyiydi çok sükür kalbinde bi parlaklık göründü onun normal olduğunu zamanla geçeceğini söylediler. Onun dışında rahimde çentik damarda sorun var dendi bebek az beslenir dediler oyüzden ecopirin kan sulandırıcı baslattı. Başka bişey denmedi ama işte korkuyor insan biraz,daha beklemek gerekiyor belkide

Benimdearalarinde bir iki gun oynayanla var dpktor hersey yolunda dedi ama kolmu bacakmi bilmiyorum

Sence damardaki sorun yüzünden mi az,hareket ediyor. Sende nasıl hareket durumu.
Benimki cok hareketli ama 2 haftadir detayliya girince hareket etmiyor o yüzden biturlu tamamlayamadik. Benimki 15. Haftadan beri günün belli saatlerinde kuduruyor. Ama hareket takibi icin cok erkenmis yani hareket etmemesi de cok normalmis

Kızlar şimdi kontrolden çıktım da doktor rahim ağzımı ölçtü falan sonra dediki rahim ağzı uzunluğun iyi ama plasentan rahim girişine yakın yerleşmiş falan dedi. Sonradan da bi sıkıntı olmaz dedi ama bu bi sıkıntı olur mu içime kurt düştü bilgisi olan var mıı

Allah var her daim umut var kardesim. Kotuyu düşünüp çağırma evelallah bu sikintidan tez vakitte kurtulacaksin inşallah ben inanıyorum. Birileri bir yerlerde hata yapiyor bence test sonucunda anlayacaksin inşallah.
Selam arkadaşlar,bugün amniyosentez olacağım.sıvıya bakacaklar kromozomlar xx mi xy mi diye,ona göre durum ilerleyecek hepinizden dua bekliyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz mübarek bu günün hürmetine.

Bi skntı olmaz demiş ya. İçin rahat olsun. Belki doğuma yakın tekrar bilgi verir bu durumla ilgili iyi olsun inşallah

İnşallah güzel haberler alırsınız

Kızlar bugün detaylidan ciktim gevem hafta yarim kalmıştı, seker yuklemesi 100 gr yapildi ama sonuclarim temiz bisey cikmadi. Suyum hâlâ fazla neden bilmiyoruz. Bir de protein kaçağıyla ilgili 2 idrar tahlili verdim henuz sonuc cikmadi ama. İdrarda enfeksiyon da var gibi sonuclar ciksin ona göre antibiyotik vericem dedi

Bi skntı olmaz demiş ya. İçin rahat olsun. Belki doğuma yakın tekrar bilgi verir bu durumla ilgili iyi olsun inşallah
İlk bebeğim kayıp olunca şimdi doktorların her cümlesinden korkuyorum maalesef.. İnşallah bir şey yoktur 2 hafta sonra detaylım var o zaman da incelenir zaten bekliycem mecbur

Plesanta aşağıda o zaman yani ben oyle anladim.Bebegin eşi bende bir donem asagidaydi sorun olmaz zamanla yukari cikar dedi hattta 16nci haftada falandi .bol dinlenerek bol su icerek zamanla yukari cikar dediler dun benim ayrintili vardi doktor yukarı çıkmış plesanta dedi. Yapışık olursa sorunvar normal dogum yapamazsin diyorlar .insalah zamanla yukari cikiyor

Benimki cok hareketli ama 2 haftadir detayliya girince hareket etmiyor o yüzden biturlu tamamlayamadik. Benimki 15. Haftadan beri günün belli saatlerinde kuduruyor. Ama hareket takibi icin cok erkenmis yani hareket etmemesi de cok normalmis
Benim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da kuduruyo

Benim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da ku
Allahın izniype insallah vüzel haberler alırsin sonuç neaan belli olacakmis

İnsallah içini ferahlatacak sonuc alirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…