2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben malesef haftada 2 gün balik yiyemiyorum yogurt yemeye calisiyorum hergün benimde agri degilde karnımin icinde bazen acı hissi oluyo onu cözemedim

Simdi arkadaslar benim gün icerisinde bazen alt karnim sert oluyo yani bebis orda oluyo yukarisi yumusak oluyo bazende yukari sert assagi yumusak oluyo bebek herhalde karnomda gezintiye cikiuk sizlerdede öyle oluuormu

Ben malesef haftada 2 gün balik yiyemiyorum yogurt yemeye calisiyorum hergün benimde agri degilde karnımin icinde bazen acı hissi oluyo onu cözemedim
Aci hissi geçtiğimiz haftalarda yogundu bu aralar kalmadi.sanci bi anda icerden bisey acitarak ciziyor gibi yani tam anlatamıyorum ama deri acitir ya o icerde oluyordu bende ama gecti muhtemelen buyudugu icin bebekler

Simdi arkadaslar benim gün icerisinde bazen alt karnim sert oluyo yani bebis orda oluyo yukarisi yumusak oluyo bazende yukari sert assagi yumusak oluyo bebek herhalde karnomda gezintiye cikiuk sizlerdede öyle oluuormu
Evet canim bendede ole oluo iceriyi kesfedio sabah kalkinca karnimda minik top var gibi sert oluo

Benim sıpada sabah 10 dedimmi birde aksam 9.30da ku

Allahın izniype insallah vüzel haberler alırsin sonuç neaan belli olacakmis
Merhaba,4-5 güne çıkacağını söylediler eğer yine xy çıkarsa altında yatan nedenleri inceleyecekler ona göre ilerleyeceğiz hayırlı sonuçlar alırım inşallah

Bence düşük demir degerin nasıl vermemiş hala çok ilginç

Toplandığı zaman anlıyorum kasılma gibi bazen yukarıda bazen aşağıda geziyor şimdi en rahat günleri

Kızlar moralim cok bozuk dün tetanoz asisini olurken kan tahlili de istedi saglik ocagi. Benim kasintilarim var diye Total Ige denilen alerji degerini de istemis. 0-100 arası olmasi gereken deger bende 2500 çıkmış doktorum panik ve dehset içinde aradı beni Bi seyler yap bebege zarar verirsin bu degerlerle diye. Pazartesine alerji uzmanina randevu aldim. Kendim kasinmaya yara bereye alismistim da bebeği etkiler diyince cok urktum. İnşallah bir cozum bulur profesor.

Bunun disinda da fazla kilomdan dolayi Trigliserid ve Kolesterolum de asiri yukselmis. Acil diyet dedi karbonhidrat kesiyorsun komple dedi.

Kötü düşünme canim bazi doktorlar felaket telalligi yapmayı cok sevio aile hekimene yüksek gelen baska doktora gore normal gelebilio icini ferah tut herkese güzel olumlu düşün die fikirler veriosun sende ole yap icini ferah tut birsey olmaz Allahin izniyle

Doğru soyluyorsun canim Allah'in izniyle bu da duzelecek inaniyorum

İnşallah geçecektir moral motivasyonun yerinde olursa herşey iyi olur emin ol

Bence düşük demir degerin nasıl vermemiş hala çok ilginç
Hatta emin olmak icin sonuclara baktim en son verdigim kanda 26 dan 20 ye düşmüş ferritin ve bugn msj attim daha gerek yok demire dedi onun disinda hangi doktorla sohbet etsem illa demir diyorlar bilemedim muhtemelen dogumdab 1 hafta once vericek
Evet doktorlar arasinda fikir ayriligi olabiliyor bazen hele taban tabana farkli oluyor
17.haftadan itibaren kullanıyorum ben de
haftaya yuzyuze tekrar sorucam vermezsede kendim kullancam ailemde doktorlar var zaten onlar 4ncu aydan sonra kanda bakmaya bile gerek duymadan veriyoruz dediler. Iste her doktorun bir tarzi oluyor mesela bana omegayi 12 haftadan sonra baslatti ama çoğu kişi cok daha ileriki haftalarda baslamis.bakalim genelde demir cok önemli diyorlar

Canım bende 2 haftadır kullanıyorum. Öncesinde sordum çok fazla yüklenmemek adına 5.ayın öncesinde çok gerekli olmadığı sürece vermiyorum dedi. 5. aydan doğuma kadar zaten kullandırıyorum dedi.

Ayrıntılıda eğerki 1 sorun yoksa 1 ay sonra gel diyor doktorlar genelde. Ondan sonraki ayda zaten şeker yüklemesine denk geliyor. Sabah erkenden aç gel dedi doktorum.

Kızlarr ben bugün doktora tetanoz olayım mı diye sordum doktor da artık sağlık ocakları yapmıyor tetanozu ama istiyosan ol dedi kafam çok karıştı, ayın 10unda tetanoz için gün vermişti çok önceden sağlık ocağı ama şimdi doktor da sanki ikilemde gibi konuştu bilemedim

yaa bunu duyduğuma sevindim tsk
Ederim icim suan mesajınızdan sonra rahat etti. Haftaya dogum paketi odemesi yapicam bi doktorla yuz yuze konuscam hem detaylinin sonuçlarını goturcem muhtemeln seker yukleme icin cagirir sonra.
Aşıyı istersen ol diyen doktor cokmus bana da aile hekimim soyledi bazi dokrorlar istersen ol diyor ama biz tum gebelerimizi ariyoruz haftası aşıya uygun olunca dedi.benim doktorum 2 doz ol dedi hatta ikinci doze tetenoz +bogmaca asisi varmis eczaneden kendim alip yatırıyormuşum onu yazdi bana aile hekimim ilk kez duymuş sasirdi biz sadece tetenoz yapiyorduk dedi.doktorlar arasnda gorus farkliliklari olabiliyor

Canim yengeminki aşadaydi sezaryan yaptilar . Sagliklilar çok sukur ikiside . Insallah yukari cikar plasentan sorun yaratmaz
Benim kizda oyle kuzum . Hatta ayrintilida sırtı donuktu karnima sirtini dayamisti . 3 sefer girdim ayrtiliya dönmesi icin yuruyus yaptirdilar . Cikolata yedirdiler . sonunda açılmıştı . Gun icerisinde cok toplanıp geriliyor . Karin seklimi takip edince anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…